Перейти до змісту

Триумф Порошенко


hilook

Recommended Posts

Ой, вже і Грося "втратив глузд"!  :lol2: Що ж то коїться, порошки?

 

Перший віце-спікер ВР, кандидат у нардепи від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко вважає заяву прем’єра Володимира Гроймана про те, що старі партії, такі як БПП, мають відійти в минуле, втратою гідності та здорового глузду.
Про це вона заявила в ефірі телеканалу "Прямий".
"Ви знаєте, розпочався кастинг на майбутнього прем'єр-міністра, хоча конкурс начебто не оголошувався. І деякі політики втрачають гідність та здоровий глузд. Очевидно, що це не відповідає європейській культурі, європейській практиці. І дуже прикро спостерігати подібну втрату гідності та здорового глузду від політиків дуже різних поколінь, але ми бачимо об'єднаних старою політичною культурою", - наголосила Геращенко.
Також вона закликала всіх політиків демократичного табору пам'ятати про те, що сто років тому амбіції і чвари знищили шанс України на незалежність.
"І от дехто з політиків, відчувається, диплом має, але з освітою проблеми. Є брак історичної освіти. Бо інакше були б зроблені уроки, і ніхто, ані вголос, ані стратегічно не дозволяв би собі такі заяви - зрада політичної команди, яка мала причетність до твого політичного успіху, до твоєї політичної кар'єри", - сказала вона.
У неділю ввечері прем'єр Володимир Гройсман в ефірі телеканалу ICTV назвав "Блок Петра Порошенка", за списками якої він був обраний до Верховної Ради в 2014 році, "старою партією, яка має відійти в минуле".
"Старі партії, такі як БПП, "Батьківщина" мають відійти в минуле. У них була можливість приймати важливі для країни рішення, але вони цього не зробили", - цитує Гройсмана "Дзеркало тижня".
На думку прем'єра, до Верховної Ради дев'ятого скликання мають зайти "нові сили", до яких він відносить і свою новостворену партію "Європейська стратегія".
"Було б добре, щоб до парламенту увійшли нові партії. Є "Слуга народу", "Голос", є партія "Українська стратегія Гройсмана", яка об'єднує професіоналів", - додав керівник Кабміну.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Порошенку допомагають готуватися до виборів Ради іноземні консультанти

 

У виборчому штабі партії "Європейська солідарність" екс-президента Петра Порошенка здебільшого працюють представники його старої команди, але і іноземні політконсультанти.

Таль Зільберштейн

Зазначається, що на парламентських виборах 2014 року ізраїльський політтехнолог з таким самим ім'ям – Таль Зільберштейн – консультував партію "Батьківщина".

 

 

"А вы, друзья, как ни садитесь..." (с)

Link to comment
Share on other sites

Рудольф Джулиани призвал Владимира Зеленского начать расследовать факт вмешательства экс-президента Петра Порошенко в президентские выборы в США в 2016 году.
Об этом адвокат Дональда Трампа сообщил в своем Twitter.
«Новый президент Украины по-прежнему молчит о расследовании вмешательства Украины в выборы в 2016 году и вероятного подкупа Байдена президентом Порошенко. Время показать свое лидерство и расследовать оба дела, если вы хотите очистить Украину от того, что наделали люди Клинтон и Обамы», — отметил Джулиани.

Reload Page to see tweet..Link..

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Петя викотив з під плінтуса бульдозер і тепер покаже всім Кузькіну мать!  :lol2: 

 

Петро Порошенко   ✔  @poroshenko

5 років п’ята колона сиділа тихіше води і нижче трави. А тепер підвели голови. Поки був Президентом, я знав як тримати їх під плінтусом. А тепер у них з’явилася надія. І вже чути гуркіт бульдозера, яким вони хочуть руйнувати фундамент державності, який разом звели за 5 років.

