Перейти до змісту

Не буде закликів до миру, дружби, та жувачки


Dilbert

Recommended Posts

 

 


Лишний есть. Не надо? На мелиорацию Бурятии или Хакасии какой-нить пригодиццо.

 

Так я вроде на жизнь не жаловался, я наоборот с оптимизмом смотрю в будущее, так что мимо кассы...

Link to comment
Share on other sites

То есть насрать на Украину. Не люблю зеленского потому буду гадить в общий котел, что бы только президенту насолить.

Ай да патриот, просто до слез пронял.

якщо такий нелюд антиукраїнський, як ти, обурюється- то, отже, все правильно написав

  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Які паралелі.Давай краще паралелі з лемінгами.Коли їх час пийшов вони біжуть і провалля і ніщо їх не спинить.Зебіл україноненавистник.Ідея самостійної Української держави йому чужа і ворожа.І він просто маріонетка Коломи і купи ригів.Всі синяки які плачуть за родной гаваню і в яких не такм щелепа не дає вивчити українську мову злились з болотом яке думає про газ по пісят і валять ту крихку державу яка пробує вижити..Хохли проти українців.

Чергові новии з майбунього? Ну-ну...

Link to comment
Share on other sites

Какой еще общий котел?

Зеленомухие гадят в любой котел, абы деньги платили. Еще и не поймешь чьи это мухи и зачем им в улей. И что будет с медом, если мухи питаются говном.

Що педро нацарював - те він і має. Не подобається - сам винен!

Link to comment
Share on other sites

виборці, які голосували за Зеленського, то готова Асоціація майбутніх ошуканих вкладників. З усіма витікаючими наслідками.

 

 

Свирид Опанасович

 

Мої оцінки актуальної ситуації.

Вибори пройшли чесно. Це добре.

Цивілізований транзит влади – дуже важливо. Прошу забезпечити.

 

Розподіл симпатій виборців не “за Україну” і “проти України”. А лише “за Порошенка” і “проти Порошенка”. Тому кількість поданих за Зеленського голосів – то не “проти України”. І то навіть не його рейтинг. То актуальний антирейтинг пана Порошенка. Наскільки таке до нього ставлення справедливе – інше питання, зараз не про це. Кількість же відданих голосів за Порошенка – то стартовий антирейтинг Зеленського. Який у суворій відповідності до славних українських традицій дуже скоро автоматично подвоїться. 

Власного політичного рейтингу у Зеленського нема. Чи з’явиться? Велике питання. Але довго на антирейтингові свого попередника він не протягне.

 

Електорат Зеленського – різношерстий. Від націоналістів, професійних “баригоборців” і до латентних та навіть відкритих “русскомірів”. Дуже багато там і щирих українських патріотів – це факт. Задовольнити забаганки усіх, або принаймні більшості - нереально. По суті, виборці, які голосували за Зеленського, то готова Асоціація майбутніх ошуканих вкладників. З усіма витікаючими наслідками.

 

Закріплення влади Зеленського та його оточення через парламентські вибори – дуже малоймовірно. Обидва варіанти – і дострокові вибори до ВРУ, і планові – більшості “Слузі народу” не гарантують. Справжня небезпека чатує на Зеленського не з боку його відкритих противників. Вона чаїться серед його прибічників. Ох і публіка там зібралася... Ніхто з них не зацікавлений у посиленні його політичної влади. 

 

Медового місяця країни з новим президентом не буде. Зеленського ще до виборів брутально поставили рака. Болісність цього процесу обумовлюється і тією обставиною, що прийшов він у політику на гребені “десракализації влади”. Зеленський бенефіціарій цієї “десракализації” і водночас її жертва. Далі буде гірше. 

 

Чи буде період президентства Зеленського добою проросійського реваншу? Поки неясно. Такий шанс є, але в такому разі він буде швидко знесений. В силу невблаганних законів історичного детермінізму. Дуже раджу новій владі у “проросійські” ігри навіть не пробувати гратися.

 

Що нам робити в ситуації, що склалася?

 

Перше і найголовніше – припинити сварки. Невміння вчасно схаменутися і зупинити внутрішні чвари – традиційно слабке місце українців. І головна (або навіть єдина) причина усіх наших історичних невдач. 

