Перейти до змісту

А куди щез Сілентіо?


tom_cat

Recommended Posts

Це така непоборна проблема, яку неможливо вирішити за певний проміжок часу? Не думаю...

Британія якісь дебільні візи вводить. Насправді зараз ніфіга не зрозуміло що буде в разі виходу.

Link to comment
Share on other sites

Так, видається що він, як справжний диктатор, хоче насолодитися плодами своїх дій за власного життя. а лишилося йому не так уже і багато.

Справа не тільки в ньому.... Хто зна який психоманьяк прийде після нього в Кремль наступником? Справа в тому, що була брутально зруйнована вся система європейської і глобальної безпеки,

яка на крові двох світових воєн вибудовувалася в Європі і світі...Причому адекватного покарання я вже не кажу про адекватну відповідь на цей виклик не отримав ніхто...

а надто головний ініціатор цього процессу. Якщо цього не буде зроблено найближчим часом - Європа і світ матимуть чергову глобальну війну з непередбачуваними наслідками...

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Британія якісь дебільні візи вводить. Насправді зараз ніфіга не зрозуміло що буде в разі виходу.

Фома, я тебе чудово розумію, бо для тебе це не питання теорії, а питання практики. Але зрештою як відбудеться референдум можна буде про щось говорити предметно.

Link to comment
Share on other sites

Трамп: только США борются за Украину
 Кандидат в президенты США от Республиканской партии Дональд Трамп заявил, что США — единственная страна, которая по-настоящему борется за Украину. Об этом он сказал в интервью газете The New York Times.
Трамп отметил, что одна из вещей, которую он ненавидит наблюдать — проблема на Украине.
«США меньше всего пострадали от того, что происходит с Украиной, потому что мы находимся дальше всех географически. При этом все соседи Украины не особо активно участвуют в урегулировании конфликта. Посмотрите на Германию и на другие страны — им нужна нефть, газ и другие вещи из России, поэтому они держат язык за зубами», — сказал Трамп.
 

Link to comment
Share on other sites

От саме цьому ми з однодумцями і будемо пручатися до останнього патрону  B-) Європа вже одною ногою в могилі. То нехай там самі і лежать. Сподіваюся Британія цього року таки врятується і буде дещо інший розклад на десятиріччя B-)

не там ви пручаєтеся.І власне ТАМ патронами не поможеш.мультикультуризм,політкоректність і всю тут малину не манюпас чи середня,ВИКОНАВЧА ланка,то ввтілила.а на самій горі.там де нема кордонів,нема батьківщин а тільки влада і гроші.Думаю,розумієш,що в тому середовищі ви на підтанцьовках і патронів там не вживають.самостійно :D

Link to comment
Share on other sites

Яка фрустрація? Може в кого вона була так в самого Марко, який хоче тепер добути до січня строк в сенаті і "be a private citizen." Та в екзальтованих дівчаток з його волонтерського пулу.  Втім, так легко, йому втекти під лавку ніхто не дасть, хай і не сподівається. Піде як миленький через два роки на губерські вибори ;)

А шо хочете в одному болоті з гейропоту спочити?

Хлопцю треба бабок,а не журавель в небі.Ну і на флориді його памятатимуть як того,що говорить а не працює по найму.Хоча пробуйте...... B-)

Link to comment
Share on other sites

Провокатор Трамп продкує кожного дня бруд, насильство і скандали, які врешті решт поглинуть його самого. Жодна зустріч його, жодний кокус не обходиться без мордобою, поліційних арештів і дикунства. Хто гарантує, що одного разу хтось з противників, яких він підігріває, не поцілить в його дурного лоба з шотгана?

Або хтось не захоче використати такі настрої? Я б волав звичайно, аби партія попри всі можливі наслідки ще до конвенту офіційно відмежувалася від нього, бо дотпер це робиться тільки спонтанно, вкиданнями через пресу. ГОП можливо гарантовано  і програла б вибори в такому випадку, але натомість врятувала б репутацію.

:D  :D  ну твої роботодавці(не теперішні) клопітливо і наполегливо викормлювали то дикунство,дали йому дорогу на широку арену.а тепер скавулять? А дзвіночки то були не вчора а вже з десять років тому.З наростанням і шизи і її представників.які рвали всі умовності і правила.навіть старий мак піддався на то з його вибором віце :fp1: І хто йому був тоді дохтур? як і всьому істеблішменту в партії з завиванням від захоплення ,що протиснули в конгрес "навіжених",що таки звалили одного спікера і не дають працювати другому? а тепер маєте вибір з двох гівен і круз тільки зовнішніше виглядає краще.суть то його така сама-нарцис,безпринципник і популіст.трамп то хоть видний як на долоні,а круз-хитріший по натурі,хоча такий же по суті як трамп.Барига від політики,тоді коли трамп просто барига.

Link to comment
Share on other sites

Якщо все буде йти, як зараз, то 3-4 роки на те, що ізоляціонізм в Европі остаточно переможе

Навіть не спробує (ізоляціонізм) почати щось робити для того.задалеко зайшла "виховна " хвиля у бюргерів( для всіх європейських країн).Тільки війна змусить їх відірвати грубу сраку від дивану і подивитися на реалії не через вікно власного котеджу.Добробут розслаблює,а великий добробут-абсолютно.

