Перейти до змісту

Блокада торгівлі з окупантами


zig

  

70 проголосували

  1. 1. Чи підтримуєте ви блокаду торгівлі з окупованими територіями?

    • Підтримую
      69
    • Не підтримую
      1


Recommended Posts

Порося таки нарвется в конце-концов

 

Тарас Пастух з Єгором Соболєвим та ще 8.

1 год · 
 

Друзі! Допоможіть максимально поширити це відео, щоб його побачили Порошенко, і всі телеканали, які намагаються дискредитувати блокаду торгівлі з ОРДЛО відвертою брехнею. Це військовослужбовець 16 батальйону 58 бригади ЗСУ Микола, позивний "Канада": “Кожна гривня, яка йде в той бік, повертається до нас свинцем. Свинцем в патронах, в кулях, які летять в наших хлопців”.

Сьогодні вранці за вказівкою військового керівництва, хлопців з 16 батальйону терміново відкликали з відпустки, у місце дислокації. О 5-ій ранку прислали за ними автобус, а комбата відсторонили з посади. Це репресії влади про тих, хто перешкоджає заробляти мільярди на війні!

Це повинен побачити кожен народний депутат, який досі не визначився, чи потрібно ухвалювати Закон про тимчасово окуповані території. Адже він зупинить торгівлю з ОРДЛО! Те, що сьогодні ветерани війни та військові перекривають колії – це відповідальність Президента, Уряду та парламенту, які на третій рік війни не зупиняють цю масштабну торгівлю!

Ветерани продовжують блокаду! І чекають підтримки!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1 тис
  • Created
  • Остання відповідь
10.02.2017 01:59
Министр энергетики заявил, что Украина не имеет торговых отношений с оккупированным Донбассом, а только обменивается товарами

10.02.2017 01:59
Министр энергетики заявил, что Украина не имеет торговых отношений с оккупированным Донбассом, а только обменивается товарами :fp1: 

По словам Насалика, Украина сможет обойтись без антрацитового угля, который ввозится из оккупированной территории, но это будет стоить около 15 млрд грн.  

"Если будет принято политическое решение на уровне государства - блокируем и больше не идет никакой обмен товаром - в Украине есть достаточно ресурсов, чтобы выйти полностью без антрацитовой группы. И нужно понимать - это 15 млрд дополнительных средств, которые лягут на экономику и потребителей", - сказал министр. 

Ранее Насалик говорил, что дефицитный уголь закупают только у зарегистрированных в Украине шахт.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

10.02.2017 01:59
"Если будет принято политическое решение на уровне государства - блокируем и больше не идет никакой обмен товаром - в Украине есть достаточно ресурсов, чтобы выйти полностью без антрацитовой группы. И нужно понимать - это 15 млрд дополнительных средств, которые лягут на экономику и потребителей", - сказал министр. 

Ранее Насалик говорил, что дефицитный уголь закупают только у зарегистрированных в Украине шахт.

 

 

Пиздит, сука! А как же цена Роттердам+, которую заложили в стоимость угля? Если речь о модернизации ТЭЦ, то можно направить эти средства туда, а не Ахметке в карман. А если речь о покупке углая в Роттердаме, условно, то о чем тогда вообще разговор?

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Вся президентская рать, бля! Знатно Порося обосралось 
 

Ситуация по вчерашнему требованию воинов 16 мотопехотного батальона к Верховному главнокомандующему прекратить торговлю с оккупированными территориями.

В части, конечно, поднялся большой переполох. Начальство хочет показать, что произошел случайный эксцесс и недоразумение. Контрразведка провела беседы, прилетели проверяющие, идет служебное расследование.

Обстановка такова:

Командир 16-го мотопехотного батальона Олег Громадский не снят с должности и не уволен. Он на больничном.

Все бойцы, которые приняли участие в записи обращения сегодня по тревоге получили приказ собраться и направлены из пункта дислокации на фронт. Впрочем, воины наказанием это не считают, а наоборот, направлением на передовую довольны, проблем нет.

Официальное расследование считает, что воины не нарушили дисциплину, поскольку обращение якобы сделано во время... отпуска. То есть командование бригады ни причем. Ну ладно, раз армия так доверяет людям, что в отпуск отпускает с минометами и гранатометами, мы тоже будем так считать. Конечно, проводить отпуск на тактическом поле полигона во время боевого слаживания, это несколько удивительно, но быть может это такая реформа...

