Перейти до змісту

Среда, позитивы :о)


Прол

Recommended Posts

Чорні чоловічки 6 травня розпочали операцію по звільненню міста Маріуполь Донецької області від окупантів і зрадників. Близько 16.30 колона з чорними чоловічками в кількості 3 автобусів вирушила до Маріуполя для придушення виступів проросійських колаборантів. В дорозі ця колона втрапила в засідку. Бій тривав більше години. В результаті бою одного нападника-сепаратиста вбито, в полон потрапило двоє колаборантів. Відбито у зрадників військове тяжке озброєння. В результаті бою вороги України були деморалізовані і втратили контроль над Маріуполем. Місто знову стало українським. В ході операції по звільненню Маріуполя ніхто з чорних чоловічків не постраждав. Втрати: два зрешечених кулями ворога мікроавтобуси. В полон потрапив один з лідерів Донецької народної республіки. Подробиці згодом.

 

http://cs606430.vk.me/v606430316/6b62/eP7uywjv7D8.jpg


http://cs14111.vk.me/c618526/v618526202/4864/YPBL4uB__yY.jpg

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Западная Украина. На лесной дороге навстречу местному дядьке едет машина с российскими номерами. Останавливается, высовывается водитель:

-Здравствуйте, не подскажете как до монастыря доехать.

-Йой, ото тамка повернете направо, далі прямо, потім трохи вліво, там по грунтовці, навколо ставка, там ще верба крива, ото за нею мимо клуні проїзжайте, та о три километри мабуть і буде монастир. 

-Ой, а можно по русски?

-Па русски? Канєчна можна! Пашол на хуй!

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1xeCWGxGVUk

 

СБУ отримала докази підготовки та координації російською стороною заходів з проведення у східних областях України так званого "референдуму" зі створення "Донецької народної республіки" з заздалегідь відомими результатами.
Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України 7 травня.
Про це, зокрема, свідчить запис розмови керівника руху "Русское единство" О.Баркашова (м. Москва) з лідером незареєстрованої організації "Православний Донбас" Д.Бойцовим (м. Донецьк).
У розмові Бойцов просить підтримки російських військових для успішного проведення так званого референдуму 11 травня.
Натомість Баркашов пропонує сфальсифікувати результати опитування, "намалювати 100% "за".

 

Змінено користувачем Agh
Link to comment
Share on other sites

У рамках антитерористичної операції контррозвідка Служби безпеки України викрила та припинила розвідувально-підривну діяльність диверсійної групи з 5 осіб, яка діяла на території Запорізької області.


Керував групою громадянин Російської Федерації Білоусов Максим Юрійович, 03.03.1978р.н., мешканець м. Ростов-на-Дону.


Завданням групи було проведення диверсійних та терористичних актів з метою дестабілізації ситуації в регіоні. Підготовка диверсантів здійснювалась на базі в районі м. Таганрог (РФ).


Члени злочинної групи планували здійснити диверсію на базі забезпечення МВС України, де зберігаються паливно-мастильні матеріали.


У період від 7 до 9 травня 2014 року диверсанти планували взяти участь у масових заворушеннях у м. Антрацит Луганської області.


Усіх вказаних осіб затримано. Під час обшуків за місцями їх проживання вилучено гранати та вогнепальну зброю.


Тривають оперативно-слідчі дії


Link to comment
Share on other sites

 Завдяки оперативно розповсюдженій вчора важливій інформації стосовно спроб замінування терористами підземних комунікацій Краматорська через каналізаційні отвори суттєво змінилося ставлення місцевого населення до сепаратистів. Люди остаточно переконались у антизаконній, підривній та терористичній діяльності озброєних сепаратистів.


З метою забезпечення безпеки громадян Міністерство оборони України звертається до місцевих мешканців східних регіонів з проханням бути обережними, поміркованими та спостережливими, не піддаватись на провокації, а також вчасно інформувати відповідні державні органи щодо подібних фактів.


