ЦеDzip Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 Ты знаешь какой рейтинг у власти и двух про властных партий ??? Они все делают так чтобы к власти привели нового Януковича . ты взял и увёл тему куда-то.... речь была про квоты Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkhavr2 Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 А про вміст этилового спирту не з винограду - теж маячня?+=======================================================================+А хто може розрізнити етанол з винограду та етанол з картоплі???Якщо їх гарно почистити! Відповідь: НІХТО! БО його формула С2Н5ОННЕ ЗАЛЕЖИТЬ від джерела походження! Це - ази хімії!Від джерела походження залежать лише домішки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkhavr2 Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 Лучше пить водку, а не разные красители. Чего и всем советую+========================================================+Горілку пити шкідливо - обпалює слизову. А так, людський організм пристосований до перетравлення до 40 г чистого алкоголю на добу. Бо наші предки-примати споживали перезрілі плоди, які містять алкоголь. Але його концентрація НІКОЛИ не перевищує 16%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 40 грам на добу?а як же еволюція? тренування? пристосування, адаптація?вважаю норму треба підвищити хоча б до 150... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Опубліковано 23 травня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 (змінено) +=======================================================================+А хто може розрізнити етанол з винограду та етанол з картоплі???Якщо їх гарно почистити! Відповідь: НІХТО! БО його формула С2Н5ОННЕ ЗАЛЕЖИТЬ від джерела походження! Це - ази хімії!Від джерела походження залежать лише домішки!То нафіга тоді морочитися з очисткою? Пийте медичний спирт Змінено 23 травня, 2017 користувачем Citizen UA Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkhavr2 Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 40 грам на добу?а як же еволюція? тренування? пристосування, адаптація?вважаю норму треба підвищити хоча б до 150...+==============================================+Тренуйся на гнилих фруктах - як зможеш з"їсти їх 25 кг за раз - то підвищуй собі норму до 50 г алкоголю на добу! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 сам запропонував, сам і тренуйся! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бацилла Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 (змінено) я конечно не ботаник, но углерод в процессе фотосинтезов С3 и С4 остается углеродом, а спирт - спиртом. Может меняться как раз набор "сопутствующих" соединений типа альдегидов или эфиров, но никак не углерод. К "научным терминам" статьи доверие низкое. журналисты, в силу ограниченности ума и образования, скорее всего прото не смогли толком передать написанное в эксперитизах. я не специалист по водке и питьевым спиртам, но, полагаю, там целая куча специфических примесей, позволяющих безошибочно определить происхождение спирта. Змінено 23 травня, 2017 користувачем Бацилла Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmp Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 я не специалист по водке и питьевым спиртам, но, полагаю, там целая куча специфических примесей, позволяющих безошибочно определить происхождение спирта. И я так думаю. Осталось понять можем ли мы без химлаборатории определить источник происхождения спирта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бацилла Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 И я так думаю. Осталось понять можем ли мы без химлаборатории определить источник происхождения спирта в смысле? там же они типо на экспертизу отправили, вряд ли эксперты на вкус происхождение проверяли Link to comment Share on other sites More sharing options...
shurken Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 Что-то мне давно не идут конины и вискарики, самогон себе и самогон. Подсел за польскую зубровку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkhavr2 Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 (змінено) То нафіга тоді морочитися з очисткою? Пийте медичний спирт +====================================================+Медичний спирт - це перегнаний гідролізний, що виробляється з відходів деревообробки: тирса та аналогічне, гідролізується целюлоза до глюкози з каталізатором - сірчана кислота в автоклаві під тиском 150 атм, потім нейтралізується крейдою і додаються дріжжі. Після ферментації розганяють. Це - гідролізний спирт. Не плутати з деревним, тобто - метанолом. Ретельно почищений активованим вугіллям та ректифікований - це і є медичний спирт. Змінено 23 травня, 2017 користувачем vkhavr2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkhavr2 Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 И я так думаю. Осталось понять можем ли мы без химлаборатории определить источник происхождения спирта +=====================================================================================+Газова хроматографія дозволяє лише визначити кількість та природу домішок, але не походження.