Перейти до змісту

Стрельба в Иране


Agh

Recommended Posts

Чому Іран летить криваво-червоним прапором над знаменитою мечеті, яка безпосередньо пов'язана з Махді?

 

 

http://theeconomiccollapseblog.com/wp-content/uploads/2020/01/Red-Flag-In-Iran-540x295.jpg Вперше над знаменитою мечетью Джамкаран в іранському "святому місті" Кум летить червоно-червоний прапор. Якщо ви ще цього не бачили, ви можете спостерігати, як він тут піднімається. І як я поясню нижче, той факт, що ця мечеть безпосередньо пов'язана з Махді, робить цей символічний жест подвійно значущим. Підняття цього прапора транслювалося на іранському державному телебаченні, і воно, очевидно, мало на меті надіслати повідомлення шиїтам по всьому світу. Точно, що це було за повідомлення? Ну, нам кажуть, що згідно з шиїтською традицією червоний прапор являє собою "несправедливо пролиту кров" і заклик до помсти ...

Червоні прапори в шиїтській традиції символізують як кров, що пролита несправедливо, так і служать закликом помститися за убиту людину.

Вперше в історії червоний прапор було піднято на мечеті Джамкаран в іранському місті і з'являється після попереджень про жорстку помсту проти США.

 

Протягом останніх днів на антиамериканських демонстраціях в Тегерані були помічені червоні прапори.

Ясна річ, що іранці хочуть крові. Вони ніколи не пробачать нас за вбивство Кассема Солеймані, і їхня віра вимагає, щоб він помстився.

Також є повідомлення, виписане на криваво-червоному прапорі, який зараз летить над мечеті Джамкаран, і, мабуть, це посилання на смерть онука Мухаммеда ...

Прапор, вписаний надписом "Тим, ​​хто хоче помститися за кров Хусейна", був піднятий над святинею мечеті за те, що, як стверджують місцеві повідомлення, було вперше в історії, повідомляє Daily Mail.

Онук Мухаммеда Хуссейн був обезголовлений в 680 р. Н. Е. Під час Другої ісламської громадянської війни, коли мусульмани боролися за того, хто був належним наступником їхнього пророка. Цей вчинок був сприйнятий кривавою помстою мусульман, які вважали смерть Хуссейна несправедливою і прагнули помститися за нього.

Очевидно, що іранці розглядають це як щось набагато більше, ніж просто витягнути достатню помсту за смерть глибоко коханого національного лідера.

Швидше за все, вони, схоже, використовують цей момент як заклик вести джихад проти всіх ворогів шиїтського ісламу.

І як я вже згадував вище, той факт, що цей прапор був піднятий над цією мечетью, є дуже великою справою.

Джамаркаранська мечеть вважається одним із найсвятіших місць шиїмського ісламу, і вона також пов'язана з майбутнім появою Махді. Насправді, під час підняття прапора було пряме посилання на Махді …

Коли прапор був піднятий у Кома, оратори мечеті закликали: "О Аллах, поспішай повторно з'являтися", посилання на повторне появу Махді.

В Ірані сьогодні більшість національних лідерів вважають, що 12-й імам Мухаммед аль-Махді народився в Іраку в 869 році і ніколи не помер. Перед самим судом, Махді повинен з'явитися разом з Ісусом під час війни та хаосу, "щоб принести мир у світ та встановити іслам як правлячу віру в усьому світі" . Також прийнято вважати, що Махді приходить дуже скоро, і це пояснює, чому так багато топ-іранців, здається, сподобалися думці, що війна може наступити. Їм потрібна війна першою, щоб Махді з'явився, і оскільки Махді повинен повернутися під час майбутньої апокаліптичної війни і встановити шиїтський іслам як віру всієї планети, вони не надто стурбовані загрозами, які Президент Трамп робить.

Настільки важливо зрозуміти мислення цих радикальних шиїтів.

Якщо вони помруть як мученики, вони будуть відзначені як такі у загробному житті.

Якщо вони переживуть майбутню святу війну, вони побачать прихід Махді, і вони допоможуть встановити глобальне правління шиїтського ісламу.

Тому в будь-якому випадку вони вірять, що програти не можуть.

У цей момент те, що вони хочуть, - це кров. Насправді, навіть дочка Кассема Солеймані просить помсти. Просто перевірте, що вона щойно запитала у президента Ірану Хасана Рухані ...

"Хто мстить за кров мого батька?" - спитала одна з дочок командира.

У відповідь Рухані пообіцяв їй, що "помститься всім" і запевнив її, коли вона плакала: "Ми будемо мстити за його кров, ви не хвилюйтесь".

Немає сумніву, що Іран збирається завдати удару.

І це буде не просто разова угода. Вони будуть повторно вражати нас, і вони вже визначили 35 потенційних цілей ...