Нагадаємо, що в районі Краматорська раніше було викрадено орієнтовно 25 тонн вибухової речовини, що в об’ємі складає три КаМАЗи.


Link to comment
Share on other sites

Сообщение с форума Краматорска

Эти .... б..ть
"соседи" устроили блок пост возле Школы. Сходил, не поленился,
посмотрел, куча местной алкашни и гопоты вынесли всякую хрень на дорогу,
останавливают машины ... причем останавливаются даже длинномеры,
которые моглибы снести ЭТО в один миг. Вооружены местные дибилы, битами,
которыми вооружены всегда, даже когда бухают в 50 метрах под соседним
магазином. Я поржал с этого мероприятия, задал пару вопросов типа, "а ты
ребенка в школу вести будешь?" или ничего, что ваш блок пост как
минимум на 5 поворотах объехать можно? ... Поулыбались поржали, но
только с теми, кого я знаю, начали подзывать местную гопоту посмотреть
на мое выступление ... ну и я, как настоящий лох, сказал, что нужно
купить печеньку детям и ... ебаный стыд ... пошел покупать печеньки
через окошко, магазины работают теперь только так ... ибо я там один, а
там ВСЕГО человек 50. Ни оружия ... ни снайперов, тупо детвора и
алкашня. Есть один план, сверх секретный. Нужно тупо закрыть в радиусе
2-3 КМ все магазины ... они сами перенесут свой блок пост если им никто
бухла подвозить не будет.
А вот как здороваться со знакомцем, который догадался организовать блок пост около школы я даже хз ... е..ло наверно бить придется, причем не кулаками ибо слаб я стал и немощен.

Link to comment
Share on other sites

Пишет украинский чеченец.

 

Дорогие друзья.
Не нужно нервничать и тем более истерить по поводу ужасных и мегокрутых кадыровских и тем более кубанских воителей.
Чем больше их приедет, тем меньше их будет.
Во первых, репутацию страшных и безжалостных, они заработали как каратели при воздушной, артиллерийской и поддержке бронетехники. Когда их много и они блокируют повстанцев в своих лесах и со своими проводниками и информаторами. Вспомните, что кадыровцы воевали против повстанцев, а не на их стороне. Как партизаны и диверсанты, они не очень эффективны. Кроме того, все кто сюда приедет (если приедет) мотивированы только деньгами, при полной отсутствии поддержки местного населения. Даже если кто то из них когда то и партизанил, то это было в их горах, на их земле. Но после этого путь воина и свободу Ичкерии они продали за кадыровскую похлебку и сытую жизнь. Предав ради жизни и сытости, они предадут еще раз. И уж точно воевать за идею не будут.
Кроме того, не нужно забывать, что на каждого приехавшего кадыровца, приедет несколько его кровников, которые сейчас смогут их достать. В чечне это сложно, здесь раз плюнуть. Очень многим настоящим чеченским воинам, которые сейчас живут по всему миру, есть что сказать кадыровцам. Чем больше сюда приедет их, тем меньше их вернется домой. Здесь они столкнутся с регулярной армией и спецназом, а не с мирным населением и малочисленными повстанцами, как привыкли раньше.
Ну и совсем маленькая деталь – кадыровские бойцы и казаки в одной упряжке?
Даже не смешно)
И вообще. Мы, Украинцы, очень гостеприимная нация. Пусть едут. Всех примем.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Сепаратисти обстріляли автобус з бійцями батальйону міліції спецпризначення "Азов"

В результаті нападу був поранений водій транспортного засобу. Правоохоронці затримали кількох нападників. Серед них – «міністр оборони» так званої Донецької народної республіки Ігор Какідзянов. Про це повідомив Радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Неподалік селища Мангуш сепаратисти обстріляли автобус батальйону міліції спеціального призначення «Азов», який рухався з Маріуполя в сторону Бердянська. Поранено водія. Одного із тих, хто стріляв, вбито. Ще двох нападників взято у полон, зброю вилучено.

