Перейти до змісту

НАБУ работает,а ветки нет!


кноп

Recommended Posts

Керівників "Трейд Коммодіті" оголосили в міжнародний розшук

 

Что то я уже потерялся. Это то дело по которому суд две недели назад отрапортовал что доказательства не доказательства и по которому разнесли по тырнетам что набу сорвало поставку топлива в армию?

Или там два разных дела по дизтопливу с одной и той же конторой?

За что тогда в международный розыск?

Link to comment
Share on other sites

Керівників "Трейд Коммодіті" оголосили в міжнародний розшук

 

Что то я уже потерялся. Это то дело по которому суд две недели назад отрапортовал что доказательства не доказательства и по которому разнесли по тырнетам что набу сорвало поставку топлива в армию?

Или там два разных дела по дизтопливу с одной и той же конторой?

За что тогда в международный розыск?

http://uapolitics.com/topic/27259-nabu-rabotaeta-vetki-net/page-20?do=findComment&comment=1022425

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 

 

Please wait.. Loading

 

 

 

откоє от

злочинне кодло

а чувак знає предмет!

Ти  ще б лайноньюс з мордору процитував  :fp1:Хоча срана.юа то філіал  :lol2:   Зовсім не палишся  :weep:  

 

Reload Page to see tweet..Link..

Reload Page to see tweet..Link..

Змінено користувачем DA'
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Національне антикорупційне бюро закрило справу щодо можливого декларування недостовірної інформації екс-головою Національного банку Валерією Гонтаревою.
Справа стосувалася декларування Гонтаревою витрат на відпочинок на Мальдівах у 2016 році

Детектив НАБУ Паутов В.О. виніс постанову про закриття кримінального провадження щодо декларування неправдивої інформації Гонтаревою 16 березня 2018 року у зв'язку з відсутністю в діях екс-голови НБУ кримінального правопорушення, йдеться в рішенні Солом'янського районного суду Києва від 15 червня.
Під час досудового розслідування детектив НАБУ отримав дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів, які перебувають у володінні ПАТ "Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України", НАЗК, витребував інші документи та провів інші процесуальні дії, у результаті яких прийняв рішення закрити провадження.
"Вказана постанова мотивована детективом тим, що витрати на відпочинок ОСОБА_4 (Гонтарева – ред.) на Мальдівських островах в липні 2016 року становили суму в розмірі 249 тисяч 934,3 гривні, що менше 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб та в свою чергу не утворює об'єктивної сторони складу кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) ККУ", - йдеться в мету ріалах суду.
На думку детектива, оплата путівки, яка є споживчою річчю, не може розглядатися як придбання майна, в розумінні ч. 2 ст. 52 закону про запобігання корупції, тому кримінальна відповідальність в такому разі не передбачена.
Закриття провадження оскаржував адвокат Юрій Харченко в інтересах третьої особи. Але суддя погодився з мотивацією детектива НАБУ і скаргу не задовольнив.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник 26 квітня відвідував будинок, у якому мешкає президент Петро Порошенко у Козині.
Про це повідомляє програма "Схеми".
За словами журналістів, у цей же час біля воріт резиденції були автівки, якими користується депутат Олександр Грановський.
"Схеми" зафільмували, як авто з номерними знаками, які використовує Олександр Грановський, і авто, яким користується Артем Ситник, стояли біля будинку Порошенка у Козині пізно ввечері 26 квітня – і одночасно виїхали звідти", - зазначили у передачі.
Директор НАБУ підтвердив, що справді був удома у президента.
"Точно дату не пам’ятаю, але десь декілька місяців тому… я два рази був. Зустріч була якраз тет-а-тет, і вона стосувалася питання антикорупційного суду", – сказав Ситник у коментарі "Схемам".
"Говорилося про участь міжнародних експертів в компетенції цього суду. Я зайняв позицію таку, що немає ніяких компромісів – тобто повинно бути те, що з самого початку пропонувалось експертним середовищем і нашими міжнародними партнерами", – розповів Ситник.
На його думку, ця зустріч не була таємною.
"Я ж не приховую нічого… Можна було б змінити номер автомобіля, і в принципі там взагалі не було б питання, хто приїжджав на цю зустріч", – сказав Ситник щодо того, що якби журналісти не зафільмували його авто, про цей візит, ймовірно, ніхто б не дізнався.
Крім того, директор НАБУ стверджує, що того вечора розмовляв тільки із президентом у форматі тет-а-тет, а з депутатом Грановським, якого називають "куратором" президента у судах і прокуратурі, не бачився і не спілкувався.
"Грановського я, звичайно, знаю, він також колись приїжджав в НАБУ також з приводу антикорупційного суду. Він же депутат, він же повинен голосувати", – розповів Ситник.
На запитання, чи є прийнятною ситуація, коли директор незалежного антикорупційного органу вночі приїжджає додому до президента, Ситник відповів так:
"Було приємно, що думка НАБУ важлива для учасника цього процесу (створення антикорупційного суду – ред.), тому що в нас є… була комунікація з главою держави з приводу створення антикорупційного суду", - вважає він.
Депутат Олександр Грановський не відповів на запитання "Схем" щодо цієї зустрічі.
Журналісти додали, що надіслали запит президентові із запитаннями щодо зустрічі із директором НАБУ і пообіцяли опублікувати відповідь, як її отримають.

