Перейти до змісту

Орки разгоняют новость с самого утра(Гиви всьо)


кноп

Recommended Posts

а оно в его собственности? 

В чьей-то собственности точно. Не бывает кабинетов без собственника. Имущество внутри опять же. Найдут свидетелей, что там был чемодан баксов и можно предъяву кидать. 

Link to comment
Share on other sites

Ой, пофіг, хто їх прибирає - вони все одно медійні "герої", і значення своє мають лише в зомбоящику. А в зомбоящику вони здохли :pleasant:

Я так прикинул, Гиви примерно десятый главарь банд ликвидированный в ДЫРах за прошедшие годы. Думаю все они были бы бесценными свидетелями в суде. Все они координировали действия своих подразделение с ВС РФ. Получали вооружение, боеприпасы, деньги. Готовились в военных лагерях на территории РФ. Некоторые, возможно, знали о некоторых планах ещё в 13м году.

Link to comment
Share on other sites

Командир батальона «Сомали» вооруженных сил самопровозглашенной Донецкой народной республики (ДНР) Михаил Толстых (позывной Гиви) мог быть убит взрывчаткой, заложенной в его кабинете у батареи. Такое мнение в беседе с порталом «Политнавигатор» высказал командующий батальоном «Легион» Сергей Завдовеев (позывной Француз).

«По всей видимости, закладку произвел кто-то из его бойцов, завербованных Украиной. Скорее всего, из недавно принятых», — предположил Завдовеев.

Он добавил, что в пользу версии о взрывном устройстве говорит то, что оконные рамы в кабинете Толстых остались целыми, хотя если бы по помещению выстрелили из огнемета, то их выбило бы внутрь комнаты. «Во-вторых, Гиви лежал ногами к окну. Одну ногу оторвало полностью, а на второй — ступню, и срезало часть головы, это показывает, что был направленный взрыв со стороны батареи. Каких-то осколков в самой комнате найдено не было, соответственно это похоже на тротил или на пластид», — отметил Француз.

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

 


Не бывает кабинетов без собственника.
имеет значение дата оформления права собственности еслишо, у гиви с этим грустно

 

 

 


там был чемодан баксов и можно предъяву кидать
предъяву можно, но не в суд, это не имущество
Link to comment
Share on other sites

 

 


Думаю все они были бы бесценными свидетелями в суде

 

Я так не думаю. Подивіться уважно на того ж Гіві - це модель, а не вояка. З ним працювали професійні дєлатєлі "картинок", продуманий кожний елемент одягу,  військових штучок, побуту, що його оточує, поза, нахил голови, погляд і т.д. все виставлено і відрепетирувано. Підібрано світло, ландшафти...Та на них цілий Болівуд працює! Захарченко, до речі, теж, і багато інших жополченців. Це актори . А от за ними дійсно стоять люди, які зможуть свідчити, і їх вистачить не на один суд... Сподіваюсь, наша розвідка гав не ловить, і добре їх знає.

Але в теліку показували, що Моторила, Гіві, той же Порєчніков стріляли чи знущались над нашими воїнами.Тому вони мають здохнути. В теліку, неважливо від чиїх рук. У свинособак має бути вироблений умовний рефлекс - зачепив українського воїна, грабуєш українців - здох. І це успішно відбувається :pleasant: А от хто це робить - діло десяте :)  Головне реакція - і наша, і кацапів. Війна ж гібридна. А реакція в них - те що треба. От приміром, у 90% така

 

предпочитаю верить, что это дело рук хохляцкой ДРГ. Просто потому, что альтернатива уж слишком гнусна и отвратительна. Она не оставляет надежды, а оставляет лишь тоску, безысходность и будущее, в котором не хочется жить.

Простите за мрачный тон, но накатила какая-то совершенно неподъемная депрессия. :K

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

https://www.facebook.com/dostali.hvatit/posts/1408143735887063

 

Давайте подивимося на речі реально. Лідерів російських найманців прибирає ФСБ. Для чого? Неслухняні? Да ладно... Просто ці люди уособлюють собою всі жахи війни, всі злочини бойовиків 14-15-16 років. Всі вбивства українців, тортури, гради, муки наших полонених все це пов'язується з ними. Тому коли говорять про Мінськ, народ починає кричати -" кому амністію", цим? Гіві, Мотороллам, Бетменам? Кого виберуть народними депутатами і суддями і міліціонерами? Цих? Гіві, Моторолл, Мозкових? #Зрада! Геть, ганьба! Владу на гилляку!

 

А що тепер? А немає тепер символів вбивств і тортур. Немає не Гіві, ні моторолера ні мозгового. А Захарченко і Плотницький поїдуть. У РФ. Чи Венесуелу. І все.

А ці, що залишилися, адже вони типу не вбивали, а просто стояли на блокпостах. Ось їх ми і амнистируем. І будемо робити з ОРДЛО Чечню. Як Путін. З армійськими корпусами переробленими у народні міліції. І продовжувати воровать мільярдами тільки вже під крильцем Путіна. Але в вишиванці і з "жити по новому". А замість титушек і "беркута" - "народні міліціонери" з ОРДЛО. Ну ті що типу не вбивали і тепер типу "наші люди".

