Перейти до змісту

Василь Ломаченко


Alex_A

Recommended Posts

Россия претендует на бой Усика с Гассиевым ;o

Один из руководителей Федерации бокса России Умар Кремлев заявил, что финал Всемирной боксерской суперсерии (WBSS) может пройти в России. :td:

"Мы будем оказывать максимальное давление на организаторов :consul: WBSS, чтобы финал турнира прошел в России. Мы уже начали действовать и обозначили свое намерение перебить цену, заплаченную за шоу Саудовской Аравией. Рассчитываем, что финал пройдет 22 июня", — сказал Кремлев.

https://vesti-ukr.com/sport/boks/276200-rossija-pretenduet-na-boj-usika-s-hassievym

Link to comment
Share on other sites

Букмекери прогнозують українцю Олександру Усика перемогти росіянина Мурата Гассієва і стати абсолютним чемпіоном світу.

Букмекерські контори розпочали приймати ставки на фінал Всесвітньої боксерської суперсерії Усик – Гассієв, передає "Сегодня".

Вирішальний бій WBSS відбудеться 11 травня в економічній столиці Саудівської Аравії – мегаполісі Джидда. На кону будуть стояти чемпіонські пояси за всіма основними версіями (WBC, WBA, WBO і IBF), а також спеціальний трофей імені Мохаммеда Алі.

Букмекерські контори вже приймають ставки на бій Усик – Гассієв. Фаворитом, безсумнівно, є український боксер Олександр Усик.

Коефіцієнт на перемогу Усика становить 1,33, а на успіх Гассієва – 3,25. Нічиї у вирішальному турнірі WBSS не буде – на цей випадок є четвертий арбітр, який визначить переможця поєдинку Усик – Гасієв.

https://24tv.ua/ukrayina_tag1119

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Василь Ломаченко - найкращий боксер 2017 року за версією The Ring / ringtv.com Президент України Петро Порошенко привітав дворазового олімпійського чемпіона та чемпіона світу серед професіоналів Василя Ломаченка з 30-річчям. «Вітаю нашого чемпіона Vasyl Lomachenko / Василий Ломаченко з днем народження. Пишаємось тобою, віримо в твої подальші перемоги у світовому боксі», - йдеться в дописі глави держави на його сторінці в Facebook. «З 30-річчям, наш чемпіоне!», - написав Порошенко. ***Найтитулованіший український боксер народтвся 17 лютого 1988 року в м. Білгород-Дністровський Одеської області. Чемпіон світу за версією WBO у напівлегкій вазі (до 57,2 кг) та другій напівлегкій вазі (до 59,0 кг). Дворазовий чемпіон Олімпійських ігор (у 2008 та 2012 роках), дворазовий чемпіон світу (2009, 2011), чемпіон Європи (2008), багаторазовий чемпіон України. Визнаний кращим боксером 2017 року в усіх найавторитетніших опитуваннях. і 2012 роках), дворазовий чемпіон світу (2009, 2011), чемпіон Європи (2008), багаторазовий чемпіон України. Визнаний найкращим боксером 2017 року в усіх авторитетних опитуваннях.

Детальніше читайте на УНІАН: https://sport.unian.ua/boxing/10011422-poroshenko-privitav-naytitulovanishogo-ukrajinskogo-boksera-lomachenka-z-30-richchyam.html

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Не хочу нікого образити, але коли весь час бьють по голові це таки має наслідки.  Один мер Кличко чого вартий. 

Давайте будемо добрішими.   Ми ж не вимагаємо у працівників пресувального цеху абсолютного слуху.

 

:shuffle:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Сегодня Усик на пресс-конференции в ТРЦ «Гулливер» сегодня пообещал избить всех, кто возмущён его выступлением в столице агрессора:
«Хочу попросить собрать всех недовольных, которым я не нравлюсь. Я с ними выйду драться. Сколько бы их не было, я один против них выйду, — сказал Усик.
Также был заметен сильный акцент на «православие».
Усик был крайне недоволен тем, что Украина сочла оскорбительным «крестный ход РПЦ» в Киеве:
«Господи, да такого вообще нельзя говорить, шо они говорят! Больные, что ли? Это великолепно, когда люди молятся! Благодать приходит к нам, на всю страну к нам приходит благодать!».
И ещё один интересный момент — по поводу «патриотизма» Усика: он прямо заявил, что не нуждается в поддержке украинцев.
«Я ничего у вас не прошу, я у вас просто прошу не мешать мне идти тем путём, которым меня ведёт Всевышний. Не мешайте — это самая лучшая поддержка, которую можете сделать для меня».
То есть, обычный бизнесмен, который уже вложил заработанное в Москве, в бизнес-проект.
Обычный малоросс с прокремлёвской риторикой «пусть дадут мир».
Ни о каком патриотизме, поддержке народа, национальной гордости — что ещё там писали фанаты о «великом чемпионе»? — ни о чём подобном речи и близко не было.
Типичный «благожелательный малоросс» — подпевала «русского мира».
Жаль, но факт.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

, ідіть у сраку зв своїми ватанами!

Цей ватан виступає під українським прапором і вже тільки цим піднімає країну в очах всього світу, а яка користь Україні від тебе? Що корисного ти робиш, крім розгону зради по форумах? То хто з вас більший ватан? :fp1:

Змінено користувачем Zzzz...
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...