Перейти до змісту

Свинарчук-Гладковський і українська оборонка. Розслідування


Citizen UA

Recommended Posts

Про роль семейства Гладковских в украинской оборонке.

Гладковский-папа - назначенный Порошенко член Совета нацбезопасности и, по мнению СМИ - смотрящий.

Гладковский-сына - решала, который "нагибает" оборонку именем папы и не хочет встречать новый год "без полумиллиона".

 

По линку - первые две части расследования, которое... я не могу описать. Я серьезно, не знаю, что сказать. Это не Семочко, где всё довольно просто. Это - несколько лет работы группировки, которая за откаты поставляла военным госзаводам бушный контрабас из России по завышенным в разы ценам.

 

Да-да, пока все спасали армию, скидывались, волонтеры-дизель-почините машину...

 

В эфире - цитаты из переписок участников. 

 

"Стадо, которому надо давать пизды" - о директорах госзаводов. 

 

"-Давай сброшу на карту? - Не, пришли новой почтой!" - о передачи откатов.

 

"Возьми таблицу, где мы цену умножили на 2. Умножь еще на 2,5" - о формировании цен.

 

"Ребята, а пришлите еще пару контор ваших, я на них тоже буду предложения слать", - о конкуренции поставщиков (бвахахахаха) в Укроборонпроме.

 

Там много цитат. Факты, которые стоят за этими цитатами - реальные закупки, цены и финансовые проводки, конкурсные предложения, посещения заводов, вот это вот всё, которое мы последние полгода проверяли. (выебнулся, не "мы", Леся Иванова (Lesya Ivanova) проверяла, она герой вообще).

 

Ну вот, как-то больше и сказать нечего. Смотрите, там час, который пролетает на одном выдохе. Репост приветствуется. Хотя, думаю, этот материал скоро вытеснит Марув из фейсбука чисто хотя бы из-за цитат. Очень колоритные.

 

 

Таємне листування оточення Порошенка. Суми відкатів і схеми розкрадання мільйонів на оборонці, російська контрабанда і відмивання грошей - за участі сина одного з найвпливовіших чиновників і друга Президента.

 

Перша серія масштабного розслідування Лесі Іванової.

 

- перелік учасників схематозу.

- державні оборонні заводи купують російську контрабанду

- листування "хлопчиків" з контрабандистом

- Гладковського-молодшого переконують, що він впливає на оборонні заводи

- про стосунки між організаторами

- Гладковський-молодший шукає, куди б встромитись

- суть бізнесу угруповання

- перепродаж техніки, вкраденої в української армії

- робота з конвертаційними центрами

- листування з бухгалтером групи та гроші в кульках

- Житомирський бронетанкови завод "розігрує" тендер між фірмами угруповання

 

- УСЯ ПЕРША ЧАСТИНА ЗА 50 СЕКУНД

 

- Гладковський з партнером про те, що Укроборонпром "не ви*обується".

- Гладковський-молодший керує нарадами Гладковського-старшого

- про тиск на українських оборонних виробників

- "хлопчики" вибивають контракти з керівників оборонних заводів

- Гладковський-молодший вибиває гроші з Укроборонпрому

- як витягти з президентського бізнесу 20 млн грн на схему

- скільки грошей заробили

- Гладковський-молодший вимагає грошей

- листування про завищення ціни поставок

- листування партнерів про ненажерливість Гладковського-молодшого

- Гладковському-молодшому потрібні півмільйона гривень на Новий рік

- листування про відкат директору Житомирського бронетанкового заводу

- листування про відкат директору Ізюмського приладобудівельного заводу

- на Харківський бронетанковий завод відкат скидали на приватівську картку.

- перша поява Гладковського-старшого Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

шо там розслідувать

вже давно пора ставити до стінки

 

натомість маємо отакоє от:  :fp1:

 

Лідер фракції "Батьківщина", кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила, що разом з іншими фракціями починають початок процедури імпічменту президента Петра Порошенка після розслідування журналістів про збагачення його оточення в оборонній сфері.

Про це вона сказала з трибуни Верховної Ради.

За її словами, напередодні журналісти опублікували розслідування про схеми збагачення оточення Порошенка на оборонці, яке говорить про те, що всі заяви президента про патріотизм - фейк.

"Те що журналістами було знайдене, підпадає під статтю 111 Кримінального кодексу України. Це державна зрада, умисно вчинена громадянином України на шкоду суверенітету, територіальній цінності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній безпеці країни", - заявила вона.

 

Політик додала, що  по суті це сприяння ворогу, знищення української армії та сприяння країні окупанту у захопленні України.

