Перейти до змісту

Diversity


coolzak

Recommended Posts

Вже в Канаді.Грумін ганг.Не відстаємо від мазерленд

Crime

Three Ottawa men charged with sexual assault of teen girl 

Ali Taghva, 4 days ago 1 min 

You have 14 free articles left today, enjoy reading.

Three Ottawa men have been charged with sexual assault causing bodily harm after an incident with a 15-year-old girl.

 

According to 1310 News, the teen was assaulted in the evening of October 23 in the apartment of a man she says she met at an East Ottawa shopping mall.

 

The girl managed to text her family for help while she was in the apartment.

 

The men, all from Ottawa, are Bile Mohamed, 27, Yusuf Yusuf, 30, Ismail Moallim, 21. They are facing the following charges: sexual assault with a weapon, sexual assault cause bodily harm, sexual assault as party to the offence, sexual interference, invitation to sexual touching, forcible confinement, and conspiracy to commit an indictable offence.

 

Anyone with additional information is asked to contact Ottawa Police Service Sexual Assault and Child Abuse Unit (Major Case Management) at 613-236-1222, ext.5760. Anonymous tips can be submitted by calling Crime Stoppers toll-free at 1-800-222-8477 (TIPS), or crimestoppers.ca.

Link to comment
Share on other sites

saskatchewan-rcmp-police-shooting-osler-


Sketch released of suspect involved in gunfire with RCMP near Osler, Sask.

Saskatchewan RCMP have released a composite sketch of the man accused of shooting at an officer north of Saskatoon. The shooting happened early in the morning on Oct. 27 on Highway 11 near Osler, approximately 20 kilometres north of the city. RCMP officials said the officer spotted a black car parked on the side of the highway with no lights on.

The man is alleged to have gotten out of the car and fired at the officer. The officer fired shots as the man got back into the car and drove away. He is described as being a six-foot tall with a slim build and high cheekbones.

Police said he should not be approached if spotted as he is considered armed and dangerous. The search also continues for the car he was driving, a black Cadillac CTS. Anyone with information about the suspect or the car is asked to contact RCMP at 310-RCMP, your local police detachment or Crime Stoppers at 1-800-222-8477.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

New figures released by Italy’s Interior Ministry have revealed that 42 per cent of rapes in the country are carried out by migrants.

 

The numbers show that Italian women are more likely to be victims of sexual harassment or so-called “minor sexual assaults” than foreign women are, but that migrant women are slightly more likely to experience major sex crimes like violent rape.

Link to comment
Share on other sites

Американці самотні, нещасні та депресивні - спадщина суспільства, яке відкинуло сім'ю, віру та патріотизм

 

Що у світі сталося з нами? Колись Америку складали тісно пов’язані громади, об’єднані сім’єю, вірою та патріотизмом, але зараз ми більш ізольовані, ніж будь-коли раніше. Звичайно, однією з найбільших причин цього є той факт, що ми всі проводимо незліченну кількість годин, дивлячись на екрани, а не спілкуючись з реальними людьми, і це те, про що я розповідав у попередній статті . Однак наші фундаментальні переконання також суттєво визначають, як ми поводимось. Протягом останніх декількох поколінь ми знецінювали сім'ю, віру та патріотизм як націю, і натомість ми стали надзвичайно «орієнтованим на мене» суспільством, яке в першу чергу зосереджено на тому, щоб робити все, що робить нас щасливими в даний момент. Але це однодумне прагнення до особистого щастя призвело до того, що значна частина країни постійно загрожує самотою, депресією та / або залежністю.

 

Коли дивишся на цифри, вони справді вражають. Наприклад, нещодавнє опитування, проведене компанією Cigna, показало, що майже половина всіх американців відчуває себе самотнім ...

 

Майже половина американців самотні, згідно з опитуванням 20 000 людей по всій Америці, проведеним компанією Cigna, яке використовувало добре оцінену шкалу самотності UCLA для вимірювання відповідей. Дійсно 46% сказали, що вони іноді або завжди відчувають себе самотніми, а 47% кажуть, що іноді або завжди відчувають себе опущеними.

 

І інші опитування дали цифри, які ще більше насторожують. Опитування Харріса, проведене кілька років тому, фактично виявило, що 72 відсотки всіх американців "відчувають самотність" ...

 

Опитування понад 2000 американців, проведене опитуванням Харріса в минулому місяці від імені Американської асоціації остеопатів, показало, що майже три чверті (72 відсотки) американців відчувають самотність. І для багатьох це не просто раз на тиждень - одна третина заявила, що відчувають себе самотніми хоча б раз на тиждень.

 

Звичайно, це прийнято називати "найщасливішим часом року", але для багатьох це просто збільшує їх самотність.

