Каждый в тройке Мудачук-Тимошенко-Ахметов преследуют свои интересы!
Автор
(---.sportsman)
, 12.04.2014 22:39
Повідомлень у темі: 8
12.04.2014 - 22:39
Мудачук - федерализацию...
Кыцюндер - срыв выборов и возврат к реальной власти, а не косвенной...
Ахметов - гарантии личной безопасности и его алигархического бизнеса...
Вот на этих убеждениях эта троица и нашла друг друг и почала каждая дияти по вновь утвержденному палану
Кыцюндер - срыв выборов и возврат к реальной власти, а не косвенной...
Ахметов - гарантии личной безопасности и его алигархического бизнеса...
Вот на этих убеждениях эта троица и нашла друг друг и почала каждая дияти по вновь утвержденному палану
12.04.2014 - 23:22
Re: Каждый в тройке Мудачук-Тимошенко-Ахметов преследуют свои интересы!
Спорт - хоч ти поясни мені : яка користь у федералізації Кощею і Кремлю ?
12.04.2014 - 23:45
Поближе приклеить те территории, которые более лояльны усскому миру.., решают геополитические задачи
Поближе приклеить те территории, которые более лояльны усскому миру.., решают геополитические задачи
14.04.2014 - 14:36
Після того як російські диверсанти з АК-100 позахоплювали мінтярні на Сході я вже не знаю чи твій прогноз вірний.
14.04.2014 - 14:44
перших двох нах. По останньому - день на тишу, а ні - то теж нах.
Бо як за день не вирішить, значить він нічого і не вирішує.
14.04.2014 - 17:44
А ведь у чука иммунитета нет.
Яйца можно крутить.
14.04.2014 - 19:07
не просто федералізація, а така конституція, коли найменші рухи в сторону заходу будуть неможливі.
14.04.2014 - 19:43
Ось цікава думка
18.04.2014 - 23:38
Лідер партії "Батьківщина", кандидат у президенти, Юлія Тимошенко вважає, що бізнесмен Рінат Ахметов проти порушення територіальної цілісності України.
Про це вона сказала у п'ятницю на прес-конференції в Донецьку, повідомляють "Новости Донбасса".
"Я поки не мала можливості переговорити з паном Ахметовим, але я точно знаю, що всі його публічні заяви говорять про єдність країни і неможливості територіального розколу", - сказала Тимошенко.
"Крім того, позиція Партії регіонів - це перший крок до взаєморозуміння, тому що Партія регіонів, можливо, в перший раз говорить про те, що федералізація не припустима, що це розкол країни. Я думаю, що це, в тому числі, позиція Ахметова", - додала політик.
Про це вона сказала у п'ятницю на прес-конференції в Донецьку, повідомляють "Новости Донбасса".
"Я поки не мала можливості переговорити з паном Ахметовим, але я точно знаю, що всі його публічні заяви говорять про єдність країни і неможливості територіального розколу", - сказала Тимошенко.
"Крім того, позиція Партії регіонів - це перший крок до взаєморозуміння, тому що Партія регіонів, можливо, в перший раз говорить про те, що федералізація не припустима, що це розкол країни. Я думаю, що це, в тому числі, позиція Ахметова", - додала політик.