В части оставили только того самого бойца, который читал заявление: это Николай Ворошнов, солдат, пулеметчик, и с ним "ведется работа". Впрочем, ведут себя вполне корректно, серьезных проблем у Николая пока нет, настроение бодрое. Дело это бесполезное, конечно, давить на ветерана, потому что, во -первых, Ворошнов - солдат, , который на хорошем счету у своих командиров, мотивированный доброволец. Николай - незаурядная личность, спортсмен, хоккеист, активный участник революции Достоинства, в начале войны работал в Канаде спортивным тренером, но вернулся на Родину, чтобы защищать свою страну. Его отправкой на фронт не испугаешь, он туда и сам рвется, надеется побыстрей присоединиться к своим боевым товарищам.

Большинство военнослужащих в батальоне, как и во многих других воинских частях на фронте, блокаду отношений с оккупированными РФ территориями поддерживают.

Верховный Главнокомандующий на обращение своих солдат пока почему-то не ответил.

Link to comment
Share on other sites

 

да тут наш герой (без кавычек) Андреас зашкварился с воплем "не трогайте нашу жидовскую власть", который облек в благообразную форму "не раскачивайте лодку". А я всегда говорил, что героизм (настоящий, несомненный, без подвоха) самых умных и патриотичных украинских жидов заканчивается на вопросе власти и собственности жидовской диаспоры, точно так же, как кацапская демократия заканчивается на украинском вопросе. Вспоминаю вот своих убитых голодом родственников, которых из тех, что знаю, умерло полтора десятка, две семьи почти без остатка. Их убили не большевики, их убили не комиссары, и не чекисты, их убили жиды, которые и были на 95% большевиками, комиссарами и чекистами. И Голодомор устроили не просто так, а для освобождения земли от аборигенов, в мозгах сионистов из Политбюро ВКП(б) созрела мысль создано "Новый Израиль" в Херсонской губернии. И 120 тысяч своих соплеменников-переселенцев успели перевезти из восточной Европы до того, как в пылу внутрипартийной борьбы Сралин их самих не прикончил. Я должен любить этих людоедов? Они что, осуждают, за редчайшим исключением, совершенные ими страшные преступления? Идеология сионизма никуда не делась, в Украине она тоже жива, и практически применяется. Мало  того, они пытаются сохранить власть и собственность, захваченные после 17-го года, навечно в своих руках, что мы сейчас и наблюдаем. Причем в редкостном единении усилий с соплеменниками, поработившими тупых кацапов. Тут нет торговли с врагом, тут есть совместный с соплеменниками гешефт на крови. Да, капапье вековые враги Украины, независимо от того, кто ими управляет, да, их нужно уничтожать и дезинтегрировать, но КТО их сюда привел в 1917-ом и в 2013-ом году?  И еще немного истории: во вторую мировую евреи проявляли массовый героизм на фронте, это факт, и воевать евреи умеют хорошо, доказано тысячелетиями. Но они воевали за себя, Гитлер их просто всех бы уничтожил, а за что погибли 7 моих предков? Украинцам ничего особо не угрожало, советские страшилки не для историков, а сралинский режим был не лучше, а то и хуже гитлеровского. Получается, мои предки умерли, чтобы тот же Андреас смог жить. Логично, что сегодняшний героизм (или просто гражданский долг, это точнее) Андреаса это оплата долгов его предков перед моими, я это принимаю. Но вот когда вопрос стал ребром по отношению к вальцманам, гройсманам, яценюкам и коломойским с рабиновичами, тут-то Андреас и спекся, маска гражданина спала, и проявилось лицо жида. Возможно, это нормально, возможно, это даже правильно, возможно, так и должно быть, исходя из законов природы. Но тогда герой Андреас должен сделать выбор - или он украинец, или прежде всего еврей. А то я опасаюсь, что когда из Украины неизбежно погонят его вороватых соплеменников-олигархов, а за ними в приступе неизбежной истерии побегут и многие другие евреи, он не начнет так же героически стрелять в спину своим бывшим сослуживцам, да и просто украинцам...

 

 

Бан назавжи

Змінено користувачем Фома
Бан назавжди
  • Upvote 1
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Пытались петрушки рассеять добробатовцев по армии и МВД, но их дело и там проросло.

 

Думаю, и мы придем к закону, как в Турции - при попытке правительства сдавать национальные интересы армия имеет законное право на силовое отстранение правительства от власти.

Link to comment
Share on other sites

Бінго!

Міністр палива та енергетики Насалик підтвердив, що Україна спокійно може обійтися без вугілля з окупованих територій. Але це буде коштувати 15 мільярдів гривень. Бінго!

По перше дякую пан міністр за те що спростували брехню грицака, гройсмана та усіляких тук. Україна не загине без вугілля від окупантів. Це вже щось. Поїхали далі.

