Перейти до змісту

Все, що ви хотіли знати про органічну їжу, але стидались спитати


Dilbert

Recommended Posts

Спор о том, что ни я, ни Вы, ни кто либо другой, делающий продукт для себя, не будет класть в него глутамат натрия.

Вот и вся разница.

З чого це Ви вирішуєте за мене? Я, наприклад, у захваті від справжньої китайської їжі. А без глутамату вона 2/3 привабливості втратить. Та й уся південно-східна Азія включно з винахідниками глутамату - японцями, надзвичайно широко його вживають. Що не заважає останнім жити довше та здоровіше від усіх в світі. Так що в доведено безпечних межах "оптимуму смаку" абсолютно спокійно можу його застосовувати.

А усі інші - як зають, це їх вибір  :)

Link to comment
Share on other sites

Я, наприклад, у захваті від справжньої китайської їжі. А без глутамату вона 2/3 привабливості втратить.

 

Ну то може й не варто то їсти, що потребує глутамату :gigi:

 

звичайно, це вибiр кожного, цього я не заперечував й не заперечую.

Змінено користувачем Бацилла
Link to comment
Share on other sites

оне - банда?

+=================================================================++

Акакже!?

Треті в небезпечності - гангстери звичайні,

другі - однорукі бандити (гральні автомати),

а на першому місці, з великим відривом, юристи та адвокати...

Link to comment
Share on other sites

йад гремучей змеи тоже очень даже природный и иснуючий. 

+================================================================+

Угу! І його застосовують як ліки! ВСЕ залежить від дози та способу застосування.

Link to comment
Share on other sites

срачь не читал...

 

что в огранике что не в органике избежать "химии" не удасться - полно вской хрени в воздухе, воде и почве.  

разница в количестве "химии". покупая органик есть надежда что добрый фермер не сыпанет "полезных удобрений" не жалея... все на доверии и репутации этого фермера\производителя.

а насчёт вредной и невредной химии - вся она вредная по идее, симптомы зависят от количества: едя какую нибудь хрень по чуть-чуть - рак через 30 лет, сожрав её пару кило за раз - склеил ласты...

+===============================================================+

Життя - це теж хімічний процес. Відсутність хімії - це відсутність життя.

Link to comment
Share on other sites

+===============================================================+

Життя - це теж хімічний процес. Відсутність хімії - це відсутність життя.

хфилософф однако

Змінено користувачем sergiano
Link to comment
Share on other sites

назло всем купил сегодня пол кило органик огурцов (по цене 800 грамм не органик) :shuffle:

+=====================================================================+

Коли працював у Парижі, то бачив в магазині такі речі: молоко 2.5% і молоко 0% жиру.

Перше кошувало 1 євро літрова пляшка, друге - 2.5 євро. Поряд лежить вершкове масло десь 5 євро за пачку 250 г.

І рекомендація: "Щоб молоко з вістом жиру 0% було смачніше та корисніше, то у тепле молоко треба додати вершкового масла и добре перемішати, бажано міксером на максимальних обертах.

Ідіотизм цього нікого не шокує??? Спочатку із гарного молока видаляють вершкове масло, а потім рекомендують його додавати до знежиреного молока! Коли я питав чому ж не купувати зразу жирне молоко, то відповідь була проста: "Так рекомендовано"! І все!

Ще один приклад "органічного" харчування. Аспірантка нашої лабораторії на обіді в ресторані універу весь час вибирала щось із смачного салату. Я спитав: "Делія! А що ти такого страшного знайшла у салаті?", Вона відповіла: "Там є варене яйце, а воно містить холістерин!". Ну, і моє питання: "Делія! Ти, як хімік, знаєш, що холестерин синтезується в організмі і його кількість в організмі не залежить від кількості з"їденого?!".

Відповідь мене приголомшила: "Так, я це знаю, але мене в дитинстві навчили не їсти білок яйця, бо там міститься шкідливий холестерин.".

І нащо дівчина закінчила хімфак та вчилася в хімічній аспірантурі???

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Відповідь мене приголомшила: "Так, я це знаю, але мене в дитинстві навчили не їсти білок яйця, бо там міститься шкідливий холестерин.".

І нащо дівчина закінчила хімфак та вчилася в хімічній аспірантурі???

 

о, Вы слишком высокого мнения об академии и людях в ней.

универ и аспирантура предполагают по большей части усердие и трудолюбие, а не наличие мозга (увы):

 

http://phineasandferb.ru/wp-content/uploads/2012/02/perry-platypus1-300x164.jpg

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

все сиюминутные диетическо-медицинские веяния про холестерин, категорически не есть жирного, и тд нужно "делить на 16". нужно есть что натурально для организма (то что жралось тысячелетиями и к чему уже приспособились на генетическом уровне). все остальное под большим вопросом о его полезности.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

+===================================+

Читай гілку з початку.Там все є!

по теме - моё мнение на этой и предыдущих страницах.

а про "Життя - це теж хімічний процес. Відсутність хімії - це відсутність життя." - ап чём тут философствоватьк?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

×
×
  • Створити...