Перейти до змісту

Ким Чен Ын заявил о наличии у КНДР водородной бомбы


Olegik

Recommended Posts

Ось сценарій війни США та КНДР - огляд оцінок провідних ЗМІ, експертів
1 годину тому
D06DA3AB-2B1A-4FDF-A2AB-17B14D0C3B37_w10
Поділитись
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

У п'ятницю новинна агенція AP повідомила, що Вашингтон та Пхеньян протягом місяців контактують по неофіційних каналах. Факт наявності безпосередньої взаємодії між сторонами на фоні напруги, що стрімко зростає, дає сподівання на розрядку ситуації. Президент США Дональд Трамп та міністр оборони США Джим Маттіс також наголошували, що відкриті до переговорів із КНДР.

 
 

 

Військові рішення вже повністю підготовлені, ми заряджені і готові, якщо КНДР поведе себе немудро. Сподіваюсь, що Кім Чен Ин обере інший шлях
Президент США

 

"Військові дії проти КНДР не будуть приємним видовищем. Як би досконало не розгораталась американська операція, ймовірно загинуть цивільні у Південній Кореї, можливо у Японії, також вирогідно загинуть американські військові США у тихоокеанському регіоні", - пише видання, посилаючись на оцінку експерта приватної розвідувальної компанії RAND, Сіма Така.

Стаття наводить наступну низку дій у разі рішення Вашинтона завдати превентивного удару по КНДР.

"Військові рішення вже повністю підготовлені, ми заряджені і готові, якщо КНДР поведе себе немудро. Сподіваюсь, що Кім Чен Ин обере інший шлях", - заявив у п'ятницю президент США Трамп через Twitter.

Link to comment
Share on other sites




Мета Китаю - не допустити появи країни-союзника США на своєму кордоні, тож у разі, якщо КНДР буде поставлено на межу знищення, Пекін може завдати удару по силах США




 


Китай не прийде на допомогу КНДР, якщо вона завдасть ракетного удару по території США і стане ціллю атаки-відповіді.... але Пекін втрутиться у ситуацію, якщо США завдадуть удару першими", - повідомляє видання, з посиланням на китайську газету, яку називають близькою до Комуністичної партії Китаю.


Видання навело думки експертів, які зауважують, що у Китаї віддають перевагу збереження статусу кво на Корейському півострові, хоча і роздратовані північнокорейським режимом.


  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Президент Дональд Трамп в п'ятницю заявив, що розглядає введення нових економічних санкцій проти Північної Кореї.

 

Про це повідомляє видання Politico.

 

За словами Трампа, санкції будуть "на дуже високому рівні".

http://www.pravda.com.ua/news/2017/08/12/7152023/
Link to comment
Share on other sites

Непосредственной угрозы ядерной войны с Северной Кореей нет, несмотря на рост напряженности, заявил директор ЦРУ Майк Помпео.

 

Помпео, однако, признал, что оружейная программа Пхеньяна развивается темпами, которые вызывают "все большую тревогу", и заметил, что новые испытания северокорейских ракет не должны никого удивлять.

 

В интервью Fox News он подчеркнул, что "стратегическое терпение", с которым Вашингтон взирал на ракетные и ядерные усилия Пхеньяна, закончилось.

 

На вопрос о том, насколько близка Северная Корея к созданию ядерного оружия, способного достичь территории США, директор Центрального разведывательного управления ответил: "Теперь они ближе".

 

"Я слышал тех, кто рассуждает о том, что мы стоим на пороге ядерной войны. Я сам не видел разведывательных данных, указывающих, что мы сегодня находимся в таком положении", - отметил Помпео.

http://www.bbc.com/russian/news-40920445
Link to comment
Share on other sites

Успіх Північної Кореї у випробуванні міжконтинентальних ракет, здатних долетіти до США, став можливим завдяки отриманні через чорний ринок потужних ракетних двигунів, виготовлених на заводі в Україні, історично пов'язаному з російською ракетною програмою.

 

Про це пише лояльне до Демократичної партії видання New York Times з посиланням на експертний аналіз, який був оприлюднений сьогодні з оцінками американських розвідувальних агенцій.

...

далее https://dt.ua/WORLD/kndr-mogla-dobitisya-uspihu-u-viprobuvanni-raket-zavdyaki-dvigunam-z-ukrayini-nyt-251134_.html
Link to comment
Share on other sites

Міністерство торгівлі Китаю опублікувало заяву про заборону імпорту вугілля, залізної руди, свинцевих концентратів, руди, свинцю та морепродуктів з Північної Кореї.

