Перейти до змісту

"Спецпідрозділи МВС і СБУ були готові захистити Крим"


ЦеDzip

Recommended Posts

Шо-то слабо верится

:nose3:

 

Екс-глава Донецької області Олександр Кіхтенко розповів, хто «злив» Крим. За його словами, спецпідрозділи МВС і СБУ були готові захистити Крим, але такого наказу ніхто не давав.

 

Про це він розповів в ефірі «112 каналу».

 

«Однозначно, могли не втратити. Я в той період був на посаді радника МВС. У мене було кілька зустрічей з міністром Аваковим, і я висловлював йому свої пропозиції і зауваження щодо розвитку саме тих кримських подій. Але, на жаль, вони не були почуті і сприйняті правильно. Звичайно, ми могли Крим не втратити. По-перше, в Криму було досить сильне угрупування МВС. Велика кількість підготовлених людей, які знали свою справу. Там був дуже сильний гарнізон внутрішніх військ – в межах 3000. Внутрішні війська – це ті війська, які воюють і в мирний час. Тобто вони несуть службу з бойовою зброєю, вони супроводжують засуджених, ув’язнених. Вони несуть службу з охорони громадського порядку – це діючі війська. А полк спецназу «Тигр» – це був дуже добре підготовлений полк, оснащений найсучаснішою технікою і озброєнням. Він був в Криму, дислокувався під Феодосією, і якби було прийнято правильне рішення використання гарнізону МВС, у взаємодії з СБУ (я просто знаю, що «Альфа» була готова до серйозних дій) – то такого розвитку сумного для нас, щодо Криму, не було б. Ну на худий кінець, ми могли б втратити Севастополь, тому що там досить сильний гарнізон був РФ, і населення Севастополя – це колишні відставники, моряки – чисто проросійськи налаштовані люди», – розповів Кіхтенко.

 

Нагадаємо, Олександр Кіхтенко – український воєначальник, генерал армії. Голова Донецької обласної державної адміністрації в 2014-2015 роках. Закінчив Омське вище загальновійськове командне училище імені Фрунзе. Був начальником управління внутрішніх військ України по Запорізькій області. З лютого 2005 року по березень 2006 року – командувач внутрішніми військами України. У період політичної кризи в Україні, в 2007 році, відкрито виступив на стороні президента України Віктора Ющенка. У березні 2014 року міністр МВС Арсен Аваков призначив його радником глави МВС.

Link to comment
Share on other sites

Если бандит чуствует сопротивление, он резко ретируется. и чем больше он чуствует слабину , тем больше он наглеет. Что и подтверждает поведение ..йла, он уж грозится НАТО разогнать.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

господин экс-глава потешный: я не знаю. какие ВВ он видел в Крыму, но в прЫнцыпе там служили много местных, например, и те да, в свою бабушку, мечтавшую умереть в раисе, стреляли бы. вот верю сразу господину экс-главе и тем более радныку того времени... только в крыму движ подумал начаться, наши местные менты уже начали себе спарывать шевроны украинские и кошельки вытягивать для большого длинного рубля расейской з/п. кто бы там воевал? ну и т.д.... не, ну фтилявизар с типа умным литсом да еще по прошествии двух с хвостегом лет каждый может инсайдов навещать, на то он и тилявизар.... 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...