https://www.youtube.com/watch?v=BJIaAZhot8Q
 

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Перед выборами Гепеу и Набу хоронят и  продают  все уголовные. дела.Думаю многие не знают на кого ранее работал Сытник на тестя Гепы.среди юристов извесный как продажный прокурор.холодницкий краснолиций прокурор это вообще ботан .который устроит все режимы в будущем.США должны применить меры к крышам украинского ОПГ..

Змінено користувачем Юрий с ФУП
Link to comment
Share on other sites

Апеляционный суд Киева отменил инициируемые НАБУ внеплановые налоговые документальные проверки фирм, связанных с одесским бизнесменом Вадимом Альпериным.

Отметим, что НАБУ расследует факты растаможивания товаров для фирм, связанных с Альпериным, по заниженной цене. По мнению следствия, таможенники могли получать за это взятки. Речь идет о фирмах ООО «РКС Агросейл», ООО «Ланистер», ООО «Плюс-Гранит-Инвест», ООО «Транском Строй», ООО «Аксон Максима Трейд», ООО «Элара Трейд», ООО «Прогресс-Тренд», ООО «ТК Укрпромторг», ООО «Трейд оптимо», ООО «Финсервис Пром» и ООО «Торгест» — НАБУ собиралось проверить их налоговую документацию.

Однако позже директора «Элара Трейд», «Ланистер» и «Аксон Максима Трейд» подали апелляцию. Суд ее частично удовлетворил, отменив решение о налоговой проверке, а ходатайство вернул детективам.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Час підняти гілку, бо є про Холодницбкого, і чому саботує.

 

 

Холодницького вже 2 роки стереже держохорона, надана Порошенком
 
Вівторок, 14 серпня 2018, 11:01
 

Ще у 2016 році голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький отримав від президента Петра Порошенка державну охорону.

Про це йдеться в розслідуванні програми "Наші гроші з Денисом Бигусом".

За даними журналістів, сам керівник САП повідомив їм, що звернувся до генпрокурора та Адміністрації президента з проханням про держохорону через спробу підпалу дверей його квартири у 2016 році. 19 листопада 2016 року Порошенко підписав розпорядження приставити до Холодницького людей з Управління державної охорони.

 

9d69e37-1.jpg

Чи розслідується цей підпал, Холодницькому невідомо.

"Мене не викликали жодного разу. Просто було питання. Щоб це питання глобально вирішити, щоби кожен раз не панікувати і не робити кроки, я звернувся з відповідним листом і в Адміністрацію президента, і до генерального прокурора", - сказав він.

Голова Антикорупційної прокуратури уточнив, що звернувся за охороною у першій половині 2016 року. Тобто підпал і звернення мали статися орієнтовно через півроку після призначення його на посаду.

Його колега - директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник - повідомив, що знав про звернення Холодницького в АП за охороною, однак про підпал квартири не чув.

Автори публікації зазначають, що посада, на яку за власним бажанням обирався Назар Холодницький, не передбачає автоматичне забезпечення охороною коштом держбюджету, а в разі реальної загрози життю антикорупційного прокурора охороняти його мала поліція. Це підтверджує юрист Bihus.Info Володимир Харечко.

"Заступник генерального прокурора України - керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури не входить до числа осіб, які можуть бути забезпечені охороною УДО на підставі розпорядження президента України", - пояснює він.