Бо змішають спитр з буряка, зерна та картоплі, гарно почистять та ректифікують - хрєн хто визначить! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Опубліковано 23 травня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 +=====================================================================================+Газова хроматографія дозволяє лише визначити кількість та природу домішок, але не походження.Бо змішають спитр з буряка, зерна та картоплі, гарно почистять та ректифікують - хрєн хто визначить! То навіщо така морока, якщо досить ретельно очитити спирт з буряка? Оті домішки, якраз, і формують смак коняку. А палений "коньяк" відганяє спиртягою. Производство коньяка в Украине предусматривает следующие процессы:— получение коньячного спирта — основного сырья для коньяков — путем изготовления вина "по схеме изготовления белых вин" (при этом могут использоваться сорта белого, розового или красного сухого винограда, главное — без специфического аромата), дальше двойная дистилляция вина (перегонка); на первом этапе дистилляции получают спирт-сырец, на втором — коньячный спирт.— выдержка коньячного спирта (не менее 3 лет) в дубовых бочках или нержавеющих/эмалированных резервуарах с погружением в спирт древесины дуба в виде брусков или стружки.— купаж (смешивание, ассамбляж) после определенного периода выдержки разных коньячных спиртов (после этого смесь коньячных спиртов могут вновь отправить на выдержку); при составлении купажа коньячные спирты доводят до кондиции, стремясь сгладить отдельные недостатки одних спиртов и подчеркнуть достоинства других правильным подбором компонентов; помимо коньячных спиртов, при купаже используют дополнительные (позволенные нормами ГСТУ) материалы: смягченную питьевую или дистиллированную воду, сахарный сироп и колер, полученный из сахара-песка;— обработка полученного в результате выдержки коньяка и розлив его в бутылки. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бацилла Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 +=====================================================================================+Газова хроматографія дозволяє лише визначити кількість та природу домішок, але не походження.Бо змішають спитр з буряка, зерна та картоплі, гарно почистять та ректифікують - хрєн хто визначить! бугога! (с) задолбутся чистить так, чтобы современными методами нельзя было обнаружить и идентифицировать примеси Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkhavr2 Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 То навіщо така морока, якщо досить ретельно очитити спирт з буряка? Оті домішки, якраз, і формують смак коняку. А палений "коньяк" відганяє спиртягою.+============================================================================================+Як практик із 60-ти річним досвідом, можу сказати, що смак, колір, аромат алкоголю визначають саме домішки.бугога! (с) задолбутся чистить так, чтобы современными методами нельзя было обнаружить и идентифицировать примеси+===============================================================+Як і чим??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бацилла Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 (змінено) +============================================================================================+Як практик із 60-ти річним досвідом, можу сказати, що смак, колір, аромат алкоголю визначають саме домішки.+===============================================================+Як і чим??? взаимоисключающие параграфы детектед. правильный подбор условий пробоподготовки и хроматографии/хроматомасса позволит определить примеси не хуже опытного алкоголика. Можно даже без идентификации, просто сравнив с образцами с буряка/тросника/пр. Следовательно, можно определить и происхождение спирта. Змінено 23 травня, 2017 користувачем Бацилла Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc5 Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 А хто може розрізнити етанол з винограду та етанол з картоплі??? Якщо їх гарно почистити! Відповідь: НІХТО! БО його формула С2Н5ОН НЕ ЗАЛЕЖИТЬ від джерела походження! Це - ази хімії! Від джерела походження залежать лише домішки! Самогон вспыхнул синим неярким пламенем. – Видал? – Из хлеба или из свеклы?— поинтересовался Чонкин. – Из дерьма, Ваня, со сдержанной гордостью сказал Гладышев.