Перейти до змісту

Ілон Маск - Геній нашого часу!


Klaus

Recommended Posts

 

Ну і шо там? Ривок у другому кварталі, потім невелика корекція у третьому. При цьому все одно у третьому набагато більше чим у першому та у всих попередніх.

Link to comment
Share on other sites

Ривок відбувся в Онтаріо бо оголосили кінець рібейтс з вересня.Паніка.так само в Штатах..Продажі в основному Каліфорнія.Модно типу Змінено користувачем coolzak
Link to comment
Share on other sites

Ривок відбувся в Онтаріо бо оголосили кінець рібейтс з вересня.Паніка.так само в Штатах..Продажі в основному Каліфорнія.Модно типу

 

Ну от звідси і ривок з корекцією. Всі хто планували купити в 3му, поквапились щоб отримати рібейт. Тим не меньше навіть і без рібейту, непоганий об'єм. Про смерть говорити зарано

Link to comment
Share on other sites

"Геній нашого часу" готує свій стархоппер до тестів

 

Screen-Shot-2019-01-03-at-9.59.55-AM.png

Elon MuskПодлинная учетная запись@elonmusk

 

 
This test hopper is at full body diameter of 9m / 30 ft, just not full height. Super Heavy will be full height & diameter.

I will do a full technical presentation of Starship after the test vehicle we’re building in Texas flies, so hopefully March/April

14:41 - 22 дек. 2018 г.

 

Маск техпрезентацію хоче в березні,  тож  мабуть випробування  пригунця планують   на лютий.

Змінено користувачем Klaus
Link to comment
Share on other sites

Ілон Маск розговорився сьогодні вночі в Твіттері розповів багато нового про розроблюваної ракеті, яка раніше називалася BFR, а тепер називається Starship + Super Heavy.

Перш за все, він підтвердив, що в Бока Чика будують секції прототипу Starship з нержавіючої стали 300-ой марки (аустенитная сталь з низьким вмістом вуглецю). Основним завданням прототипу буде відпрацювання зльоту і посадки, така ж завдання було у Grasshopper.

Starship%20prototype%202018.jpg?x69281&xрототип буде діаметром 9 метрів, як Starship, а висотою менше, ніж майбутній космічний корабель. Прототип Super Heavy, який буде зроблений пізніше, планується зробити повнорозмірним. 

Крім нержавіючої сталі в конструкції використовуються сплави, що дозволяють конструкції без проблем зберігати структурну цілісність без наддуву баків.

SpaceX закуповує листи нержавіючої сталі у постачальника, а литі деталі виготовляє самостійно, використовуючи термообробку для вторинної кристалізації з охолодженням при кріогенних температурах.

У Лос-Анджелесі будують Starship Mk I, який буде здійснювати орбітальні польоти. Раніше в мережі можна було побачити углепластіковиє секції діаметром 9 метрів, пізніше було заявлено, що Starship буде металевим.

Ілон підтвердив, що Starship зможе самостійно виходити на орбіту Землі, але без першого ступеня не зможе взяти будь-яку корисну навантаження. Вперше глава SpaceX повідомив про це кілька місяців тому.

Метановий двигун Raptor зазнав значне перепроектування. Вогневі випробування оновленої версії заплановані на січень 2019 року. Це ракетний двигун закритого циклу з повною газифікацією компонентів в двох газогенераторах. Розрахунковий тиск в камері згоряння становить 300 бар, але до випробувань з таким високим тиском ще далеко, за словами Ілона.

Для Raptor співробітниками SpaceX був створений варіант інконель SX500 з підвищеною опірністю окислення. Інконель - це сімейство аустенітних нікель-хромових жароміцних сплавів. SX500 витримує вплив суміші газів, багатих киснем, при тиску 820 бар. Сплав виготовляється у власному ливарному цеху SpaceX.

Перша варіація супутників  Starlink буде виводитися на ракетах Falcon, другу доставлять на орбіту Starship. 
Ну і найголовніше, Ілон пообіцяв зробити презентацію прототипу Starship в березні-квітні 2019 роки (не забуваємо про Elon Standard Time). Статися це повинно після того, як прототип почне літати.

...      

Update 2:

Ілон продовжує твітити про Starship і стаття, відповідно, доповнюється.

Якщо вчора глава SpaceX заявив, що завдяки сталевий обшивці можна буде сильно скоротити шар теплозахисту, в порівнянні з вуглепластиковою обшивкою, то сьогодні заявив, що звичної теплозахисту НЕ буде зовсім. Замість неї при вході в атмосферу буде активне охолодження поверхні корабля рідким метаном наднизьких температур. Це давня мрія конструкторів космічної техніки, але чи вийде реалізувати її тут і зараз - велике питання. Будемо чекати з інтересом випробувань орбітальної версії Starship або нових ітерацій аванпроекта.

https://thealphacentauri.net/prezentaciya-proekta-starship-i-drugie-otkroveniya-ilona/

Змінено користувачем Klaus
Link to comment
Share on other sites

треба в цю діжку меду додати інших думок, бо якось однобоко виглядає і плоско:

 

З ФБ

 

49165589_10216839631170462_6225975169123

 

Can somebody PLEASE explain to me why everybody in this group seems to think Elon Musk is the devil reincarnate???

