Перейти до змісту

Recommended Posts

На щастя, обійшлось без постраждалих. Хоча будинок зазнав пошкоджень. Це дійсно проблемна будівля, оскільки зведена безпосередньо на комунікаціях. :X 

 

18740024_833830410097844_688721612125728

 

Триває ліквідація пошкодження тепломережі на проспекті Голосіївському. Працює Київенерго, Київводоканал, районні служби, міські рятувальники й ДСНС.

Link to comment
Share on other sites

   

 Наслідки ,  катастрофа  .  Як і  стан водопостачальних  магістралей  .  І це Київ !  

 

 В  Торуні  вода для  потреб в  приміщеннях  коштує  не значно  дорогше .  Вола якісна ,  аварій  нема .

 

Що тут не так ?  Де гроші ?  Всі  за воду платять ? Думаю що -  так .  То чому  постійно  чую -  у  водоканалу  нема бабла на електроенергію .  А  де воно  ділось ?  ВСІ  Ж  ПЛАТЧТЬ ????!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Київенерго

12 hrs · 

UPD
У зв’язку з численними запитами ЗМІ стосовно гідравлічних випробувань запрошуємо журналістів на екскурсію на ТЕЦ-5 (вул.Промислова,4) завтра, 30 травня 2017 р. об 11.00. Фахівці КИЇВЕНЕРГО дадуть відповіді на питання:

- Що таке гідравлічні випробування?
- Навіщо проводяться гідравлічні випробування?
- Яких правил безпеки слід дотримуватися під час проведення гідравлічних випробувань?
- Чи є альтернатива гідравлічним випробуванням?

Акредитація ЗМІ обов’язкова за тел.(044) 207-67-33, +38 050-352-33-20 до 9:00 30 травня 2017 р.
-------------

КИЇВЕНЕРГО ліквідовує пошкодження тепломагістралі на Голосіївському проспекті, 27

Сьогодні близько 14.00 за адресою Голосіївський проспект, 27 під час гідравлічних випробувань виявлено пошкодження магістрального трубопроводу діаметром 800 мм. Ця ділянка тепломережі експлуатується з 1979 року та вичерпала свій 25-річний нормативний ресурс. Через це стався витік на поверхню охолодженої тепломережевої води та утворилась вимоїна на прибудинковій території розміром 2х3 м.

Оперативна бригада КИЇВЕНЕРГО приступить до ліквідації пошкодження ділянки магістрального трубопроводу від ТЕЦ-5 після закінчення оперативно-слідчих дій. 

Пошкодження було локалізоване, витік води зупинено. В результаті витоку теплоносія було пошкоджено 4 автомобілі та вікна будівлі перед вимоїною. Збитки постраждалим буде компенсовано у встановленому законодавством порядку.
Споживачі, що забезпечуються гарячим водопостачанням від даної тепломагістралі на час проведення гідравлічних випробувань, тимчасово відключені від ГВП згідно графіку.

КИЇВЕНЕРГО просить киян дотримуватися правил безпеки і при виявленні провалин ґрунту чи асфальту, появи води або пари на поверхні за жодних обставин не наближатися до них. Якщо є можливість, огородіть їх чи прослідкуйте, аби до них ніхто не наближався до приїзду оперативно-відновлювальних бригад Компанії. Особливо звертаємо увагу батьків не допускати потрапляння дітей до таких місць.
Просимо повідомляти про виявлені випадки фахівців КИЇВЕНЕРГО за телефонами інформаційно-довідкової служби 15-88 або з мобільного 202-15-88

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...