Перейти до змісту

Социалист Макрон хочет развалить ЕЭС


Recommended Posts

Країни ЄС, які не допомагають з міграційною кризою, повинні залишити Шенген - Макрон


 Мова йде про пропозицію Єврокомісії збільшити кількість працівників прикордонного відомства ЄС Frontex.

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що  країни-члени Європейського союзу, які не демонструють солідарність у питанні вирішення міграційної кризи, повинні покинути Шенгенську зону. Про це повідомляє американське виданння Politico.
 
"Країни, які не хочуть розширення Frontex або солідарності, покинуть Шенген. Країни, які більше не хочуть Європи, більше не будуть торкатися структурних фондів", - зауважив він.
 
Зокрема, французький лідер  послався на пропозицію Єврокомісії щодо збільшення кількості працівників прикордонного відомства ЄС Frontex з 1600 до 10 000 осіб. Водночас такий план розкритикував прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Крім того, Будапешт також відмовився приймати прохачів притулку у рамках схеми переселення в ЄС, попри те, що Європейський суд зобов'язав її це зробити.
 
У свою чергу, інші країни Східної Європи, включаючи Чехію і Словаччину,  виступають проти плану про розширення Frontex, однак коментарі Макрона, схоже, стосувалися саме Орбана.
 
Раніше канцлер Німеччини Ангела Меркель і канцлер Австрії Себастьян Курц оголосили про низку зусиль, спрямованих на боротьбу з нелегальною міграцією в Європу.  Меркель і Курц погодилися підтримали плани президента Єврокомісії Жан-Клода Юнкера щодо збільшення штату працівників прикордонного європейського агентства Frontex до 10 тисяч осіб до 2020 року.
 
Напередодні лідери ЄС на саміті в Брюсселі досягли домовленості щодо міграційної політики після понад десять годин переговрів та спроби Італії заблокувати рішення.  Зокрема, лідери ЄС домовились створити центри для мігрантів у тих країнах, які на це добровільно погодяться. Так, у цтаких  центрах визначатиметься, хто з мігрантів потребує політичного притулку, а хто  має бути депортований. Наразі не відомо, які країни погодились розмістити дані центри

 

   Мусульманские эмигранты это не простые беженцы ,  билет на лодку или плот стоит не менее 3-5 тысяч долларов США ,это граждане с промытыми мозгами в духовных мусульманских  школах имеющие соответствующее религиозные  образование , а  заявление  Макрона  можно расценить  как предательство интересов простых граждан Европы  на которых легла обязанность содержать  и кормить миллионы экономических эмигрантов,   а так же действия    направленные на подрыв целостности, религии и  европейских традиций  , .Беженцы живут в лагерях а приезжают как правило экономические эмигранты  под  прикрытием беженцев. Есть еще обна сторона что потоки беженцев а Европу организовала РФ  и лично Путин чтобы разрушить Европу и ее единство .

Link to comment
Share on other sites

Чувак наверное прокатился по пригородам Парижа и его поплющило от уведенного. Я тоже офигел, когда впервые все то увидел. Правда дядя неверные выводы сделал. Вместо того, чтобы давить на прекращение потока этого дерьма в Европу, он желает его равномерно распределить по Евросоюзу и примерно наказать тех, кто этого дерьма у себя видеть не хочеть. Хороший мальчик. Добивать Европу надо in style

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Ну если я не мог  промолчать  в прошлом голу  , когда небритая обезьяна стала приставать к моей родственнице  возле Кельнского собора , ну я там  возмутился   ...по хлеще чем на форуме . Это было  в тот день когда в Мюнхене небритая обезьянка с ножом напала на женщин в супермаркете    В этом году видно их приструнили  даже на работу стали брать семьями  и аулами.   . Представьте  в маркете  кассы штук 10-12   вряд  и все кассиры  матрешки  а бригадир у них  видно муж   , подсказывает посетителям через какую калитку входить в зал )))  Через  несколько дней захожу  другая смена похоже что немцы  .   

Змінено користувачем Юрий с ФУП
Link to comment
Share on other sites

ПО факту должности я полагаю. Все, кто участвуют в управлении Евросоюзом в должности евробюрократа любого уровня  обязаны проводит коллегиальную политику Евросоюза по всем пунктам, иначе скандал, санкции, штрафы и блокирование хлебной карточки (см. Венгрия, Чехия, Польша, Испания, Британия)

А политика Евросоюза сегодня  ИМХО, по крайней мере, глубоко и безнадежно социалистична во всех областях культуры и народного хозяйства.