- Там був справжній бій, який тривав більше години. По силовикам стріляли із кулемета та автоматів Калашникова. Водія автобуса поранено. У нього влучили тричі. Дві кулі застрягли у бронежилеті, одна попала в руку, - повідомив Радник Міністра.

У противника є втрати: вбито того, хто стріляв із кулемета. Ще двох нападників взято у полон. Серед них – «міністр оборони» так званої Донецької народної республіки Ігор Какідзянов.

Бійці батальйону міліції спеціального призначення «Азов», які відзначились під час бою, будуть представлені до нагородження.

http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/1044923

Link to comment
Share on other sites

Особисто допитую полоненного вчора міністра оборони самопроголошеної Донецької народної республіки, терориста Хакімзянова Ігора Євгенійовича. Відео згодом...

І.Мосійчук

Link to comment
Share on other sites

Особисто допитую полоненного вчора міністра оборони самопроголошеної Донецької народної республіки, терориста Хакімзянова Ігора Євгенійовича. Відео згодом...

 

І.Мосійчук

А какую должность занимает Мосийчук?

Link to comment
Share on other sites

"Киевская городская организация Партии регионов подала заявку на имя председателя КГГА Владимира Бондаренко на проведение акции 9 мая. Об этом в прямом эфире 112 канала рассказал ее лидер Нестор Шуфрич.
Также он добавил, что члены партии не откажутся от георгиевской ленты. "Для нас она не является символом сепаратистов и террористов. Для нас она является символом Великой Победы. Рядом с георгиевской ленточкой в нас будет украинская символика - с желтым и голубым цветами. Это победа украинского народа. Если бы не украинский и белорусский народ, отвага и героизм на территории нашей страны и Белоруссии, то неизвестно, как далеко бы бежало кремлевское руководство в свое время", - сказал Шуфрич.

Link to comment
Share on other sites

Западная Украина. На лесной дороге навстречу местному дядьке едет машина с российскими номерами.. .

 

Українське село. Часи радянської окупації. До криниці підходить чоловік напитися води.

Інший йому кричить:

— Чоловіче, не пий, москалі воду отруїли!

— Шта ви ҐАВАРІТЄ?

— …Я говорю, шо вода холодна, — пийте мєдлєнно…

Link to comment
Share on other sites

Oleksandr Voroshylo
отже, слухання сенатського комітету з міжнародних справ «Ukraine - Countering Russian Intervention and Supporting a Democratic State».

загалом, слухати такі засідання – саме задоволення. прям дивишся на кожного сенатора і розумієш – перед тобою сидить авіаносець «джордж буш». 

очевидно, що сенат (та й адміністрацію обами, як зрозуміло з виступів представників держдепу, мінфіну та міноборони) рашка роздратувала люто. і сша за нас взялися всерйоз. власне, уже в назві акценти всі розставлено правильно – антиросійський запал, максимальна допомога україні. як приклад – 10 хвилин обговорювали енергоефективність в україні, як потужний засіб впливу на рашку.

про якісь танці з бубном навколо раши мови вже взагалі нема. обговорювали виключно, що сша мають зробити, щоб поламати плани раши. питання, що лунало неодноразово, включючи від голови комітету, демократа: політика адміністрації – це відповідати на порушення з боку раши чи робити все, щоб цих порушень не було? у всіх величезна зануреність у всі деталі – від російської пропаганди і постачань газу зі словакії до вимог газпрому про авансові платежі за газ і неефективних з точку зору споживання газу бойлерів в україні.

єбали представників держдепу, мінфіна і міноборони в хвіст и гриву. дісталося навіть нуландше, яку вважають яструбом в адміністрації обами.

ось такий характерний діалог.

кокер (співголова від республіканців): хто фінансує сепаратистів?
глейсер (представник мінфіну): я думаю, це питання до спецслужб.
кокер: ви це серйозно? (are you kidding?) це ваша відповідь? ви знаєте відповідь на це питання взагалі?
глейсер: я думаю, представник спецслужб надасть відповідь на це питання.

