Перейти до змісту

Це такі у нас форумчани чи українці взагалі?


ladzio

Recommended Posts

Як же мене бісить,коли за найменшої проблеми,невдачі,набігає ціла отара баранів і починає волати: " всьо пропало,нас зрадилили,всі гамно,лиш я дартаньян, я так і знав що нічого у них не вийде,куди тікати,уже тре сало переховувати?" Ну і тому подібне. Недаремно,колись панікерів розстрілювали. Та читати форум неможливо,якийсь пансіон істеричних дівиць.

Змінено користувачем ladzio
  • Upvote 3
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Какая важная и нужная ветка! Обязательно прикрепить! :lol2:

Вместе с ней прикрепить такие же "актуальные" ветки: "Есть ли жизнь на Марсе" и " Референдум решит все проблемы на Юго-Востоке"

Змінено користувачем Сорока
Link to comment
Share on other sites

В мене дохрена таких друзів,панікерів.Дзвонять до мене і радяться,а навіть скоріше за моральною підтримкою.Мушу ім все розяснити і тоді вони заспокоюються.А одного з Канади то мусів забанити,достав ідіот до неможливості з ним вести дискусію.Почав мене вчити що ми маємо робити.Я сказав,що не.уй було з.обувати з України і хай приїзджає і вступає в ряди оборони Неньки.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Да просто немного действует на нервы ситуация, когда ты сидишь и думаешь - надо сделать то и это, почему же не делают? Потом думаешь - да ну, я ж не военный эксперт, а типичная диванная сотня, скорее всего глупости выдумываю.

Потом проходит два месяца, и силовики начинают слово в слово повторять твои "глупости".

И тебя почему-то не чувство гордости греть начинает, а холодный страх от осознания гигантской инерции машины, которая по-идее должна тебя опережать.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...