Перейти до змісту

Потихоньку отчаливаем в правильном направлении


Recommended Posts

На хера їм рейтинг на президентських?

Тільки як підготовка до парламентських.

+===================================================+

Припіздент має більше можливостей безкарно грабувати Україну.

Link to comment
Share on other sites

 

Президент Петро Порошенко підписав закон про скасування конкурсів на посади голів місцевих адміністрацій. Про це зазначено в статусі відповідного законопроекту на сайті парламенту.

 
Згідно з документом, конкурси на посади голів місцевих держадміністрацій будуть скасовані. Їх буде призначати президент за поданням Кабміну.
 
Керівники центральних органів виконавчої влади, які не входять до складу уряду, а також їх заступники призначаються і звільняються з посади Кабміном.
 
Крім того, голови місцевих держадміністрацій, їх перші заступники і заступники втратять статус держслужбовців.
 
Нагадаємо, що призначення керівників місцевих адміністрацій на конкурсній основі було передбачено законом про державну службу, який парламент прийняв у 2015 році в рамках виконання зобов'язань перед ЄС в обмін на отримання фінансової допомоги в розмірі близько 100 млн євро. До прийняття даного закону голів обласних районних державних адміністрацій президент призначав і звільняв за поданням Кабінету міністрів.
 
Як пояснив депутат від «Блоку Петра Порошенко» Мустафа Найєм, таким чином Верховна Рада скасувала конкурси на посади глав місцевих державних адміністрацій та їх заступників, повернувши президенту право їх одноосібного призначення.
 
«Крім цього закон скасував вимогу про поділ політичної діяльності і державної служби. Губернатори і їх заступники, як в старі добрі часи, знову зможуть займатися політикою на державній службі, фактично очолюючи передвиборні штаби президента і правлячої партії на парламентських і президентських виборах», – зазначив Найєм на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

я, канешно, могу ошыбацо, но меня терзаюд смутные сомненья

в правильности сего оччяливания.  :alen:

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

:weep:

 

 

Йопт, я понимаю, что это случайно.

Все-таки Мария и Анна - єто разніе люди, хоть и сестрі.

Чемп. по рапиду и блицу у арабов, єто не чемп. Европі.

Да, вы правы. Перепутал сестёр.

 

Тут вот ответ:

 

У Міністерства молоді та спорту немає жодних боргів перед шахістками Ганною та Марією Музичук.

 

За словами заступника Міністра Ярослава Войтовича, всі заплановані, згідно подань Федерації шахів України, витрати на навчально-тренувальний процес, участь у змаганнях, виплату призових шахісткам та їх тренерам у 2015-17 роках, профінансовані в повному обсязі в межах тих бюджетних коштів, які щорічно виділяються на вид спорту.

 

«Не відповідає дійсності інформація, що Міністерство молоді та спорту, нібито, має борг перед Марією Музичук за проведення матчу за звання Чемпіонки світу-2016 з шахів, який відбувся у Львові», - підкреслив заступник Міністра.

 

Він нагадав, що організацією і проведенням поєдинку займалася Міжнародна федерація шахів (ФІДЕ) та уповноважений нею Оргкомітет до складу якого, зокрема, входили мерія м. Львова та Федерація шахів України. Було сформовано недержавний призовий фонд матчу у розмірі 200 тис. євро. Ці кошти, наскільки відомо, були виплачені пропорційно учасникам матчу: 60% переможниці Хоу Іфань та 40% Марії Музичук.

 

Зобов’язання Мінмолодьспорту перед Марією Музичук полягало у виплаті державних призових за здобуття звання чемпіонки світу-2015 в м. Сочі. Ці кошти, згідно існуючих постанов КМУ, у розмірі 50000 грн. (по 25000 грн. кожному) були виплачені спортсменці та її батьку, як особистому тренеру, наказом Мінмолодьспорту від 15.10.2015 р.

