Перейти до змісту

Кінець світу наближається...


zero

Recommended Posts

Повені загрожують більшості держав у просоченій дощем США на Середньому Заході
  • Як крижані, смертоносні повені, що живляться дощами і таненням снігу, відступають в штаті Небраска і Айова, залишаючи зруйновані будинки, потоплену худобу і затоплені сільськогосподарські угіддя.
  • Затоплення від шторму минулого тижня вже завдало майже 1,5 мільярда доларів шкоди в штаті Небраска, вбило принаймні чотирьох людей з іншим безвісти.
  • Президент Дональд Трамп у четвер затвердив декларацію про стихійне лихо для Небраски, зробивши федеральне фінансування доступним для постраждалих осіб у дев'яти округах штату

Синоптики попередили, що повені, ймовірно, продовжуватимуться до травня, і можуть погіршитися в найближчі тижні.

"Це формується, щоб бути потенційно безпрецедентним сезоном повені, з більш ніж 200 мільйонами людей в небезпеці", Ед Кларк, директор Національного центру водних ресурсів океанічних і атмосферних вод (NOAA) в Тускалуса, штат Алабама. весняний світогляд агентства.

"Це не закінчилося", сказав Девід Рот, метеоролог з Центром прогнозування погоди національної служби погоди, додавши, що річка Міссурі побачить ще кілька великих гребенів повені протягом наступного тижня.

https://translate.google.com.ua/translate?hl=uk&tab=wT&sl=en&tl=uk&u=http%3A%2F%2Ftheeconomiccollapseblog.com

Link to comment
Share on other sites

По різним оцінкам їжа піде до 20 відсотків вверх цього року через цю повінь,бо там фактично осередок сг виробництва в Штатах.Причому по всьому світі бо експортують багато
Link to comment
Share on other sites

 

 


Питання: який світ кінчається?

 

досі деякі представники совкого покоління називають гроші рублями і вулиці старими назвами, кардинальні зміни для когось це кінець їхнього світу.

Link to comment
Share on other sites

Уряд попереджає про історичне, поширене повені «до травня» - ціни на продовольство стрімко зростають, оскільки 1000 разів ферм знищуються

 

Ми ніколи не бачили катастрофічних повені, як це, і NOAA тепер говорить нам, що буде більше великих повені протягом принаймні ще два місяці. У четвер Національна адміністрація з питань океану і атмосфери попередила, що «історичне, поширене повені» буде «продовжуватися до травня». Більше 90 відсотків верхнього Середнього Заходу і Великих рівнин в даний час охоплені в середньому 10,7 дюймами снігу , і весь цей сніг починає танути. Це означає, що ми збираємося перейти від однієї з найгірших зим в сучасній історії до сезону повені, який вже прийняв апокаліптичний поворот для фермерів по всій Америці. На даний момент мільйони гектарів сільськогосподарських угідь вже підводні. Тисячі фермерів цього року не зможуть вирощувати сільськогосподарські культури, і тисячі інших фермерів, які були фінансово зруйновані повені, ніколи більше не повернуться в сільське господарство. Це вже найгірша сільськогосподарська катастрофа в сучасній американській історії, і вона стане набагато гіршою.

 

Я вчора опублікував статтю про цю кризу, і мене турбує той факт, що більшість американців, схоже, не розуміють серйозності того, з чим ми стикаємося.

 

Мільйони бушелів пшениці, кукурудзи та сої були знищені повені, сотні мільйонів доларів худоби були втрачені, і всі ми незабаром відчуватимемо набагато більше болю в продуктовому магазині.

 

І це було б повноцінним і вичерпним національним кошмаром, навіть якщо повені закінчилися, але NOAA просто сказала нам, що ми повинні очікувати більш катастрофічних повені протягом наступних двох місяців ...