 

Я б аплодував смерті Гіві якщо б його повісили на центральній площі Донецька за рішенням чесного ( без лапок) українського суду. Я би плескав у долоні якби його ліквідували б наші українські сили спецоперацій. Але аплодувати спецоперації ФСБ я не буду.

 

Так що обійдемося без оплесків. Здох і чорт з ним. Але ви просто подумайте над тим для чого ця смерть ФСБ. І що буде далі.

а буде далі таке....

=======================================

 

на места всяких там гиви..и других одиозных..

буду ставить..прямо с ращшки...каких то тихушников фсбшных.

Link to comment
Share on other sites

 

 


а буде далі таке.... =======================================

на места всяких там гиви..и других одиозных..

буду ставить..прямо с ращшки...каких то тихушников фсбшных.

 

вотыменнннннааааа

 

мразей намного опаснее, чем эти петухи, но не таких распиаренных

Link to comment
Share on other sites

а буде далі таке....

=======================================

 

на места всяких там гиви..и других одиозных..

буду ставить..прямо с ращшки...каких то тихушников фсбшных.

от и мне так здается.... 

Link to comment
Share on other sites

 

 

У свинособак має бути вироблений умовний рефлекс - зачепив українського воїна, грабуєш українців - здох. І це успішно відбувається  :pleasant: А от хто це робить - діло десяте :)   Головне реакція - і наша, і кацапів.
Стосовно реакції - так. А стосовно хто це робить і навіщо - справа зовсім не десята. І коли ми радіємо з приводу знищення чергового орка, варто б водночас подумати, нафіга гебня ліквідує своїх героїв?
Link to comment
Share on other sites

Я так не думаю. Подивіться уважно на того ж Гіві - це модель, а не вояка. З ним працювали професійні дєлатєлі "картинок", продуманий кожний елемент одягу,  військових штучок, побуту, що його оточує, поза, нахил голови, погляд і т.д. все виставлено і відрепетирувано. 

Актер или нет, не знаю. Но свидетель однозначно. Иначе зачем его ФСБшникам зачищать?

Link to comment
Share on other sites

Принимаем ставки днём и ночью
И в аду бронируем места -

К февралю собралась прямо очередь:
Болотов. Из "Сомали" глиста.
Лугандонский мент в Тойоте порченый
И помельче говнюков с пол-ста...
"Ветерки",лифты, машины, офисы
Собирают знатный урожай.
Не бросают русские? Пробросили...
Выжигают паханов из стай.
Прямо и не знаю что подумать то
Что ещё от русской ждать весны 1f609.png
И трясёт Захерченко от ужаса
И Потницкий обдристал штаны.
Принимаем ставки! Днём и ночью!
На Стрелкова ставлю. Три рубля.
Зачищает Моль своих подельников -
Всех. КОМЕДИЯ ФЕНИТА...
б ЛЯ.
08.02.17.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Тоже не пойму зачем гэбне было ликвидировать этого клоуна? Еще и таким чудовищным способом. Пишут ног нет и пол головы испарилось ;o ;o В то, что ранним утром, залетел шмель от ДРГ ВСУ при всем моем оптимизме и уважении к нашим военным, но это ж фантастика!

Link to comment
Share on other sites

 

 


І коли ми радіємо з приводу знищення чергового орка, варто б водночас подумати, нафіга гебня ліквідує своїх героїв?

 

Чому Ви вважаєте що це саме гебня? Це можуть бути хто завгодно - в таких утвореннях завжди боротьба внутрішня за ресурси, вплив, контроль над чимось. Міг хто завгодно - і Захар, і інші бандюки, хтось з близького оточення...

Може і гебня, тільки з практичних міркувань - щоб не платити, бо свій медійний ресурс він відпрацював, а скоріше за все - ходять же не дарма плітки, що він хотів зіскочити, добра нахапав, що поранив сам себе нещодавно...От і грохнули - бо не можна дозволити йому зіскочити, продати 4 квартири і машини награбовані - поганий приклад для інших.

 

 

 


Но свидетель однозначно.

І що? Там таких свідків сотні тисяч пройшли за три роки. З призвіщами,  званнями і нагородами. І ті, що завозили "гумдопомогу", і ті, обстрілювали наших з території рашки, і ті, що розстрілювали в гуманітарному коридорі, танкісти-буряти і т.д...і.т.п..когось з них хоч в міжнародний розшук  подали? А деякі навіть попадались в руки СБУ. А результат? Їх вимінювали на наших, навіть тих, яких на вбивстві піймали  :fp1:  як от тих, що На Савченко виміняли. Вони дуже жирні свідки, кадрові рашенвійскові, явно кращі для свідчень, ніш дешева шльондра Гіві, що на камеру працював. А Губарев? Не свідок? Його ж готували ще з 2005, є фото. І що? Відпустило СБУ :fp1:Нічого і нікого не використали... Ну попався б їм той Моторола чи Гіві, якби не поміняли, то наш суд би рік-два умовно присудив, "бо доказів нема"... 