Link to comment
Share on other sites

Под каким плинтусом сидели ШУфрич, РАбинович, Гепа, Ахметов и прочие "герои" Майдана? Чувак просто добивает остатки своей адекватности. Если только это действительно он, а не группа Не-полезных идиотов на зарплате. Такие заявления только отнимают у его партии остатки сторонников. Потому что это выглядит как та самая бессовестная и беззастенчивая "роса в очи", так почитаемая паном Фомой:)

Link to comment
Share on other sites

Прем'єр-міністр Молдови Майя Санду звинуватила попереднє українське керівництво на чолі з Петром Порошенком у співпраці з адміністрацією олігарха Влада Плахотнюка щодо забезпечення контрабанди і "корупційних схем", які "сприяли виживанню" сепаратистської влади Придністров'я.
Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Politico.
"Тепер ми очікуємо, що київська влада сприятиме ліквідації цих схем", - сказала вона.
Повний текст тут: https://www.eurointegration.com.ua/news/2019/06/27/7097852/

 

https://www.youtube.com/watch?v=-T9MSnjroOM

Link to comment
Share on other sites

Ещё окажется что приднестровье до сих пор живо экономически только благодаря петиным бизнес контактам, организованным им дырки в кордоне и прочим подковерным инициативам:) ай да петя, ай да сцукин сын:)
Link to comment
Share on other sites

..."Тепер ми очікуємо, що київська влада сприятиме ліквідації цих схем", - сказала вона...

 

говорят что зеленский на главу обладминистрации одесской области назначил какого то мутного типа с бизнес интересами в ПМР - так что есть сомнения насчет ожиданий молдаван 

Link to comment
Share on other sites

Петярасти, з новою перемогою вас. Цікаво, а Пушилін з Безлєром теж можуть балотуватися до ВР?

 

Верховный суд отменил отказ Центральной избирательной комиссии в регистрации кандидатом в народные депутаты на внеочередных парламентских выборах экс-главы администрации президента Украины времен Виктора Януковича Андрея Клюева, сообщил адвокат Юрий Сухов

 

"Суд не согласился с ЦИК Украины и отменил, как по мне, сепаратистское и конъюнктурное его решение об отказе в регистрации Клюева А.П., постоянно проживающего на территории Украины в г.Донецке, кандидатом в народные депутаты Украины от Либеральной партии Украины в одномандатном избирательном округе №46 на внеочередных выборах 21 июля 2019 года", - уточнил Сухов

Link to comment
Share on other sites

Напевно фотожоп. Але іншими бордами пса і жопоблока за житіє заліплене усе моє місто. Інших нікого нема.

По дорозі з Борисполя в Київ суцільні морди головПЕСиголовця, а їхав назад, то з іншого боку - суцільний жопоблок. Ну, так брати-близнюки, бо засновником і там, і там був шоколадний мародер-барига. Оптом - дешевше!

Змінено користувачем vkhavr2
Link to comment
Share on other sites

Щойно з Києва. Там скрізь, окрім гносі з порохом, жопоблок мураєва-вілкула. А в нас виключно жопоплатформа за житіє. І також порох. Тобто, ригочуки чітко поділили між двома колонами регіони для досягнення максимального результату. Нас віддали бойку з мудачуком. Жодної Юлі не побачив ніде.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

О пес дає!  :D  :tu:

2ab23a29e54cad99d8d40f43a9e42c42.jpeg

02.07.19 15:31 Это как клятва, присяга и план действий: Порошенко призывает проевропейские партии подписать Евроатлантическую Хартию. ТЕКСТ

censor_news_big3.jpg

Политическая партия "Европейская Солидарность" подготовила Евроатлантическую Хартию, которую предложила подписать всем проевропейским политическим силам.

Как передает Цензор.НЕТ, об этом сообщает пресс-служба политсилы.
"Стратегический курс Украины о присоединении к ЕС и НАТО закреплен в Конституции. Но мы предлагаем всем проевропейским партиям, которые идут в парламент, публично подтвердить неизменность нашего евроатлантического выбора", - заявил пятый президент Украины, лидер партии "Европейская Солидарность" Петр Порошенко.

"Европейская Солидарность", наши дипломаты и юристы разработали фундаментальный документ - Евроатлантическою Хартию. Это и как клятва, и как присяга...(бла-бла-бла)

, и как план согласованных действий различных политических сил с целью ускорить вступление Украины в НАТО. Там не просто слова. Там - четкие обязательства, которые уже никому не позволят вильнуть хвостом в случае изменения политической конъюнктуры", - отметил Порошенко.
Лидер "Европейской Солидарности" надеется, что к Хартии присоединятся другие политические силы. "Мы не просто на это рассчитываем, а настойчиво предлагаем это сделать. Ведь только совместными усилиями мы достигнем цели - мира и безопасности посредством членства в НАТО, а благосостояния - посредством вступления в Европейский Союз", -

отметил Порошенко.

