Перейти до змісту

Купив револьвер


coolzak

Recommended Posts

Дивна конструкція. Може для 22 їграшки воно и нормально. Мені пропонують за 150 Норинко копию Вудсмена .22 з двома магазинами. Я колись такий мав. Спродав за 220. Сиджу зараз, чухаю потилицю.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Пока я извилинами скрипел и решимость надувал, револьверы кончились:( печаль.

А неделю назад я стрелял из 66го СмитВессона, запрещенного с 3.5 дюймомым стволом. Такой жизненный опыт хрен повторишь второй раз. Теперь я безответно влюблен в револьверы.

Link to comment
Share on other sites

Какая странная смесь Глока и Страйк Ван... Пистоль еще юн. Бизнесы его видимо боятся завозить в больших количествах. Изучают рынок.

Я плотно сижу на Гранд Пауэр. Купил для Ипсика Grand Power X-Calibur. X-trim что на фотке будет бэкапом. К22 мелкашка для разогрева дешевым патроном и для тренировок в движении.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Володя, розкажи мені будь ласка, наскільки варто купляти отого Херитедж револьвера .22. Вони знову є у продажу. вже у Канаді. Я усе сиджу на паркані та не знаю чи мені туда чи ні :(

До речи купив собі для скіту шотгана, який пожлобився би собі узяти за повну ціну. Але така пропозиція буває раз у житті. Франчи Инстинкт Каталист овер\андер. Нову. ЗА 1000 долярів з поштою та податками. Рівно 50% мінус. У Ванкувері магазин закривався. Вони усе продавали с велимим діскаунтом. Бійка була, супер. за пів години спродали весь магазин. Я встиг...Теперь буду модною рушницею мазати по тарілках :) Удвічи почесніше аніж з безпонтового мосберга :)

Link to comment
Share on other sites

Револьвер точний.до 20 м стріляє ок.перезаряджати трохи мінька бо барабан не відкидається.Чисто естетично гарний і в руці лежить нормально.Цікава штучка мати в колекції але не супер пупер агрегат
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...