Link to comment
Share on other sites

Cynіc, друже. ти знову тут повторюєш те, шо я вже з десяток разів від тебе чув. Я власне ще на пам'ять на відміну від свого багатостраждального хребта,  не скаржуся :D Але все це, вибач, твій закостенілий набір з власних уявлень та вичитаних та почутих чужих думок (може і не самих дурних). Але аби розуміти насправді ЩО відбувається в цьому середовищі, то треба не так багато - просто пройти півторарічну кампанію в команді з початку і до кінця. Тоді на багато що дивишся зовсім по іншому... В мене лише поки один такий досвід. (Цей раз, звісно, рахуватися не може, бо особисто з Марко я спілкувався лише двічі за рік). Але це вже дає мені певне право дивитися на всі теоретизування трохи зверхньо B-) В тому, що в ГОП залишився тепер такий кволий вибір я бачу шанс на початок одужання. Розумні люди​, яких там не менше, ані ж в протилежному таборі, переконаний, цим скористаються. Зміна поколінь, яку проходить ГОП співпала  з глобальними політичними і геополітичними змінами, до яких виявилися не готовими жодна з політсил Штатів. Можна подумати в демів краща ситуація. Виставили стару затуркану бабу, яка не має в партії жодних реальних конкурентів! Якби не було Клінтон, то демам крім старого комуняки Сандерса і виставити ти не було б кого:weep:.​  Але в будь якому випадку я б не став робити через це, апокаліптичних висновків, щодо майбутніх конфігурацій політичної мапи США. Америці в спадок від отців засновників дісталась досить вправна і живуча система, всю величну простоту і досконалість якої второпати дано далеко не кожній навіть видатній по розумовим та іншим якостям персоналії. Я у свої 50 з гаком тільки роблю перші кроки до її реального розуміння. Тому знову повторю, що так просто зламати те, що добре працювало не один десяток років, без того аби не розвалити до дідька фундамент, на якому впевнено стоїть ця велика країна, не вдасться нікому, як би вискоко вони не злітали і яким би важким не був їх гаманець. ;)

Щодо мультикультурності, про яку ти пишеш, то це ніяка не мультикультурність. Америка завжди була мультикультурною нацією, її побудували представники різних культур і релігійних уявлень, а те що нав'язується певними силами зараз - не має жодного відношення ані до культури як такої, ані до "культурності" в сенсі різного світосприйняття. Це скоріше мультибезвідповідальність, мультипокуїзм, мультиегоїзм і мультипатерналізм помножений на відсутність звичних моральних цінностей і чеснот, які притманні людині з того часу, коли вона почала відрізняти себе від інших ссавців, що живуть на цій планеті...

Link to comment
Share on other sites

Cynіc, друже. ти знову тут повторюєш те, шо я вже з десяток разів від тебе чув. Я власне ще на пам'ять на відміну від свого багатостраждального хребта,  не скаржуся :D Але все це, вибач, твій закостенілий набір з власних уявлень та вичитаних та почутих чужих думок (може і не самих дурних). Але аби розуміти насправді ЩО відбувається в цьому середовищі, то треба не так багато - просто пройти півторарічну кампанію в команді з початку і до кінця. Тоді на багато що дивишся зовсім по іншому... В мене лише поки один такий досвід. (Цей раз, звісно, рахуватися не може, бо особисто з Марко я спілкувався лише двічі за рік). Але це вже дає мені певне право дивитися на всі теоретизування трохи зверхньо B-) В тому, що в ГОП залишився тепер такий кволий вибір я бачу шанс на початок одужання. Розумні люди​, яких там не менше, ані ж в протилежному таборі, переконаний, цим скористаються. Зміна поколінь, яку проходить ГОП співпала  з глобальними політичними і геополітичними змінами, до яких виявилися не готовими жодна з політсил Штатів. Можна подумати в демів краща ситуація. Виставили стару затуркану бабу, яка не має в партії жодних реальних конкурентів! Якби не було Клінтон, то демам крім старого комуняки Сандерса і виставити ти не було б кого :weep:.​  Але в будь якому випадку я б не став робити через це, апокаліптичних висновків, щодо майбутніх конфігурацій політичної мапи США. Америці в спадок від отців засновників дісталась досить вправна і живуча система, всю величну простоту і досконалість якої второпати дано далеко не кожній навіть видатній по розумовим та іншим якостям персоналії. Я у свої 50 з гаком тільки роблю перші кроки до її реального розуміння. Тому знову повторю, що так просто зламати те, що добре працювало не один десяток років, без того аби не розвалити до дідька фундамент, на якому впевнено стоїть ця велика країна, не вдасться нікому, як би вискоко вони не злітали і яким би важким не був їх гаманець. ;)

Щодо мультикультурності, про яку ти пишеш, то це ніяка не мультикультурність. Америка завжди була мультикультурною нацією, її побудували представники різних культур і релігійних уявлень, а те що нав'язується певними силами зараз - не має жодного відношення ані до культури як такої, ані до "культурності" в сенсі різного світосприйняття. Це скоріше мультибезвідповідальність, мультипокуїзм, мультиегоїзм і мультипатерналізм помножений на відсутність звичних моральних цінностей і чеснот, які притманні людині з того часу, коли вона почала відрізняти себе від інших ссавців, що живуть на цій планеті...