Ярослав Войтович також відзначив, що Міністерством вирішено питання про виділення додаткового фінансування на підготовку та участь збірних команд України з шахів в поточному році на суму 260 тис. грн. А також щодо збільшення видатків на заходи Єдиного календарного плану з виду спорту «шахи» у 2018 році.

 

«Мінмолодьспорту завжди відкрите до діалогу зі спортсменами та тренерами штатних збірних команд України з усіх видів спорту. Запрошуємо команду Марії та Ганни Музичук на особисту зустріч з керівництвом відомства та будемо раді обговорити всі поточні питання», - наголосив Ярослав Войтович.

 

http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/34357

 

P.S. Что не отменяет моего личного мнения, что данное министерство должно быть ликвидировано, как рудимент.

Link to comment
Share on other sites

я, канешно, могу ошыбацо, но меня терзаюд смутные сомненья

в правильности сего оччяливания.  :alen:

К конкурсам тоже много вопросов. Вспомнить, хотя бы, победителя конкурса на пост главы Николаевской ОГА  Алексея Савченко.

Посмотрим.

Link to comment
Share on other sites

К конкурсам тоже много вопросов. Вспомнить, хотя бы, победителя конкурса на пост главы Николаевской ОГА  Алексея Савченко.

Посмотрим.

+=========================================================================+

Цікаво, цей "закон про державну службу, який парламент прийняв у 2015 році в рамках виконання зобов'язань перед ЄС в обмін на отримання фінансової допомоги в розмірі близько 100 млн євро" і який, фактично відмінили, буде мати наслідком повернення цих 100 млн євро? Чи як? Чи кацапська хитрість: закон приняли, гроші отримали, закон відмінили, а гроші не повернули?!

Link to comment
Share on other sites

З радіо "Свобода": інфляція у цьому році буде більше прогнозованої, як і зростання цін. А ось ріст ВВП буде менше прогнозованого. І ще, дуже цікаво: ріст платні зобумовлений, головним чином, зростанням платні держслужбовців та силовиків. В продуктивному секторі економіки зростання не спостерігається.

Схоже, саме це педрили називають: "Потихоньку отчаливаем в правильном направлении"!

Змінено користувачем vkhavr2
Link to comment
Share on other sites

оставлю тут

 

Руководитель Департамента финконтроля и мониторинга образа жизни Национального агентства по предотвращению коррупции (НАПК) Анна Соломатина заявила, что агентство стало полностью подконтрольно Администрации президента.

 

"Е-декларирование используется для покрывания чиновников, лояльных к власти, расправы над неугодными и для личного обогащения главы НАПК и членов НАПК. Результаты проверок фальсифицируется так, как это нужно руководству НАПК", - сказала она на брифинге, который был организован депутатом Мустафой Найемом.

 

По ее словам, агентство не является самостоятельным органом, а полностью контролируется властью.

 

"Меня лично с двумя коллегами вызывал в администрацию президента так называемый куратор за НАПК в сентябре этого года и предлагал, чтобы все проекты решений, которые будут вынесены на заседание НАПК, сначала рассматривались им. Я отказалась от этого предложения", - сказала Соломатина.

 

Имя куратора она называть не стала.

...

далее https://lb.ua/news/2017/11/14/381883_topsotrudnitsa_napk_zayavila.html
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Согласись,  шо НАПК какбє пугливое или пистоболистое. Второго вариянта нед.

+==========================================================================+

Їх ще не навчили вправно володіти зброєю щоб на рівних розмовляти з "кураторами від АП"!

Link to comment
Share on other sites

Попрацюю за автора гілки. Щось він заслаб з яскравими каринками. Треба ж якось потихеньку рухатись в перьод.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=5m7-pHfy944

Змінено користувачем Людас
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Жительница Закарпатья Виолетта Македон, которая в 2016 году стала педагогом года в Украине, уехала на заработки в Европу.

