Перейти до змісту

Покращення для власників Угорських паспортів


Гість Хома

Recommended Posts

Є Інфа, що пани мадьяри вирішили трохи перетрусити фейкових громадян і анулювати деякі паспорти. Дехто після цього став нелегалом. Покращення не зупинити!
Link to comment
Share on other sites

Нє, мій двоюрідний братик туди на закупи і на термальні води катається.

 

Угорською шпрехає, бо мама - мадяризована словачка, але писати не вміє і всі 28 їхніх відмінків точно не знає.

 

То шо, йому дупа?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Угорська влада зараз вимушена масово забирати назад свої паспорти, що їх роздавали мешканцям українського Закарпаття, тому що часто їх отримували не етнічні угорці, а українці з підробленими документами. Про це розповів колишній очільник Закарпатської обласної держадміністрації Геннадій Москаль.
За словами Москаля, такі новоспечені "громадяни" нерідко зовсім не знають угорської мови і навряд чи вивчать її.
"Якщо хтось хоче паспорт цієї країни, то отримує направлення до університету, де дають сертифікат, що він пише, читає і вільно розмовляє угорською мовою. Друге – або бабуся, або мати були громадянами Угорщини", – пояснив він.
І додав: "Якщо довідку можна в архіві за хабар купити, що батьки жили в 1939-44 роках на території Закарпаття, то вивчити угорську, повірте мені, майже неможливо. Це треба робити з дитинства. Це найважча мова в Європі".
За словами ексголови ОДА, на Закарпатті більше половини паспортів було видано тим, хто не є етнічними угорцями і вони не знають мови. Тож зараз їх начебто відбирають.
 "Сьогодні поліції дано вказівку – якщо людину зупиняють, вона показує угорський паспорт, але не говорить і не розуміє угорської мови – документ забирається. Є такий "Вісник президента Угорщини", тому що приймає до громадянства президент. Робить це тихо, щоб у людини в Україні не було проблем. Але дві-три сторінки в кожному випуску із "позбавити громадянства такого-то, такого-то...". Тобто афішують на всі 100%", – заявив Москаль.
З його слів, наразі на один виданий українцю угорський паспорт – по 10-20 забраних назад: "Судові процеси йдуть над тими головами сільських, селищних, міських рад, хто порушував угорське законодавство стосовно набуття громадянства".
В Угорщині відкрили понад 350 справ проти українців, які незаконно отримали громадянство Угорщини.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Сирійців хай завозять.

Та  то  НАШІ  етнічні  землі.  Угорці  туди  прийшли  тільки  в  9  ст.

До  того  територія  теперішньої  Угорщини  була  заселена  нашими  предками.  А  схід  Угорщини -  то  колиска  слов янства.  Звідси  вони  перейшли  Карпати  і  заселели  Волинь,  Галичину  і  у  7  ст  прийшли  до  Дніпра.  Білі  хорвати - це  первинні  русини.

Ще  в  19  ст  на  угорському  сході  були  наші  українські  села.  Навіть  сьогодні  в  Комлошці  18 %  населення  записали  себе  русинами,  попри  те,  що  мадяри  викорінюють  усе  слов янське.

Рано  чи  пізно,  але  зайдемо  на  всі  наші  землі. ;)

Змінено користувачем shpylka
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...