15 мільярдів гривень говорите? Ну це ви батенька перебрали лишку. Це з відкатами, завищеними цінами та з можливістю чиновникам вкрасти на всіх рівнях. Якщо поприжмем апетити, то думаю вкладемося у 10 мільярдів.

10 мільярдів гривень-це трохи більше 300 мільйонів доларів. Це приблизно стільки, скільки втрачає українська залізниця даючи необґрунтовані знижки за тарифами Ахметову. Це в два рази менше ніж крадуть на постачання вугілля Медведчук, Ахметов, Саша Стоматолог та інша банда на чолі з нашим верховним головнокомандувачем. Крадуть, закуповуючи вугілля на донецьких копанках і потім впаривая споживачам електроенергії через завищені тарифи як вугілля з Роттердама.

300 мільйонів це розмір річною крадіжки з пари великих державних компаній в рік. 300 мільйонів це розмір статків 10 прокурорів, суддів, державних чиновників середньої руки. Продовжувати далі?

А чому не знаходять збуту свого вугілля шахти на території Волині, Львівської області, Донецької і Луганської областей? Після переробки ТЕС під їх вугілля ми можемо закуповувати його у них, а не у орків. Або така мета ( угробити ці шахти) поставлена перед міністерством?

І на третій рік війни, на повному серйозі український міністр вважає, що 300 мільйонів це велика ціна за нашу енергетичну незалежність? А якщо окупанти перекриють нам вугілля прямо зараз? І що будуть робити люди? Замерзати?

А хто порахує прибуток від продажу вугілля яку російські найманці інвестують в амуніцію, зброю, доплати бійцям, свої кримінальні бізнеси? У скільки ви оцінюєте життя наших бійців, яких вбивають ті, з ким ви торгуєте? Пардон "обмінюєтеся товарами"? Про що тут говорити?

"Різати, не чекаючи перетоніта!". Це ми беремо на себе. А міністр палива та енергетики повинен думати про переробку котелень та закупівлю вугілля за кордоном. Поки блокада не перемістилася ще і в Міністерство палива і енергетики...

Все буде добре. З добрим ранком!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

да тут наш герой (без кавычек) Андреас зашкварился с воплем "не трогайте нашу жидовскую власть", который облек в благообразную форму "не раскачивайте лодку". А я всегда говорил, что героизм (настоящий, несомненный, без подвоха) самых умных и патриотичных украинских жидов заканчивается на вопросе власти и собственности жидовской диаспоры, точно так же, как кацапская демократия заканчивается на украинском вопросе. Вспоминаю вот своих убитых голодом родственников, которых из тех, что знаю, умерло полтора десятка, две семьи почти без остатка. Их убили не большевики, их убили не комиссары, и не чекисты, их убили жиды, которые и были на 95% большевиками, комиссарами и чекистами. И Голодомор устроили не просто так, а для освобождения земли от аборигенов, в мозгах сионистов из Политбюро ВКП(б) созрела мысль создано "Новый Израиль" в Херсонской губернии. И 120 тысяч своих соплеменников-переселенцев успели перевезти из восточной Европы до того, как в пылу внутрипартийной борьбы Сралин их самих не прикончил. Я должен любить этих людоедов? Они что, осуждают, за редчайшим исключением, совершенные ими страшные преступления? Идеология сионизма никуда не делась, в Украине она тоже жива, и практически применяется. Мало  того, они пытаются сохранить власть и собственность, захваченные после 17-го года, навечно в своих руках, что мы сейчас и наблюдаем. Причем в редкостном единении усилий с соплеменниками, поработившими тупых кацапов. Тут нет торговли с врагом, тут есть совместный с соплеменниками гешефт на крови. Да, капапье вековые враги Украины, независимо от того, кто ими управляет, да, их нужно уничтожать и дезинтегрировать, но КТО их сюда привел в 1917-ом и в 2013-ом году?  И еще немного истории: во вторую мировую евреи проявляли массовый героизм на фронте, это факт, и воевать евреи умеют хорошо, доказано тысячелетиями. Но они воевали за себя, Гитлер их просто всех бы уничтожил, а за что погибли 7 моих предков? Украинцам ничего особо не угрожало, советские страшилки не для историков, а сралинский режим был не лучше, а то и хуже гитлеровского. Получается, мои предки умерли, чтобы тот же Андреас смог жить. Логично, что сегодняшний героизм (или просто гражданский долг, это точнее) Андреаса это оплата долгов его предков перед моими, я это принимаю. Но вот когда вопрос стал ребром по отношению к вальцманам, гройсманам, яценюкам и коломойским с рабиновичами, тут-то Андреас и спекся, маска гражданина спала, и проявилось лицо жида. Возможно, это нормально, возможно, это даже правильно, возможно, так и должно быть, исходя из законов природы. Но тогда герой Андреас должен сделать выбор - или он украинец, или прежде всего еврей. А то я опасаюсь, что когда из Украины неизбежно погонят его вороватых соплеменников-олигархов, а за ними в приступе неизбежной истерии побегут и многие другие евреи, он не начнет так же героически стрелять в спину своим бывшим сослуживцам, да и просто украинцам...