Сьогодні IRAN визначила 35 "ключових цілей США" для помсти після вбивства її найвищого генерала - Америка очікувала відплати "протягом тижнів".

Через години ракети були обстріляні біля посольства США в Багдаді та на авіабазі, де розміщуються американські війська, згідно з повідомленнями.

На жаль, нам не довелося довго чекати, поки почнеться насильство. Насправді Зелена зона в Багдаді вже два дні поспіль нападає на ракети ...

Цитата

Щонайменше про три вибухи зафіксовано у неділю всередині сильно укріпленої Зеленої зони - в якій розміщуються посольство США, авіабаза Балад та урядові будівлі Іраку - під час другого нападу такого типу після авіаудару під керівництвом США, який убив іранського генерала Кассема Солеймані .

Всього шість ракет "Катюша" - три всередині Зеленої зони і три в сусідній області Ядрія - потрапили в Багдад, згідно з заявою військових Іраку, як повідомляє Reuters .

Звичайно, президент Трамп не збирається миритися з цим, і він попередив іранців, що він виявив 52 іранські цілі, які потенційно можуть бути вражені ...

Цитата

Не виявляючи жодних ознак прагнення полегшити напругу, викликану страйком, який він наказав забити Солеймана і підтримуваного Іраном лідера ополчення Іраку Абу Махді аль-Мухандіса в аеропорту Багдаду в п'ятницю, Трамп висловив загрозу Ірану в Twitter. Страйк підняв привид ширших конфліктів на Близькому Сході.

Іран, писав Трамп, "дуже сміливо говорить про націлення на певні активи США", помстившись за смерть Солеймані. Трамп заявив, що США "націлили 52 іранські сайти", і що деякі з них були "на дуже високому рівні і важливі для Ірану та іранської культури, а ці цілі, і сам Іран, стануть ДУЖЕ ШВИДКО І ДУЖЕ СКОРО".

Після цього твіту багато хто з лівої частини жорстко критикував Трампа за те, що він міг націлитись на культурні об'єкти, але згодом Трамп подвоївся на цю загрозу ...

Цитата

"Їм дозволяється вбивати наших людей, їм дозволено катувати і поранити наших людей, їм дозволяється застосовувати придорожні бомби і підірвати наших людей, і нам не дозволено торкатися їх культурного місця?" Це не працює так ", - сказав Трамп журналістам.

"Якщо вони щось зроблять, то буде помста".

Хтось бачить спосіб уникнути війни з Іраном в цей момент?

Бо я, звичайно, ні.

Адміністрація Трампа та іранці продовжуватимуть ескалацію, поки на Близькому Сході не вибухне повномасштабна катаклізмна війна, і це буде війна, яка неминуче залучає і Ізраїль. Ця війна на Близькому Сході значно прискорить розвиток «ідеальної бурі», про яку я продовжую говорити, і жодне наше життя ніколи не буде таким самим.

Ті, хто думає, що це криза, яка спалахне через кілька днів або кілька тижнів, не є раціональною.

Іранці ніколи і ніколи не пробачать те, що зробив Трамп, а наступник Солеймані запевняє всіх, що ми незабаром "побачимо тіла американців на Близькому Сході" ...

Цитата

Есмаїл Гаані, наступник убитого іранського генерала Кассема Солеймані, погрожував США в п'ятницю після його призначення очолити озброєння іноземних операцій Революційної гвардії.

"Будьте терплячі, і ви побачите тіла американців по всій Близькому Сході", - сказав Гані.

Зараз це не зупиняється.

Війна йде, і смерть і руйнування, які вона принесе, шокують всю планету.

 

 

https://translate.google.com.ua/translate?hl=uk&tab=wT&sl=en&tl=uk&u=http%3A%2F%2Ftheeconomiccollapseblog.com

Змінено користувачем zero
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 309
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Надо Зе заехать в Иран по дороге. Ну, там "главное - начать разговаривать", "посмотрите в глаза", "сойтись посередине", а в конце их добить - "а какая вам разница". Нобелевка по "миру" обеспечена, может и посмертно(
Link to comment
Share on other sites

Вперше над знаменитою мечетью Джамкаран в іранському "святому місті" Кум летить червоно-червоний прапор. 

Трампуша вже сказав, що якщо рипнуться, зрівняє ту мечеть з землею ;)

https://uapolitics.com/index.php?/topic/37374-strelba-v-irane/page-2&do=findComment&comment=1154680

Link to comment
Share on other sites

Иранцы сами прекрасно справляются самовыпиливанием. На похоронах генерала насмерть затоптали 35 человек. около 40ка в госпитале. И никаких дронов и ракетных ударов. эффективно работают, черт возьми.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Уже больше

 

У тисняві під час церемонії прощання з генералом Касемом Сулеймані в іранському Кермані загинуло понад півсотні людей, ще понад 200 постраждали, повідомляє агентство ISNA у вівторок, 7 січня.
"Кількість загиблих у цій події перевищує 50 осіб, більшість з них - чоловіки", - повідомив глава організації судової медицини провінції Керман Аббас Аміян.
Через тисняву похорон Сулеймані відклали.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Додик нагнетает ;)

 

Сполучені Штати перекидають шість бомбардувальників B-52 на острівну базу Дієго-Гарсія в Індійському океані.