 

Наш # SpringOutlook 2019 вийшов сьогодні: історичний, поширений потік продовжується до травня . Знайдіть карту, виділіть відео та більше на https: // bit.ly/2JqDsIG @ NWS # Spring # Flooding

 

Насправді, NOAA використовує слова "безпрецедентний сезон повені" для опису того, що відбувається, і вони попереджають, що "більше 200 мільйонів людей" знаходяться під загрозою ...

 

Синоптики попередили, що повені, ймовірно, продовжуватимуться до травня, і можуть погіршитися в найближчі тижні.

 

"Це формується, щоб бути потенційно безпрецедентним сезоном повені, з більш ніж 200 мільйонами людей в небезпеці," Ед Кларк, директор Національного центру з питань океанічних і атмосферних вод (NOAA) Національного центру води в Tuscaloosa, штат Алабама, заявив у четвер в весняний світогляд агентства.

 

З усіх стихійних лих, які ми бачили в останні роки, це найбільша, і американське виробництво продуктів харчування буде різко постраждало, оскільки багато фермерів не зможуть вирощувати сільськогосподарські культури у 2019 році.

 

"Реальність, що це не буде закінчено протягом дуже довгого часу", сказав Йоргенсон. «Після 2011 року люди мали можливість повернутися. Для мене, як фермера, тут є затоплені гектари, щоб подумати, що я зможу посадити врожай за 45 днів, практично неможливо. "

 

І багато фермерів ніколи не відновляться після цієї катастрофи.

 

Згідно з одним фермером в Айові , десь близько половини фермерів у всьому окрузі не зможуть повернутися з цього…

 

"Я б сказав, що 50% фермерів у нашому регіоні не зможуть оговтатися від цього" , - сказав на цьому тижні Дастін Шелдон, фермер з південно-західного району штату Айова, що постраждав від повені, в окрузі Фремонт поблизу річки Міссурі.

 

Я сказав це вчора , і я скажу це ще раз. Це найгірший удар по сільському господарству США, який я бачив за все своє життя.

 

Кількість продовольства, яка тільки що була втрачена, абсолютно вражає. У зв'язку з торговою війною, фермери зберігали більше пшениці, кукурудзи та сої, ніж коли-небудь раніше, і тепер повені знищили більшу частину того, що було збережено ...

 

Оскільки ціни в минулому році різко впали на тлі поточної торгівельної боротьби, виробники, зіткнувшись з продажем сільськогосподарських культур у збиток, заклали історичний обсяг зерна в намотувальні пластикові труби і сталеві бункери. Деякі сім'ї, які страждають від готівки, нагромаджують посіви у своїх коморах або на землі.

 

Фермери кажуть, що зараз вони знаходять розірвані пакети для зберігання, а бункери розкриваються, зерно змивається або забруднене. Джефф Жоргенсон, фермер і регіональний директор Асоціації соєвих бобів Айови, заявив, що побачив принаймні десяток бункерів, які розірвалися після того, як зерна зросли, коли вони стали мокрими.

 

За даними Міністерства сільського господарства США, будь-яка пшениця, кукурудза або соя, які забруднені паводковими водами, повинні бути знищені.

 

Я знаю, що вчора я поділився наступною цитатою, але щоб дати вам уявлення про масштаби втрат, які ми бачимо, я хочу поділитися ним ще раз ...

 

Станом на 1 грудня, виробники в країнах із затопленнями - включаючи Південну Дакоту, Небраску, Канзас, Міннесоту, Айову, Міссурі, Вісконсін і Іллінойс - мали 6,75 млрд. Бушелів кукурудзи, сої та пшениці, які зберігалися на своїх фермах - 38% від загального числа Постачання США на той час , за даними Міністерства сільського господарства США.

 

І пам'ятайте, що затоплення тільки починається.

 

В одному окрузі в Айові вже знищено 1,8 мільйона бушелів кукурудзи та сої . Загальнонаціональні втрати відсутні.

 

Само собою зрозуміло, що ціни будуть йти вгору в продуктовому магазині, і вони будуть продовжувати підніматися протягом решти року.