 

Люди бачать любов, тепло та спільноту, змодельовані у телевізійних рекламних роликах та фільмах про Hallmark, і вони припускають, що більшість людей там мають жити таким життям.

 

На жаль, це зовсім не так. Те, що ми бачимо на телебаченні, - це відгомін того, яким раніше була Америка, і багато хто з нас хотів би бачити, як такий тип культури робить ревним поверненням.

 

Але наразі Америка - це дуже, дуже самотнє місце, і ця реальність відображена в пісні, яку щойно випустив один з наших найпопулярніших поп-співаків ...

 

Мейбл, співачка за хітом "Don't Call Me Up", має новий трек для тих, хто бореться з самотністю під час канікул.

 

Під назвою "Самотня пора року" Мейбл відзначила, як для деяких людей свята можуть посилити почуття, такі як самотність, втрата та депресія. У пісні, опублікованій у п’ятницю, вона співає рядки на кшталт: «Вибач, що я не такий веселий / Але я відчуваю, що цей рік / Різдвяний час не моя вібрація / Не приносить радості в моє життя» та «Якщо я відчуваю самотній / я не можу бути єдиним ».

 

Так, мільйони американських сімей зберуться під час канікул, але занадто багато цих зібрань наповнені гіркотою, обуренням, сваркою і розбратом.

 

Насправді, ще одне нове опитування показало, що пересічному американцеві потрібні лише 3 години 54 хвилини, "перш ніж вони почнуть хворіти від своїх сімей" ...

 

Канікули повинні бути часом зібратися з родиною та відсвяткувати, але нове опитування виявляє, що більшість американців ледве переживають вечір зі своєю родиною, перш ніж потребують перерви. В цілому 2000 американців, які зазвичай їдуть, щоб відвідати сім'ю під час канікул, взяли участь у дослідженні, і 75% кажуть, що їм неминуче потрібно буде піти від своїх родичів і побалувати якийсь так потрібний мені час.

 

Насправді респондентам потрібно лише в середньому три години і 54 хвилини, перш ніж вони починають хворіти у своїх сім'ях.

 

Так не має бути.

 

Ми створені для того, щоб любити і любити. І коли ви виймаєте любов з рівняння, люди стають дуже жалюгідними досить швидко.

 

В Америці сьогодні «смерть відчаю» відбувається найвищою швидкістю за всю історію США. Наступна інформація надходить безпосередньо від Спільного економічного комітету Конгресу США …

 

Енн Кейс та Ангус Дітон, як відомо, хронічно зросли серед неіспаномовних білих середнього віку з 1999 року в "смерті відчаю" - смерть від самогубства, отруєння наркотиками та алкоголем, алкогольних захворювань печінки та цирозу. 1 Проект соціального капіталу розширив дослідження Кейса та Дітона, щоб охопити повне населення Америки, наскільки це дозволяють наявні дані: до 1900 р. У деяких випадках та до 1959 р. Чи 1968 р. В інших. Ми представляємо тут короткий огляд довготривалих тенденцій смерті відчаю. Ми також додаємо повний набір даних для використання в майбутніх дослідженнях, включаючи результати, розбиті за віком, статтю та расою.

 

Смертність від смерті відчаю набагато перевершує все, що спостерігалося в Америці ще від світанку 20 століття . (Тенденція серед білих середнього віку виявляє більш різке зростання, але лише постійно триває до 1959 року.) Недавнє зростання в першу чергу було зумовлене безпрецедентною епідемією передозування наркотиками, але навіть виключаючи ті випадки смерті, комбінований рівень смертності від самогубств і смерть, пов’язана з алкоголем, вища, ніж у будь-який момент за понад 100 років.

 

Тож здавалося б, що наша дуже нещасна нація швидко стає ще нещаснішою.

 

І не потрібно генію, щоб зрозуміти, що це відбувається.

 

Як суспільство, ми вирішили, що шлюб не важливий. Тож зараз у нас одна з найнижчих показників шлюбу та одна з найвищих показників розлучень у всьому світі.

 

Як суспільство, ми вирішили, що діти не важливі. Отже, зараз наша народжуваність знизилася нижче рівня заміни, і третина всіх дітей у США живе в будинку без батька.

 

Як суспільство, ми вирішили, що патріотизм не важливий. Тож зараз американський прапор заборонено в деяких школах як "розділовий символ", і більшість нашої молоді ніколи навіть не читали всю конституцію США.

 

Як суспільство, ми вирішили, що Бог не важливий. Тож зараз майже вся форма зла, яку ви, можливо, уявляєте, вибухає в нашому суспільстві, і ми буквально на шляху, який веде до національного самогубства .

 

Якщо ви відчуваєте себе самотнім, жалюгідним або депресивним у цей сезон відпусток, я напевно рекомендую вам отримати мою останню книгу під назвою «Жити життям, яке дійсно має значення» . Він наповнений дуже практичними порадами, які дозволять вам негайно почати перевертати речі. Але ще важливіше - зверніться до тих, кого ви любите під час цього святкового сезону.