Поділ країни на “свідомих” і “малоросів”, “еліту” і “простих людей”, “розумних” і “бидло” та будь-який інший емоційно забарвлений поділ – категорично не сприймаю і з обуренням відкидаю. З натяжкою прийму хіба що поділ на “прагматиків” та “ідеалістів”. Ідеалістів виявилося більше. Ну що ж, це діло поправиме. А загалом, кому не подобається цей український народ, хай шукає собі інший. 

 

Ті, хто пишуть “Тепер я знаю як було в 1919 році” запевняю – не знають. Все було не так.

Ми всі – і прибічники, і противники Зеленського – за Україну. Принаймні переважна більшість із нас хоче, аби Україна стала найкращим у світі місцем для життя, праці й відпочинку. Державну незалежність буде збережено. Курс України на Захід і від Росії – не спинити. Розвернути нереально. Його можна лише вповільнити, або пришвидшити, але гуртом ми можемо навіть на це впливати. 

 

Ми всі – і прибічники, і противники Зеленського – зацікавлені у контролі влади. Алгоритм цього контролю бачу один – прибічники Зеленського його і контролюють. Вони довго нам розказували який Зеленський хороший, вони його придумали, їм за нього і відповідати. А ми питатимемо з них. Втім, я на це не дуже сподіваюся, скоро тих, хто голосував за Зеленського, буде не знайти.

 

А тепер найголовніше. Активна, відповідальна й відмобілізована частина суспільства, усі небайдужі громадяни, кожен має контролювати нову владу. Президент – то лише бригадир робітників, який стоїть у нас на порозі і має робити в нашій домівці ремонт. Наша спільна задача уважно й пильно стежити за всіма його діями (а також бездіяльністю), а також діями усіх робітників із його бригади. І наше повне право їх усіх витурити. 

 

Експертів з усіх питань не існує, а доктора Бессервіссера висміяв іще Іван Франко. Тому тут важливо аби мешканці нашої спільної домівки контролювали дії нової бригади у першу чергу в сфері своїх професійних чи життєвих інтересів: бізнес, податкова політика, Армія і безпека, ФОПи, місцеве самоврядування, медицина, ЗМІ, правоохоронні органи, культура, освіта, мистецтво – словом усе, хто в чому фахово розбирається. При найменшій похибці влади - голосно про це казати. У мережах, у ЗМІ – вас почують і однодумці ваш голос підхоплять. І не треба мені розказувати, що в президента лише дві функції – міжнародна політика і безпека. Зеленський представляючи свою бригаду розказував нам і про медицину, і про прокуратуру, і про “державу в смартфоні”, і т.д., і т.п. За базар треба отвічать. 

 

Дід теж в строю. Розпорошувати сили не буду, тому традиційно зосереджуся на питаннях зовнішньої політики. Бо це критично важлива сфера і водночас - одне з найслабших місць президента Зеленського. І команда в нього теж м’яко кажучи... гм... малокомпетентна. 

 

Я далекий від настроїв “що гірше, то краще” і падіння президента Зеленського ціною катастрофи на зовнішньополітичному фронті не бажаю. Безоглядним “очернітєльством” я не займаюся, колупатися в обмовках нового президента чи його ляпах я не буду. Але серйозні промахи чи свідому шкоду інтересам України на зовнішньополітичному полі не проґавлю. У мене там миша не проскочить, прошу не переживати.

 

Однак, щоб усе було по-чесному, завтра зранку опублікую окремий пост. В якому гранично чітко й доступно окреслю коридор руху нової влади на міжнародній арені. І розставлю “червоні прапорці”, заступ за які для президента Зеленського буде травмонебезпечний, або й матиме летальні для нього наслідки. Політично летальні, звісно. Я знаю, що ніхто в оточенні Зеленського дідові застереження не прочитає, але мене це мало цікавить. Моя справа попередити. Бо контроль буде жорсткий.

Отже, прошу припинити сварки й апокаліптичні очікування. Катастрофи не буде. Розберемося в ситуації, зробим рекогносцтровку, зорганізуємося, перегрупуємося і якщо виявиться, що нова влада поводиться нечемно, вріжемо так, що мало не покажеться. Разом – ми сила.

