Перейти до змісту

Хроники Малороссии


Recommended Posts

  • Replies 710
  • Created
  • Остання відповідь

:nose3:
 

25.05.19 11:13 СБУ припинила незаконний видобуток бурштину на Житомирщині з оборотом $20 тис. на місяць. ФОТО

censor_news_big3.jpg

Співробітники Управління СБ України блокували діяльність організованого угруповання, учасники якого налагодили незаконний видобуток і збут бурштину.

Про це повідомляє прес-центр СБ України, передає Цензор.НЕТ.
Оперативники спецслужби встановили, що організував "артіль бурштинових старателів" непрацюючий мешканець міста Олевська.
Для видобутку "сонячного каменю" у прикордонних районах Житомирщини він винаймав місцевих жителів. За оперативними даними спецслужби, ділок мав "дах" серед місцевих правоохоронців, які за визначену винагороду не заважали йому у незаконному промислі та завчасно попереджали про рейди силовиків.
У межах відкритого кримінального провадження правоохоронці провели на території Олевського району півдесятка санкціонованих обшуків. Під час слідчих дій співробітники Управління СБУ в Житомирській області затримали п’ятьох учасників угруповання під час незаконного видобутку "сонячного каменю" шляхом гідророзмиву ґрунту.
У організатора оборудки вилучено чорнові записи, які підтверджують протизаконну діяльність та свідчать про мінімальний дохід угруповання у двадцять тисяч доларів США щомісяця. Крім того, у фігурантів справи вилучено, зокрема видобутий бурштин, шість мотопомп, два електрогенератори. Загальна вартість обладнання становить понад двадцять п’ять тисяч американських доларів.
Link to comment
Share on other sites

:nose3:

 

Стоп, стоп, стоп.

 

Это какая-то ошибка :zrada:

 

После 21-го числа бурштын начали закачивать обратно в землю. Так "главный" сказал. Новая эпоха.

 

СБУ не разобралось в том, что делали эти простые честные малороссы. Ссаныч разберётся и наведёт порядок.

 

Об этом говорит его продуктивность и масса рекордов.

 

О чём будет сказано несколько ниже.

Link to comment
Share on other sites

ПЕРШІ ПОТУЖНІ ДОСЯГНЕННЯ ЗЕЛЕНСЬКОГО.

 

За перший тиждень роботи на Банковій Зеленський спромігся встановити кілька потужних рекордів України.

  • Так, Зеленським встановлено абсолютний рекорд з кількості набраних на свою користь голосів у петиції за відставку Зеленського. В цьому можна впевнитись на сайті петицій.
  • Крім того, Зеленському належить також рекорд, пов’язаний з кількістю порушень законодавстсва України за одиницю часу. В цій номінації Зеленський є абсолютним лідером серед усіх папіредників.
  • Зеленському тепер також належить першість за кількістю призначень на Державні посади за один тиждень своїх кумів, друзів, бізнес-партнерів тощо.
  • Окремо слід зазначити, що Зеленський спромігся стати першим і єдиним, хто розпочав свою діяльність з порушення Конституції – Основного Закону України, Гарантом якої він, за цією Конституцію, має бути.

  • І це ще не все.
    Це лише початок.
    Нові рекорди і досягнення в Зеленського ще попереду.

Screenshot_20190526-084515_Samsung-Inter

 

https://myrotvorets.news/pershi-potuzhni-dosiahnennia-zelenskoh/

Змінено користувачем Йожин з бажин
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

В виртуальном мире верующих Украина перегружена инвестициями и лишние ногами от таможни отпихивает.

Какая же ты гнида, блядь, подхуйлятская.

 

Кацапёздные твари. Просто твари.

 

D7b6JKMWkAMAouk.jpg

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Какая же ты гнида, блядь, подхуйлятская.

Кацапёздные твари. Просто твари.

З наших 2,7% там 2,5 мінімум відмиті барижні реінвестування.

Фома! скільки ж цей потік нічим невмотивованого лайна в бік опонетів буде тривати?!

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

З наших 2,7% там 2,5 мінімум відмиті барижні реінвестування.

Фома! скільки ж цей потік нічим невмотивованого лайна в бік опонетів буде тривати?!

Шо то за "інвєстіції в процентє от ВВП" з кацапських джерел ? Для такого ВВП як в України і лярд баксів - космічна сума. В абсолютних цифрах за 2018 рік близько 2,35 ярда баксів, за 2015р 2,96 ярда, а за 2013р 4,5 ярда прямих іноземних інвестицій. Де небувале зростання інвестицій у "реформовану" рошеноблядями економіку? Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Паспортные столы в Ростовской области, которые должны выдавать российские паспорта жителям самопровозглашенных Донецкой и Луганской народных республик (ДНР и ЛНР), не работают, сообщает «Новая газета».