 

Життя занадто коротке, щоб прожити його самотньо.

 

Суспільство вважає, що ті, у кого найбільше грошей, є найбільш «успішними». Але це зовсім не так. Насправді ті, кого найбільше люблять, насправді є найбільш «успішними», тому ми намагатимемося бути людьми великої любові.

 

 

https://translate.google.com.ua/translate?hl=uk&tab=wT&sl=en&tl=uk&u=http%3A%2F%2Ftheeconomiccollapseblog.com

Link to comment
Share on other sites

Американці самотні, нещасні та депресивні - спадщина суспільства, яке відкинуло сім'ю, віру та патріотизм

 

 

типова помилка: вважати одночасні явища причинно-наслідковими. Совки "відчувають" те саме в ностальгії по совку .Глобалізація і діджиталізація безальтернативно аеде до збільшення почуття самотності. Це у всіх так: і в бувших комуністів і в колишніх євангелістів. 

 

Спроби повернути старі часи, повернувши їхні формальні ознаки - новітній луддизм в чистому вигляді.

Link to comment
Share on other sites

Дітям в школі видали лист, кому не можна надсилати листівки на різдво щоб не образити.

 

ну тут палиця на два кінці: християни теж сильно ображаються, коли вони  "Христос Воскрес", а їм у відповідь "дякую, я в курсі" (це якщо культурно) або "що, знову?" (це якщо тролять).

 

По нормальному листівки, як і релігійні вітання призначені для знайомих людей/близьких/друзів. Інакше це релігійний спам.

Дітям в школі видали лист, кому не можна надсилати листівки на різдво щоб не образити.

 

нафіга слати листівки незнайомим людям?

Link to comment
Share on other sites

Police are investigating fliers that appeared in a Scottish city that read “It’s okay to be white,” with one member of Parliament calling them “atrocious.”


The posters appeared in Perth city center and were plastered all over lampposts and drainpipes throughout the city over the weekend.


Perth Against Racism said it was alerted to the posters by locals who said they made them feel “unsafe.”


“It’s sickening and disgusting to know that people think like this,” one person told the group, adding that she was now worried for her non-white daughters.


John Swinney, MSP for Perthshire North, branded the signs “atrocious,” adding, “We must stand together to resist this unacceptable material.”


“Although no complaint has been made to police regarding these posters, they have been brought to our attention and officers are currently looking into the matter,” a Police Scotland spokeswoman told the BBC.


The “It’s okay to be white” poster campaign was started by 4chan trolls in an attempt to bait the media into creating a moral panic and whipping up racial hysteria.


They appear to have been successful. Every time the posters appear in any city, the media and locals behave as if the Third Reich is about to return.


Many have commented that the stunt is particularly cunning because it forces the left to adopt the ideologically bigoted view that it isn’t ‘okay’ to be white, thus revealing them to be the actual racists.


But according to some, it’s “sickening and disgusting” to think it’s ‘okay to be white’.


Really makes you think!


Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Уки, тут дайверсити в двери стучится со словами Мухаммеда о мире и согласии.

 

Несовершеннолетний мальчик, связанный с террористической группировкой «Исламское государство» (ИГ, запрещена в России), казнил нигерийца. Об этом сообщает Site Intelligence Group, который отслеживает деятельность террористов в сети, в своем Twitter.

Портал указывает, что на кадрах, распространенных подконтрольным ИГ новостным агентством «Амак», видно восьмилетнего ребенка в черном платке. Тот стреляет в чернокожего мужчину, предположительно исповедующего христианство.

Отмечается, что это казнь могла произойти на территории Нигерии. Помимо этого, Site Intelligence Group предполагают, что мальчик является членом «Западноафриканской провинции Исламского государства»

Link to comment
Share on other sites

Да ладно. Это я пошутил просто. Но в каждой шутке есть доля шутки. Я тебе больше скажу - это такая тенденция у ваших (кстати по иронии либерало-демократическая доктрина  симпатизируют арабами и ненавидят Израиль). В Торонто Юниверсити два года назад вумен и блэк стадиз организовали Опен КОнференц фор инклужен и дайверсити. Всех белых выгнали и из выступающих и просто из зала. Сказали что белые недостойны тут находиться. Они по умолчанию уродливые отклонения от нормы. Скандал замяли. НИкого не наказали. А в Коране кстати четко русским по-белому написано: Кого нельзя конвертнуть в свою веру, того разрешается ограбить и убить. Финита. Чем они успешно и занимаются по всему миру.

Link to comment
Share on other sites

(кстати по иронии либерало-демократическая доктрина  симпатизируют арабами и ненавидят Израиль).

