Перейти до змісту

Хгоніки Генегальної Пгокугатуги


ЦеDzip

Recommended Posts

Як повідомив прокурор міста Києва Роман Говда, сьогодні вночі завершилася тривала антикорупційна операція з викриття системного хабарництва за участі високопосадовця Міністерства охорони здоров'я України.

 

Так, слідчим управлінням прокуратури міста Києва спільно з співробітниками ГУБКОЗ СБ України затримано "на гарячому" заступника міністра охорони здоров'я України.

 

Встановлено, що вказаний посадовець створив систему поборів з практикуючих лікарів за надання їм можливості в подальшому здійснювати належним чином свої функціональні обов'язки, зокрема проводити операції в Олександровській лікарні м. Києва.

 

Наразі заступника міністра та його спільника затримано в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

 

Тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення вказаним особам про підозру.

 

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням прокуратури м. Києва.

http://kyiv.gp.gov.ua/userfiles/1(516).jpghttp://kyiv.gp.gov.ua/userfiles/2(413).jpg

 

Link to comment
Share on other sites

06.11.2015

 

Роман Василишин ранее работал главврачом в Александровской больнице в Киеве.
 
Главврач Александровской больницы Роман Василишин стал новым заместителем министра здравоохранения-руководителем аппарата министерства. Об этом LB.ua сообщил один из сотрудников ведомства.
Вчера Василишин провел первое совещание в министерстве. 
 
08.07.2016
 
Заместитель министра здравоохранения Романа Василишин задержан по подозрению во взяточничестве в период, когда он занимал должность главврача киевской Александровской больницы.
 
Об этом "Обозревателю" стало известно из собственных источников.
 
По имеющейся информации, Василишин был задержан в результате совместной операции Службы безопасности Украины и Генпрокуратуры.
Должность главврача Александровской больницы Василишин занимал с декабря 2010 года. Под его руководством медицинское заведение не раз оказывалось в эпицентре коррупционных скандалов. В частности в КГГА поступали жалобы на взяточничество, запугивание сотрудников и незаконные увольнения специалистов, а  антимонопольный комитет Украины подозревал персонал клиники в незаконном предоставлении платных услуг.
 
Заместителем министра здравоохранения-руководителем аппарата министерства Василишин был назначен в ноябре 2015 года.

 

-------------------

 

 

Питаннячко - какой гандон назначал этого урода замминистром?

Змінено користувачем ЦеDzip
Link to comment
Share on other sites

А шо це за фішка - розкладати купюри на столах/підлогах? 

Так більше виглядає? Так легше спиздити і собі трошки? Чи шо?

а представь онищенко с его баблом взяли??

и так же разложили...но уже не покупюрно,а пачками. :D

а если без шуток..наверное таки процесуальные действия.

Link to comment
Share on other sites

Як повідомив пгокугог міста Києва гоман Говда, сьогодні вночі завегшилася тгивала антикогупційна опегація з викгиття системного хабагництва за участі високопосадовця Міністегства охогони здогов'я Укгаїни.

Так, слідчим упгавлінням пгокугатуги міста Києва спільно з співгобітниками ГУБКОЗ СБ Укгаїни затгимано "на гагячому" заступника міністга охогони здогов'я Укгаїни.

Встановлено, що вказаний посадовець ствогив систему побогів з пгактикуючих лікагів за надання їм можливості в подальшому здійснювати належним чином свої функціональні обов'язки, зокгема пговодити опегації в Олександговській лікагні м. Києва.

Нагазі заступника міністга та його спільника затгимано в погядку ст. 208 КПК Укгаїни за підозгою у вчиненні кгимінального пгавопогушення, пегедбаченого ч. 4 ст. 368 КК Укгаїни.

Тгивають пегшочеггові слідчі дії. Вигішується питання щодо повідомлення вказаним особам пго підозгу.

Досудове гозслідування здійснюється слідчим упгавлінням пгокугатуги м. Києва.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

А шо це за фішка - розкладати купюри на столах/підлогах? 

Так більше виглядає? Так легше спиздити і собі трошки? Чи шо?

 

жлобство

он у кацапів кілограмами, 100 кг баксів знайшли у депа, зважили і все

Link to comment
Share on other sites

Генеральный прокурор Юрий Луценко заявляет о присутствии около 20 "воров в законе" на территории Украины.

 

Об этом он сообщил на совместном брифинге с председателем Службы безопасности Украины Василием Грицаком.

 

"Сейчас на территории Украины около 20 "воров в законе". И это является опасным", - заявил Луценко. 

Link to comment
Share on other sites

жлобство

он у кацапів кілограмами, 100 кг баксів знайшли у депа, зважили і все

А потім у протоколах звявляються дописи: 20 годинників жовтого та білого кольору. А потім у слідаків звязвляються золоті та платинові годинники. Ага.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

А в первом слове темы - "хроники" - это люди страдающие хроническим айкагаизмам?

не тільки алкоголізмом, а также хрогическим пиздежом, ничегонеделанием, распиздяйством и другими хрогическим болячками властьимущих.
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 


Югик начинает какое-то дело, трубит в ФБ, ТВ, бросает и берется за другое, тоже резонансное.

 

Вот слово бросает тут явно лишнее, подойдет получает.... Не бесплатно ж он эти дела бросает???

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

С 2014 года силовики покрывают и не расследуют бандитов из прокуратуры и МВД.