"Разом з іншими фракціями ми починаємо процедуру імпічменту президента І ми звертаємося до всіх без виключення депутатів, які мають честь і совість для того, щоб поставити на місце всі ті організовані злочинні угруповання", - сказала Тимошенко.

Змінено користувачем Миклован
Link to comment
Share on other sites

Тимоха, мабуть не в курсі, що немає закону про тимчасові слідчі комісії ВР.  Який імпічмент, нах?  :fp1:

і про процедуру імпічменту нема закону. А якби і був, то за 2 місяця до виборів не встигли б імпічнути ніяк. Чи Юлька вже погодилась на 2 термін Пороха? :consul:

Link to comment
Share on other sites

і про процедуру імпічменту нема закону. А якби і був, то за 2 місяця до виборів не встигли б імпічнути ніяк. Чи Юлька вже погодилась на 2 термін Пороха? :consul:

Не встигне, але розкрити свинячу суть шоколяду можна добре!

Link to comment
Share on other sites

Який талановитий мальчег

 

Фигурант расследования о коррупции в оборонной сфере сын первого заместителя секретаря СНБО Олега Гладковсго Игорь является почетным консулом Сейшельских островов в Украине и может иметь дипломатический паспорт и дипломатический номер на автомобиле. В частности эту информацию можно проверить на сайте МИД

"Почетное консульство Республики Сейшельские Острова в Киеве, руководитель пан Игорь Олегович Гладковський, почетный консул", — отмечается на сайте украинского ведомства.

В свою очередь депутат Сергей Лещенко отмечает, что это может быть "предусмотрительный шаг" на случай побега из страны.

 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Я вже писав в іншому топіку, що мета того кіпішу не імпічмент, а множення на 0 кефірного рейтингу Петрушки. До виборів вистачить. А ще Бігус обіцяв продовження серіалу. До речі, а чому місцеві порохойоби, як лайна в рот набрали?  :gigi:

Link to comment
Share on other sites

Я вже писав в іншому топіку, що мета того кіпішу не імпічмент, а множення на 0 кефірного рейтингу Петрушки. До виборів вистачить. А ще Бігус обіцяв продовження серіалу. До речі, а чому місцеві порохойоби, як лайна в рот набрали?  :gigi:

В АП паніка, не встигли методички підготувати  :D

Link to comment
Share on other sites

Тим часом, на Хвупі, брюкі превращаюцца, превращаюцца, превращаюцца.... в елєгантниє шорти! То не зрада, то перемога!  :lol2:

 

По поводу бигусаcьогодні в 17:03
IP/Host: ---.mlt.volia.net
я не понял

чуваки контрабадно возили запчасти для наших танков - так в чем проблема ?

их наградить надо

почему на них наезжают ?
и тем более почему гнобят Порошенко ?
Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Валентин Бушанський
24 хвилин тому

РОСІЙСЬКИЙ СЛІД ВЕДЕ В 
АДМІНІСТРАЦІЮ ПЕТРА ПОРОШЕНКА

Кілька слів щодо розслідування програмою «Наші гроші» корупційних оборудок в «Укроборонпромі» та причетності до них Олега Гладковського – Першого заступника Секретаря РНБО. 
По-перше, жодних «контрабандних» поставок із Росії комплектуючих до бронетехніки бути не могло. Комплектуючі надходили або з російських воєнних заводів, або, найчастіше, вже використані з військових складів. А це означає, що російська сторона дуже добре була інформована щодо того, які саме комплектуючі та якої якості надходять до України. І коли я кажу «російська сторона», то це означає – Путін. 
 

Водночас, російська митниця, як і українська, до речі, не могла не знати, які саме вантажі мають підлягати огляду, а які пропускати із заплющеними очима. 
 

А це означає, що російська сторона на рівні оборонної промисловості, обліку військового майна, митної та прикордонної служб сприяла т.зв. «контрабанді». Мета? 
1. Аби Україна і надалі залишалася залежною від російських комплектуючих.
2. Аби в Україні процвітала корупція. 

 

По-друге, мушу привернути увагу до своєї публікації на сайті «Газета по-українськи» під назвою «Порошенко домігся нечуваного» (5 липня 2018 року). У статті прямо називалось ім’я Олега Гладковського (Свинарчука). Зокрема, я писав, що, за словами представників фірми Stiletto, саме Олег Гладковський, виконуючи волю Росії, блокує в Україні будівництво патронного заводу. Так, жодних обмовок: Stiletto називають Гладковського виконавцем рішення, яке прийняте в Кремлі. 
 

