Перейти до змісту

Тут будуть ляпи і дурощі трампізма


Dilbert

Recommended Posts

  • Replies 1.5 тис
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

це по бложику? міг би написати у бложику, що він персональний і не представляю думку інституту

Це небагато міняє...Були прямі скраги замовників, що замість незангажованої аналітики, в його текстах все більше упереджених фантазій. І як замовники скаржилися не кому-небудь, а спонсорам інституту, то це вже як то кажуть вирок...

Просто цей останній блог, де без жодних доведених фактів ставляться під сумнів результати виборів - був останнею краплею.

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

Грета Тунберг потролила Трампа, повторивши його слова про неї саму 
У Трампа і Тунберг давні рахунки. Будучи президентом, він неодноразово висміював Грету у відповідь на критику.
У відповідь шведська екоактивістка Грета Тунберг опублікувала в соцмережі фотографію вже майже на той момент колишнього президента США, який готується з похмурим виглядом сісти у вертоліт і покинути Вашингтон. 18-річна Грета підписала її: «він виглядає дуже щасливим старим чоловіком, який передчуває світле і чудове майбутнє. Як приємно це бачити!».
"Грета ніколи не розчаровує!", "Грета нічого не забуває" - відповіли на це її підписники. :lol2:

Link to comment
Share on other sites

•Cut CO2! Reducing perfectly natural carbon dioxide (or "carbon pollution" as Obama smeared it) approximates Holy Communion in the left’s Church of Climate Change. The left should be thrilled that CO2 emissions fell 2.9 percent between 2018 and 2019.

 

Why?

 

Fracking!

 

Yes, center-left boys and girls, that dirty, nasty, evil fracking that you hate more than steamed spinach yields abundant natural gas.

 

As skyscrapers, power plants, and buses switch to gas, they respectively yield 32 percent less CO2 than with heating oil, 50 percent less versus coal, and 88 percent less beside diesel. This helped push energy-related U.S. CO2 output into a post-1985 pit.

Link to comment
Share on other sites

Тут намедни классная книжонка про Дональда нашего Джоновича вышла B-) Уже заказал! 

 

38563646-9194867-image-a-73_161178669639

Хотя, для меня ничего особо нового....Развае что сроки вербовки.

 

‘The perfect target’: Russia cultivated Trump as asset for 40 years – ex-KGB spy. A bombshell claim in a new book about the former U.S. president's courting of Vladimir Putin's Russia alleges he has long-standing ties to the Kremlin, writes TOM LEONARD.

Beautiful friendships often have small beginnings and it was a trip by Donald Trump to a New York discount electrical shop to buy televisions more than 40 years ago that laid the seeds of the most shocking relationship of his career.

That relationship was with the Kremlin and eventually with Vladimir Putin, a man who — as Russian President — Trump repeatedly went out of his way to please.

 

These are the bombshell claims in investigative reporter Craig Unger’s new book that alleges the KGB began grooming a young and malleable Trump at least four decades ago, repeatedly saving him from financial ruin.

 

There was a quid pro quo for ‘arguably the most successful intelligence operation in history’ — President Trump became, intentionally or unwittingly, everything Putin wanted.

In American Kompromat: How The KGB Cultivated Donald Trump, And Related Tales Of Sex, Greed, Power, And Treachery, Unger also claims that the future U.S. president established tawdry links with the Putin camp through his 15-year friendship with Jeffrey Epstein.

 

От моцковских шлюх

38563644-9194867-image-a-72_161178669140

 

До бьютифул френд Вальдемар

 

38563642-9194867-image-a-70_161178658406

 

https://www.theguardian.com/us-news/2021/jan/29/trump-russia-asset-claims-former-kgb-spy-new-book?fbclid=IwAR0b9mZU3xWFWIf8sZMYPgXSsPm_OGgu3MOYIsbGt2R5v_7D0eJpnPvAC5s

 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9194867/New-book-claims-Donald-Trump-KGB-stooge-40-years.html

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Байден туда еще в 79 году ездил. Суд по твоей логике вербовка бидона кгб прошла успешно.

 

а в целом по поводу книг - лучше расскажи, ты купил книгу одного из своих лидеров Куомо про сдерживание короны?

Link to comment
Share on other sites

Додика завербовали 40 лет назад, подложив ему чешскую соску с консурсов красоты, на которой он потом был вынужден жениццаа (ради задания Лубянки) :weep::lol2::weep:

 

  Шо-то про Байдена такого компромата ФБР не нашло...