З цього висновок - хай краще їх ліквідовує хто завгодно, це такий собі аналог страти на площі, бо інакше ніякого покарання адекватного вони не отримають :K

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Гивнюк-кацап  :gigi:

 

Сегодня, 9 февраля, в 12 часов в Храме Успения в Верхней Пышме состоятся похороны 24-летнего бойца ДНР Дмитрия Станкевича (позывной Децл). Об этом Znak.com сообщил друг покойного Сергей Широбоков.
Тело Станкевича было доставлено накануне в Верхнюю Пышму. Он погиб 31 января в бою под Авдеевкой.
Станкевич уехал воевать в Донецк полтора года назад, оставив супругу и маленькую дочь. В последние несколько месяцев он служил в известном отряде «Сомали», возглавляемом Михаилом Толстых, известным как Гиви.
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

 

Гивнюк-кацап  :gigi:

 

Сегодня, 9 февраля, в 12 часов в Храме Успения в Верхней Пышме состоятся похороны 24-летнего бойца ДНР Дмитрия Станкевича (позывной Децл). Об этом Znak.com сообщил друг покойного Сергей Широбоков.
Тело Станкевича было доставлено накануне в Верхнюю Пышму. Он погиб 31 января в бою под Авдеевкой.
Станкевич уехал воевать в Донецк полтора года назад, оставив супругу и маленькую дочь. В последние несколько месяцев он служил в известном отряде «Сомали», возглавляемом Михаилом Толстых, известным как Гиви.

 

 

да уж, из села с таким названием точно хоть в "сомали" готов здриснуть

Змінено користувачем Françoise
Link to comment
Share on other sites

Чому Ви вважаєте що це саме гебня? Це можуть бути хто завгодно - в таких утвореннях завжди боротьба внутрішня за ресурси, вплив, контроль над чимось. Міг хто завгодно - і Захар, і інші бандюки, хтось з близького оточення...

Може і гебня, тільки з практичних міркувань - щоб не платити, бо свій медійний ресурс він відпрацював, а скоріше за все - ходять же не дарма плітки, що він хотів зіскочити, добра нахапав, що поранив сам себе нещодавно...От і грохнули - бо не можна дозволити йому зіскочити, продати 4 квартири і машини награбовані - поганий приклад для інших.

Захар - то є орган гебні. А чому не через квартири, гаражі і машини? Тому що по факту йде цілеспрямоване і системне знищення усіх знакових фігур ОРДЛО. На моє переконання, з метою більш гладкого втюхіванія оркостану назад в Україну. З усіма їх вимогами і правами після того.

Я це передбачав ще в червні 2014 р. http://uapolitics.com/topic/32401-orki-razgoniaiut-novost-s-samogo-utragivi-vso/?view=findpost&p=891719

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Ось тут іще цікавий погляд на подію.

 

http://pauluskp.com/news/d83c543ef

 

"Знаете, я раньше никогда не интересовался где именно находится теперь уже бывший кабинет Гиви и база его ОПГ "Сомали"."

0_a2e24_baed48a2_XXL.jpg

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


На моє переконання, з метою більш гладкого втюхіванія оркостану назад в Україну. З усіма їх вимогами і правами після того.

 

Я не знаю, що там гебя хоче кому втюхати, але знаю точно, що вони лузери, які просрали Совок, країни соцтабору, СНГ і взагалі все геополітично років на 100 вперед, навіть Кубу  :weep:  Єдине, що вони не просрали, це свої мішки з грошима і будиночки за кордоном, яхти, машини і картини. Тобто, гебня - онозначне зло, вбивці і уроди, але мета у них здається зовсім не та, яку вони озвучують через своїх спікерів. Це зовсім не вялічіє і скрєпи, а банальна нажива. От і воюють, щоб втюхувати дорого газ нам і Європі, втримати поставки нафти, ну і щоб можна було грабувати Україну, Білорусь і всіх бувших совків далі, через свій капітал і олігархів, не пускаючи нікого на цей ринок.

Стратегічно вони нулі повні, хаотично щось роблять, щоб втриматись на плаву, що вони там можуть напланувати :fp1:Щоб не втюхали на умовах конфедерації, без контролю кордону, це ми маєм слідкувати і реагувати, всі інші розклади...ну не знаю, як правильно  :shuffle: 

 

Вчора дивилась їхн програми - посил такий - Україна терористична держава, трохи почекайте ватнякі, перетерпіть буде серйозна отвєтка хахлам,вже скоро їх нагнуть Трам з Меркель, ми працюєм, щоб їх визнали терористами і порушниками договорів, і тоді їм капец...зачистим і знищим і все буде ОК.

Я не побачила, щоб кацапів зомбоящик готував до втюхування лугандону нам, скоріше навпаки, погрожують домовитись з "європейськими партнерами" і роздерти :(

Link to comment
Share on other sites

Щодо цих ліфтів, вєтерков і джмелів - я таки думаю, що це месники невловимі :nose3:з українською фантазією, гумором і завзяттям.

Куда тупій гебні :fp1: "отравлєніє грібами" - оце вони.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...