Перейти до змісту

Свинарчук-Гладковський і українська оборонка. Розслідування


Citizen UA

Recommended Posts

Хомаха пише на ФБ, що знає особисто доповідача

 

Вадим Хомаха поширив допис.
2 год · 
 

Ще раз про зброю і "арміюмовутомас".
Мародери під час війни - працюють на ворога. 
Ст. 111 ч.1 ККУ.

 

Please wait.. Loading
Link to comment
Share on other sites

Свинарчуки ще й сталь "броньовану" для оборонки поставляли, яка не була бронею по факту. Порося на свої подєлки з "Ленінської кузні" теж таку броню ставило? Судячи з того, як їх у Керченській протоці пошматували, то так

 

Володимир Рисенко

Четвертая серия «бирюковских» проваджень про гребаных ̶к̶о̶н̶т̶р̶а̶б̶а̶н̶д̶и̶с̶т̶о̶в̶ мародеров свинарчуков. Хотел сделать итоговую серию, но этот эпизод нужновынести отдельно, пока я от ненависти не взорвался.

 

На бронетанковые заводы поставлялась сталь, которую использовали на БТР-3Е, БТР-4, ББМ «Дозор-Б». Но которая броней НЕ ЯВЛЯЛАСЬ! Дальше просто цитатой.

 

«В ході випробувань бронетехніки якість броньованої сталі викликала сумнів, оскільки характер ушкоджень, отриманих в ході обстрілу корпусу ББМ «Дозор-Б», засвідчив невідповідність заявленим вимогам по кулестійкості.

 

Заявник ОСОБА_3 повідомив, що броньовані сталеві листи, які ніби були закуплені державним підприємством, не відповідають вимогам ЄС щодо маркування броньованої сталі і мають сумнівне походження, а саме: у сталевих листів відсутнє антикорозійне покриття, на листи не нанесено номер виплавки сталі, на листах відсутнє індивідуальне маркування номеру листа броньованої сталі, відсутнє зображення направлення прокату листа при його виготовленні на заводі.

 

Також, заявник ОСОБА_3 повідомив, що на базі металургійної лабораторії ДП «Південмаш» було проведено мікроскопічний та хімічний аналіз відібраних шматків, за підсумками якого встановлено невідповідність хімічного складу броні заявленим характеристикам».

 

Эти поставщики не контрабандисты, и даже не мародеры. Они просто убийцы. Блд, я не могу это больше читать. http://reyestr.court.gov.ua/Review/63491061

UPD. В связи с критическим замечанием моего единомышленника, убрал из текста поставку свинарчуками. Потому что поставляли эту сталь "фиктивные" фирмы, перечисленные в ухвале и "Оптимумспецдеталь" одна из них, а доказать кто эти фирмы контролировал и должно следствие. Поставки дырявой стали вместо брони это не отменяет. В обыске ТОВ «Оптимумспецдеталь» суд НАБУ отказал http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/58708658

 

53419665_2356910641245667_26360004437920

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Завтра продовження серіалу Бігуса. Як то воно спатиметься свинарчукам сьогодні після фаєр-шоу?

https://enovosty.com/uk/news_politics-ukr/full/103-rejting-poroshenka-ruxnuv-na-tli-skandalu-iz-rozkradannyam-armii

 

Рейтинг Порошенка рухнув на тлі скандалу із розкраданням армії

 

Президент України Петро Порошенко втратив шанс на вихід до другого туру виборів через оприлюднені факти причетності свого оточення до розкрадань в українській армії. Про це свідчать дані соцопитування, проведеного з 20 по 26 лютого центром соціальних досліджень «Софія», повідомляє видання strana.ua.

poroshenko_ed-460x306.jpg

За даними дослідження, рейтинг Петра Порошенка наразі складає 12,1%, що автоматично ставить його на третє місце після В.Зеленського – 18,3%, та Ю.Тимошенко – 15,4%. Четверте місце, за даними соціологів займає Ю.Бойко – 11,2%.

Інші кандидати мають рівень підтримки менше 7,0%. Зокрема, Анатолія Гриценка підтримують 6,4% респондентів (серед тих, хто має намір голосувати), Олега Ляшка – 4,3%, Євгена Мураєва – 2,5%, Андрія Садового – 2,1%, Олександра Шевченка – 1,9 %, Олександра Вілкула – 1,7%.

Також під час інтерв’ю учасників опитування запитали: “Хто з кандидатів в разі обрання президентом України здатний забезпечити припинення війни і встановлення миру на Донбасі?”. Чинного президента Петра Порошенка в ролі миротворця вказали лише 4,0% опитаних.

Загалом, якби президентські вибори відбулися в найближчу неділю, бажання проголосувати на них виявили 77% жителів України. Опитування проводилося з 20 по 26 лютого. І, що характерно, в цьому опитуванні діючий президент зайняв третє місце, хоча раніше П.Порошенко посідав друге місце в рейтингу.

Нагадаємо, журналісти програми «Наші гроші» оприлюднили докази того, що неякісні запчастини та техніку із Росії роками контрабандою продавали «Укроборонпрому» через підставні фірми. Журналісти стверджують, що в цій схемі були залучені друг і партнер президента, член Ради нацбезпеки Олег Гладковський та його 22-річний син Ігор.

 

Читать полностью на https://enovosty.com/uk/news_politics-ukr/full/103-rejting-poroshenka-ruxnuv-na-tli-skandalu-iz-rozkradannyam-armii

Link to comment
Share on other sites

ХА-ХА-ХААААААААА

на дебілів розраховано

 

треба дивитись ХТО підняв цю тему 

ну, чому саме зараз, то зрозуміло... :nose3:

Тут потрошки отримали нову методичку з Ольгіно чи прямо від хуйла з результатами опитування в АП на Банковій та держобладміністраціях. Там потрох має рейтинг вище 41’%. Зашквар з Укроборонпромом підняв його рейтинг!