Link to comment
Share on other sites

ПО факту должности я полагаю. Все, кто участвуют в управлении Евросоюзом в должности евробюрократа любого уровня  обязаны проводит коллегиальную политику Евросоюза по всем пунктам, иначе скандал, санкции, штрафы и блокирование хлебной карточки (см. Венгрия, Чехия, Польша, Испания, Британия)

А политика Евросоюза сегодня  ИМХО, по крайней мере, глубоко и безнадежно социалистична во всех областях культуры и народного хозяйства.

 

ІМХО Персонально Макрон яструб капіталіст в порівнянні з іншими в тому гадюшнику

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Он мне на самом деле нравится как раз такой вот позицией черной или скорее серой овцы в стаде одноцветных, но из-за давления со всех сторон и системообразующей позиции Франции в Евросоюзе у него совсем нет места для маневра. Поэтому он может быть и капиталист, но без возможности это реализовать в своих рамках. Вообще Франция по природе своей и до недавнего времени, по крайней мере, была гордым и шляхетным индивидуалистом - доминантом. Как она докатилась до позиции бесхребетной и безголосой дойной коровы? КТо довел?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

А ви кажете "соціаліст"! :D 

 

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що країна стала б кращою, якби люди слідували прикладу генерала Шарля де Голля і перестали "нити".
Так французький президент відповів жінці, яка сказала, що боїться скорочення своєї пенсії, пише Politico. :D 
Макрон сказав, що французький генерал Де Голль жив за принципом: "Ви можете висловлюватись дуже вільно, проте єдина річ, якої ви не можете собі дозволити, – це скаржитися".
"Я думаю, що це правило генерала було дуже практичне. Країна була б зовсім іншою, якби було так. Ми не усвідомлюємо, як нам надзвичайно пощастило", - сказав Макрон у четвер пенсіонерці.
Макрон, якого опоненти називають "президентом багатих", виступив зі своїм коментарем під час церемонії, присвяченої 60-річчю французької конституції в рідному селі Де Голля у північно-східній Франції .
Уряд Макрона зобов'язав пенсіонерів сплачувати вищі соціальні внески, викликавши протести від невдоволених пенсіонерів.

FRANCE-POLITICS-CONSTITUTION-ANNIVERSARY

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Макрон зненацька скасував участь у Мюнхенській конференції і виступ з Меркель – ЗМІ
ЧЕТВЕР, 7 ЛЮТОГО 2019, 18:29
Президент Франції Еммануель Макрон скасував свою участь у Мюнхенській конференції з питань безпеки.
Про це повідомляє Suddeutsche Zeitung з посиланням на джерела.
"Президент Франції Еммануель Макрон несподівано скасував участь у Мюнхенській безпековій конференції. Це передбачає і скасування спільного виступу з канцлеркою Ангелою Меркель у Мюнхені" - зазначає видання.
Виступ Меркель і Макрона в рамках конференції очікувався у суботу 16 лютого.
Скасування участі Макрона пояснюється "труднощами з розкладом", однак, зазначає видання, "є враження охолодження німецько-французьких відносин".
За словами довіреної особи Макрона Генріка Ендерляйна, відмова від спільного виступу є "символічним сигналом". І хоча Макрон зараз зосереджений на внутрішній політиці, що зрозуміло, з огляду на обстановку у Франції, проте є всі більше ознак "затяжного відчуження".
"Це викликає у мене тривогу", - сказав Ендерляйн.
Нагадаємо, раніше стало відомо, що Париж планує підтримати перегляд так званої газової директиви під час голосування в ЄС, запланованого на цю п'ятницю, 8 лютого.

 