© 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkhavr2 Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 взаимоисключающие параграфы детектед. правильный подбор условий пробоподготовки и хроматографии/хроматомасса позволит определить примеси не хуже опытного алкоголика. Можно даже без идентификации, просто сравнив с образцами с буряка/тросника/пр. Следовательно, можно определить и происхождение спирта.+==================================================================================+Мова йшла про медичний спирт. Спирт марки "ОСЧ" має сумарну кількість домішок у 10^-7.Такий спирт використовується у радіоелектроніці. У такому фіг визначиж його походження! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkhavr2 Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 +================================================================+І що??? Гівно містить значну частину неперетравленої целюлози, яку можно перетворити на спирт. Метода викладена вище. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бацилла Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 +==================================================================================+Мова йшла про медичний спирт. Спирт марки "ОСЧ" має сумарну кількість домішок у 10^-7.Такий спирт використовується у радіоелектроніці. У такому фіг визначиж його походження! > Бо змішають спитр з буряка, зерна та картоплі, гарно почистять та ректифікують - хрєн хто визначить! Никто не будет в обычном винном или коньячном производстве заниматься производством осч реактивов, уж тем более при производстве палева. Поэтому определить происхождение спирта, который был использован в конкретном продукте, вполне реально. Об этом, собственно, и шла речь. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 Кашерно що є юзери в темі як кашерно упоротися і не склеїти ласти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бацилла Опубліковано 23 травня, 2017 Report Share Опубліковано 23 травня, 2017 Кашерно що є юзери в темі як кашерно упоротися і не склеїти ласти! ...Пехотный сержант был законченным пьяницей-одиночкой и не разменивался по мелочам. К тому же он вовсе не был сторонником разбавленного спирта и не собирался выбрасывать деньги на красивые этикетки. Все свои наличные он ухлопал на взятку санитару, который достал ему две бутылки чистого 99-процентного этилового спирта, коробку глюкозы, физиологический раствор, иглу от шприца и кусок резиновой трубки. На полке, подвешенной над койкой сержанта, стояла оплетенная бутыль, из которой смесь стекала по трубке в иголку, воткнутую в руку изобретательного пьянчуги, и поступала в организм в виде непрерывного внутривенного вливания. Сержант неподвижно лежал на кровати, пьяный в стельку и обеспеченный закусью, и если бы ему не мешали, провалялся бы в таком состоянии еще пару лет, пока не иссякнет волшебный источник.... (с) Гарри Гаррисон. Билл - Герой Галактики 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pent@gon Опубліковано 29 жовтня, 2018 Report Share Опубліковано 29 жовтня, 2018 Ти диви, лише завдяки спамеру побачив таку давню гілку, та тут клуб досвідчених алкоголіків, і як я все це пропустив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Юрий с ФУП Опубліковано 29 жовтня, 2018 Report Share Опубліковано 29 жовтня, 2018 К сожалению не покупаю коньяк потому что не пью ничего крепче пива.. Мое мнение покупать его нельзя одна бадяга да и от куда он возьмется , как Крымское шампанское по 12 евро которым во всю торгуют в Европе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Юрий с ФУП Опубліковано 29 жовтня, 2018 Report Share Опубліковано 29 жовтня, 2018 ты взял и увёл тему куда-то.... речь была про квотыБывает и такое )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reader Опубліковано 29 жовтня, 2018 Report Share Опубліковано 29 жовтня, 2018 Да,неплохой такой, Хайнэсэ называется. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Святослав_ Опубліковано 30 жовтня, 2018 Report Share Опубліковано 30 жовтня, 2018 (змінено) Тупа, як дірявий валянок, стаття в повідомленні 1. Що таке вуглець С3 і С4? Повний набір сивушних масел (пропілові, бутилові та амілові спирти, жирні кислоти, фурфурол, та ін.), метиловий спирт, ацетальдегід, етилацетат є типовими компонентами будь-якого спирту бродіння, в тому числі коньячного.Вони там просто повинні бути, і в значній кількості, приблизно як і в самогоні. Старий совковий стандарт визначав якість витриманого коньяку по вмісту етилацетату. Чим його більше, тим якісніший і старіший коньяк. )))ну а це: "спиртосодержащая смесь, которая оказалась одним из главных компонентов "коньячных спиртов" и "коньяков" от наших производителей — ядовитое и токсическое вещество, наркотик, с мутагенным эффектом, которое вызывает сначала возбуждение, а потом паралич ЦНС."- беззапреречний факт. Який каже, що спиртне взагалі вживати зась. Змінено 30 жовтня, 2018 користувачем Святослав_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts