Перейти до змісту

Панове канадці, як погодка?


Гість Хома

Recommended Posts

ХА, ЕХАЛ с работы, видел на автобусной остановке перца: в двух масках натянутых по самые глаза и в пластиковом Шилде на лице. НА улице. Стоял один, ждал автобуса. Возраст между 30 и 40. Во где паранойя.

Link to comment
Share on other sites

ХА, ЕХАЛ с работы, видел на автобусной остановке перца: в двух масках натянутых по самые глаза и в пластиковом Шилде на лице. НА улице. Стоял один, ждал автобуса. Возраст между 30 и 40. Во где паранойя.

 

Вчора теж бачив жінку в такому вигляді біля студій Діснея......... Мабуть вперше з хати вийшла  :D

Link to comment
Share on other sites

А мені сьогодні дві сцикухи років 17 перед входом до Home depot кажуть що маску треба надівати не в холі а ще на вулиці.То яїм сказав що їм краще ніколи не знімати бо так краще виглядають ,гарніше. Змінено користувачем coolzak
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

я розповідав як взимку на рибалку їздив. мимо на такий добрячий човен припливав футів 40 завдовжки. ніколи не забуду ту картину посеред моря капітан і група чоловік 5 усі в масках...сидять поряд...
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

:fp1:  :consul:

 

https://mi100.info/2021/06/03/u-karpatah

 

У Карпатах – сніг і мороз

АВТОР: СІРЕНКО СОФІЯ 3 ЧЕРВНЯ 2021 Р., 12:15

 
На високогір’ї Карпатах тримається сніг і мороз.

Про це повідомили на сторінці у фейсбуку  Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост.

Станом на 08:30, 03.06.2021 на горі Піп Іван Чорногірський хмарно з проясненнями, вітер східний 15 м/с., температура повітря -1°С, – йдеться у дописі.

195512105_2293265577473195_2130623611240

На Прикарпатті сьогодні мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 5-10° тепла, вдень 15-20 градусів тепла. У високогір’ї Карпат температура повітря вночі 1-6 градусів тепла, вдень 5-10 о тепла. У Франківську температура повітря вночі 7-9 градусів тепла, вдень – 18-20 тепла.

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Мне в хьюмид нормально. Мне вообще любая погода благодать. Самая лучшая конечно прохладца и дождь. Мы с псинкой такою погоду очень уважаем.

Link to comment
Share on other sites

Ранчори продають велику рогату худобу, а фермери простоюють сотні тисяч гектарів в міру ескалації надзвичайних ситуацій в Америці

За все моє життя це найгірше, що коли-небудь було посухою в західній половині країни. За останні 20 років кількість територій на Заході, які вважаються страждаючими від виняткової посухи, до цього часу ніколи не перевищувала 11 відсотків. Сьогодні це число становить 27 відсотків . Термін "мега-посуха" в наш час часто застосовується для опису того, що відбувається, але це не просто посуха. Це справжня надзвичайна ситуація в країні, і це справді починає впливати на наше продовольче забезпечення.

 

Просто подивіться на те, що відбувається в Північній Дакоті. Переважна більшість штатів перебуває або у найгіршому рівні посухи, або у другому гіршому рівні посухи, і тваринники тисячами продають свою худобу ...

"Зазвичай в цей час року ми, мабуть, розглядаємо 400-600 голів, і багато разів це буде через тиждень", - сказав колишній аукціоніст Рон Торгерсон.

У неділю та понеділок на «Регбі Тваринництво та аукціон» було продано понад 4200 голів великої рогатої худоби.

Що й казати, скотарі в Північній Дакоті не хочуть позбуватися худоби, але посуха настільки підштовхнула ціни на сіно та кукурудзу, що у багатьох з них просто немає вибору.

Одним з тих, хто вже змушений був продати велику кількість худоби, є скотовод Девід Боль ...

З продовженням посухи ціни на сіно та кукурудзу зросли вгору. Для тваринників дорожче намагатись додати корм, ніж за продаж худоби.

За останній місяць Боль вже продав 200 своїх голов.

"У всіх однакова ситуація, їм доведеться продати, мабуть, 25-50% з них, тому що нікуди з ними не діватися, ми просто не маємо їжі, щоб їх нагодувати", - сказав Боль.

Оскільки поголів’я великої рогатої худоби скорочується по всій західній половині країни, це призведе до суттєвого підвищення цін на яловичину, ніж зараз.

І в багатьох сферах вони вже на смішному рівні.

Тим часом посуха продовжує виштовхувати рівень води в озері Мід у небезпечну зону. За інформацією CBS News , озеро Мід незабаром досягне "найнижчого рівня, який коли-небудь зафіксовано" ...