 

А вы, трампанзе, в любом случае готовьтесь: посадят ли Джоновича за измену родине, не посадаят перья с вашей братии полезных и бесполезных идиотов будут лететь B-)

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

какая херня, бидон еще с громыко ручкался, где и вступил в ряды кгб.

Шо взяти з трампанще вульгаріс.. :weep:

З Громико і сам Рональд Рейган ручкався :fp1:А от по шльондрам в Совку і його сателітах навряд чи хто з поважних американців від бізнесу чи політики крім рудого ідіота шлявся :weep:

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

Там і залетів сердешний в теплі обіми товаришів з Лубянки . Мало того, що потім півжиття з ненависними лярвами прожити довелося, а ще й стати на старості років під загрозу статті про трізон :fp1:

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

Імпічнути з другої спроби Рудого довбойоба навряд чи ваийде. Будуть копати його дєлішкі з КДБ-ФСБ? Інакше, він і далі буде руйнувати підвалини США

Цей імпічмент так само хєрово підготовлений як і минулорічний. Та й ГОП трохи отямилася після 6-го і навряд чи дасть потрібні сенаторські голоси. Та й я не дуже вірю, що як почнуть копати особисто Додіка по лінії КДБ - ФСБ, не знайдеться багато тих (причому і сред синіх, і сред червоних), кому то не сподобаєтсья, аби не виплили їх особисті скелети із шаф. Аби робити масштабну антишпигунську кампанію як наприклад за часів Маккарті потрібно щось вагоміше ніж обісцяний московськими шльондрами екс-президент Америки. Те, що Додіка треба прибрати з політичного Олімпу чудово розуміє естеблішмент обох партій. Просто не знають поки як зробити це без зайвих репутаційних втрат як для своєї політсили так і держави в цілому. Найбільш прийнятне і елегантне рішення я давно назвав - дурка. Де йому забезпечать мовчазну і тиху старість.

 

А от щодо зв"язків з рашн інтелідженс тут будуть імхо  тихо працювати і викорчовувати метастази точково. І прізвища гучні також будуть. Але як із ,Додіком будуть намагатися максимально уникати зайвого розголосу. Ну і звичайно будуть викорситовувати це як політичну зброю. Як же ж без цього в справжінй  демократії B-)

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

на ютубі ще є старе відео де Берні розказує, як гарно було в ярославлі, і який чудовий тоталітарний режим

Ну прям як брати з журналістами які розказували, що ніякого голодомору не було

Link to comment
Share on other sites

То ж на сьогодні  ГОП і Деми мають дві набільш токсичні фігури: Додіка і Сандерса. Вангую, шо на сьогодні десятки синк-танків в поті чола працюють над пропозиціями як найбільш безболісно з огяду на електораьни вртати них позбутися.

 

Аде скіки там є в обох "маленьких" додіків і сандерсів.....То ж то, явно, буде непросто :D

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

smoking gun 

 

Reload Page to see tweet..Link..


November 9, 2020 — President* Trump fires Defense Secretary Esper and names Christopher Miller his Acting Defense Secretary.
 
January 4, 2021 — Acting Defense Secretary Miller orders the DC National Guard not to interfere with rioters.
 
January 6, 2021 — #AnatomyOfCapitolAttack…
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ото тіпає трампонутих...... Від їх дибільних проекцій......

Шо там з кліматом Укі? продав уже кліматичний цар Керрі свій джет? а шо там актори галівуцькі? яхти попрадавали? чи ви всі фіксуєтесь на паперових пакетах?
Link to comment
Share on other sites

цікаво послухати про видатні досягнення стейсі в плані миру.

Reload Page to see tweet..Link..

можешь рассказать это 8 летней черной девочке убитой этим летом в Атланте во время восстаний блма.

 

и сколько там еще убили? за это ей премию мира?

Link to comment
Share on other sites

:fp1: Трампісти настільки тупі шо навіть не можуть розрізнити БЛМ від Стейсі ...... та погуглити про її досягнення

лівак, це в Її місті відбувалося!! ти вивчав криміногєн Атланти? вона там мер !

вона підбадьорювала блм та усиралася проти поліції.

 

які ви тупі гипокрити.

Link to comment
Share on other sites

Форумным Деревянным демократическим буратинам очередной подарок.

Не благодарите

https://breaking911.com/breaking-whistleblower-leaks-footage-showing-facebook-execs-discussing-censorship-capitol-riot-alignment-with-biden-admin/

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...