Общим местом стали рассуждения о гигантской коррупции в Украине и о том, что никто с ней не борется и что ее вообще побороть невозможно.
Сторонники нынешней власти рассказывают о том, как много уже сделано для очищения государственной машины от грязи. Президент Порошенко просит не смотреть на все в черных очках.
Критики пеняют президенту и другим представителям власти тем, что могло быть сделано многократно больше.
Все ждут резонансных уголовных дел против негодяев и ждут громких посадок. Нет ни того, ни другого.
Сейчас очень много разговоров о реваншистах и победе укоренившейся мафии над Революцией достоинства.
В этой битве между зрадой и перемогой каждый выбирает аргументы, исходя из личного опыта.
Я внимательно слежу за двумя конкретными историями: за тем, как второй год наглые рейдеры пытаются захватить ТПП, и за ходом расследования скандального и наглого ограбления прокурорами ювелирного магазина в центре Киева средь белого дня.
Про ТПП я несколько раз уже писал. Негодяев гонят через дверь, они лезут через окно, захлопнут им окно, они пролазят через дымоход, прикрываясь то главой СНБО Турчиновым, то президентом Порошенко.
Но дело об ограблении магазина Graff тянет на роман.
В двух словах о сути истории. Летом 2014 года, в Киеве группа прокуроров Печерского района при поддержке бойцов спецотряда "Сокол" и нескольких сотрудников МВД под видом проведения уголовного расследования ограбила ювелирный магазин.
Вынесли украшений и ценностей на 3 млн евро! :tu:  :weep: 
Владелец магазина курил бы бамбук, но! Грабители решили, что уничтожили систему видеозаписи и грабили все спокойно, не боясь преследования. Они уничтожили систему видеозаписи в самом магазине, а в офисе и на складе не тронули ее, потому что решили, что она общая.
Соранилось все видео – 10 часов с разных камер в разных комнатах, как прокуроры, бойцы и милиционеры рассовывают по карманам, сумкам, носкам и трусам (!!!) бриллианты.
Казалось, дело раскрыто, бери и сажай оборотней в погонах. Тем более, что все драгоценности были ввезены в Украину ЛЕГАЛЬНО И РАСТАМОЖКОЙ, что большая редкость для страны. Есть все бумаги на украденные ценности. Есть чистосердечное признание одного из милиционеров, но прокуроры, командовавшие ограблением, гуляют на свободе.
Второй год прокуратура практически ничего не делает. Фигуранты дела уже выходят на работу в МВД и другие структуры, и чувствуют себя спокойно.

http://blogs.pravda.com.ua/authors/sheremet/5756d4e4a219b/

 

https://www.youtube.com/watch?v=YVq-6gzSQ9s

Змінено користувачем Agh
Link to comment
Share on other sites

Та шож таке, невдача за невдачею ... :lol2: 

 

Прокуратура пропустила строк позовної давності і вже не поверне державі 15 тис.га мисливських угідь Пшонки.
Суд щодо повернення угідь державі переносили сім разів. На початку червня судді відхили позов, оскільки строк позовної давності сплив ще у 2014 році, йдеться у розслідуванні Надії Бурдєй для програми “Наші гроші з Денисом Бігусом”.
Зазначимо, що 2014 році ЗМІ повідомили , що прокуратура ніби-то повернула державі угіддя, що перебували у користуванні компанії “Укрмістобудпроект”, записаної на помічників нардепа-регіонала та сина екс-генпрокурора Артема Пшонку.
Суд у 2014 справді повернув угіддя державі, оскільки прокуратура довела, що пшонківці вирубували дерева під будівництво котеджу та лазні без дозволу. Відтак, суд розірвав договір між “Укрмістбудпроектом” і київським обласним управлінням лісового та мисливського господарства. Люди Пшонки намагались оскаржити рішення суду, але програли.

Попри розірвання угоди з лісництвом, залишилось в силі рішення Київської обласної ради про виділення мисливських угідь. Це ключовий документ, оскільки саме рішенням обласної ради виділяється земля під мисливські угіддя.
Перший позов суд відхиляє, оскільки прокуратура не вказала свій код ЄДРПОУ і не всі документи проштампувала. Загалом розгляд цієї справи
переносили сім разів. У червні 2016 року, апеляційний господарський суд Києва відмовив прокуратурі у поверненні лісу державі.
Суд визнав, мисливські угіддя надавались компанії помічників Пшонки із порушеннями: фірма оформила гектари без погодження з власниками та користувачами полів і городів, на яких знаходяться угіддя. Позов прокуратури не задовольняють через
пропушений строк позовної давності.
Хоча саме у 2014 році прокуратура почала судитись із компанією помічників Пшонки, позов не містив вимоги скасувати рішення облради. Відтак, через помилку прокуратури люди екс-генпрокурора продовжать полювати у лісах Київської області.
Не вдалось повернути і ліс, що знаходиться в оренді родини екс-голови НБУ Сергія Арбузова. У квітні 2015 року ГПУ повідомила, що прокуратура Київщини повернула державі 18 га лісу, який банкір отримав в оренду на 49 років від Київської обласної держадміністрації.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Всіх членів фракції "Радикальної партії" викликають на допит до Генпрокуратури у провадженні щодо пропозиції хабара лідеру партії Олегу Ляшку.
Про це на своїй сторінці у Facebook написав сам Ляшко. 
"Фракцію Радикальної партії у повному складі викликають на допит до Генеральної прокуратури", - написав він і опублікував документ.
У повістці вказано, що члени фракції викликаються для допиту як свідки у кримінальному провадженні за фактом пропозиції лідеру РП Ляшку "неправомірної вигоди".
Як відомо, 13 травня 2015 року Олег Ляшко заявив, що Сергій Клюєв пропонував 50 мільйонів доларів за відмову "Радикальної партії" голосувати за зняття з нього недоторканості.
Пізніше 4 серпня в ГПУ заявили, що Ляшко не приходив в Генпрокуратуру на допит.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...