Журналисты издания посетили два учреждения в селе Покровское под Таганрогом и приграничном Новошахтинске. Оба паспортных стола оказались закрыты. На месте дежурят экипаж полиции и сотрудники Росгвардии. «Ну да, пишут, что [паспортный стол] работает. Но не работает. Когда начнет — не знаю», — сказал один из них.


Сообщается, что в Донецке людям приходится неделями ждать своей очереди, чтобы подать документы на паспорт ДНР, наличие которого стало обязательным условием для получения российского гражданства. Жители республики заранее записываются в специальную тетрадку, получают номерок и ждут своей очереди. Для того чтобы не потерять свое место, необходимо ежедневно по утрам приходить в паспортный стол отмечаться.


Многие занимают очереди не только в местных паспортных столах, но и в российских. «Беда в том, что на российский [паспорт] очередь короче. Если она подойдет, а паспорта ДНР я не получу, придется занимать заново», — сказал собеседник издания.


Link to comment
Share on other sites

Путину похер. Сказал как в лужу пернул. Дедушка старый. Ему все рвано. А на местах чешут репы где деньги на воплощение этих лозунгов брать.

 

Цитата

3 мая министр труда России Максим Топилин заявил, что жителям ДНР и ЛНР, которые примут российское гражданство, для получения российских пенсий нужно зарегистрироваться на территории страны. По подсчетам The Bell, выдача социальных пособий и пенсий жителям самопровозглашенных республик обойдется бюджету России в 100 миллиардов рублей ежегодно.

Link to comment
Share on other sites

Так они с самого начала говорили что будет необходима регистрация на а территории РФ с обязательной постановкой на учёт и возможно даже проверками наличия на месте чтобы избежать пенсионного туризма как в Украине
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Друзья! Не будем терять красную нить!

 

Из-за вероломства Фомы его волюнтаризма и репрессий, чуть было не погубили ценное летописание для потомков.

 

Будем продолжать! Такая насыщенная событиями жизнь :D

 

Итак. Приступим, помолясь.

 

Для затравки - анекдот о ситуации в Украине.

 

D8SC9ssWsAAsATX.jpg

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Як тепловізорники контрабандистів судили. 

06.06.19 13:34 Суд виправдав капітана судна, який возив соду з кримського заводу Фірташа, - військова прокуратура використовувала google-translate

Суд виправдав капітана судна "Sky Moon", обвинуваченого в незаконному в'їзді в порти окупованого Криму.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомляє "Судовий репортер" із посиланням на вирок від 3 червня.
Судно було затримане прикордонниками 30.11.2016. Воно перевозило 3000 тон соди з Кримського содового заводу Дмитра Фірташа. Судно "Sky Moon" під прапором Танзанії везло товар із окупованого Криму до Молдови. У 2017 році капітана визнали винним в адмінправопорушенні за ч.1 ст.482 МК (контрабанда). Весь вантаж і судно були конфісковані у власність держави.
Крім того, капітан обвинувачувався у систематичному порушенні порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї протягом січня-листопада 2016 року.
Щодо заходу і завантаження судна "Sky Moon" в портах Криму, то капітан говорив, що йому як громадянину Сирії не було відомо про те, що ці порти були закриті для заходу суден інших держав. Вважає, що ніякого збитку Україні не завдавав. Як капітан судна він виконував свою роботу з перевезення вантажу, який був не контрабандний. Вважає, що заходив у порти Російської Федерації і цілком законно, оскільки Росія та Сирія підтримують дружні відносини. Про те, що є заборона на захід суден в морські порти Росії, його ніхто не інформував.
Прокуратура посилалась на показання свідків з працівників Одеської морської охорони, які виявили на борту знайдені документи з печатками РФ і відмітками в книжці моряка, що свідчило про те, що судно заходило в порти Севастополя, Феодосії та Керчі.

Суд у вироку зазначив про порушення права на захист. Обвинувачений є громадянином Сирії і українською мовою не володіє. Переклади тексту підозри та обвинувального акту перекладачем не засвідчені.
Під час судового розгляду був залучений інший перекладач, який повідомив, що наявні у справі повідомлення про підозру, переклад обвинувального акта, клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою перекладені за допомогою програми "google-перекладач", тому зрозуміти суть змісту цих документів взагалі неможливо.
Факт неякісного перекладу не заперечувався і військовою прокуратурою. Її представники, посилаючись на вимоги ч. 4 ст. 29 КПК, стверджували, що закон вимагає перекладу лише судових рішень.
Тому суд погодився, що стороною обвинувачення були грубо порушені вимоги закону щодо забезпечення права на захист та права реалізувати свої процесуальні права мовою, якою особа володіє, через невручення письмової підозри в перекладі арабською мовою, у зв’язку з чим була незрозуміла підозра, а, отже, особа не набула статусу підозрюваного.
Відтак суд визнав всі зібрані докази недопустимими. Крім того, суд визнав, що затримання капітана відбулося із порушеннями, оскільки йому не пред’явили підозру, не роз’яснили прав. Так само був визнаним недопустимим доказом протокол обшуку судна і пов’язані з ним докази.