По-третє, у згаданій статті я ставлю питання: а яка роль Петра Порошенка в усій цій історії з блокуванням будівництва патронного заводу? Відповідь очевидна: діяльність Гладковського була б неможливою, якби вона розходилась із пріоритетами самого Петра Порошенка. А це означає, що на вершині піраміди з пограбунку військового бюджету не Гладковських, а його шеф – Петро Порошенко. І звернімо увагу на деталь: «Кузня на Рибальському», одним із власників якої донедавна був Петро Порошенко, напряму задіяна в схемах, які викриті журналістами «Наші гроші».

 

ВИСНОВОК

 

Перше, корупційна схема, яка викрита журналістами програми «Наші гроші», напряму вказує на корумпованість Олега Гладковського та Президента України Петра Порошенка. 
Друге, Олег Гладковський і Петро Порошенко причетні не тільки до корупції, а й лобіювання російських інтересів, зокрема збереження контролю Росії над українською оборонною промисловістю. 

 

А це означає – третє – Петро Порошенко та його підлеглий Олег Гадковський діють не лише у власних інтересах, а й інтересах Росії. 
Отже, Президент Петро Порошенко, згідно із очевидними фактами, – зрадник Батьківщини й агент Кремля.

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Про компанию Стилетто Украина тут http://military-informant.com/pressreleases/stiletto-ukraina-razrabotala-unikalnuyu-pulyu-sposobnuyu-probivat-lyubuyu-bronyu.html

 

Тяжеленная бронеплита размером сантиметров 60 на 60, что стоит в углу комнаты, местами напоминает сито. Это лобовая броня от БМП-1 толщиной 18,5-20 мм. Большая часть пробитий — сквозная. В некоторых местах видны застрявшие сердечники пуль. «И те, и другие – это наши пули, массой 12 и 13 грамм. Просто у 13-граммовой пули немного другая форма сердечника. Со ста метров плита была пробита всеми 13-граммовыми пулями как из винтовочного патрона 7,62 на 51, так и 7,62 на 54. Такая же история была и в Англии, в компании «Кинамко» (KYNAMCO LIMITED), где мы стреляли по броне толщиной 22 мм от одного серьезного производителя. Из винтовки пулей 338 Лапуа Магнум простелить ее не удалось, а с обычной винтовки с патроном 7,62 на 51 с нашей пулей мы эту броню «брали» без проблем».
Link to comment
Share on other sites

Привет. Мы провели сутки после расследования ничего особо не комментируя (текст делали и всю постэфирку). За это время чуть не спалили дом Гладковского (официально осуждаю), собираются сжечь Укроборонпром (фальстарт ребята, вы еще не видели продолжения, потом опять будете ехать). Тимошенко первая успела добежать до трибуны Рады и покричать про импичмент (ця мерзость у нас через недельку отдельно выхватит люлей, не переключайтесь).

 

Разумеется куча вопросов, конспирологии, версий. Время и мне высказаться. Основное:

 

0. Это НЕ расследование про контрабанду. И мы четко артикулировали эту мысль в сюжете. Собственно, пацаны и не были контрабандистами. Никто из них не трясся в грузовиках по полям. Никто не рисковал поездками запоребрик. Они покупали уже в Украине у контрабандистов, добазаривались за откат с Укроборонпромом, благодаря этому множили цену «на 2, а потом на 2,5» и сосали бабло. Это раза три повторяется в сюжете. Нет никакого «они героически тянули контрабанду для армии, могут и поворовать». Они покупали у тех, кто тянул и накручивали цену в разы. Всё. Я хер знает, как это ЕЩЕ ЧЕТЧЕ сказать.

 

1. Это первые 2 серии из 4. Очень много ответов будут дальше. Но! Я натурально счастлив, что мы разбили всё на серии, и все высказываются уже сейчас. Мы выбрали сериальный формат от безысходности: очень сложно впихнуть в телеэфир полтора часа сразу. Да и подготовить такое кино – та еще задачка. Но теперь буду говорить, что это моя гениальная задумка.

 

2. Это первые 2 серии из 4-х. Следующая, 3-я посвящена коррупции топов Укроборонпроме. И я был уверен, что именно она станет самой ударной. Первые две скучноваты. Последняя – о том, как ребята хоронили свои уголовные дела. И она… особенная.

 

3. В основе этого расследования лежит другое, тоже Лесино, от 17 года. Факты из него в обобщенном виде упоминаются и в этом расследовании. Тогда никакой переписки не было. А финансовая отчетность фиктивных компаний, документация с заводов про говнокачество и прочее – уже были. Переписка лишь облекает коррупцию этих пацанов в яркие цитаты и добавляет нам немного фигурантов.

 

В следующем посте будут самые популярные вопросы-набросы и ответы на них. Вопросы и гипотезы можете писать и тут в комментариях. Я думаю ничего нового после вчера не добавите, но вдруг.

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...