 

Про повідомляє Reuters.

 

Заборона почне діяти з 15 серпня.

 

Таким чином Пекін почав виконувати резолюцію Організації Об'єднаних Націй, що накладає санкції на торгівлю з Пхеньяном.

https://day.kyiv.ua/uk/news/140817-kytay-zaboronyv-import-z-kndr
Link to comment
Share on other sites

Україна завжди дотримується всіх взятих на себе міжнародних зобов'язань, тому підприємства українського оборонного та авіакосмічного комплексу не постачали зброю та військові технології до Північної Кореї. Про це заявив Секретар РНБО України Олександр Турчинов у своєму коментарі.

 

За його словами, деякі іноземні ЗМІ почали поширювати неправдиву інформацію щодо передачі «Південмашем» ракетних технологій до Північної Кореї.

 

«Ця інформація не має під собою жодних підстав, є провокативною за змістом, та, скоріш за все, спровокована російськими спецслужбами для прикриття власних злочинів», - сказав О. Турчинов.

 

Він наголосив, що Україна вважає владний режим Північної Кореї «тоталітарним, небезпечним та непередбачуваним, і підтримує всі санкції проти цієї країни». «Так само, як і санкції проти Російської Федерації, режим якої дедалі більше стає схожим на північнокорейський», - зазначив О.Турчинов, додавши, що з початку агресії РФ проти нашої країни у 2014 році «Україна повністю припинила постачання зброї, військової техніки та військових технологій до Росії».

 

«Україна не постачала ракетні двигуни та будь-які ракетні технології до Північної Кореї. Вважаємо, що ця антиукраїнська кампанія спровокована російськими спецслужбами для прикриття своєї участі в північнокорейських ядерних та ракетних програмах», - резюмував Секретар РНБО України.

http://www.rnbo.gov.ua/news/2856.html
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Успіх Північної Кореї у випробуванні міжконтинентальних ракет, здатних долетіти до США, став можливим завдяки отриманні через чорний ринок потужних ракетних двигунів, виготовлених на заводі в Україні, історично пов'язаному з російською ракетною програмою.

 

Кацапи поставили корейцям південмашівську продукцію, це очевидно. Але підставляють Україну, гібридно. Цікаво, чи зможуть наші відмитись, чи якісь фахівці таки працюють в Кореї? - тоді зброї нам ніхто ніколи не дасть :(

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ребята! Вот тут одна цифра, которую нужно просто осмыслить.

 

DHG92ddWAAQf4Rq.jpg

 

Ещё раз цифрой и прописью 64 900 000 000 (шестьдесят четыре МИЛЛИАРДА девятьсот миллионов рублей) на ПРОПАГАНДУ. И это только официально!

 

Имея такой бюджет можно купить любую статью и любого эксперта. А учитываю размах коррупции в западных элитах, когда скупаются не только отдельные политики типа экс-канцлера, а и целые партии, то это вообще не проблема.

 

Всё будет хорошо. Разберутся.

Змінено користувачем Йожин з бажин
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Автор фейку про причетність України до ракет КНДР працював на спецслужби Росії, - заступник міністра

 

Експерт, який розповів New York Times про причетність України до постачання двигунів для ракет КНДР, сам раніше працював на спецслужби Росії

Про це заявив заступник міністра інформполітики Дмитро Золотухін, передає Еспресо.TV.

"Цей експерт, який оприлюднив дослідження, він в кінці 90-их працював в Росії, в тому числі з російськими спецслужбами", - пояснив Золотухін.

http://espreso.tv/news/2017/08/14/avtor_feyku_pro_prychetnist_ukrayiny_do_raket_kndr_pracyuvav_na_specsluzhby_rosiyi_zastupnyk_ministra

 

ЗІ Треба було б подати в суд на автора, але наші як завжди, проковтнуть

ЗЗІ Юлька - таки підхуйловка, як рьяно підхопила - просто еталонно.
 

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Експерт, який розповів New York Times про причетність України до постачання двигунів для ракет КНДР, сам раніше працював на спецслужби Росії Про це заявив заступник міністра інформполітики Дмитро Золотухін, передає Еспресо.TV. "Цей експерт, який оприлюднив дослідження, він в кінці 90-их працював в Росії, в тому числі з російськими спецслужбами", - пояснив Золотухін.

так на спецслужбы или со спецлужбами?

https://www.iiss.org/en/persons/michael-s-elleman

Link to comment
Share on other sites

 

 


так на спецслужбы или со спецлужбами?

 

угу... я уже и внимания на такое не обращяю...