 

Забаньте этого долбоёба, наконец

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

навіщо?

 

Ну, хотя бы за это, например. Плюс, за пещерный антисемитизм по совокупности

 

И еще немного истории: во вторую мировую евреи проявляли массовый героизм на фронте, это факт, и воевать евреи умеют хорошо, доказано тысячелетиями. Но они воевали за себя, Гитлер их просто всех бы уничтожил, а за что погибли 7 моих предков? Украинцам ничего особо не угрожало, советские страшилки не для историков, а сралинский режим был не лучше, а то и хуже гитлеровского. Получается, мои предки умерли, чтобы тот же Андреас смог жить. Логично, что сегодняшний героизм (или просто гражданский долг, это точнее) Андреаса это оплата долгов его предков перед моими, я это принимаю.

  • Upvote 8
Link to comment
Share on other sites

Превед  Туке и присным, поющим мантры об украинских предприятиях, рабоающих на неподконтрольных территориях Лугандона, и "платящих налоги" в Украине

 

http://savepic.ru/12850238.jpg

Link to comment
Share on other sites

Перекривають кисень гнидам помалу. А Порося ні пари з вуст

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ШТАБУ БЛОКАДИ ТОРГІВЛІ НА КРОВІ

Штаб блокади за підтримки Добровольчого руху ОУН щойно заблокував основну магістраль торгівлі на крові та фінансування тероризму Ясинувата-Костянтинівка. Блокада здійснюється на ділянці поблизу станції Фенольна. У даний час ведуться інженерні роботи та облаштування місцевості.

Слава Україні!

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Про "ефективний контроль". ТП, депутат Веселова, "Самопоміч" із Слав'янська. Прошу любити і жалувати  :fp1:

 

 

Повна версія тут 

 

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

"Там же наши люди..." ©

 

Надька, звані в сауну, у нас бєндєри…

 

Події в Авдіївці нагадали фронтовий випадок:

 

– Надька! – раптово заволав колаборант, – звані в сауну, у нас бєндєри…

На крик і шум вибігла дружина господаря.

 

– Будьтє ви прокляті, сволочі, убійци, – заволала вона й кинулася до свого непритомного чоловіка.

 

–  Ми вас всєх убйом, і ваших паршивих дєтєй, і ваших жон, всєх вас будєм живйом закапивать у зємлю, убійци, – все верещала Надька. – Когда ваші попалі в катьол под Іловайском, ми целую неделю гуляли, водку пілі за нашу пабєду, мало вас там убілі, укропов…

 

 

 

Майже вся Україна допомагає жителям Авдіївки продуктами харчування, одягом тощо. Однак за цим кроком нашого уряду та суспільства не всі змогли, а, може, не захотіли, розгледіти одну доволі прикру особливість поведінки мешканців Авдіївки.

 

Більшість із них, поїдаючи українську кашу та беручи під руки кілька буханок хліба, проклинали «київську хунту», «фашистів» із Житомира та «карателів» із Полтави…

 

Те, що частина населення Донбасу – проросійська, ні для кого не є секретом. Всі ми з вами чудово пам’ятаємо, як такі ж «жітєлі Донбасу» з іконами та російськими прапорами в руках буквально плигали під гусениці бронетехніки ЗСУ.

Для нас, особливо безпосередніх учасників тих подій, така поведінка місцевих жителів була дивною, навіть незрозумілою. Однак тоді, у 2014-му, в нас і думки не було про пряме застосування зброї проти цивільних…

 

«Запам’ятайте, хлопці, – звертався до нас наш командир групи з позивним «Петрович», учасник війни в Афганістані, – ми тут на Донбасі – не як у дома, це ворожа територія із ворожим населенням, тому максимальна увага до всіх цивільних, до жінок, старих людей і навіть дітей… За Україну потрібно вбивати, а не вмирати, тому обережність і швидкість – наші основні союзники».

 

Наступні події підтвердили слова нашого інструктора.

 

Зимою 2014 року на Луганщині, виконуючи завдання по знищенню одного із ватажків російських терористичних банд, ми натрапили на сім’ю зрадників, які не лише відкрито агітували за Новоросію, а й активно брали участь у виявленні та знищенні проукраїнськи налаштованих громадян. Нашого зв’язківця – самотнього чоловіка віком близько 70 років, який нам надавав певну інформацію про пересування ворожих сил, виявили сепаратисти і закатували на власному подвір’ї.