Креативный, перспективный и очень коммуникабельный педагог «с таким высоким государственным званием в школе больше не работает. Госпожа Виолетта, как оказалось, пока решила расширять поле своей деятельности вдали от родной страны — в далеком Лондоне.

Там для нее большие перспективы, там, по ее словам, она сможет себя лучше реализовать. Тем более, что сама еще молода и ее ожидают хорошие перспективы. По мнению Виолетты Македон, ничего удивительного в ее отъезде нет, решение она приняла взвешенное и правильное.

По словам молодой учительницы условия труда в Украине невыносимые. Труд не ценится, развития нет никакого, а перспективы для учителей очень туманные как собственно и для самой страны.

Виолетта говорит, что в Лондоне ей за день платят столько, сколько в Украине выходило за месяц. Также молодая и перспективная учительница говорит, что не планирует возвращаться в такую Украину. Возможно со временем да, но не сейчас.

%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%

Относительно лондонской жизни, то остановилась в одной тамошней семье, которая занимается фотобизнесом. Супруг — местный, а жена украинка. Оба очень заняты, ведь там, по словам Македон, все в постоянном движении и неистово работают, зарабатывая деньги.

Учительнице года поручили ухаживать за дедушкой по имени Боб, с которым она, согласно заранее разработанному плану, гуляет по столице, посещает музеи, театры, парки, другие знаковые места Лондона и тому подобное.

20171113160533.jpg

Семья изрядно довольна, что восьмидесятилетним дедушкой занимается такая уважаемая молодая женщина-украинка, которая в совершенстве знает английский.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Через тунєядство батьків-засновників тягнемо воза наповнення гілки далі  :pardon:

Як покращити стан автошляхів загальнодержавного значення за відсутності грошей? Дуже просто - скоротити їх протяжність на 71%!  :tu: 

29% в більш-менш живому стані якось поступово лататимемо. Все ж таки періодичність капремонтів 50 років це не 170  :rotate:

 

Мінінфраструктури восени почне передавати місцеві дороги на баланс облдержадміністрацій

16:41, 20 березня 2017

З 2018 року в Україні близько 120 тис. км доріг перейдуть на баланс місцевих органів, тоді як в управлінні держави, на балансі «Укравтодору», залишиться не більше 50 тис. км доріг. Дороги місцевого значення передадуть регіональній владі / Фото УНІАН Передача частини доріг місцевого значення в управління місцевим органам влади у рамках децентралізації управління дорожнім господарством почнеться з осені поточного року, повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян. Читайте також Гройсман – Омеляну: на дороги вже виділено 14 мільярдів, і не треба говорити, що грошей немає «З осені цього року ми плануємо упровадити перші пілотні кейси в областях з передачі доріг у місцеве управління», - повідомив міністр на засіданні Ради регіонального розвитку під головуванням президента України Петра Порошенка. Омелян зазначив, що в рамках ухвалених торік законів про створення державного дорожнього фонду для фінансування ремонту і будівництва автомобільних доріг країни, а також про передачу доріг місцевого значення в управління місцевій владі, з 2018 року в Україні близько 120 тис. км доріг перейдуть на баланс місцевих органів, тоді як в управлінні держави, на балансі Державного агентства автомобільних доріг України («Укравтодор») залишиться не більш як 50 тис. км доріг. Міністр уточнив, що в рамках децентралізації «Ууравтодору» облдержадміністрації отримають 35% від наповнення дорожнього фонду, який запрацює з 2018 року. Читайте також Дорожники розповіли, скільки ям залатали з початку року «Ми очікуємо цю цифру приблизно у 15 млрд грн, які будуть спрямовані на ремонт і реконструкцію доріг місцевого значення», - наголосив Омелян. За його словами, міністерство вже погодило розроблений «Укравтодором» план основних заходів з децентралізації управління дорожнім господарством і його фінансування для поетапного упровадження реформи. «Цього року необхідно створити нормативну базу для переходу в 2018 році на новий механізм фінансування», - зазначив міністр. За його словами, облдержадміністраціям вже направлені відповідні проекти нормативно-правових актів для погодження переліку доріг, що підлягають передачі на місця. Крім того, Омелян повідомив про плани в поточному році провести інвентаризацію місцевих доріг. Як повідомляв УНІАН, згідно з держбюджетом на 2017 рік, на ремонт і реконструкцію автомобільних доріг країни буде виділено понад 35 млрд грн. Завдяки цьому фінансуванню Державне агентство автомобільних доріг України планує у 2017 році збільшити обсяг ремонтних робіт на автошляхах країни порівняно з 2016 роком в 2,2 рази – до 2,2 тис. км. У держбюджеті на 2016 рік на розвиток дорожнього господарства було передбачено близько 19 млрд грн. 8 грудня 2016 року Порошенко підписав ухвалені 17 листопада Верховною Радою закони про створення дорожнього фонду, а також про передачу доріг місцевого значення в управління місцевій владі. Дорожній фонд планується наповнювати за рахунок збору акцизу від ввезення нафтопродуктів в країну, плати за проїзд автодорогами перевантажених транспортних засобів та інших платежів.