 

 

То лівацьке крило..... Соціалісти....  Саме через це крило у мене тягнеться рука голосувати за Трампа не зважаючи на моє ставлення до нього.

Link to comment
Share on other sites

Полиция сформирована и финансируется еще по стандартам 80х. Тогда их не надо было много. А реальная реформа Полиции была  еще когда Луи де Фюнес своих Жандармов снимал. Потому приходится армию привлекать к полицейским задачам. Вообще ганьба на самом деле. ХОтя с другой стороны, Франции надо чем-то занять армию.Африка вся уплыла нах. В Габоне и прочих жопах мира Легион разбирается...

Link to comment
Share on other sites

A French parliamentary report has suggested that mass migration into France does not actually help boost the economy, as frequently claimed, but is only net neutral.


The report, released by Pierre-Henri Dumont of the Republicans and Stéphanie Do of President Emmanuel Macron’s Le Republique En Marche! (LREM) party, has concluded that due to the low skill level of so many migrants, mass migration has not benefited the French economy, Le Figaro reports.


Link to comment
Share on other sites

A "du-er" of "nuffin", meaning a ghetto-dweller, who claims he "dindu -- didn't do -- anything wrong" (within sight of a security camera or, at any rate, anyplace within the last five minutes). Also known as a thief, a robber, a home invader, a rioter, a looter, a rapist, or a murderer by people with a sense of reality, the dindu is , nevertheless, relatively innocent by rap-culture standards.

The dindu runs when "scared", which defeats his purpose of not being noticed by the police, but never mind. Liberals embrace the dindu (in spirit) during afternoon BLM rallies but hightail it back to white surburbia after sundown. Nobody likes dindus.
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Дайверсити по версии ББС. Теперь я думаю, Фома отсюда выпилился, потому что пошел на сверхурочные. НА операцию по смене цвета кожи зарабатывать.

1580215976-b2fe5994410d12f455ff61ffb25c7

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A Muslim father in Birmingham, England, is being prosecuted for removing his son from LGBT lessons, which he claim risk the safety of his child.

Jabar Hussain, 51, faces fines and potentially time in prison for removing his son for months from the Parkfield Community School in Alum Rock, Birmingham. The dispute emerged after the introduction of the LGBT inspired ‘No Outsiders’ curriculum, that inspired protests from mostly Muslim parents in the school district.

Mr Hussain argued that curriculum is contrary to his faith, and that forcing his nine-year-old son to attend LGBT classes infringed upon his religious rights. The Muslim father cited a book entitled Introducing Teddy, in which a boy teddy bear says that he would prefer being a girl, as an example of unacceptable coursework for a child, according to the Birmingham Mail.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Согласно датской статистике, 62% молодых иммигрантов из Сомали получают приговор в уголовном преступлении до 30-ти лет. Среди ливанцев - 60%, марроканцев - 52%. У выходцев из Ирана, Ирака и бывшей Югославии - 40%. Среди рожденных в Дании - 18%. К сожалению, в последнем случае не раскрывается, сколько там настоящих датчан, и сколько детей иммигрантов...

 

В ветку приглашается Брат Уки. РАссказать мне, что я  - расист и нихрена в дайверсити не понимаю.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

давненько за Дайверсити которое наша сила не было.

Наброшу свеженького. Разбавлю коронавирусную печаль-тоску.

Тут Грецию накрывает

 

На греческом острове Лесбос в последние месяцы тысячи таких деревьев были срублены и сожжены мигрантами. Видео показывают, как жители полностью переполненного лагеря Мория рубят или пилят оливковые деревья. На фотографии видно запустение, срубленные до самого пня деревья. Даже ведущие СМИ уже сообщили об этом вопиющем факте. Люди в Греции считают эти поступки нечестивым поведением по отношению к своей культуре. По данным „Greek City Times“, многие жители лагерей, в частности, во время комендантских часов из–за коронавируса, не идут на сотрудничество, постоянно нападая как на островитян, так и на полицию. В социальных сетях требуют радикальных мер.

Комментарии:

Они (мигранты на Лесбосе) полностью уничтожили наше поле. Здесь больше нет заборов, деревьев, сараев, генераторов, инструментов, животных и т. д. У нас нет права пойти и вышвырнуть их, они готовы убить нас, если мы приблизимся к лагерю #Мория" https://t.co/HeFS6cSrrn

— Ναmαε (@ensaladademar), 5 апреля 2020


–––––––

Нападая на греческое наследие, мигранты уничтожают тысячи оливковых деревьев на Лесбосе.

https://t.co/9Rn7g920ln via @greekcitytimes #Лесбос #GreeceUnderAttack #Олива #иммигранты #Лесбос #Греция #деревья

— Steve Mattos (@mattos3806), 8 апреля 2020

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
×
×
  • Створити...