От Вам, юльчисі, про мізки говорити, да
о, я уже и юлек )))
у Вас и памяти нет)
От Вам, юльчисі, про мізки говорити, да
о, я уже и юлек )))
у Вас и памяти нет)
о, я уже и юлек )))
у Вас и памяти нет)
В Дурці Ви цілком "своєю" були
Отвлечённый вопрос: кто-то видел хорошую статью на тему про дефолт? В смысле, что в этом случае ожидать простым манюпасам?
причину не назвеш порожньої казни та звр ? війну й папєрєдніків не пропонувати, не котить. рік вже пройшов.
Порожньої казни та ЗВР не досить хіба?
Нет. Этого недостаточно, хотя и это тоже влияет. Отсутствие нормальной монетарной политики НБУ, контроль за банками, что является его прямой обязанностью - это одна из основных причина.
причину не назвеш порожньої казни та звр ? війну й папєрєдніків не пропонувати, не котить. рік вже пройшов.
З якого дива рік війни і воєнних поразок мав би наповнювати казну?!
Га ? Так у Вас вже рік як фсьопарапала а ми і не в курсі .
.
Порожньої казни та ЗВР не досить хіба?
А поконкретней можно? С цифрами?
В Дурці Ви цілком "своєю" були
в кавычках, да))
было бы Вас жалко, но Вы предаете сейчас страну, беспринципно защищая ЛЮБЫЕ действия бездарного руководства
Дякуй Господу, що бомби на голову не падуть.
Але скульожники доведуть і до цього...
Ну тобі нічого скуліть - лопата єсть ? Ну кулємьот на авє єсть , то ти й не скулиш . Оце ше ... патріот із за бугорія . Сиди та не п..ди .
.
в кавычках, да))
было бы Вас жалко, но Вы предаете сейчас страну, беспринципно защищая ЛЮБЫЕ действия бездарного руководства
Ну а Ви, постійно серучи на всі українські державні інституції, Україну захищаєте
.
Недоліки Порошенка мені були очевидні ще задовго до його обрання на посаду. Але кращої кандидатури не було і зараз він президент України, яка веде важку нерівну боротьбу з російським агресором.
Я не бачу жодного позитиву в тупому критиканстві. І вибачте, Ваша репліка, що Порох - бездарний президент абсолютно в усьому, це еталон тупості. Уви і ах.
Ну а Ви, постійно серучи на всі українські державні інституції, Україну захищаєте
![]()
.
Недоліки Порошенка мені були очевидні ще задовго до його обрання на посаду. Але кращої кандидатури не було і зараз він президент України, яка веде важку нерівну боротьбу з російським агресором.
Я не бачу жодного позитиву в тупому критиканстві. І вибачте, Ваша репліка, що Порох - бездарний президент абсолютно в усьому, це еталон тупості. Уви і ах.
повторюсь - было бы Вас жалко, как жалеют людей без интеллекта
но такие как Вы могут погубить страну, как это сейчас происходит в россии - там полный одобрямс президенту-хуйлу
![]()
.
Наведіть приклади досягнень нашої влади за останній рік. А також президента особисто за 9 місяців після його обрання на посаду.
Наведіть приклади досягнень нашої влади за останній рік. А також президента особисто за 9 місяців після його обрання на посаду.
На дипломатичному фронті працювали достатньо добре.
Кто-то может назвать конкретные механизмы с цифрами в чем причина это последнего обвала гривны?
Механизм неверное такой:
Только вместо долларов - гривна.
"Нас устроит любой президент. кроме Порошенко." В. В. Путин
Ручкались с хуйлом, Мински подписывали и терки терли с Сурковым. Это тоже дип. фронт? Или может рашку из ООН выкинули?
Ну як завжди -війна. Пєдрільо, міг би й поновіше щось придумати. Йдеш. до речі стопамі пуцькіна , той теж розповідає шо расєя в кальце врагов.
Гдє ? Гдє на діпломатічіском фронтє ? Що сєргєєва хотіли витурити, та за нього старі дипломати вступилися ? чи те що в нас немає лоббі ? чи те дипломатам гроші затримують ? ДЕ ВИ РОБИЛИ ?
Ручкались с хуйлом, Мински подписывали и терки терли с Сурковым. Это тоже дип. фронт? Или может рашку из ООН выкинули?
Та скажи спасибі. що Юрій Сєргєєв працює. бо хотіли туди якогось маладога всунути.
Бо коє-хто з ним "працювати не може, бо він має свою думку"
уже 30,70
К нам приехал, к нам приехал
Сеня с Наталкой дорогой.....
Уже 30,00 !!!!
Это обвал бакса!
Уже 30,00 !!!!
А это где? МЕжбанк же вроде закрыли?
В среду, 25 февраля, гривня на межбанковском валютном рынке к 12.35 резко укрепилась до 30,50 за доллар, на 3,0 гривни. Торги по доллару проходят в диапазоне 25,00-30,50 гривен за доллар.
Где эти волшебные показатели?.) 30.00?.))
Я вроде краем уха услышал что прием по 38.))
Жорик, тебя уже нет!!! Так что зачем тебе это? Тебя сегодня закрыли как класс йопт!
Крилатиє качелі, лєтят-лєтят-лєтят...
Запеклі Політичні Баталії →
Загальні обговорення →
Лановий03.06.2020 ![]() |
Euro |
|
![]()
|
||
економіка
Запеклі Політичні Баталії →
Загальні обговорення →