Перейти до змісту

Как думаете Краснов агент фсбшный или это ошибка или наговор от СБУ.


кноп

  

44 користувач проголосував

  1. 1. Как Вы думаете Краснов-агент ФСБ или это наговор на него от СБУ

    • Агент
      27
    • Не Агент
      17


Recommended Posts

дело не в этом. по ефремову уже давно дело должно быть в суде - материалов достаточно и без сбу

 

Немає  нас судів. Є замовні контори по видачі платних рішеннь.

По Єфремову замови не було.

Link to comment
Share on other sites

 

Для костоломов из сбю сейчас смерть краснова лучший выход. Обосрались и концы в воду.Так шо на месте его сыпатыкив я бы палату охранял.

А разве не для ФСБ сейчас смерть Краснова наилучший выход? Может ему как раз из за этого и "поплахело", на второй(или на какой там) день.

Змінено користувачем DiM
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

А разве не для ФСБ сейчас смерть Краснова наилучший выход? Может ему как раз из за этого и "поплахело", на второй(или на какой там) день.

 

В Сайлентіо взагалі дивна логіка.

З одного боку він натякає, що прідатєлі з СБУ зробили підставу справжньому патріоту з метою дискредитації добровольчого руху.

З іншого - що прідатєлі з СБУ вкололи звинуваченому сиворотку правди.

 

Хтось може пояснити мені, для чого прідатєлям колоти патріоту сиворотку, якщо прідатєлі точно знають, що він не винуватий?!

Link to comment
Share on other sites

Я не знаю, чи Краснов агент, тому й не голосував. Але те, що СБУ поводиться, як дебіли - не знаю, чи ж вродженої тупості, чи внаслідок паралельних політично-комерційних тьорок - це однозначно.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

А разве не для ФСБ сейчас смерть Краснова наилучший выход? Может ему как раз из за этого и "поплахело", на второй(или на какой там) день.

 

Совершенно верно! И именно для того, чтбы у ФСБ все получилось, СБУ его вышвырнула в 2 часа ночи на улицу, на третьи сутки после задержания. Краснов прям Штирлиц какой-то

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Ігор Мосійчук добавил 2 новых фото — с Viktor Smaile и еще 60.

 

Увага!!! Прохання максимально поширити!!!

 

Друзі, ще 25 серпня друг Станіслав Краснов "Гонта" зробив цю заяву і попрохав друга "Буревія" Миколу Коханівського її оприлюднити якщо з ним, щось станеться.

 

Вчора Краснова затримали і жорстоко побили співробітники СБУ. Наразі "Гонта" затриманий і знаходиться в застінках СБУ. Його звинувачують в зберіганні вибухівки, підготовці теракту і (!!!) співпраці з ГРУ ГШ ЗС Російської Федерації.

 

Це повна нісенітниця адже сам Стас Краснов "Гонта" як активний учасник Революції Гідності і війни на Сході знаходиться в розшуці ФСБ РФ. Прокурор окупованого Криму Поклонська особисто погрожує розправою Краснову. Батьки Стаса які мешкають в Криму під постійним пресингом ФСБ. Його соратника Олександра Костенка викрадено з України і вивезено до Криму де він вже рік катується в Сімферопольському СІЗО за нібито знущання над беркутами в часі майдану...

 

Пише друг "Гонта":

 

Заява до громадськості.

 

Брати і сестри! Звертаюсь до Вас за допомогою.

 

Звертаюсь, бо хто, як не добровольці і волонтери відстояли існування нашої Країни, в той час, коли держслужбовці нашу Країну здавали, дезертували та зраджували.

Пишу цей допис, бо ситуація на мою думку складається критична, і я вимушений це зробити.

Я вже неодноразово піддавався репресіям з боку мусорів, ЧКістів і т.ін. за свою патріотичну позицію, як в Криму так і після окупації в Києві.

Терор проти мене розпочався ще по так званому підриву пам'ятника сталіна в Запоріжжі - демонстраційні обшуки, звільнення з роботи, аспірантури, тиск на родичів та близьких.

Коли я прямо перед Майданом звернув увагу суспільства на злочини високопосадовців росії - знову терор, обшуки, підкинуті стволи. Після майдану арешт, нелюдські катування, та, все ж таки, я не здався.