 

- He talked major trash on public transport - saying that taking the bus you'd be sitting next to a murderer or something. When people called him out on Twitter he attacked them personally

 

- He calls people who save children from an awful death pedophiles. (https://www.latimes.com/business/autos/la-fi-hy-musk-pedophile-twitter-fight-20180715-story.html

 

- he’s another Henry Ford or early GM who undermines other systems of transport in order to push yet more cars. To him efficiency is not a focus. 

 

-His Tesla plant has become notorious for safety violations, and Elon's response to this was adding a frozen yogurt machine to the break room (https://www.sfgate.com/business/article/Elon-Musk-promises-frozen-yogurt-roller-coaster-10966087.php)

 

- Money he earned as in: Money he inherited from the blood diamond industry (https://www.businessinsider.co.za/how-elon-musks-family-came-to-own-an-emerald-mine-2018-2)

 

- "He creates jobs" He didn't invent the tech, it's not his capital. people don't create jobs, capital and demand do. Stop bootlicking.

 

- he's the personification of the Silicon Valley pseudo-environmentalist tech bro mindset that all the world's problems can be solved with tech and the capitalist market will naturally favour the best solutions, as opposed to saying that we actually need to change our society to fix endemic problems. 

 

He literally started a company to dig tunnels under california because he's horrified at the idea of sitting next to the poors on mass transit. :weep:

 

- Take a look at what former employees actually say about working for him. These are the kind of jobs he works bring to your city. The consensus seems to be that you'll sacrifice your mental health and relationships, and don't even get paid very much 

https://www.indeed.com/cmp/Spacex/reviews?fcountry=ALLw

 

49574585_10217791589236424_5303932290097

He went as the Marquis de Sade for Halloween once and felt the need to tell everyone about it.

That classic Halloween costume; a 18th century serial rapist and pedophile whos name we associate with taking joy in the pain of others

Link to comment
Share on other sites

Жалюгідні  натужні висери  жалюгідних  заздрісних  людишок.  Таких до речі в Україні повно , тому Україна як  і кацапи в сраці.   :(

Особливо розсмішило про  порушення безпеки на заводах де поголовна роботизація.  :fp1:  .

 

Достатньо  подивитись  фільм про завод щоб впевнитись що це повна  маячня! 

 

https://youtu.be/nYrumQBgYFQ

Link to comment
Share on other sites

Маск точно в детстве любил смотреть картинки в журнале техника-молодёжи, подписка 60х годов:) ракета выглядит так как будто фон Браун реинкарнировал и шлёт нам привет из прошлого. Мне нравится
Link to comment
Share on other sites

Без вантажів вроді здатна буде без першої ступіні злітати в космос. Перший тест саме так і збирається робити.

Одне питання, а чому шатл робили з алюмінію та з керамічними плитками возились, якщо сталь прекрасно витримує температуру входження в атмосферу?

Link to comment
Share on other sites

Без вантажів вроді здатна буде без першої ступіні злітати в космос. Перший тест саме так і збирається робити.

Одне питання, а чому шатл робили з алюмінію та з керамічними плитками возились, якщо сталь прекрасно витримує температуру входження в атмосферу?

Охолодження буде рідким азотом,  зовсім інший принцип. 

Link to comment
Share on other sites

Яким саме чином це відбуватиметься?

Із  пресухи

Everyday Astronaut:

- Це була хороша замітка. Виходячи з інформації останніх декількох днів, я не зовсім розумію, але думаю, що на Starship НЕ буде абляціонного покриття. Все буде сяяти!

|

Elon Musk:

- підвітряного (не взаємодіє з потоком, що набігає) стороні нічого не потрібно, навітряна (звернена по потоку повітря, що набігає) сторона буде охолоджуватися за допомогою що залишився скрапленого метану кріогенної температури, тому оголені сталеві ділянки без термозахисту будуть навіть на нагрівній  стороні

|

Андрій Самойлич:

- Будуються чи сопла двигунів Raptor з урахуванням необхідності входу в атмосферу вперед двигунами з першої або другої космічною швидкістю? Тобто, чи будуть двигуни Raptor свого роду теплозахисних екраном?

|

Elon Musk:

- Ні, двигуни Raptor повинні бути захищені при вході в атмосферу. Хоча, може й ні ...

 

Подробиць покі не розкривають,  мабуть комерційна таємниця.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...