Также пресс-служба политсилы опубликовала полный текст
Евроатлантической Хартии:
Ми, українські політичні сили...(бла-бла-бла)

для реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору, визначеного Конституцією України,
керуючись європейським та євроатлантичним вибором Українського народу, який зумовлений європейською цивілізаційною ідентичністю України, її історичними відносинами з членами європейської та євроатлантичної спільнот, які ґрунтуються на спільних цивілізаційних цінностях та відданості захисту людської гідності та прав людини,
нагадуючи, що спроба відмовитися від європейського курсу держави спричинила Революцію Гідності та вшановуючи пам’ять Небесної Сотні,
ставлячи за мету створення належних умов для подання заявки про вступ України до ЄС і отримання Плану дій щодо членства в НАТО,
усвідомлюючи, що лише цей курс гарантуватиме незалежність, безпеку і суверенітет України, розбудову її як демократичної правової держави, добробут та процвітання громадян України,
прагнучи не допустити реваншу сил, які мають на меті відмовитися від європейської та євроатлантичної інтеграції України,
розуміючи, що припинення збройної агресії Російської Федерації і відновлення територіальної цілісності та суверенітету України можливе лише шляхом подальшого зміцнення міжнародної солідарності у підтримці України і посилення нашої держави внаслідок реформ, необхідних для набуття повноправного членства у ЄС і НАТО,

укладаємо цю Хартію, зобов’язуючись забезпечити:


1. реалізацію положень Конституції України щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору;
2. безумовний пріоритет цього курсу, співпрацю щодо його реалізації, недопущення його ревізії;
3. включення курсу на європейську та євроатлантичну інтеграцію до Коаліційної угоди та Програми діяльності Кабінету Міністрів України та конкретних заходів, спрямованих на досягнення цієї мети;
4. визначення окремого дня/години/пункту порядку денного у діяльності Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України, під час якого відбувався б розгляд питань і схвалення законопроектів, присвячених європейській і євроатлантичній інтеграції;
5. посилення інституційних спроможностей органів державної влади для ефективної реалізації політики європейської та євроатлантичної інтеграції України;
6. виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, включаючи забезпечення повноцінного функціонування поглибленої і всеосяжної зони вільної торгівлі;
7. виконання Річної національної програми співробітництва Україна – НАТО на 2019 рік, належну підготовку і виконання таких програм у подальші роки, з метою досягнення мети взаємосумісності Збройних Сил України з арміями союзників;
8. підготовку та подання у грудні 2019 року до Північноатлантичної ради НАТО та Генерального секретаря НАТО звернення про намір України отримати План дій щодо членства в НАТО з метою започаткування змістовної дискусії з цього питання серед союзників;
9. дотримання органами влади Плану заходів з реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору (Указ Президента України "Питання європейської та євроатлантичної інтеграції" від 20 квітня 2019);
10. приєднання України до Програми розширених можливостей НАТО;
11. консолідовану позиція на підтримку продовження політики залучення військової та оборонної допомоги Україні з боку міжнародних партнерів як для модернізації ЗСУ, так і зміцнення стійкості українського війська в умовах триваючої зовнішньої агресії;
12. недопущення скорочення Збройних Сил України до припинення агресії Росії та відновлення суверенітету і територіальної цілісності України;
13. інтеграцію України до енергетичного та цифрового ринку ЄС, наближення до стандартів Шенгенської зони та поглиблення митного співробітництва, співробітництва у сфері юстиції, свободи та безпеки;
14. використання заходів у рамках ініціативи ЄС "Східне партнерство" для обміну досвідом і найкращими практиками на шляху євроінтеграції, і на цій основі зміцнення зв’язків між східноєвропейськими партнерами та ЄС;
15. співробітництво і подальшу інтеграцію України з ЄС і НАТО у сфері освіти і науки;
16. підвищення професійної компетентності державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, військовослужбовців і працівників Збройних Сил України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції;