Більше восьми десятиліть знакова дамба Гувера спиралася на воду з озера Мід Невади, щоб прикрити її зад. Але зараз, у віці 85 років, це відчуває себе незручно. Значної частини води, яку повинна затримувати дамба, вже немає.

"Це схоже на інший світ", - сказав Пат Малрой, колишній глава Управління водних ресурсів Південної Невади. Вона повідомила старшому національному та екологічному кореспонденту CBS News Бен Трейсі, що озеро Мід, найбільше водосховище в країні, незабаром досягне найнижчого рівня, коли-небудь зафіксованого.

З 2000 року рівень води в озері Мід знизився на колосальних 30 футів, і зараз він становить лише 37 відсотків потужності.

Виробництво гідроенергії дамби вже зменшено приблизно на 25 відсотків, і як тільки рівень води стане достатньо низьким, він повністю перестане виробляти електроенергію.

До того ж, багатьох фермерів, які покладаються на воду з озера Мід, у цей момент чекає дуже непевне майбутнє ...

Очікується, що вперше в історії федеральний уряд оголосить про нестачу води в нижній частині річки Колорадо пізніше цього літа. Це призведе до автоматичного скорочення водопостачання Невади та Арізони, починаючи з 2022 року. Власники будинків мають вищий пріоритет і, спочатку, не будуть відчувати біль настільки сильно, як фермери.

Ден Теландер - сімейний фермер другого покоління в окрузі Піналь, штат Арізона. Вода для вирощування його полів кукурудзи та люцерни надходить з озера Мід. "Якщо у нас немає зрошувальної води, ми не можемо вести ферми", - сказав він. "Отже, наступного року ми отримаємо приблизно на 25% менше води, це означає, що нам доведеться переробити або не заводити 25% нашої землі".

Якщо щось не зміниться, у Теландері та інших фермерах регіону потенційно може бути відключена вся вода у 2023 році.

Це ще лише два роки.

Звичайно, є багато фермерів у Каліфорнії, яким вже повідомили, що вони взагалі не отримуватимуть тут жодної води, виділеної тут у 2021 році. Прогнозується, що фермери в штаті цього року нічого не виростять на 500 000 акрів, і це насправді погана новина, тому що в Каліфорнії вирощують більше третини наших овочів та дві третини наших фруктів та горіхів ...

Поряд із ризиками стихійних пожеж, коротке водопостачання чинить величезний тиск на сільськогосподарську промисловість штату, яка вирощує понад третину овочів у країні та постачає дві третини фруктів та горіхів у США. Вже фермери викуповують врожаї та переробляють поля в очікуванні нестачі води. Карен Росс, секретар продовольства та сільського господарства Каліфорнії, сказала Каліфорнійській торговій палаті, що вона очікує, що цього року 500 000 акрів доведеться сидіти без діла.

То що ми будемо робити, якщо ця мегасуша триватиме ще кілька років, а сільськогосподарське виробництво в Каліфорнії різко скоротиться на тривалий період часу?

 

 

Я впевнений, що якийсь розумник після цієї статті опублікує коментар про імпорт більше фруктів та овочів з Південної Америки, але Південна Америка також переживає історичну посуху.

Насправді в цей момент Бразилія переживає  «найсильнішу посуху майже за століття» , і вчені передбачають, що вона не закінчиться найближчим часом.

Само собою зрозуміло, посуха, яку ми спостерігаємо, створює основу для багатьох речей, про які я попереджав , і майбутнє сільськогосподарського виробництва в західній півкулі виглядає досить похмурим в найближчому майбутньому.

У короткостроковій перспективі ця криза призведе до істотно вищих цін у продуктовому магазині. Я знаю, що ціни на продукти вже піднялися до болючих рівнів, але правда полягає в тому, що ціни на продовольство ніколи не будуть такими низькими, як зараз.

Тож я закликаю всіх запастися, поки вони ще можуть.

Як я вже стільки разів говорив, ми справді намагаємось нагодувати всіх у світі в найкращі роки, і 2021 рік, безумовно, не є одним з найкращих років.

Світові запаси продовольства стають дедалі жорсткішими, і це, безумовно, має величезні наслідки для нашого майбутнього.

http://theeconomiccollapseblog.com

Змінено користувачем zero
Link to comment
Share on other sites

https://mi100.info/2021/06/14/u-karpatah-lezhyt-snig-foto/

 

У Карпатах лежить сніг. ФОТО

АВТОР: ТЕТЯНА КУЛІКОВСЬКА 14 ЧЕРВНЯ 2021 Р., 09:35

 
Станом на 07:00 понеділка, 14 червня, на горі Піп Іван Чорногірський лежить сніг.
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...