Перейти до змісту

California


coolzak

Recommended Posts

так тому житло і недоступно, що ЗП низькі

 

толку з шелтерів для безхатченків

 

там багато чинників, а не один - житло

 

Проблема в тому шо в Каліфорнії бюджетного житла немає взагалі як класу. Мова не про шелтери, а про звичайне бюджетне житло. 

Link to comment
Share on other sites

35 причин, чому слід відійти від Каліфорнії

 

Чи не було б чудово, якби була кнопка «перезавантажити» для цілого стану? Тому що правда полягає в тому, що якщо цілому штату колись потрібно було повністю почати його, то це штат Каліфорнія. На даний момент він став епіцентром майже всього, що не так з Америкою, і щороку він просто придумує нові способи стати ще гіршою вигрібною ямою соціального занепаду та розбещення. Мільйони людей вже покинули державу, а мільйони більше думають про вихід. В одному з останніх опитувань було встановлено, що 47 відсотків усіх каліфорнійців думають про вихід із штату в найближчі п’ять років, а в іншому опитуванні виявлено, що 53 відсотки тих, хто зараз живе в штаті, хотіли б виїхати. Якщо приблизно половина людей у ​​вашому штаті серйозно розглядають питання про виїзд, можна з упевненістю сказати, що справи пішли жахливо не так. Але замість того, щоб змінити курс, ті, хто керує Каліфорнією, продовжують вести штат дуже саморуйнівним шляхом.

Це така ганьба, адже Каліфорнія повинна бути одним із найбільших місць у світі, де потрібно жити. Погода чудова більшу частину року, держава все ще має надзвичайну природну красу, а технологічна галузь забезпечує безліч високооплачуваних робочих місць.

Коли я підросла, мільйони молодих американців мріяли переїхати туди і жити «мрією Каліфорнії», а коли я був юнаком, я серйозно дослідив можливість переїхати туди сам.

І правда полягає в тому, що з держави вийшло багато чудових речей. Далі випливає з недавньої статті Енн Култер ...

У минулому столітті в Каліфорнії почалося все велике: серфінг, джинси, Діснейленд, податкові бунти, Макдональдс, фільми, автомобільна культура, Вдячні мертві, прямо на червоних поворотах, Мерл Хаггард, скейтбординг, комп'ютер Apple, і останні два обрані Президенти-республіканці не назвали "Буша".

Але зараз я не знаю, чому хтось хотів би там жити.

Якщо ви зараз живете в Каліфорнії, я збираюся розповісти вам цілу купу причин, чому ви повинні піти. Насправді, якби я міг змусити всіх залишити державу, я би.

Однак якщо ви відчуваєте, що ви покликані залишитися, то це вам слід зробити. Без сумніву, світло потрібне найбільше там, де речі найтемніші, а Каліфорнії потрібно стільки світла, скільки зараз можна отримати.

На жаль, я вважаю, що для держави в цілому вже пізно. Він спрямований на побачення з долею, і більшість з майже 40 мільйонів людей, які живуть там, абсолютно не мають уявлення, що відбувається.

Якщо ви живете в державі і не знаєте, що вам робити, я б вийшов, поки ви ще можете. Нижче наведено 35 причин, чому слід їхати з Каліфорнії…

1. Неймовірно високі податки. На даний момент Каліфорнія має найвищу граничну ставку податку у всій країні.

2. Абсурдні витрати на житло.

3. Середня домашня вартість у штаті зараз становить понад півмільйона доларів , і це приблизно вдвічі вище середнього по країні.

4. За підрахунками, тепер для життя середнього класу в місті Сан-Франциско потрібно приблизно 350 000 доларів на рік .

5. Нескінченні дикі пожежі.

6. Епічні грязі.

7. Жахливі пробки.

8. У Лос-Анджелесі найгірший затор у світі .

9. Система освіти жахлива .

10. Медична тиранія.

11. Один з найвищих рівнів бідності в США.

12. Тисячі наркоманів буквально гулять на вулицях.

13. Майже половина всіх бездомних людей у ​​цілій країні живе в Каліфорнії .

14. Державу буквально переповнюють мільйони щурів .

15. Лос-Анджелес вважається другим містом, де найбільше заражено щурів .

16. На даний момент справи настільки погані, що навіть міську ратушу Лос-Анджелеса переповнюють щури .

17. Незаконна імміграція виходить з-під контролю, і міста-святилища в Каліфорнії роблять все ще гірше.

18. Зростання діяльності банди.

19. Високий рівень злочинності.

20. Зараз у Каліфорнії існує закон, який захищає крадіїв . Тож для тих, хто любить крадіжки, це насправді може стати причиною переходу до штату.

21. Війна з наркотиками, що вирувала в Мексиці, все більше розтікається через кордон.