Через хвилин 30–40 на околиці цього населеного пункту ми виявили ворожий загін приблизно з 10 чоловік, які відпочивали у місцевій сауні. Враховуючи дальність до фронту (понад 50 км углиб окупованої ворогом території), «асвабадітєлі» так розслабилися, що навіть не встановили охорони й патрулів. Всі вони теплі потрапили до наших рук. Це були представники так званої православної армії Донбасу, що вирішили відпочити від «ратних справ». На допиті полонених ми відразу звернули увагу на одного «козачка», ліва рука якого була ретельно забинтована. На запитання, хто вбив місцевого жителя – нашого зв’язківця, що мешкав за кілька будинків від сауни, він відразу зізнався. І сказав, хто доповів їм про нього – це були сусіди через дорогу.

 

Враховуючи специфіку діяльності нашої диверсійно-розвідувальної групи та наше розташування у глибокому ворожому тилу, було прийнято рішення, не чекаючи світанку, завітати до будинку зрадників. Разом із полоненим «козачком».

 

Тихенько відчинивши ворота, ми зайшли на широке подвір’я, на якому стояли два трактори, автомобілі УАЗ, «Ланос» та мікроавтобус «Фольксваген». В одному із вікон ледве мерехтів блакитний вогник. Підійшовши до широких броньованих дверей, ми натиснули на дзвінок. За дверима почулися важкі, неритмічні кроки, як у людини, що має проблеми з нижніми кінцівками.

 

– Кто там? – почулося із-за дверей.

 

– Сваі, – відповів наш полонений, – аткривай, дєло єсть, – вже пробубнів «козачок».

 

– Что тєбє надо, прихаді завтра, как і дагаварівалісь, спіскі прєдатєлєй будут у мєня завтра к абєду, – знову відповів голос за дверима…

 

– Кажи, що завтра вас не буде, – прошепотів командир групи «козачку»…

 

– Завтра с утра ми уєзжаєм, поетому спіскі давай сєйчас по памяті,– знову взяв слово наш полонений.

 

– Ладна, ваякі, что же ви б дєлалі бєз нас? – відповів голос.

 

Двері тихенько прочинилися – перед нами стояв чоловік середнього зросту у картатій червоно-білій сорочці, заправленій у зелені камуфльовані штани. Всім своїм виглядом він нагадував такого собі відставного офіцера Збройних сил чи міліції.

 

– А ви кто? – запитав господар будівлі, роблячи крок назад.

 

– Каратєлі – відповів наш командир і майстерно поцілив лівою рукою в щелепу сепаратиста.

 

– Надька! – раптово заволав колаборант, – звані в сауну, у нас бєндєри…

 

На крик і шум вибігла дружина господаря.

 

– Будьтє ви прокляті, сволочі, убійци, – заволала вона й кинулася до свого непритомного чоловіка.

 

– Ми вас всєх убйом, і ваших паршивих дєтєй, і ваших жон, всєх вас будєм живйом закапивать у зємлю, убійци, – все верещала Надька. – Когда ваші попалі в катьол под Іловайском, ми целую неделю гуляли, водку пілі за нашу пабєду, мало вас там убілі, укропов…

 

Весь цей потік гною від доволі немолодої і на вигляд освіченої жіночки, громадянки України, промовисто нам говорив: тут немає своїх, а якщо і є, то вони вже неживі й лежать, як отой наш зв’язківець, припорошені снігом…

Немає ніякого сенсу далі переповідати несамовиті крики зрадниці. Скажу лише, що смерть самотнього українського патріота не залишилася без відповіді…

 

Десятиріччя репресій, кілька штучно влаштованих й організованих Голодоморів – це все ланки одного ланцюга, мета якого – знищення українства як такого.

 

На оголені від Голодоморів землі українського півдня та сходу переселяли чужі народи та етноси. Та навіть не в цьому біда Донбасу, а в тому, що переселенці становили чи не наймаргінальніший прошарок радянського суспільства, були класичним люмпен-пролетаріатом, який нічого не мав і мати не хотів. Частина переселнців були криміналізовані. Тож, звісно, рано чи пізно всі ці міни, що так майстерно закладав СРСР, мали б вибухнути. Власне, що і сталося восени 2014 року.