Результати подібного терору всі знають добре - мій друг Сашко Костенко, з яким ми разом пройшли великий шлях, вже викрадений з України та засуджений особисто Поклонською, моєму товаришу Кольченко хочуть дати 25 років в тому ж Криму, мій друг Медведько сидить в Києві за те, за що в нормальній країні нагородили б, якби він був до цього причетний. Сашко Білий взагалі вбитий. Сидять по тюрмах та знищені сотні патріотів України. Саме тих патріотів, без яких України вже не існувало б.

Хіба можуть буть сумніви, що все це - виконання прямого наказу з Москви?

Репресії проти мене завжди синхронні:

– після моєї та Сашка Костенко заяви в Києві про злочини депутатів держдуми росії, щодо торгівлі людьми - в Сімферополі «невідомі» відомі співробітники Головного Управління, тоді ще міліції України, бігають з пістолетами за нами по місту, виламують двері постраждалим дівчатам, викрадають їх дітей. В Києві ЧКісти грабують квартиру з нашим майном, щоб знищити докази злочинної діяльності московітів.

- На початку Майдану в моєму помешканні в Києві проводять незаконний обшук ті ж ЧКісти, підкидають ствол – в Сімферополі їх місцеві колеги роблять терор проти батьків.

- Під кінець майдану Київські спецслужби монтують з моїх телефонних переговорів «Вбивства і катування бєркута» з метою після закінчення Майдану посадити мене надовго - в Сімферополі їх колеги вже розвішують орієнтування на мене по місту, роблять напад на квартиру моїх батьків, погрожують їм особисто.

- По закінченні Майдану мені та Олександру Костенку підкидають зброю та саджають в СІЗО в Києві – в окупованому Сімферополі проводять незаконні обшуки в наших домах, заводять кримінальні справи «за Майдан»

- В Сімферополі Поклонська починає показовий процес проти Костенка, в моїх батьків роблять брутальні показові обшуки - в Києві реанімують справу проти мене та Костенка (!!!) та передають її в суд, в той час коли я сиджу в окопах під Донецьким аеропортом.

- Окупаційна прокуратура Криму заводить проти мене чергову справу, Поклонська по телебаченню кожен день клянеться, що буде судити мене особисто – в Києві прокуратура відмовляється закривати проти мене та Костенка сфабриковану кримінальну справу та знову, в 4 (!!!) раз передають до суду.

- І на останок ЧКісти хапають мою маму біля під’їзду та показово знущаються на допиті – тут в Києві мої бойові друзі з різних структур попереджують, щоб я був вкрай обережним, а краще тікав з країни.

Я добре знайомий з терором системи проти людей, знаю його ознаки і знаю, що він знову розпочинається. Я ніколи не тікав та тікати не буду, це моя країна, я за неї боровся і буду боротись, не дивлячись ні на які змови, зради та ворогів.

Я категорично заявляю: я не зберігаю, не транспортую та не виготовляю зброю, наркотики та т.ін., ніяких злочинів та протиправних дій не чинив та не чинитиму, самогубство робити не збираюсь, ніякими хворобами не страждаю, дорогу в забороненому місці не переходжу.

Я вже неодноразово переконався, як і багато з Вас, що чекати будь якої допомоги від державних органів марно. Тому:

Список всіх відомих мені найманців, чи то путінського, чи то якого режиму, що отримали наказ на моє усунення, я вже передав до декількох надійних груп патріотів, тому в разі, якщо щось станеться (мене переїде машина, мусора підкинуть наркотики, станеться інфаркт, вип’ю кави з миш’яком) ніхто писати заяву на цих людей не буде.

Прошу максимально розповсюдити! Тільки ми з вами разом перемагали і переможемо антинародну систему.

Слава Україні! Смерть ворогам!

Link to comment
Share on other sites

Наших доблестных СБУшников бросает из одной крайности в другую. То они заявляют, что собираются рассекретить данные по Краснову, то отказываются дальше давать комментарии по делу.

 

В СБУ решили больше не комментировать дело подозреваемого в госизмене Станислава Краснова в рамках уголовного производства, чтобы пресечь деятельность людей, которые фактически сегодня проходят по этому делу.