Таке рішення було прийнято на тлі зростаючої загрози з боку Ірану. Видання зазначає - бомбардувальники B-52 були помічені при вильоті з авіабази Барксдейл в Луїзіані.
Також у плани США входить будівництва в Іраку аеродром для стратегічних бомбардувальників B-52. також планують побудувати на захід від Багдада. Крім того, Сполучені Штати мають намір перекинути на Близький Схід ще 200.
Рішення було прийнято в зв'язку з убивством в ніч на 3 січня іранського генерала Касема Сулеймані. Він був убитий в результаті авіаудару США по району біля аеропорту столиці Іраку Багдада.

091108garcia2.jpg

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Читав типу аналітиків то ті кажуть що почнуть якщо почнуть після похорону Сулемані.Брити і решта почали вивозити людей з Багдаду,китайці вчора мали перемовини з Багдадом і обіцяли допомогу, Змінено користувачем coolzak
Link to comment
Share on other sites

https://www.bbc.com/russian/news-51018471

 

Министр иностранных дел

Ирана Мохаммад Джавад

Зариф подтвердил

информацию о том, что ему

не выдали въездную визу в

США, и заявил, что Тегеран

намерен в рамках закона

ответить на убийство

генерала Касема Сулеймани.

Ранее о невыдаче визы Зарифу

сообщали СМИ со ссылкой на

источники. Чиновник

намеревался прибыть в Нью-

Йорк для участия в заседании

Совета безопасности ООН 9

января.

----------------

Трамп уже беспредельничает. Это против всех правил ООН

Link to comment
Share on other sites

https://www.bbc.com/russian/news-51018471

Министр иностранных дел

Ирана Мохаммад Джавад

Зариф подтвердил

информацию о том, что ему

не выдали въездную визу в

США, и заявил, что Тегеран

намерен в рамках закона

ответить на убийство

генерала Касема Сулеймани.

Ранее о невыдаче визы Зарифу

сообщали СМИ со ссылкой на

источники. Чиновник

намеревался прибыть в Нью-

Йорк для участия в заседании

Совета безопасности ООН 9

января.

----------------

Трамп уже беспредельничает. Это против всех правил ООН

Бугага як каже хозя.

 

Хай напишуть скаргу

Link to comment
Share on other sites

https://www.bbc.com/russian/news-51018471

Министр иностранных дел

Ирана Мохаммад Джавад

Зариф подтвердил

информацию о том, что ему

не выдали въездную визу в

США, и заявил, что Тегеран

намерен в рамках закона

ответить на убийство

генерала Касема Сулеймани.

Ранее о невыдаче визы Зарифу

сообщали СМИ со ссылкой на

источники. Чиновник

намеревался прибыть в Нью-

Йорк для участия в заседании

Совета безопасности ООН 9

января.

----------------

Трамп уже беспредельничает. Это против всех правил ООН

Можна лінк на правила?

Link to comment
Share on other sites

Додік вирішив почати маленьку переможну войнушку, щоб витіснити з інформаційного поля інфррмприводи про імпічмент? Радикальнєнько, але нічого нового. Фільм "Хвіст крутить собакою"
Link to comment
Share on other sites

Можна лінк на правила?

 

Раздел 13

а) Действующие в

Соединенных Штатах

законы и постановления

относительно въезда

иностранцев в страну не

должны применяться так,

чтобы они нарушали

привилегии, указанные в

разделе 11. Когда требуются

визы для лиц, указанных в

настоящем разделе, эти

визы должны выдаваться

безвозмездно и в

возможно краткий срок.

 

https://www.un.org/ru/documents/decl_conv/conventions/headquar.shtml

Link to comment
Share on other sites

Вот блин капец, а мне завтра над Ираном лететь....

The Federal Aviation Administration has issued flight restrictions banning US civil aviation operators from flying over Iran, Iraq, and the waters of the Persian Gulf and the Gulf of Oman.

"We continue coordinating with our national security partners and sharing information with US air carriers and foreign civil aviation authorities," the FAA said in statement.

Link to comment
Share on other sites

Вопрос эмигам из Америк, он действительно идиот, или это в США для политиков норма?

----------------

 

 

Donald J. Trump

@

realDonaldTrump

All is well! Missiles launched

from Iran at two military bases

located in Iraq. Assessment of

casualties & damages taking

place now. So far, so good! We

have the most powerful and well

equipped military anywhere in

the world, by far! I will be

making a statement tomorrow

morning.

6:45 PM - 7 Jan 2020

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...