 

Дві третини жителів Донбасу ненавидять Україну, і це потрібно запам’ятати, усвідомити і, найголовніше, про це, нарешті, слід сказати уголос… Більшість сепаратистських угруповань, так званих батальйонів, мають донбаське походження. Їхні засновники та командири – зазвичай колишні громадяни України, місцеві «дончани», а по суті – злочинці з числа місцевого криміналітету, екс-«беркутівці» та силовики, що зрадили присязі.

 

Батальйони «Кальміус», «Оплот», «Восток», «Спарта», тактична група Гіві «Сомалі» –це не російські батальйони, а місцеві банди, які за допомогою нашого північного «брата» наростили собі військові м’язи. Однак, як показує практика, їхня боєздатність перебуває на доволі низькому рівні, фактично, лише завдяки РФ дані угруповання ще існують, регулярно забезпечуються озброєнням, боєприпасами.

 

Ледве чи не вперше з часів Другої світової війни наше суспільство, держава зіткнулися з таким тяжким явищем, як масштабна колаборація – свідома співпраця з ворогом, причому у всіх напрямках.

 

Про яку інтеграцію до українського суспільства може йти мова, коли всі вони щиро радіють нашим смертям?

 

Невже після нашої перемоги їхні погляди раптово зміняться? Звісно, що ні, більше того, на перших же виборах під егідою України до тієї ж Верховної Ради вони знову оберуть сили, мета яких – знищення України як суверенної, незалежної держави.

 

Це не просто тягар, це важкий, непідйомний якір, який не дає нам рушити з місця, більше того, він нас ще й уперто тягне назад у комуністичне минуле…

Лише щоденна просвітницька робота серед дітей і молоді залишає нам шанс розв’язати це складне донбаське питання. В іншому випадку – табори, зона відчуження, що, звісно, не є виходом із ситуації.

Роман ФЕДЬКО, історик, учасник АТО

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Объем контрабандных перевозок через линию разграничения с временно оккупированными территориями Донбасса преувеличен.

Как передает Цензор.НЕТ со ссылкой на "Українські Новини", об этом Министр по вопросам временно оккупированных территорий и внутренне перемещенных лиц Вадим Черныш сообщил в эфире "5 канала".

 

"Так называемые нелегальные перемещения на самом деле очень преувеличены теми, кто сейчас раскручивает этот вопрос... Все говорят, но доказательств не предоставляют... Это политический шум", - сказал он.

 

В то же время он отметил, что контрабанда в неких объемах все-таки присутствует, но пропорция с легальным товарооборотом не сопоставима.

 

http://censor.net.ua/n427950

Link to comment
Share on other sites

Объем контрабандных перевозок через линию разграничения с временно оккупированными территориями Донбасса преувеличен.

Как передает Цензор.НЕТ со ссылкой на "Українські Новини", об этом Министр по вопросам временно оккупированных территорий и внутренне перемещенных лиц Вадим Черныш сообщил в эфире "5 канала".

 

"Так называемые нелегальные перемещения на самом деле очень преувеличены теми, кто сейчас раскручивает этот вопрос... Все говорят, но доказательств не предоставляют... Это политический шум", - сказал он.

 

В то же время он отметил, что контрабанда в неких объемах все-таки присутствует, но пропорция с легальным товарооборотом не сопоставима.

 

http://censor.net.ua/n427950

 

:fp1:

Это тупость или наглость?

Или все вместе?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Предварительные итоги блокады
 

Новини стосовно торгівельної блокади:

 

1) В окупованому Алчевську зупинився меткомбінат, контрольний пакет акцій якого належить російському холдінгу "Євраз". Сталося це через нестачу руди, яка йшла з Криворожського ГОКу по залізничних коліях, що наразі є заблокованими. А належить ГОК тому ж "Євразу" (50%) і ще 50% "Смарт- холдінгу", власником якого є відома "православна сука" на ім'я Вадим #Новинський.

Тобто ви розумієте цю схему, так? Із Кривого Рогу на окуповані території йшла руда, там виробляли сталь, опісля її продавали. Прибуток йшов у кишені російських олігархів. А тепер вони щодня втрачають мільйони долларів, а #Гройсман в них спікером підробляє. Ось така х@йня, малята. А ви кажете, війна. Та яка там війна? Це в нас війна, а в них блядське АТО. І території під "ефективним контролем РФ". Курво блядське.

 

2) Очільник терористичної організації ЛНР пан #Плотницький заявив, що він готовий відновити постачання вугілля на неокуповані території України, та лиш в тому випадку, коли влада вибачиться за безчинство із цією блокадою.