Франція вирішила піти проти "Північного потоку-2" 
Франція підтримує зміну законодавства ЄС, яка ускладнить будівництво російського газопроводу "Північний потік-2".
Про це пише Süddeutsche Zeitung з посиланням на французькі урядові кола.
Париж планує підтримати перегляд так званої газової директиви під час голосування в ЄС, запланованого на цю п'ятницю, йдеться у матеріалі.
Ми не хочемо збільшувати нашу залежність від Росії і тим самим шкодити інтересам країн ЄС, таких як Польща і Словаччина", - сказали в Парижі.
Єврокомісія прагне отримати узгоджений набір енергетичних правил ЄС, які застосовуватимуться до морських трубопроводів, як це відбувається у випадку з наземними трубопроводами.
Брюссель перевірятиме, чи трубопровід відповідає законодавству ЄС, чи немає ризику негативного впливу на внутрішній газовий ринок та чи це не позначиться негативно на безпеці постачання або конкуренції.
"Дотепер німці вважали Нідерланди, Бельгію, Австрію, Грецію та Кіпр своїми союзниками. Але цього недостатньо. Без Парижа федеральному уряду буде важко проголосувати так, щоб забезпечити його волю", - йдеться у матеріалі.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Франція відкинула пропозиції щодо того, щоб ініціатива "Східного партнерства", яка стосується й України, сприяла імовірності майбутнього членства шести країн-учасниць у Європейському союзі. :X 
Як повідомляє "Європейська правда", про це пише Radio Free Europe/Radio Liberty із посиланням на два документи, які Париж запропонував для обговорення у жовтні 2019 року і січні 2020 року.
Ініціатива "Східного партнерства" була створена ЄС в 2009 році з метою заохочення України, Молдови, Грузії, Білорусі, Вірменії та Азербайджану до проведення реформ в обмін на тісніші відносини та економічну вигоду. "Східне партнерство" ніколи не передбачало перспективи членства для учасниць у ЄС.
У жовтневому документі французів наголошується, що "наш дух відповідальності повинен колективно захищати нас від стимулювання ілюзій або двозначностей серед наших партнерів щодо мети партнерства".
Франція каже, що партнерство "грунтується на економічній і політичній співпраці" і виключає "усі перспективи або усі механізми інтеграції чи членства в ЄС".
"Мета полягає у тому, щоби зміцнити стійкість наших партнерів, особливо в галузі верховенства права, боротьби з корупцією і модернізації економіки", - сказано у документі.
У січневому документі Париж зазначає, що "наша спільна рішучість боротися зі змінами клімату веде до того, що ми пропонуємо поширити "Зелену угоду" ЄС на Східне партнерство, прагнучи до кліматичної нейтралітету до 2050 року".
Документ також пропонує, що "50% європейської фінансової допомоги східним партнерам... сприятимуть досягненню цілей щодо клімату та довкілля". До тепер на кліматичні та енергетичні сфери східних партнерів витрачається чверть виділеного бюджету.
Видання зазначає, що торік Париж був рушійною силою в ухваленні Євросоюзом рішення про припинення відкриття переговорів про членство з Північною Македонією і Албанією.
Президент Франції Еммануель Макрон наполягав, що розширенню має передувати реформування ЄС в його теперішніх кордонах. Він також закликав до діалогу з Росією, проти якої запроваджені санкції за її дії в Україні.
Дипломат однієї зі східних країн-членів ЄС сказав на умовах анонімності, що Франція "нічого не хоче робити у сусідніх країнах, що потенційно розчарувало би Москву".

https://www.eurointegration.com.ua/news/2020/01/27/7105641/

Link to comment
Share on other sites

Президент Франції Еммануель Макрон наполягав, що розширенню має передувати реформування ЄС в його теперішніх кордонах. Він також закликав до діалогу з Росією, проти якої запроваджені санкції за її дії в Україні.

Дипломат однієї зі східних країн-членів ЄС сказав на умовах анонімності, що Франція "нічого не хоче робити у сусідніх країнах, що потенційно розчарувало би Москву".

https://www.eurointegration.com.ua/news/2020/01/27/7105641/

Мудак.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Президент Франции Макрон назвал ислам религией, которая находится «в кризисном состоянии».

В ответ на это президент Турции Эрдоган посоветовал «подлечить психическое здоровье».

Франция отозвала своего посла из Турции для консультаций. :gigi: 

Link to comment
Share on other sites

муслимов не любят процентов 70-80 американцев)

 

Я люблю американських муслімів...... Вони мирні та спокійні....... Вони несуть мир в чорні гето та надихають чорних на розвиток.......

Link to comment
Share on other sites

Я люблю американських муслімів...... Вони мирні та спокійні....... Вони несуть мир в чорні гето та надихають чорних на розвиток.......

сомалийцы минеаполиса тебя слышат.
Link to comment
Share on other sites

Сомалийские банды Торонтского ВестЭнда рукоплещут брату Уки. 

 

Мухамад Алі теж був сомалійський бандит? Чи ми зараз будемо згадувати всі християнські та іудейські банди?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...