Об этом заявил советник главы СБУ Юрий Тандит "112-Украина".

Также Тандит отметил, что СБУ подтвердила контакты Краснова и гражданина РФ Голоскокова только за 2014 год. 

"Могу дать информацию следующего характера. Фактически подтверждение того, что они (Краснов и Голоскоков, - ред.) общались, фактически СБУ официально не давала никаких сведений по контактам 2013 года, мы говорили о 2014 году. Вы видели эти записи. Подтверждается то, что они действительно находились в полном контакте и в 2013 году в том числе. И фактически он был до последнего, с так называемым куратором, на связи. На сегодняшний день могу официально заявить, что СБУ принято решение сейчас не комментировать в рамках уголовного производства больше новых сведений. Для нас этот контакт с гражданином России - подтверждение, что они сейчас будут мониторить всю информацию, которая связана с уголовным производством. И для того чтоб пресечь подрывную деятельность тех людей, которые фактически сейчас проходят по этому делу, мы не будем давать дополнительную информацию", - сказал Тандит.
Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Давайте посмотрим на проблему "ширше". 

 

Должны ли силовики действовать в соответствии с их пониманием политической ситуации в стране? Или они должны слепо выполнять указания президента в рамка украинского законодательства. Это очень важный вопрос. Украину постоянно бросает в политические крайности, к разным полюсам. Кучма и Чугуний - пророссийские президенты, Ющ и Порошенко - прозападные. И как-же подстраиваться спецслужбам? Каждый пять лет обновлять штат сотрудников? Если они не должны участвовать в политических движениях, а просто защищать государственность и законного президента, то следуя логике, они были обязаны яростно охранять гаранта конституции - товарища Чугуния и жестко наказывать всех непокорных. А если Петя начнет чудить, выстраивая свою шоколадную империю, как им поступать? Защищать Петю? Представляете сколько сбушников были внедрены в ряды протестующих на майдане? Вылавливали лидеров, тихо убивали самых активных..., организовывали разные провокации... И тут опаньки, новые выборы, новый президент, новый вектор развития... Все с кем боролись - герои...

Сложно разобраться кем является Краснов, думаю, мы никогда правды об этом не узнаем. А чьи интересы сегодня отстаивают работники СБУ? А может их тоже все подза@бало и они просто зарабатывают бабки, отрабатывая заказы?

Link to comment
Share on other sites

Журналисты ТСН нашли Голоскокова, "куратора" Краснова  :D

 

http://ru.tsn.ua/ukrayina/grushnik-goloskokov-ne-otrical-chto-znakom-s-krasnovym-s-2013-goda-590810.html

 

 

Журналистам ТСН Голоскоков рассказал подробности знакомства Константин Голоскоков, которого СБУ называют кадровым сотрудником ГРУ, рассказал журналистам ТСН, что действительно узнает свой голос на аудиозаписях обнародованных службой безопасности, из-за которых главу гражданского корпуса "Азов-Крым" Станислава Краснова подозревают в связях с российскими спецслужбами.

 

"Я узнаю свой голос, это записи с 2013, 2014 годов, но я говорил с разными людьми. Голос мой, похож", - говорит Голоскоков. Читайте также: Ночью на Краснова надели электронный браслет Однако он отрицает, что является сотрудником российских спецслужб и в телефонном разговоре с журналистами, даже шутил, что теперь пойдет за зарплатой. "Там весело, написано, что я сотрудник ГРУ. Я не понял почему ГРУ, а не например ФСБ. Я никогда не был сотрудником ни одной российской спецслужбы. Меня это насмешило, удивило. Пойду за зарплатой, ведь получается, что я там три года работаю, а я же не знал", - говорит мужчина.

 

Что же касается связей с руководителем гражданского корпуса "Азов", которого СБУ обвиняет в терроризме и сотрудничестве с российскими спецслужбами, и готовят обвинения в государственной измене, Голоскоков заявил, что действительно с ним знаком, но разговаривал только один раз и лично, а не по телефону. "Я видел его на пресс-конференции в 2013 году один раз. Мы общались после, это была совсем другая история, еще при Януковиче. С того времени больше контактов у нас не было", - заявил Голоскоков.
 