 

Наостанок вапріз: що сподіваються побачити срані реформатори на місці решти 120 000 км теперішніх автострад років за 10?  :bluet:

Link to comment
Share on other sites

Маладцы, мальчики(с) :D

 

Не дают огню потухнуть. Всегда есть кому дровишек подкинуть.

 

В рамках программы "остаться должно 15 миллионов" расширяется транспортный коридор для вывоза украинцев:

 

В аэропорт Киев заходит эстонская авиакомпания Nordica.

 

а Борисполь "жиреет" увозя украинцев:

 

Прибуток аеропорту "Бориспіль" зріс майже на 60%.

Link to comment
Share on other sites

 

 

"остаться должно 15 миллионов" расширяется транспортный коридор для вывоза украинцев

Слуга Народа 2 сезон, серия 4: Наконец-то настал тот день, когда Украина получила Безвиз. Больше всех рад этой новости, конечно же, президент. Выйдя утром из дома Василий Голобородько не встречает ни единого человека и через время понимает, что все украинцы покинули свою Родину в поисках лучшей судьбы, а настоящим патриотом своей страны остался только он.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Во!

 

"Сливатель" приехал:

 

https://www.youtube.com/watch?v=vd6QimADskM&feature=youtu.be

 

А его "порохоботы" ещё в воздухе покусали, так что он приземлился уже "порохоботом":

 

Митчелл - Порошенко: США продолжат поддерживать Украину и готовы усилить цену для Москвы за продолжение агрессии.

.............

Помощник госсекретаря США по вопросам Европы и Евразии подчеркнул, важность визита в Украину. Весc Митчелл заверил, что США и в дальнейшем будут оказывать помощь Украине в ее усилиях по развитию и укреплению страны, а также дальнейшей координации усилий для обеспечения надежной и эффективной международной поддержки нашего государства.

"То, чего Вы и Ваша команда достигли за очень короткий промежуток времени, является удивительным. Просто феноменально, что так много было сделано за последние три года", - отметил Весс Митчелл.

.............

 

https://censor.net.ua/news/462892/mitchell_poroshenko_ssha_prodoljat_podderjivat_ukrainu_i_gotovy_usilit_tsenu_dlya_moskvy_za_prodoljenie

Змінено користувачем Йожин з бажин
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

В чому фундаментальна відмінність між фактами позитиву і негативу в цій гілці?

"Позитиви" радикально дисонують з об'єктивно депресивним станом України Порошенка. Наш ВВП сягнув африканського рівня (заперечте!), мафія залізобетонно блокувала приплив терміново потрібних для порятунку країни зовнішніх інвестицій (заперечте!), а нам втирають про 3 роки шалених успіхів. Адекватні адепти влади мусили б у такому випадку просто стулити пельку до виходу на темпи зростання 10%+. А ці стрибають на радощах від кожного забитого цвяшка для навіски чергового пєтіного портретика в час, коли Українська будівля валиться на очах усіма поверхами одразу.