Ну, якщо на рахунок вибачень, так то мабуть краще до Наді Савченко, ну або до Юри Тандіта. А ми тобі можемо дещо інше сказати: пішов ти на х@й, виблядок! Разом із своїм вугіллям, яке тобі дівати більше нікуди. Тож можеш жерти його і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Сволота. Вибачень воно просить, гівно козляче. Ти думай краще, чим зарплатню своїм бойовикам тепер платити, бо ж з українського бюджету ти тепер жодної копійки не отримаєш і вони в тебе порозбігаються, як ті кури голодні. Хоча хто його зна - може вугіллям візьмуть, по два мішка на рило, і будуть разом з тобою його жерти.

 

3) Ну а у Києві теж не скучно. Сьогодні пан Вовк, себто голова НКРЕ відповідаючи на запитання Andriy Gerus підтвердив, що формула "Ротердам+" в Україні працює і усі тарифи формуються саме за цим погодженим порядком. Таким чином голова Комісії з регулювання енергетичного ринку спростував заяву Гройсмана, який заявляв, що у поточних тарифах ціна "Ротердам+" не враховується.

Тобто ви вже відчуваєте ці підгорілі дупи наших високопосадовців, так? Як смаженим потягло, то вони один на одного пальцями тикають, бо комусь таки доведеться за це відповідать. І здається мені, що відповідать доведеться дуже скоро.

 

Бо на сьогоднішній день переплата за вугілля, яке йшло з окупованих територій, а купувалося по формулі "Ротердам+" вже переплачено понад 10млрд.грн., тобто десь на рівні 350млн.$. І ось тепер народу України дуже стало цікаво, по чиїх конкретно кишенях ці кошти розійшлися, як і коли вони повернуться до державного бюджету і далі до усіх тих, хто сплачував за електроенергію по завищених тарифах? Бо ж виявляється усіх нас просто най@бали, і уявіть собі, шановне паньство з Банкової та Грушевського, нам це дуже не сподобалось.

Ну, поки усе. На добраніч ;)

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

:fp1:

Это тупость или наглость?

Или все вместе?

 

І те, і друге. Плюс вони некомпетентні, агенти Кремля, маріонетки олігархів, злодії, петрушки на паличках, головне завдання яких - украсти і заховати

Link to comment
Share on other sites

 

Предварительные итоги блокады
 

Новини стосовно торгівельної блокади:

 

1) В окупованому Алчевську зупинився меткомбінат, контрольний пакет акцій якого належить російському холдінгу "Євраз". Сталося це через нестачу руди, яка йшла з Криворожського ГОКу по залізничних коліях, що наразі є заблокованими. А належить ГОК тому ж "Євразу" (50%) і ще 50% "Смарт- холдінгу", власником якого є відома "православна сука" на ім'я Вадим #Новинський.

Тобто ви розумієте цю схему, так? Із Кривого Рогу на окуповані території йшла руда, там виробляли сталь, опісля її продавали. Прибуток йшов у кишені російських олігархів. А тепер вони щодня втрачають мільйони долларів, а #Гройсман в них спікером підробляє. Ось така х@йня, малята. А ви кажете, війна. Та яка там війна? Це в нас війна, а в них блядське АТО. І території під "ефективним контролем РФ". Курво блядське.

 

2) Очільник терористичної організації ЛНР пан #Плотницький заявив, що він готовий відновити постачання вугілля на неокуповані території України, та лиш в тому випадку, коли влада вибачиться за безчинство із цією блокадою.

Ну, якщо на рахунок вибачень, так то мабуть краще до Наді Савченко, ну або до Юри Тандіта. А ми тобі можемо дещо інше сказати: пішов ти на х@й, виблядок! Разом із своїм вугіллям, яке тобі дівати більше нікуди. Тож можеш жерти його і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Сволота. Вибачень воно просить, гівно козляче. Ти думай краще, чим зарплатню своїм бойовикам тепер платити, бо ж з українського бюджету ти тепер жодної копійки не отримаєш і вони в тебе порозбігаються, як ті кури голодні. Хоча хто його зна - може вугіллям візьмуть, по два мішка на рило, і будуть разом з тобою його жерти.

 

3) Ну а у Києві теж не скучно. Сьогодні пан Вовк, себто голова НКРЕ відповідаючи на запитання Andriy Gerus підтвердив, що формула "Ротердам+" в Україні працює і усі тарифи формуються саме за цим погодженим порядком. Таким чином голова Комісії з регулювання енергетичного ринку спростував заяву Гройсмана, який заявляв, що у поточних тарифах ціна "Ротердам+" не враховується.

Тобто ви вже відчуваєте ці підгорілі дупи наших високопосадовців, так? Як смаженим потягло, то вони один на одного пальцями тикають, бо комусь таки доведеться за це відповідать. І здається мені, що відповідать доведеться дуже скоро.