 

На жаль, навіть після того, як паводкові води підуть, пошкодження, яке було зроблено для нашої сільськогосподарської інфраструктури, займеться роками ...

 

Як води почали відступати в частинах Небраски, пошкодження сільських доріг, мостів і залізничних ліній тільки почали з'являтися. Ця інфраструктура є надзвичайно важливою для аграрного сектору США для переміщення продукції з ферм до заводів з переробки та транспортних вузлів.

 

Збиток на дорогах означає, що вантажівкам буде важче доставляти насіння для фермерів на наступний сезон посадки, але в деяких районах повені на полях змусять їх використовувати неможливо.

 

У самому місті Небраска сотні миль сільських доріг були повністю розмиті, і фермери, такі як Аннет Блум, мають надзвичайно важкий час, просто дістаючись до головної дороги ...

 

"Ми повинні їхати три милі через пасовище і пасовища, щоб просто вийти, тому що наші дороги пішли", - каже вона. "І кукурудзяні поля будуть руйнівними, щоб потрапити і посадити і отримати, що відбувається, тому що зазвичай ми посадки протягом наступних двох тижнів, і це не станеться."

 

Багато фермерів Америки сміливо продовжуватимуть діяти після цієї катастрофи, але для багатьох інших прибуток фінансової точки прибуття.

 

Фермерські банкрутства вже піднялися до найвищого рівня після останньої рецесії до початку цього повені, і зараз ця криза призведе до того, що багато хто з них відсторониться від професії назавжди. Нижче наведено новини NBC …

 

Деякі фермери у графстві Фремонт, ймовірно, не повернуться до своєї землі, сказали багато фермерів.

 

"Багато людей не зможуть продовжити після цього," сказав Julius Schaaf, 66, хто сказав 1.500 його 4000 акрів поточно під водою.

 

Врешті-решт, це буде час, перш ніж ми дізнаємося про повний збиток американських ферм і продовольства, але всі експерти погоджуються, що це буде безпрецедентно.

 

Ціни на продукти харчування вже високі, але правда полягає в тому, що вони такі низькі, як вони збираються. У нашому центрі цього року буде вироблено набагато менше їжі, що буде означати стрімке зростання цін у наших продуктових магазинах.

 

І це лише один з елементів «ідеальної бурі», що виникає. Наше суспільство починає трястися по-різному, і 2019 рік, безумовно, стає дуже «цікавим» роком.

 

https://translate.google.com.ua/translate?hl=uk&tab=wT&sl=en&tl=uk&u=http%3A%2F%2Ftheeconomiccollapseblog.com

 

==============

як тільки в штатах зростуть ціни на пшеницю, то арабам, які розмножились на українській та казахський пшениціі буде досить важко, почнеться хаотичне змінення структури цін.

Link to comment
Share on other sites

досі деякі представники совкого покоління називають гроші рублями і вулиці старими назвами, кардинальні зміни для когось це кінець їхнього світу.

Ну, деякі мешканці з Брайтон-Біч називають бакси мериканськими рублями...

Link to comment
Share on other sites

Президент США Дональд Трамп підписав декларацію про визнання суверенітету Ізраїлю над Голанськими висотами, які є предметом територіального спору між Ізраїлем і Сирією.

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/2666961-tramp-oficijno-viznav-golanski-visoti-teritorieu-izrailu.html

 

===========

Фактично це зелене світло для кацапів - немає України - немає територіальних проблем

Link to comment
Share on other sites

Фінансова паніка 2019 року?

 

Спотворення кривої прибутковості будується з величезною силою. Є величезні пропозиції для США 90-денних T-рахунки з навколо світу та ніяких пропозицій. Дефіцит американського урядового паперу зараз повідомляється нам зі столів Репо по всьому світу. Існує велика паніка в доларах, оскільки ринки, що розвиваються, опиняються під фінансовою кризою, частково, підштовхується Туреччиною. Уряд просто захопив інвесторів і відмовився дозволити трансакції з турецької ліри. Заперечення Туреччини з інвесторами викликало занепокоєння трейдерів у світі, які все більше наближають світ до великої фінансової паніки, яка відбудеться у травні 2019 року.