 

P.S. Дехто впав духом і пише в контексті перемоги Зеленського, що суне темрява, а Україну вкриває ніч. Ну що ж, у такому разі взагалі прекрасно. Українці з давніх-давен, ще з княжих часів і доби козаччини, не знали собі рівних саме у нічних боях

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Що педро нацарював - те він і має. Не подобається - сам винен!

Мені подобається те, що Порох напрацював. Я йому безмежно вдячна.

Нехай відпочине - заслужив.

Особливо, що сракату макаку поховав остаточно. А клоун здується сам. B-)

Link to comment
Share on other sites

Мені подобається те, що Порох напрацював. Я йому безмежно вдячна.

Нехай відпочине - заслужив.

Особливо, що сракату макаку поховав остаточно. А клоун здується сам. B-)

Сраката макака ще на виборах у ВР дасть жару! ;)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Дід теж в строю. Розпорошувати сили не буду
Передайте діду, що будь-яка політична аналітика без згадки існування глибинної держави рєшал-бариг-олігархів, є окозамилюванням.
Link to comment
Share on other sites

Сраката макака ще на виборах у ВР дасть жару! ;)

 

Заіпьотєсь пил ковтати.

Юлькашня, Ви б хоч для прілічія не палились так відверто, що надурили зебілів і фальсифікували вибір народу.

Поступово нехай макака вилазить з ЗеШирінки. Вже ж не дєвочка, треба стримувати емоції.

Link to comment
Share on other sites

должны позасовывать свои предпочтения и убеждения в чулан

 

А з якого дива, власне, я повинен змінювати свої погляди?

Те, що зєля кон`юктурно миттю преревзувся в патріота не змінює його суті. Він максимум хохол, до українця йому як до Києва рачки. 

Ким він є насправді, показав раніше, і неодноразово. 

Те, що свого часу овоч навчився говорити мовою краще. аніж азіров азіровкою, теж не змінило до нього ставлення. 

 

Найкраща овеча шкура, надіта на вовка, ні на йоту не зробить його овечкою.

Що далі?

Боротьба за Україну продовжується. На новому етапі. 

Змінено користувачем Святослав_
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

"Кадыров с Россией готовы "протянуть руку"

Прокомментировал выборы в Украине и лидер Чечни Рамзан Кадыров – уже готов протягивать руку Украине.

Украинский народ выразил свой протест против безрассудного курса команды Порошенко, против патологической ненависти Порошенко к России и юношеской любви к Западу,

– заявил он.

Кадыров считает, что у Зеленского есть "огромное преимущество перед Порошенко". По его словам, он имеет возможность осознать, что Россия – ближайший сосед", пишет BBC.

"Россия – страна, которая первой протянет руку помощи в дни невзгод, Россия рядом, а те, кто, расталкивая всех локтями, рвутся в друзья, находятся за тридевять земель. Хочется пожелать Владимиру Зеленскому удачи в благородных делах, направленных на возрождение Украины и единение украинского и российского народов!", – обратился к Зеленскому лидер чеченцев.

В РПЦ ожидают " прекращения гонений"

Не удержались от комментариев и в Русской православной церкви. Там надеются, что после победы Владимира Зеленского "прекратятся гонения на каноническую православную церковь". Об этом написал глава Отдела внешних церковных связей митрополит Илларион на своей странице в Facebook.

https://24tv.ua/ru/ukraina_tag1119

Link to comment
Share on other sites

В Кремле заявили о преждевременности поздравлений президента РФ Владимира Путина победившему на украинских выборах Владимиру Зеленскому, равно как и о возможности их совместной работы.

 

https://interfax.com.ua/news/election2019/583184.html

Link to comment
Share on other sites

 

 

В Україні Зеленського для мене немає місця.
О, і розписалися!  :D  То шо тепер, до Фоми чи то Калгарі, хто ще не встиг?

rep_up.png coolzak
rep_up.png g_smit
rep_up.png Soloviev
rep_up.png shpylka
rep_up.png Foma
rep_up.png convex
rep_up.png Святослав_

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

В Кремле заявили о преждевременности поздравлений президента РФ Владимира Путина победившему на украинских выборах Владимиру Зеленскому, равно как и о возможности их совместной работы.

 

 

 

мабуть зе послав попередні умови для зустрічі, і для наґлядності - пусту баночку для аналізів.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...