22. Каліфорнія вважається найгіршим державою в країні, яка веде свій бізнес рік за роком .

23. Каліфорнія також є одним з найбільш судових справ у всій країні.

24. Колись незаймані пляжі в штаті зараз "повністю переповнені каловими бактеріями" .

25. Ненсі Пелосі.

26. Камала Харріс.

27. Губернатор Гевін Ньюсом.

28. Губернатор лейтенанта, генеральний прокурор, державний секретар і державний казначей - всі демократи .

29. Демократи складають майже дві третини сенату штату Каліфорнія.

30. Демократи складають понад дві третини штату Каліфорнії.

31. І американські сенатори, і 46 з 53 членів Палати представників, які Каліфорнія направляє у Вашингтон, є демократами .

32. Значна частина населення відкрито вороже ставиться до тих, хто вважає консерваторами.

33. Каліфорнія протягом десятиліть перебуває на передовій грані морального занепаду Америки.

34. У цьому році в штаті було зареєстровано понад 100 000 землетрусів.

35. Одного разу "Великий" вдарить про Каліфорнію, і географія держави буде кардинально змінена. Спустошення буде на відміну від усього, що ми коли-небудь були свідками, і кількість загиблих буде немислимою.

Якщо Дональд Трамп переможе на наступних президентських виборах, в Каліфорнії є група активістів, які планують провести референдум "Калексит" для голосування на наступних виборах.

Ці активісти не хочуть бути частиною країни, яка обирала б Трампа два рази, тому що вони вважають, що їхні цінності повністю і цілком несумісні з цінностями Трампа.

Але те, що відбувається в цій нації, набагато більше, ніж просто Трамп.

Для мене було б чудово, якби решта нації вирішили, що їхні цінності повністю і цілком несумісні з цінностями Каліфорнії. Нам відчайдушно потрібно повернути Америку, і спосіб зробити це - рухатися в абсолютно протилежному напрямку від шляху, яким йде Каліфорнія.

На жаль, не здається, що це станеться. Каліфорнія, можливо, біжить попереду більшості решти країни, але наше остаточне призначення буде таким же.

 

https://translate.google.com.ua/translate?hl=uk&tab=wT&sl=en&tl=uk&u=http%3A%2F%2Ftheeconomiccollapseblog.com

Змінено користувачем zero
Link to comment
Share on other sites

Наплив латиносів перетворює Калі в південноамериканську країну де супербагаті будуть в своїх гетто а навкруги голота в фавелах.Так само популярні ліві ідеї і політики що обіцяють щасливе комуністичне майбутнє
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Уки, я тебе уже говорил, что вашей Калифорнии по всем фронта полярный лис приходит?

Нет? Как же это я  так лоханулся.

Ну ладно. Исправляюсь.

Новости Калифорнийского школьного образования.

Угадай с трех раз, улучшит это решение академические успехи школьников и их карьерные перспективы или одно из двух?:)

 

California public schools can’t suspend students for disobeying teachers, new law says
https://www.kron4.com/news/california/california-public-schools-cant-suspend-students-for-disobeying-teachers-new-law-says/

New laws taking effect in 2020 will impact schools across California.
Starting next school year, it will be illegal for public schools in the state to suspend students in first through fifth grade for willfully defying teachers or administrators.

Then, from 2021 through 2025, it will be temporarily extended to kids in grades six through eight. Supporters say suspensions for willful defiance are disproportionately used against students of color.

Link to comment
Share on other sites

Читав що зробили стаді по каліфорнійцям які втікли в Техас.А втікає 70 тисяч в рік.Так от займає приблизно 1.5-2 виборів щоб у більшості змінились електоральні преференції з демів до респів
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Цитата: fox news

According to police, the first incident happened around 8:28 a.m. when officers responding to a call of a man who was attempting to break into a vehicle on the 1400 block of South Grand Avenue.

 

When officers arrived at the scene, they contacted Landrum, who was attempting to drive away in a stolen vehicle from the East Los Angeles area. In addition to driving a stolen vehicle, police said the 24-year-old had stolen property and narcotics with him.

 

"Landrum was arrested," police said. "Due to the California Zero-Bail Policy, he was issued a citation and released."

 

One hour after Landrum was released, officers received a call around 2:20 p.m. of an unknown man carrying a box and walking through the front yards of homes.

 

"It appeared that the male was placing items in this box as he was walking through the properties," police said.

 

When officers arrived on the scene, they encountered Landrum for the second time, reportedly with a box of stolen property. He was issued a second citation and released.

 

Several hours later around 8:50 p.m., officers received a call of a vehicle that had been stolen out of a parking lot on the 1300 block of South Grand Avenue.