Є серйозна криза ліквідності, яка може затягнутися в травні 2019 року. Європейські банки завантажили свої портфелі за рахунок кредитів на нерухомість завдяки кількісному ослабленню та негативним процентним ставкам, а також заборгованості нових ринків. Іспанські банки особливо інвестували в турецький борг, де вони сподівалися отримати найвищі прибутки, очікуючи, що МВФ ніколи не дозволить Туреччині визнати дефолт. Крім того, банки кредитували один одного, щоб уникнути парковки грошей у Європейському центральному банку, де їм буде стягнуто негативну процентну ставку.

Валюти з ранду Південної Африки до реальних Бразилії свідчать про зростання очікуваної волатильності, що свідчить про занепокоєння, яке вони можуть найслабше послабити разом з турецькою лірою, яка переходить у травень. Цінові коливання викликали раптові глибоко вкорінені побоювання, що до кінця року може статися крах ринку.

Ми детальніше оновлюватимемося на приватному блозі. Однак майте на увазі, що ця крива інвертованої прибутковості жодним чином не відображає рецесію США. Це глобальна фінансова паніка, що розгортається у великому масштабі. Ось чому ми вибрали травень для WEC в Римі . Це набагато більше, ніж просто політика. Це починає розвиватися в серйозну кризу ліквідності, де ми можемо побачити більше країн, які намагаються контролювати капітал, щоб зберегти цей день.

https://translate.google.com.ua/translate?sl=en&tl=uk&js=y&prev=_t&hl=uk&ie=UTF-8&u=www.armstrongeconomics.com&edit-text=

Link to comment
Share on other sites

Анунаки зустрічають танунахів.

До речі в Штатах по підрахунках до 4 відсотків населення це так звані преппери.Тобто люди які активно готуються до якогось здеця і хомячкують їжу ,зброю,медикаменти

Змінено користувачем coolzak
Link to comment
Share on other sites

 

 


До речі в Штатах по підрахунках до 4 відсотків населення це так звані преппери.Тобто люди які активно готуються до якогось здеця і хомячкують їжу ,зброю,медикаменти

якщо є зайві фінанси, то чому б не підготуватися...

Link to comment
Share on other sites

Всі ознаки наближення пухнастого північного звірка - то ознака наближення до межі якісної зміни. В кого є Голова на плечах - той знайде рішення як перейти на новий рівень. В кого Голови нема - тому як повезе... 

Теорія питання тут:

http://uapolitics.com/topic/38220-revoliutc%D1%96ia-sv%D1%96domost%D1%96-druge-prishestia-khresta/

 

B-)

Link to comment
Share on other sites

В кого голови нема намагаються зупинити цей перехід шляхом голосування за популістів "які їх почують та врятують"

Важливо: кого більше? З головою, чи без голови.

Я оптимістично вважаю, що з головою більше.  [ua]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

хуйлу кінець нарешті? і його посіпакам?

 

Расія скоро зустрічатиме недотравленого спасителя...

 

Не вперше кажу, Україна цікава світу поки є Хуйло.Як тікі Рашку очолить хтось більш менш адекватний і не такий одіозний як Плєшивий ушльопок - мафіозно-олігархічна українська держава, розсиплеться протягом 5-6 місяців.

Link to comment
Share on other sites

Може бути й гірший варіант: якщо хуйло з якогось бодуна полізе в залупу з Китаєм. Росія тоді моментально стане своїм сучим сином і плацдармом проти реальної загрози для Штатів, а Україна піде розмінною монетою, бо самостійно ні на що не здатна з такою владою і такими виборцями.

 

Правда не вірю, щоб путін так тупанув, бо в тій ситуації Україна йому буде вже до лампочки...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
×
×
  • Створити...