Перейти до змісту

Засуджені активно допомагають армії


adviser

Recommended Posts

Засуджені установ виконання покарань Чернігівської області не залишились осторонь, в складний для України час і, з перших днів проведення заходів часткової мобілізації в нашій країні, активно долучилися допомагати вітчизняним Збройними Силам.

Так, Державне підприємство Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області у найкоротші терміни відшило сотні камуфляжних костюмів, розгрузочних жилетів, комплектів постільної білизни, матраців та подушок для потреб української армії.

- Гроші для виконання цих замовлень надходили від благодійних фондів, меценатів Чернігівщини, державних та приватних підприємств, установ, культурних, лікувальних і освітніх закладів, так і окремих мешканців області, - розповідає начальник відділу маркетингу, збуту та матеріально-технічного забезпечення цього підприємства майор Людмила Золотай.

На підприємстві навіть врахували окремі побажання командирів військових частин.

- В залежності від особливостей несення служби підрозділами різних родів військ, до базових моделей розгрузочних жилетів, наші конструктори внесли необхідні корективи - додаткові функціональні кишені під зброю, рації, індивідуальні медичні пакети, - пояснює головний інженер Надія Блінова.

На державних підприємствах установ виконання покарань Чернігівської області запевняють, що вони і надалі співпрацюватимуть з представниками Збройних Сил України й намагатимуться виконати як найкраще необхідні роботи.

- Виробничі потужності та кваліфікація робітників дозволяють, в разі потреби, виконувати замовлення на потребу вітчизняної армії у найкоротші терміни, зокрема, виготовляти в місяць 20 тисяч камуфльованих костюмів, 5 тисяч матраців, 10 тисяч подушок тощо, - запевняє начальник відділу виробничої діяльності та економіки управління державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області підполковник Сергій Кузьменко.

Військовослужбовці у свою чергу подякували керівництву управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області та керівництву й колективу Державного підприємства Чернігівської виправної колонії № 44 за підтримку і запевнили, що віддячать народу України, не зрадять присязі і виконають свій обов’язок.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Украинская малина путену сказала нет...

это то к чему? Иили зека воспылали патриотизмом срочно? Думаю, просто руководство ивк поднажало чуток.

Или еще одни герои обороны появились?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...