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Якобы Голоскове.

Пардон, в Голоскокове. Да :)

Разница в том, что твоя фамилия не Голоскоков. А СБУ настаивает на том, что на пленках именно Голоскоков, который себя впоследствии там и узнал. В нарезке фраз из разговоров с разными людьми, выдаваемой за разговоры с Красновым. Что, собссно, и предполагалось с самого начала

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Чувак на редкость мутный.

В прошлом году заявлял, что в аэропорту был.

Все ищу того, кто бы мне это подтвердил.

 

Приврать о своих легендарных подвигах у нас многие любили и любят.

Но, это еще не признак агента ГРУ.

Link to comment
Share on other sites

Чувак на редкость мутный.

В прошлом году заявлял, что в аэропорту был.

Все ищу того, кто бы мне это подтвердил.

Даже если и был, то что? Там туристами столько невоенных людей прошло, особенно перед ротацией 95-й. После того как там Интер с камерами ходил снимал, я понял что добром это не кончится. :( Так что вполне возможно что эта крыса и там шпионила.

Link to comment
Share on other sites

для баланса надо сделать голосовалку: "как вы думаете, сбу до сих пор филиал фсб, чи вже не?", а то какая-то манипуляция общественным мнением получается

тю!

заводи гилочку.

Link to comment
Share on other sites

 

 


сам Стас Краснов "Гонта" як активний учасник Революції Гідності і війни на Сході знаходиться в розшуці ФСБ РФ.

тю!!

сеня тоже моджахед и шо?

Link to comment
Share on other sites

Кстати 

видать нада ещё одну голословку открывать...

 

Уже пошёл вброс (а может и не вброс)...

что СБУшники лохи и долбоёбы...и разсикретили сами же 

ДВОЙНОГО АГЕНТА  Краснова. :consul:  :consul:  :consul:

которого наша контразведка  долго готовила.

 

Жесть если это окажется правдой это вообще писец будит.

Змінено користувачем кноп
Link to comment
Share on other sites

Дуже цікаво взнати статистику по справах в СБУ.

Скільки відкрито проти добровольців та бійців ЗСУ з одного боку і скільки

проти сепарів ? Повно сепарів як і сиділо так і сидить в органах влади особливо насході,

а сбу своіх вояків ганяє..

Link to comment
Share on other sites

 

 


"Я узнаю свой голос, это записи с 2013, 2014 годов, но я говорил с разными людьми. Голос мой, похож", - говорит Голоскоков.

 

может, текст узнает?

а то вапщето свой голос каждый человек слышит не так,

как его слышат другие.  :nose3:

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

может, текст узнает?

а то вапщето свой голос каждый человек слышит не так,

как его слышат другие.  :nose3:

Действительно, люди слышат свой собственный голос по-другому, чем окружающие. Но ведь есть еще содержимое разговоров и интонации. Кроме того, он мог слышать свой голос в записи. И самое главное это то, что он не отрицает своё знакомство с Красновым, что совпадает с версией СБУ

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Действительно, люди слышат свой собственный голос по-другому, чем окружающие. Но ведь есть еще содержимое разговоров и интонации. Кроме того, он мог слышать свой голос в записи. И самое главное это то, что он не отрицает своё знакомство с Красновым, что совпадает с версией СБУ

 

так я ж и говорю - скорее текст узнает...  :pardon:

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Приврать о своих легендарных подвигах у нас многие любили и любят.

Но, это еще не признак агента ГРУ.

Згоден. За такою ознакою в нас майже вся влада агенти ГРУ.

Починаючи з Президента.

Link to comment
Share on other sites

Приврать о своих легендарных подвигах у нас многие любили и любят.

Но, это еще не признак агента ГРУ.

Але не всі мутні типи, які брешуть про свої легендарні подвиги, передають зброю російським диверсанткам і тягають з собою по 40 кг тротилу.

Link to comment
Share on other sites

як вдало маніпулюють свідомістю.

Тварюки.

не вірю, все підстава.

Не агент.

Ну значить потрібно перед бідолахою вибачитись, повернути йому конфісковані десятки кілограмів пластиду й заплатити компенсацію з казни за моральні збитки.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...