 

Бо на сьогоднішній день переплата за вугілля, яке йшло з окупованих територій, а купувалося по формулі "Ротердам+" вже переплачено понад 10млрд.грн., тобто десь на рівні 350млн.$. І ось тепер народу України дуже стало цікаво, по чиїх конкретно кишенях ці кошти розійшлися, як і коли вони повернуться до державного бюджету і далі до усіх тих, хто сплачував за електроенергію по завищених тарифах? Бо ж виявляється усіх нас просто най@бали, і уявіть собі, шановне паньство з Банкової та Грушевського, нам це дуже не сподобалось.

Ну, поки усе. На добраніч ;)

 

Есть такой анек:

- мое бебебе круче твоего и че

- и че ?

 

пока этих блядей не начнут самосудить, хотябы по тихому но массово, не верю я в победу демократии и все такое

поцикавыться народ да и успокоится

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

Предварительные итоги блокады  

Ievgen Shevchenko 7 год ·   

Погоджуюся з висновками по результатах блокування, але у зв'язку з торгівлею-бартером-блокадою і введенням сьогодні надзвичайного стану в енергетиці, скажу таке

 

1. Торгувати з окупованими територіями неможна. Тому справа блокувальників шляхетна.

2. Хвиля публічного обурення з боку влади щодо блокування викликає запитання, яке чомусь не від кого не лунає: як весь силовий і правоохоронний блоки з потенціалом в сотні тисяч бійців виявилися неспроможними припинити блокаду?

3. Кілька тижнів блокування перевезень антрациту з лугандону, що за весь рік живить 10-15% енергетики, тобто, реально в годовому обчисленні недопоставка його в Україну через Парасюка з Семенченком складає нуль цілих хєр десятих.

4. Немає ніяких сумнівів, що дозволивши блокування перевезення вугілля кільком десяткам людей, влада просто переклала на них відповідальність за власну злочинну бездіяльність в питанні накопичення достатніх запасів палива на ТЕС в міжопалювальний період.

5. Схожу ситуацію створили наші реформатори і по газу - в ПСГ залишається активних запасів ~3,8 млрд. м3 за 2 місяці до закінчення опалювального сезону. 

 

Висновок. Влада вляпалася, не створивши достатніх резервів енергоносіїв для проходження опалювального періоду. Через це, свідомо дозволивши блокування символічної частини палива, просто переводить стрілки. Це блокування владі потрібне для створення штучного приводу майбутніх обмежень в енергетиці чере свою провину. Без цього проколи з недеверсифікацією постачань антрациту, і не модернізацією за 2 роки енергоблоків ТЕС під переведення їх на інші типи вугілля, замаскувати нема чим.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

исновок. Влада вляпалася, не створивши достатніх резервів енергоносіїв для проходження опалювального періоду. Через це, свідомо дозволивши блокування символічної частини палива, просто переводить стрілки. Це блокування владі потрібне для створення штучного приводу майбутніх обмежень в енергетиці чере свою провину. Без цього проколи з недеверсифікацією постачань антрациту, і не модернізацією за 2 роки енергоблоків ТЕС під переведення їх на інші типи вугілля, замаскувати нема чим.

 

Тут є багато але. Владі зараз загострення ні до чого. Адже ця блокада вивела на широкий загал всю зрадницьку суть, неспроможність і корумпованість режиму Поросяти. Занадто багато мінусів, а плюсів зовсім немає, бо у будь-якому випадку відповідальність лежить на владі. 

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Підарам окрім дерибану нічого не цікаво. Тому вони, напевно, або зловили гаву до початку осінньо-зимового періоду з запасами енергоносіїв, або просто є дебілами, які вважали за можливе повторення минулорічної аномально теплої зими, і під неї й запаслися. Але ж таки їм пощастило, що середньодобова температура цієї зими лише на 3 градуси нижча від минулої. Якби влупили тривалі морози в січні за мінус 25 по усій країні, уявляєте? Чи зараз хоча б -20 та днів на 10, коли майже усі залишки (в ПСГ вже близько чверті від активного об'єму) знаходяться на Західній Україні? Рятуй хуйло? Прогноз погоди зараз сприятливий. Але у міжсезоння усе може вмить змінитися. Усе на межі і потенційна загроза неконтрольованого колапсу енергетики зберігається. А страшніше такого спускового гачка для народного вибуху важко щось уявити. Переконаний, що саме через це владою стосовно блокувальників на Донбасі застосовуються лише варіанти діпконс'єрнів. Хоча зняти її зовсім не важко за 15 хвилин, але на кого у випадку чого тоді буде валити?

 

Є ще варіант зради, бо й справжній ворог не вчиняв би з нами гірше  :X

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...