Скажу тобі одне-Америка минулого будувалася на базі БІЛОГО(не по кольору шкіри) європейського підходу до всього.Сьогоднішня-помалу ,з прискоренням-на базі південноамериканськокарібськоазіатського підходу.З домішками чорного.І ця хвиля помалу іде з півдня на північ.У великих агломераціях це вже відчувається.тому Америка міняється і міняються прерогативи її населення.Молодь у більшості (не зважаючи на колір ) не та "біла Америка" ,що створила сучасність.Міняється і мораль і бачення ситуації  у них (а тут власне покопирсалася пресловута політика вседозволеності і "свободи" без навчання ,що свобода не абсолютне значення.)Від того і зростає несприйняття категоричне іншої думки.інших поглядів,тому і принцип розумного компромісу все рідше присутній навіть на вищих щабелях влади.Бо туди помалу починають прихродити власне вихованці абсолютної свободи ВЛАСНОГО бачення і відкидання іншого.ІМНО звичайно.але то видно чітко по останніх подіях.І як на верхах то зможуть стримати.я не бачу.Адже заборонами того ,що всякнуло "з молоком матері" так легко не вирвеш.

Link to comment
Share on other sites

І як на верхах то зможуть стримати.я не бачу.Адже заборонами того ,що всякнуло "з молоком матері" так легко не вирвеш.

Одним з варіантів цього стримування буде імхо старе добре продукування зовнішньої і внутрішньої загрози... Добрий переляк завжди ефективно згуртовував американську націю.

Від "кривавих сіу" через озброєних ядерними палицями комуняк до сучасних бенладенів та АЙСІС. Певно звідси й іде  це планомірне провокування американської слабкості і уразливості.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

 

Наскільки саме швидше на вашу думку?

В часових вимірах, будь ласка.

Якщо все буде йти, як зараз, то 3-4 роки на те, що ізоляціонізм в Европі остаточно переможе

Працєс пашєл?

Link to comment
Share on other sites

 

 

Наскільки саме швидше на вашу думку?

В часових вимірах, будь ласка.

 

Якщо все буде йти, як зараз, то 3-4 роки на те, що ізоляціонізм в Европі остаточно переможе

Працєс пашєл?
Боюсь, що це вже фінальна стадія. Єврогейський союз бюрократів показав свою повну недієздатність. Тепер кожний сам за себе.
Link to comment
Share on other sites

Працєс пашєл?

Мбггг! Проєвєд Шенген

 

Президент Франции Эммануэль Макрон заявил о возможном разрушении основ Евросоюза из-за пандемии коронавируса, сообщает Reuters со ссылкой на французского дипломата, знакомого с ситуацией.

По словам Макрона, основы ЕС будут находиться под угрозой, если европейские страны не проявят солидарность в преодолении кризиса.

 

«На карту поставлено выживание европейского проекта. Риск, с которым мы сталкиваемся, — это смерть Шенгенского соглашения», — приводит источник слова Макрона.

 

Link to comment
Share on other sites

Єврогеї за 6 годин переговорів так і не змогли домовитися.
 

Лидеры Евросоюза не смогли договориться во время онлайн-саммита в четверг, 27 марта, о масштабах поддержки потрясенной коронавирусом экономики. Конфликт возник между наиболее пораженными Covid-19 странами и консервативным севером блока, передает Reuters.

Германия и Нидерланды заблокировали призывы Италии, Испании и Франции выдать так называемые "коронаоблигации" для финансирования экономической борьбы.

"Некоторые страны-члены ... предложили эти "коронаоблигации". Мы говорили, что это не точка зрения всех стран-членов. И именно поэтому ESM (Европейский механизм стабильности) является для меня лучшим инструментом", - заявила канцлер Германии Ангела Меркель.

 

 

Link to comment
Share on other sites

здается мне пани та панове после этого короновируса -надо ожидатьь выхода из ес еще пары стран как миннимум.

 

Після епідемії у єврогеїв буде розбір польотів, а може й раніше. Якщо найбільш постраждалі країни ЄС, у економічному  плані, зараз не заллють баблом для підтримки економіки, то вони, швидше за все, скажуть дружно - нахуй нужно.

Link to comment
Share on other sites

тем более в той же италии и франции  сейчас хуйло в почете...

можно будет предположить,что италия ,испания,франция -могут плюнуть и выйти из ес и сделать шото типа своего ЕС но без Германии...

 

но думаю,шо эти страны потом сами пожалеют -если выйдут с ЕС..(особенно италия и испания,думаю франция бы и сама справилась бы)..

 

да и не думаю я шо скандинавы и нидерланды с бенилюксом отказались бы от германского доминирования в их ЕС.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...