Link to comment
Share on other sites

В чому фундаментальна відмінність між фактами позитиву і негативу в цій гілці?

"Позитиви" радикально дисонують з об'єктивно депресивним станом України Порошенка. Наш ВВП сягнув африканського рівня (заперечте!), мафія залізобетонно блокувала приплив терміново потрібних для порятунку країни зовнішніх інвестицій (заперечте!), а нам втирають про 3 роки шалених успіхів. Адекватні адепти влади мусили б у такому випадку просто стулити пельку до виходу на темпи зростання 10%+. А ці стрибають на радощах від кожного забитого цвяшка для навіски чергового пєтіного портретика в час, коли Українська будівля валиться на очах усіма поверхами одразу.

То, чего мы и наша власть достигли за очень короткий промежуток времени, является удивительным. Просто феноменально, что так много было сделано за последние три года :D

Link to comment
Share on other sites

То, чего мы и наша власть достигли за очень короткий промежуток времени, является удивительным. Просто феноменально, что так много было сделано за последние три года :D

Угу. Так просирати країну та рейтинги довіри в найкоротші терміни не кожний зможе.

Я думав ющі та януковичі то вже край. Дивлюсь ні. Багата земля українська талантами.

Link to comment
Share on other sites

Маладцы, мальчики(с) :D

 

Не дают огню потухнуть. Всегда есть кому дровишек подкинуть.

 

В рамках программы "остаться должно 15 миллионов" расширяется транспортный коридор для вывоза украинцев:

 

В аэропорт Киев заходит эстонская авиакомпания Nordica.

 

а Борисполь "жиреет" увозя украинцев:

 

Прибуток аеропорту "Бориспіль" зріс майже на 60%.

Ти ета. Коли будеш валити звідси - світло вимкни.

Link to comment
Share on other sites

ДБР - труба.

 

http://uapolitics.com/topic/35146-dbr-truba/

 

Директором державного бюро розслідувань став кум пашинського. Труба.

В результаті жорсткого відбору. Ще один маленький крок в правільном направленії.

Link to comment
Share on other sites

 

"Позитиви" радикально дисонують з об'єктивно депресивним станом України Порошенка. Наш ВВП сягнув африканського рівня (заперечте!),

Я вам предлагал несколько раз не пользоваться бездумно показателем ВВП, пока вы в этом не разберётесь. Вы же не понимаете о чём говорите. Вы очень любите постить график ВВП на душу населения. А есть ещё "номинальный ВВП", а есть ВВП в паритете покупательной способности, а есть в абсолютных ценах, а есть в натуральных показателях, а есть расчёт для транспарентного рынка, а есть противоречие между "национальным доходом" и ВВП, а есть..., а есть...

 

Поймите, экономика это наука, ну почитайте литературу. Подойдут даже учебники по политэкономике.

 

Я просто дам вам один пример для разминки: "Услуга проезда в метро в Праге стоит 24 кроны (грубо =1 Евро), услуга проезда в метро в Киеве стоит 5 гривен (0,20 Евро). Как посчитать ВВП?"

 

 

 

 

 мафія залізобетонно блокувала приплив терміново потрібних для порятунку країни зовнішніх інвестицій (заперечте!),

Прасцице (с). А можете привести пример голосования ЮльВлад-ны по реформам, которые уже приняты?

 

А во времена премьерства, что там было? ВВП измерялся двузначным числом? От инвестиций отбивались?

 

Более 20 лет в высших эшелонах власти. Где следы пребывания? Где хоть что-то?

 

"коли Українська будівля валиться на очах усіма"

 

Валиться что-то может только у вас в головах.

Змінено користувачем Йожин з бажин
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...