17. продовження ефективної інформаційної політики у сферах європейської та євроатлантичної інтеграції України, протидію поширенню неправдивої інформації і маніпуляціям громадською думкою, недопущення медіа окупації інформаційного простору України російським капіталом;

18. співпрацю з ЄС і НАТО у протидії загрозам інформаційної безпеки та кібербезпеки, протидії транснаціональній злочинності, забезпеченні стійкості критичної інфраструктури, посиленні охорони кордонів, мінімізації ризиків у сфері міграції;
19. співробітництво України з НАТО щодо моніторингу ситуації та спільного реагування на агресію Російської Федерації, включаючи мілітаризацію, в акваторіях Чорного та Азовського морів і районі Керченської протоки з метою забезпечення свободи судноплавства в регіоні.
20. створення та розвиток військової бази на Сході України та військово-морської бази на узбережжі Азовського моря;
21. впровадження упродовж 2020 року принципів ефективного оборонного менеджменту, підготовки, управління, планування, бюджетного забезпечення, закупівель, прийнятих у державах-членах НАТО;
22. належний рівень соціальної підтримки учасників бойових дій, їх адаптації до мирного життя;
23. поліпшення фінансування, кадрового та матеріально-технічного забезпечення діяльності закордонних дипломатичних установ України, які забезпечують співробітництво з Європейським Союзом та НАТО;
24. залучення міжнародної допомоги відповідно до визначених стратегічними документами цілей і завдань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

 

Link to comment
Share on other sites

Главное, не останавливаться на достигнутом! ;)

 

Печерский районный суд Киева разрешил Государственному бюро расследований провести выемку документов в Международном инвестиционном банке по делу против бывшего президента Петра Порошенко.
Об этом говорится в материалах суда, передают Українські Новини.
Согласно им, ГБР расследует дело от 23.05.2019 по фактам возможного уклонения от уплаты налогов и дальнейшей легализации (отмывания) доходов, полученных преступным путем, при осуществлении сделки с купли-продажи ЧАО "Завод" Кузница на Рыбацком ", совершенного должностными лицами, которые занимают (занимали) особо ответственное положение, а также по факту возможного внесения должностными лицами ПАО "ЗНКИФ" Прайм Эссетс Капитал" и ОАО "ЗНКИФ "ВИК" в ноябре 2018 заведомо ложных сведений в регистрационные документы и документов налоговой отчетности предприятий, что привело к тяжелым последствиям, по признакам уголовных преступлений, предусмотренных ч. 2 ст. 209, ч. 2 ст. 212 и ч. 2 ст. 366 Уголовного кодекса.
19 июня суд разрешил ГБР доступ к документам Международного инвестиционного банка с возможностью изъятия надлежащим образом заверенных копий документов, а в случае отсутствия оригиналов документов, подлежащих выемке на бумажных носителях - предоставить для проведения выемки надлежащим образом заверенные копии или электронные распечатки указанных документов.
В частности суд разрешил изъять документы по открытию и/или закрытии счетов ЧАО "Завод" Кузница на Рыбацком",
платежных поручений и мемориальных ордеров, которые свидетельствуют о поступлении и использовании средств по счетам, документов относительно осуществления операций с ценными бумагами: договоров на приобретение бланков векселей, реестра выданных-погашенных векселей, договоров купли-продажи ценных бумаг, актов приема-передачи ценных бумаг, актов выполненных обязательств, распоряжений по зачислению списание ценных бумаг, документов об открытии счетов в ценных бумагах, других документов.
Также суд разрешил изъять документы по проведению финансового мониторинга сотрудниками Международного инвестиционного банка банковских операций ЧАО "Завод "Кузница на Рыбацком".
Как сообщали Українськi Новини, Порошенко опосредованно владеет 60% акций банка.
Другим крупным акционером банка является первый заместитель председателя фракции "Блок Петра Порошенко" Игорь Кононенко с долей 14,9% акций.
Госбюро расследований вызвало на допрос бизнесмена Сергея Тигипко и владельца телеканала "Прямой", бывшего депутата Верховной Рады Владимира Макеенко по делу о возможной узурпации власти экс-Президентом Петром Порошенко.
Также на телеканале "Прямой", который принадлежит Петру Порошенко, прошли санкционированная судом выемка документов по делу об отмывании средств и легализации акций телеканала через кипрскую компанию.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...