Щодо притягнення капітана до адміністративної відповідальності за контрабанду, то суд вважає, що це не впливає на доведеність вини особи в інкримінованому злочині.
У підсумку суд визнав капітана невинуватим і виправдав, оскільки не встановлені достатні докази для доведення його винуватості і вичерпані можливості їх отримати.
Нагадаємо, що після арешту судна Сергій Нерух, громадянин Молдови, власник компанії NTA Invest Group s.r.o., для якої везли соду, начебто запропонував військовому прокурору Сергію Яровому $ 75 тис. за зняття арешту. Прокурор написав рапорт у ГПУ і через три дні чоловіка затримали. Справу скерували до суду ще в липні 2017 року, але з того часу суд так і не зміг провести підготовче засідання. Ймовірно, її буде слухати новостворений Вищий антикорупційний суд.

Link to comment
Share on other sites

Виникла ідея проїхати десь своїм ходом на відпочинок вперше за 3 роки. Тоді ризикнув аж до Затоки доїхати. То було щось, місцями місячний ландшафт. Двічі катав диски, втратив 3 ковпаки. І ось витяг з нету актуальну картину якості автошляхів після 5 років реформ. Поїздка скасовується. :X  З іншого боку, стає трохи зрозумілішою неадекватна позиція деяких львів'ян, яких особисто запрошую придивитися до червоного павутиння. Що вкрило усі терени України, окрім їхніх.  https://autostrada.info/ua/map/east

 

f161aeac545ca4308a70b271ab42dbf8.gif

Link to comment
Share on other sites

 

 


З іншого боку, стає трохи зрозумілішою неадекватна позиція деяких львів'ян, яких особисто запрошую придивитися до червоного павутиння. Що вкрило усі терени України, окрім їхніх.

Євро,  я  не сумніваюся,  що  будь  ви  прм єром,  то  і  війну  б виграли  "одной  лєвой",  і  борги  папєрєдніков  в  т. ч.  і  мамчині  віддали  б,  і  усі  дороги  в  країні  відразу  відремонтівали  б. Як  Васіліса  прекрасна - махнула  рукавом - і все готово.

Шкода,  що  ви  не прем єр,  щкода,  що  у  вас  на  перешкоді  ще  й  мамка  стоїть. Ех, шкода.

Link to comment
Share on other sites

Три роки тому на тій мапі червоного було удвічі-втричі менше і якось ще можна було пробратися вздовж моря. Але банда Пороха однією лівою усе виправила.

бульбу на городі сапати?

Картоплю. І полуницю, і огірки, і помідори, і капусту, буряки, моркву, цибулю, часник, кабачки, баклажани... і садові культури також.

Link to comment
Share on other sites

Так ото ж.

Наразі ми тут ізольовані від нашого дешевого моря. Раніше їздив у Бердянськ на косу чи під Бердянськ з наметом за 5-6 годин. За теперішніми цінами бензину треба було 1,5 тис. грн. туди і назад. Тепер знадобиться годин 10-12, від 2 тисяч на пальне і невідома сума з гемором на відновлення машини. Отаке миздобули відчалювання.

Link to comment
Share on other sites

Дави их, Валерьич! :tu:

 

Специалист по "надлишковому майну" будет оптимизировать малоросские вооружённые (пока) силы.

 

Апаршин очолить оборонний департамент Адміністрації президента

 

1555659327-4087.JPG?0.7811844556176717

Змінено користувачем Йожин з бажин
Link to comment
Share on other sites

Так ото ж.

Наразі ми тут ізольовані від нашого дешевого моря. Раніше їздив у Бердянськ на косу чи під Бердянськ з наметом за 5-6 годин. За теперішніми цінами бензину треба було 1,5 тис. грн. туди і назад. Тепер знадобиться годин 10-12, від 2 тисяч на пальне і невідома сума з гемором на відновлення машини. Отаке миздобули відчалювання.

Ты, таво...

 

Направление не перепутал? Ваши же аусвайсы уже раздают. Прямая дорога в Геленджик. И асфальтик там ровненький.

 

Чё ты страдаешь здесь?

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...