Перейти до змісту

Не що робити, а кому


Recommended Posts

Olena Ksantopulos 
 

ДВІ ВІЙНИ

Сьогодні всі згадують Дебальцевський котел. Я теж. Схиляюся перед загиблими і перед тими, що вижили. За мужність і за непосильну ношу їх пам'яті. Важко жити, коли пам'ятаєш не тільки неминучість власної близької смерті, загибель побратимів, кров і біль, але і зраду. Зрада не ворог. Зрада своїх. Як з цим жити? І як кожен день бачити ці пики, що зрадили? Як чути їхні промови? Як погодитися з тим, що вони знову прут у владу? Мене дивує таке довге мовчання ветеранів. Але, раз мовчання триває, значить, для цього є причини ...
Однак зараз я хочу поговорити ні про зовнішню війну, а про внутрішню. У нас влада веде свою, наполегливу і нещадну, війну проти народу. Мені прислали в личку фотографії та попросили написати про Олександрійський онкодиспансер, що в Кіровоградській області. Вибачте, я по-старому, здається, тепер вона називається Кропивницькою областю. На території цієї області знаходяться три уранові шахти. Люди хворіють на рак. Де їм лікуватися?
Скажіть мені, кого запитати і до кого звернутися? Внизу я публікую фотографії цього онкодиспансеру. 25 березня 2016 року у ремонт Олександрійського онкологічного диспансеру Обласна Рада виділила 1,2 млн. гривень. З тих пір там замінили кілька вікон і трохи залатали дах. Головний лікар онкодиспансеру Хирса Володимир Петрович - депутат місцевої Ради від БПП.
Не буду питати Володимира Петровича, де гроші. Хочу запитати його, як представника БПП, коли ви припините вбивати народ? Боюся отримати цинічну відповідь - поки народ буде дозволяти нам красти.
Зараз БПП і інші політичні сили нещадно себе рекламують. Я не зовсім розумію, навіщо їм потрібно стільки реклами, якщо вони все одно збираються фальсифікувати результати виборів? Навіщо ця зовнішня показуха? Тільки на агітаційні намети і тільки в Києві БПП витрачає 125 тис. гривень в день. Десять днів таких витрат можуть покрити весь кошторис на ремонт диспансеру для хворих на рак. Але ні! Для людей нам шкода копійки, мільярди тільки для себе, тільки на себе, тільки з собою! До речі, тут буде доречним згадати, що президент і його дружина отримали з бюджету 1.7 млрд. гривень на свої власні фонди. Чого розмінюватися на дрібниці? Я також пам'ятаю, що закупівля випивки для АП, в 2015 році, в розпал війни, коштувала нам з вами понад півмільйона гривень.
Чи зможемо ми перемогти ворога внутрішнього? Повинні, якщо хочемо жити.
Звертаюся до всіх кандидатів. Поки ви їздите по містах і селах з обіцянками, люди вмирають. Від нестачі ліків, від нестачі лікарень, від нестачі турботи, уваги і любові. Хто з вас розгорне державу обличчям до людини, до багатостраждального українця, який біжить з цієї землі, на якій відразу два вороги ведуть війну проти народу? Кому потрібні ваші програми по 400 сторінок? Відремонтуйте лікарню. Дайте людям шанс повірити в вас ...
А скільки таких відхожих місць, які у нас називаються лікарнями, по всій країні ?! Роботи непочатий край. А ви все з народом зустрічаєтеся і балачки розказуєте. На їхні запитання відповідаєте. А ви зробіть. Хоч що-небудь ... Натякніть, що ви хоч чимось відрізняєтеся від влади.

 

https://sveola.blogspot.com/2019/02/olena-ksantopulos_13.html?fbclid=IwAR1pAEak67MQPvB3an8fyZVrwsMWIrL9aXae-muqFcmSpLF5GUs6jvaBR1I

Змінено користувачем Миклован
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...