 

Officers tracked the vehicle and located it heading along the westbound 100 freeway in La Puente, with assistance from the Los Angeles County Sheriff's Office and California Highway Patrol.

 

A pursuit eventually ended in Pasadena, where Landrum was once again arrested, this time for allegedly being in possession of a stolen vehicle and for evading officers.

 

"Due to the California Zero-Bail Policy, Landrum was released with his third citation of the day," police said.

 

The zero-cash bail emergency mandate in California, which has lead to reduced prison populations to reduce the spread of COVID-19, is continuing to be a challenge for law enforcement as alleged criminals are released back into the public, according to FOX11.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

хахахахаха. Уки, ты понимаешь что ты сейчас сказал? Калифорния это таки рак мозга.  и отсутствие понимания разницы между порядком и субботником.

Link to comment
Share on other sites

хахахахаха. Уки, ты понимаешь что ты сейчас сказал? Калифорния это таки рак мозга.  и отсутствие понимания разницы между порядком и субботником.

 

Шо я не так сказав? Йому не треба буде прийти на суд по тих тікетах?

Link to comment
Share on other sites

Еще один:

 

 

Eric Medina has been arrested four times on suspicion of grand theft auto in the last three weeks.

It began with the theft of a Ford van April 9, authorities said. Within a day, he was back on the streets, helped by California’s statewide zero-bail policy for lesser offenders fueled by the coronavirus outbreak.

Five days later, officers apprehended him with a stolen Toyota truck, officials allege. Again he went to jail, only to be freed without bail. Police say he stole another Toyota truck on April 20. And then last weekend, Medina was arrested yet again in a stolen 2009 Ford Focus.

Los Angeles police say Medina, 31, is part of a larger problem related to sweeping changes in the judicial system amid the COVID-19 pandemic, which has shuttered many courts and prompted officials to reduce jail populations to slow the spread of the coronavirus.

On March 27, Los Angeles County implemented a zero-bail requirement for most misdemeanors and low-level felonies.

In the first 30 days of the policy, the Los Angeles Police Department has arrested 213 individuals multiple times, with 23 being arrested three or more times. They account for about 5% of all of those booked on misdemeanors or felonies, records show.

Link to comment
Share on other sites

Скажи Уки, а откуда у тебя такая толерантность ко всем этим злодеям чорным, мексам, наркошам и прочему мусору? ты считаешь что проживая в белом районе работая в отдалении от них типа изолировался? 
 

Link to comment
Share on other sites

Скажи Уки, а откуда у тебя такая толерантность ко всем этим злодеям чорным, мексам, наркошам и прочему мусору? ты считаешь что проживая в белом районе работая в отдалении от них типа изолировался? 

 

 

 

Я проти всих цих законів, але я в меньшості....... Подивимся що буде далі, чим це обернеться...... 

Link to comment
Share on other sites

Кому неплохо живется во время эпидемии, так это бездомным в "прогрессивном" Сан-Франциско. Мало того, что их расселили по отелям за счет города, местный департамент здравоохранения (!), как выяснилось, снабжает их алкоголем, куревом и наркотой. Типа чтоб никуда не ходили. Не жизнь, а малина...

 

www.sfchronicle.com/bayarea/article/SF-providing-medications-alcohol-cannabis-to-15251350.php

Link to comment
Share on other sites

Илон Маск сказал, что Тесла немедленно покинет Калифорнию после того как завод компании был закрыт местным отделом здравоохранения.

Elon Musk says Tesla will 'immediately' leave California after coronavirus shutdowns forced the company to close its main car factory

На прошлой неделе Маск сравнил этот указ о закрытии с фашизмом и призвал политических лидеров "вернуть уже наконец людям их (конституционную) свободу"
Last week, Musk likened the rules to fascism, and urged leaders to "give people their goddamn freedom back."

https://www.yahoo.com/news/elon-musk-says-tesla-immediately-173400044.html

Link to comment
Share on other sites

Илон Маск сказал, что Тесла немедленно покинет Калифорнию после того как завод компании был закрыт местным отделом здравоохранения.

 

Elon Musk says Tesla will 'immediately' leave California after coronavirus shutdowns forced the company to close its main car factory

 

На прошлой неделе Маск сравнил этот указ о закрытии с фашизмом и призвал политических лидеров "вернуть уже наконец людям их (конституционную) свободу"

Last week, Musk likened the rules to fascism, and urged leaders to "give people their goddamn freedom back."

 

https://www.yahoo.com/news/elon-musk-says-tesla-immediately-173400044.html

Социализм это путь в никуда....
Link to comment
Share on other sites

 

 


Илон Маск сказал, что Тесла немедленно покинет Калифорнию после того как завод компании был закрыт местным отделом здравоохранения.

 

а 100 років тому небуло ніякої охорони здоров"я

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...