так же как и вбросы типа "имеет отношение к окружению" того или иного литса

и прочее... :fp1:

мастера пера, чо... 

Link to comment
Share on other sites

З приводу публікації The New York Times від 14.08.2017 «North Korea’s Missile Success Is Linked to Ukrainian Plant, Investigators Say» та Міжнародного інституту стратегічних досліджень (The International Institute for Strategic Studies) «The secret to North Korea’s ICBM success» Державне космічне агентство України повідомляє про наступне.

 

З дня своєї незалежності Україна чітко визначила свою прихильність справі миру і роззброєння, відмовившись від ядерної зброї, стратегічних ракетних озброєнь і стратегічної військової авіації. Україна, як учасниця існуючих міжнародних режимів з нерозповсюдження, притримується позиції недопущення поширення зброї масового ураження, та як учасниця 4-х договорів ООН з космосу, дотримується принципів мирного використання й дослідження космічного простору на благо та в інтересах всіх країн, незалежно від рівня їх економічного або наукового розвитку, без дискримінації, на основі рівності і згідно з міжнародним правом, сприяючи міжнародному співробітництву і заохочуючи його.

 

Політика України спрямована на суворе дотримання всіх міжнародних зобов’язань, взятих на себе, зокрема, в рамках Режиму контролю за ракетними технологіями (РКРТ). При цьому, в рамках співпраці у сфері дослідження та використання космічного простору в мирних цілях Україна не порушувала та не порушує вимог Керівних принципів РКРТ.

 

Відповідно до Закону України «Про космічну діяльність» та в рамках нормативно-правових актів України з питань державного контролю за міжнародними передачами товарів військового призначення та подвійного використання ДКА в межах своїх повноважень контролює питання дотримання обмежень міжнародних передач товарів при здійсненні суб’єктами космічної діяльності України експорту, імпорту і реекспорту космічної техніки та космічних технологій, їх тимчасового вивезення за межі України або тимчасового ввезення на її територію, транзиту територією України.

 

Станом на сьогодні Україна не реалізує жодного космічного проекту з державами-не членами РКРТ, який передбачає передачу товарів категорії І.

 

З огляду на зазначене, будь-які звинувачення у передачі суб’єктами космічної діяльності України товарів чи технологій до Корейської Народної Демократичної Республіки, які сприяли б розвитку балістичних програм, є абсолютно безпідставними.

http://www.nkau.gov.ua/nsau/newsnsau.nsf/mainsubjectsU/6A6B608DD32099F0C225817C004B98D7?openDocument&Lang=U
Link to comment
Share on other sites

Військові можливості, які готують Сполучені Штати для захисту від Північної Кореї, можуть застосовуватися тільки в разі провалу дипломатичних і економічних санкцій.

 

Як передає Голос Америки, про це заявив 14 серпня голова Об'єднаного комітету начальників штабів ВС США генерал Джозеф Данфорд.

 

Генерал Данфорд зробив таку заяву під час 50-хвилинної зустрічі з південнокорейським президентом Мун Чже Іном, в ході якої також обговорювалися питання провокаційних дій Північної Кореї.

 

Данфорд у Сеулі розмовляв також з південнокорейськими військовими чиновниками, включаючи міністра оборони Сон Ян Му. Звідти Данфорд поїде до Китаю, а потім до Японії.

https://day.kyiv.ua/uk/news/140817-danford-yakshcho-ne-podiyut-sankciyi-ssha-zastosuyut-proty-kndr-sylu
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Там западные "СМИ" пишут, что

это Украина продала Северной

Кукарее технологии и запчасти к их

баллистическим ракетам.

Що тут ще скажеш? Разве вы не

чувствуете, как крепнет Украинский

Райх не по дням, а по часам?

Трамп обвиняет Украину во

влиянии на выборы в США и в

сговоре с Демократической

Партией пендосов, Украина

продаёт межконтинентальные

баллистические ракеты (ну вы ж не

думаете, что чучхеисты с

технологиями шестидесятых их

сами построили, верно?), которые

могут вбомбить Южную Корею и

Японию в радиоактивный пепел,

по словам русских, мы

поддерживаем ИГИЛ и сами

являемся нацистами.

И знаете что? Мы устали отрицать

правду и скрывать ее под маской

коррупции и беспомощности. Разве

вы не видите? Украина уже ставит

этот мир на колени и Новый

Мировой Порядок не за горами.

Лучший, объединённый,

упорядоченный мир под желто-

синим флагом.

Слава Nації! Слава Україні!

 

 

;-)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...