Перейти до змісту

несподівана точка зору.


Recommended Posts

Коли німці підписували капітуляцію і в списку країн-переможців побачили Францію, то Кейтель навіть в той трагічний момент не витримав і здивовано запитав оточуюючих - це що, нас і Франція перемогла?
  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Інфантильна та примітивна точка зору. Франція вперлася  в клуб переможців на шиї Штатів та Англії .

Вони проводили актвні бойові дії на її території. 

Україна має такий шанс ?  

 

Крім того  автор висеру погано знає історію. Вона хоче щоб було так як у Франції ?

Щоб уряд "вільної" частини країні вчинив репресії євреям як це була за Віші ?

Причому в таких масштабах, що євреї тікали з "вільної" Франції в сусідню

франкістську Іспанію. Тіпа фашистську.

 

Іншими словами . Двійка в щоденник, двійка в журнал і без батьків в клас не приходити.  

Змінено користувачем Людас
  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

 

 


Она дожидалась, пока Гитлера союзники завернут в рулетик ковра, а потом пришла его копнуть сапогом элегантным.

 

полный бред

теперь НЕТ анти-российской коалиции, а есть наоборот, МИРОВОЙ консенсус сдать этот головняк с убытками хуйлу, забыть навсегда и возобновить гешефт

 

спасение для не оккупированной части страны есть, но о нем нельзя говорить

Link to comment
Share on other sites

У Anna Amargo, судя по ее постам на ФБ, в АТО погиб один сын (или племянник, я так и не понял), а второй был в плену, вернулся оттуда сильно покалеченным "отпускниками" из Саратова. Так что этот пост не должен вызывать ни удивления, ни, тем более, обвинений в "ватничестве" или чем-то подобном. Ей и так досталось, остается только посочувствовать.

Link to comment
Share on other sites

У минстеця новая методичка вышла. Типа, чтобы победить, надо сначала сдаться. 

 

 

Угу.  Щось таке.

полный бред

теперь НЕТ анти-российской коалиции, а есть наоборот, МИРОВОЙ консенсус сдать этот головняк с убытками хуйлу, забыть навсегда и возобновить гешефт

 

спасение для не оккупированной части страны есть, но о нем нельзя говорить

 

 

Хоча Фінляндія свого часу як раз так і врятувала незалежність.

Link to comment
Share on other sites

 

для мене. так аж я подумала: ну нормально вобщє.

щось в цьому є..перемогти як Франція..

 

.....

Но, если честно, я предпочту как Франция. Чтоб Донецк остался цел, чтоб жители Луганска не ненавидели освободителей.

И - главное - чтоб живы остались солдаты. Вот те самые, украинские, который вырвали сейчас с корнем из их домов и профессий и отправили на линию разграничения. Пусть лучше они останутся живы. Я найду за что их уважать. Даже если они будут три года просто сидеть в обороне и не пускать эту заразу распространяться дальше - они уже абсолютно герои. И им незачем погибать, чтоб это мне доказать.

Если война прекратится потому, что у Путина кончатся деньги, а не потому, что мы въедем на танках в Донецк, предварительно отутюжив его из градов и смерчей - то и хрен с ним. Я от этого не буду чувствовать себя хуже, чем чувствуют себя французы сейчас.

 

 

...трохи відхилюсь від теми

 

Цього хочуть майже всі

але ні кінця ні краю не видно, тому що уряд не має плану перемоги, принаймі ніхто про це не знає.

Чули лише про мирне врегулювання, мирний план... але капітуляція теж закінчується миром.А нам потрібна перемога.

 

Чому у Грузії війна тривала 10 днів? Тому що там було чітко видно границі конфлікту---агресор роіся, Грузія обороняється. ЄС став в цьому конфлікті посередником і Саркозі був на перемовинах, як представник .

Путлєр зробив :pleasant: роботу над помилками і в цій війні зробив все, щоб не було чітких границь конфлікту, а все виглядало, як внутрішнє непорозуміння і він защітнік....

Тепер є якесь днр-лнр і їх одіозний захарченко, є обсє, як спостерігач, але   на нашій стороні немає гарантів, тих гарантів, які нам :pleasant: обіцяли суверинітет.. Нам потрібні гаранти Америка, ЄС і Китай.Путлєр мусить сидіти на перемовинах, так як він сидів у 2008 році, коли напав на Грузію.А в нас якийсь Кучма, шуфрич, мєдвєдчукча, обсє і захарченко... Це не є шлях до перемоги.

Не думаю, що путлєра дожмутьціною на нафту. тут присутні лише його хворі амбіції і він буде йти "до упОра", до якого ми ще не знаєм.

 

"Отутюжить градами" в нас не получиться, тому що у москалів є теж гради і вони теж будуть :pleasant:  утюжить. Нам треба винищувачі, літальна зброя які, доречі може успішно продукувати Україна.

Але в нас немає війни, в нас лише "внутрішній конфлікт" :( . У наших військовополонених немає офіційного статусу, вони вважаються лише заручниками, а про їхні катування світ не знає і не хоче знати.

 

В наших українців за кордоном беруть інтервю і всі говорять про тортури в полоні, але жодна газета про це не напише. Вони слухають все і все беруть на запис, але до ефіру ця тема не потрапляє.

Так що нам потрібен план перемоги.

Да.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...