 

P.S. Коли тут деякі пани розкручували тему роботи Холодницького на антиНароднийХронт, справи НАБУ проти кримінальних діячив якого Холодницький регулярно розвалював і закривав, я от не поспішав з подібними обвинуваченнями, бо була чуйка, що це лише плата за щось, а не пряма праця на авакянівців.  Так і вийшло, за спиною Холодницького очікувано виринула мерзотна пика пріпіздєнта і агента хуйла.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 

Ситник не з'явився на комітет Ради. Там розлютилися і викликали його знову

Середа, 19 вересня 2018, 15:33

 

 

Холодницький каже, що йому знову ставили "прослушку": тягли кабель з Охматдиту

Середа, 19 вересня 2018, 15:34

 

 

Ситник не прийшов у Раду, бо його людей піймали з "жучком" у САП - джерело

Середа, 19 вересня 2018, 16:01

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Конституционный суд опубликовал решение в отношении указа президента Порошенко о назначении Артема Сытника главой НАБУ:
в и р і ш и в:
1. Визнати таким, що не відповідає Конституції України (є неконституційним), Указ Президента України „Про призначення А. Ситника Директором Національного антикорупційного бюро України“ від 16 квітня 2015 року № 218/2015.
2. Указ Президента України „Про призначення А. Ситника Директором Національного антикорупційного бюро України“ від 16 квітня 2015 року
№ 218/2015, визнаний неконституційним, втрачає чинність з дня ухвалення Конституційним Судом України цього Рішення.
3. Рішення Конституційного Суду України не поширюється на правовідносини, які виникли внаслідок здійснення посадових обовʼязків особою, призначеною Указом Президента України „Про призначення
А. Ситника Директором Національного антикорупційного бюро України“
від 16 квітня 2015 року № 218/2015.
4. Рішення Конституційного Суду України є обовʼязковим, остаточним та таким, що не може бути оскаржено.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Потому что все нарушают законы.

И когда начинают кричать что "этот закон плохой. давайте его изменим и тогда мы заживем" - мне хочется сказать "вы еще не пробовали исполнять его до буквы. давайте начнем жить по закону чтобы понять насколько этот закон плохой или хороший."

Link to comment
Share on other sites

Потому что все нарушают законы.

И когда начинают кричать что "этот закон плохой. давайте его изменим и тогда мы заживем" - мне хочется сказать "вы еще не пробовали исполнять его до буквы. давайте начнем жить по закону чтобы понять насколько этот закон плохой или хороший."

Конституційний суд колись і Кучмо на третій термін пхав. Оту блядську хуйню, наш КС, взагалі треба скасувати, як державний орган. Бо він керується не духом і буквою Закону, а політичною доцільністю для чинної влади.

 

Зі

Пишуть, що рішення КС не стосується Ситника, а лише процедури призначення його наступника.

Please wait.. Loading
Link to comment
Share on other sites

Отож. все должно быть по процедуре - тогда и вс не прикопается. а так потом получаем восстановление в должностях, компенсации в евросудах, отмену люстрации. потому что изначально принимали всю эту хуйню не по процедуре, а по политической целесообразности

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

.... і 100 шекелей  weep%20(1).gif
 

Задержание брата Вовка. НАБУ нашло миллионы долларов наличными и антиквариат
 
Крупные суммы наличных денег, похожие на антиквариат предметы и документы на имя председателя Окружного административного суда Киева Павла Вовка найдены во время обыска у адвокатов, задержанных вчера по подозрению в получении взятки, заявляет пресс-служба Национального антикоррупционного бюро.
НАБУ подозревает брата Вовка, адвоката Юрия Зонтова, и еще одного юриста в получении взятки в $100 000 якобы для дальнейшей передачи судьям ОАСК.
При обыске в месте, где был обнаружен "предмет неправомерной выгоды", были найдены $3,7 млн, 840 000 евро, 20 000 фунтов стерлингов, 230 000 грн и 100 шекелей.
Также нашли "предметы, внешне похожие на антиквариат", и документы на имя Вовка и его близкого родственника.
Оба адвоката задержаны, решается вопрос об объявлении им о подозрении.

 

Зонтов - развєдчік-адвокат із СЗР. Штірліц, йопт! Так переможемо!  :fp1:

 

Please wait.. Loading
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...