а ось так маккейн ось познущався над міністерством оборони.

– і як ви доставили це обладнання?
– через німецьку компанію.
– звісно, американський літак не міг сісти в аерпорту києва. бо це б могло виглядати як провокація. звісно.

власне, це ще один момент, який звертає на себе увагу – ми боїмося спровокувати рашу? камон, бейбіс. раша уже стільки наробила, що нам взагалі уже пофіг, що вони там подумають.

охопити все, що обговорювали, звісно, не під силу. серед можливих термінових засобів боротьби з рашею розглядали:

боротьба з офшорами (tax havens), яка може бути навіть ефективніше за прямі санкції;

можливість припинити обслуговування російських кредитних карток. 90% карток обслуговується через сша. мовляв, це ж дуже легко зробити і тут нам участь європи абсолютно не потрібна. а ефект буде ошеломітєльний.

багато говорили про модернізацію української армії from its soviet state to a modern state.

характерний в цьому відношенню пасаж.

сенаторша боксер (яке прізвище!): забудьте на хвилину про гроші, це наша проблема. що, на вашу думку, ми маємо зробити вже зараз? що пропосять в нас українці і що ми їм не надали? (forget the money for a minute, that's our problem. tell us what you think we should do right now? what the ukrainians are asking for and what we are not giving them?)

кілька разів піднімалося питання – а чому власне тільки non-lethal equipment? чого ми боїмося?

сентатор джонсон: припустимо, економічний підхід покаже свою безперспективність, що ми збираємося робити? чи розглядаємо ми можливість хоча б якогось постачання зброї хороброму українському народу?
(до представника міноборони)
яке озброєння, на вашу думку, потрібно україні, щоб поламати путінські плани? танки? що може спрацювати? (what type of lethal weapons do you think ukraine needs to change putin's calculus? any tanks? what might actually work?)

наостанок діалог між сенатором коркером і анжелою стент, Ms. Angela E. Stent, Director,
Center for Eurasian, Russian and East European Studies, Georgetown School of Foreign Service 

corker: from your perspective, how important, how dramatic is what's happened [in ukraine] for the united states?
stent: i think, if we look back in the past few ideas, this regions was important for the united states but it wasn't our first priority. we've come somewhat late. 

і не будемо забувати, що це була лише відкрита частина слухань.

висновок, який лежить на поверхні: #рашескоропизда

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

10341683_634753896601381_953533737040123

 

Чорні Чоловічки взяли в полон сеператистів, що намагались взяти штурмом Приморського РВ УМВС в Маріуполі, наразі їх транспортують на базу Чорних Чоловічків для допиту.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Міжнародний валютний фонд надав Україні кошти за програмою "Стенд-бай" тривалістю 24 місяці на суму 17,1 мільярда доларів під 3% річних.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

Кредит Міжнародного валютного фонду надається Україні за такими умовами: відсоткова ставка становить 3% річних; ставка одноразової комісії - 0,15%; ставка сервісного збору - 0,5% від суми траншу.

Кожен транш позики погашається наступним чином: пільговий період - 3 роки (здійснюється щоквартально виплата відсотків); погашення основної суми провадиться рівними частинами щоквартально протяг 2 років.

Як повідомлялося, раніше Міжнародний валютний фонд перерахував Україні перший транш 3,19 млрд доларів кредиту "Стенд-бай".

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

эх, Пролушко,

была о Вас гораздо лучшего мнения.

Каюсь. С сих пор при малейшем сомнении учту. 

 

 

Кстати, я ещё хоть как-то в состоянии понять примитивнейшую, инфузорийную, либо осознанную, забитую, крысиную, агрессию, но, по крайней мере, украиноязычных граждан страны, в которой лично моё гражданство вроде бы как деактивировано.

Вашу же - просто затрудняюсь.

  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...