Перейти до змісту

ЗЕ новости - Негатив


Recommended Posts

Колишній секретар РНБО Олександр Данилюк просив дружину Володимира Зеленського вплинути на нього під час підготовки до зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном, що відбулася за девʼять днів до другого туру президентських виборів в Україні. Про це ексчиновник розповів у програмі «Світське життя з Катериною Осадчою».
За словами Олександра Данилюка, найважчим під час підготовки зустрічі було налаштувати Володимира Зеленського на роботу. Попри те, що перед самітом було підготовано велику кількість аналітичних матеріалів, він лише поверхово знайомився із ними.
«Бували випадки, коли я надавав документи, а він (Зеленський – «Главком») не хотів готуватися. Казав: «я пішов» – і йшов. Я тоді телефонував дружині Зеленського в номер і казав: «Олено, щось здається, Володимир не найкращим чином підготувався до зустрічі з президентом Франції». Через деякий час у мій номер заходить Зеленський, каже: «Ладно, давай мені папку», – розповів Данилюк. :fp1: 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

За время "панування" Владимира Зеленского, долг пенсионного фонда Украины вырос на 25 млрд грн (с 50 млрд до 75)

Украина - это корабль в котором дыра ниже ватерлинии. Тот факт что мы долго тонем вовсе не означает что "не все так плохо".

Все очень плохо. Команда Зеленського сейчас занимает сумасшедшими темпами только чтобы "сохранить" существующий порядок вещей. За все это мы будем расплачиваться в будущем. Эти долги сами по себе не исчезнут.

244584783_3051505698397268_1117176150461
Link to comment
Share on other sites

У Канады гос долг уже под полтора триллиона долларов и ничего. Снова Трюдо выбрали. ПОхоже в мире накопление долгов уже никого не пугает

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...