Link to comment
Share on other sites

ХА-ХА-ХААААААААА

на дебілів розраховано

 

треба дивитись ХТО підняв цю тему 

ну, чому саме зараз, то зрозуміло... :nose3:

То твоя АНАЛітега дебільна. Ближче до виборів подивимося, як рошенобляді від Петрушки, як від чумного тікати почнуть :)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Хоня, ваше ха-ха-ха может прокомментировать не тока дедужко Фройд, но даже дохтур Олдбой, известный в народе как Ишакофф. Как списуалист. Стоматологи тут не  помогут. Женницца лечицца тебе надо, барин.  (цы)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

То твоя АНАЛітега дебільна. Ближче до виборів подивимося, як рошенобляді від Петрушки, як від чумного тікати почнуть :)

Ну не все тикати будут. А от невиноватая я! Он сам пришел! мы таки услышим. :pleasant:

Змінено користувачем Ita
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

свинарчук молодший зайнявся продакшеном

якесь УГ і тухла бімба 

 

Ай маладца, крисьониш малолітній, бо кращої антиреклами для Петрушки годі й шукати. Постяв в очі рошенівському лохторату знатно. Чи втруться?

Link to comment
Share on other sites

і як ягідка на тортику буде 4-а серія про всі ці так звані "правоохоронні" органи

це якийсь тотальний кабздець

"ми на фінішній прямій були", ага 3 роки...

 

кожний майдан робив гірше

чому?

Link to comment
Share on other sites

І Гайдай про те ж саме

 

зі

Солдка Трупна Квточка, зараз саме час перевдягнути трусєля в пальотє  :gigi:

 

Они реально не понимают, что сейчас дразнят цунами. А все шишки летят в их «крестного отца» - Петра Алексеевича.

 

Please wait.. Loading
Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Корупціонери намагаються перейти в контрнаступ, поки що на юридичному фронті:

 

https://24tv.ua/koruptsiya_v_ukroboronpromi_gladkovskiy_podav_do_sudu_na_avtoriv_skandalnogo_rozsliduvannya_n1121855

 

Корупція в "Укроборонпромі": Гладковський подав до суду на авторів скандального розслідування

 

Ігор Гладковський, який є одним з головних фігурантів розслідування про масштабні корупційні схеми в "Укроборонпромі", подав до суду на журналістів програми "Наші гроші" – керівника проекту Дениса Бігуса і розслідувачку Лесю Іванову.

Подов Гладковський подав до Подільського районного суду Києва 4 березня. 

Читайте також: В "Укроборонпромі" відреагували на журналістське розслідування про корупційні схеми

Розглядатиме справу суддя Володимир Гребенюк.

1121855_6580124.jpg?201903121615
Гладковський подав позов на Бігуса 

На переконання Ігоря Гладковського, метою розслідування журналістів була дискредитація чинного президента Петра Порошенка під час виборчої кампанії.

Коротко про корупційні схеми в "Укроборонпромі"

• На початку війни група молодиків вступає у змову з оборонними чиновниками. Вони скуповують військові запчастини у російських контрабандистів, а також по складах української армії. Накручують ціну у рази і за змовою з державним концерном "Укроборонпром" продають на його заводи.

• До групи входять: замсекретаря Ради нацбезпеки і оборони Олег Гладковський, його син Ігор, колишній працівник концерну Віталій Жуков, Андрій Рогоза – дрібний жулік, спеціаліст із контрабанди. У справі фігурують люди, наближені до президента Петра Порошенка, і навіть колишній завод гаранта "Кузня на Рибальському".

• Центром оборудок стає підставна компанія "Оптимумспецдеталь", скорочено Оптима. Група заробляє понад чверть мільярда гривень. Значну частину роздає на хабарі і відкати. Молодший Гладковський відповідає за тиск на оборонних чиновників, а старший переконує, що нічого про це не знав.

Link to comment
Share on other sites



«Петро Олексійович знає все, що відбувається в «Укроборонпромі». Я переконана, що він рахує там кожну копійку.


Ми, на жаль, є свідками того, як в Україні впродовж війни діє злочинне угрупування, яке наживається на оборонному бюджеті. Найбільшою нашою трагедією є те, що головою цього злочинного угрупування на сьогодні є Президент України», — Oksana Syroyid



 









 








  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

і як ягідка на тортику буде 4-а серія про всі ці так звані "правоохоронні" органи

це якийсь тотальний кабздець

"ми на фінішній прямій були", ага 3 роки...

 

кожний майдан робив гірше

чому?

от на таких дебілів як всі хто чекає серії від крємльовскай прамакакашкі бігуса

це і розраховано

 

:lol2:  :lol2:  :lol2:

Link to comment
Share on other sites

От шо піздюліна Вашингтонського обкому животворяща робить. Цікаво, як Порося планує прикривати свою дупу?   :lol2:

 

 

Необходимо инициировать независимый международный аудит государственного концерна "Укроборонпром" и реформировать его, написал на своей странице в Twitter президент Петр Порошенко по результатам заседания Совета нацбезопасности и обороны. В то же время фамилия президента фигурирует в скандале с махинациями в оборонном секторе, который возник после обнародования соответствующих материалов журналистского расследования.

 

"Сегодняшнее заседание Совета нацбезопасности и обороны, посвященное вопросам обеспечения оборонно-безопасного сектора вооружением и военной техникой. В том числе – реформированию "Укроборонпрома", усилению прозрачности его деятельности, борьбе с коррупцией", - написал Порошенко.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...