Перейти до змісту

Зебіл - гандон!


Гість Хома

Recommended Posts

  • Replies 313
  • Created
  • Остання відповідь

АРгумент не проходит. У нас пять лет целый президент страны был из команды Януковича - причем из очень близенькой команды, а не из какого-то бюро при секретариате. Объективность бытия где?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Расскажи нам, как он отличился под Илловайском. Ген прокуратура уже расследовала Илловайск? ЧТо там приключилось на самом деле и кто виноват? ГДе можно почитать? Спасибо.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Это не проблема. В том лайне все когда то служили в правительстве Януковича. Включая Порошенко. Проблема в том что этот чувак из люстрационного списка. Это мощный зашквар.
Link to comment
Share on other sites

 

 


Это не проблема.

 

Зеленский - явление для страны временное и стыдное. Вроде как блеванули себе на брюки - ну, с кем не бывает. Блевоту вытрут, брюки постирают. Любопытно только - что будут потом говорить комментаторы, которые ныне доказывают что блевать на штаны - модно, свежо, стильно?
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Богдан и несколько других фамилий, которых Зе назначил в свою администрацию были в его команде.

Обычная американская практика - окружать себя людьми которым ты доверяешь :)

Link to comment
Share on other sites

Никто не знает или Зе нарушил закон.

Садовничий в интервью сказал что руководителя администрации президента по просьбе Ложкина КС вычеркнул из списка позиций попадающих под ограничение

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Садовничий в интервью сказал что руководителя администрации президента по просьбе Ложкина КС вычеркнул из списка позиций попадающих под ограничение

 

Во, во!!!! Об этом вчера и Богдан сказал...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Адміністрацію очолив чинуша Янука.

тобто  чинуші  януковича у  петіній  владі  та  адмінісраціях то  було норм?

Богдан  все ж таки  ганьба 

Об'єктивно назначили старого мудака що відзначився під Іловайськом.

Семенченко

 

 

Почитав той треш який влаштували боти і деякі обурені громадяни в постах і коментарях про призначення Руслана Хомчака начальником Генерального штабу. Я теж написав пост і вказав там тільки те що бачив сам, особисто.  На відступі з Іловайська мене не було і я не міг бачити що конкретно там відбувалося.  Тому з роликом Шапошникова - це не до мене. Думаю на ці питання докладно відповість сам НГШ.
 
Тепер по пунктах.
 
 1. Порохолюбам, які кричать що їх не влаштовує Хомчак - начальник Генерального штабу.  Тобто генерал Хомчак - начальник штабу сухопутних войск, перший заступник командувача сухопутних військ, командувач АТО и генеральний інспектор міністерства оборони вас влаштовував усі цi роки?
 
 2. Порохолюбам які кричать що Хомчак закінчив московське вище командне училище i це зрада.  А випускник Ленінградського вищого командного училища Муженко вас влаштовував усі ці роки?
 
3. Про «бійців Торнадо», які звинуватили Хомчака в «віддачі злочинних наказів під Іловайськом».  «Торнадо» не було під Іловайськом.  Був «Шахтарськ». Але «Шахтарськ» не брав участі у другому, успішному штурмі.  Я штурмом командував особисто. Напевно я вірю своїм очам?  І Шахтарськ не виходив «зеленим коридором».  Його там просто не було.  І про «злочинні накази бійцям».  Генерал лейтенант, командувач сектором не віддавав команди бійцям, він віддавав їх командирам підрозділів.
 
4. Про невідомих мені людей у ​​військовій формі, які розповідають що «оточення сталося тому що Хомчак начебто зняв блокпости навколо Іловайська».  Це не так. Ніякі блокпости не допомогли б проти кількох батальйонно тактичних груп росіян.  Оточення сталося через те, що протягом двох днів після вторгнення російських військ начальником Генштабу Муженко і міністром оборони Гелетеєм не робилося ніяких дій і не віддавалася команд.  Ні на вихід ні на відправку підкріплень.  Вони були зайняті парадом. 
 
5. Про масу коментаторів, які звинувачують Хомчака у всіх гріхах.  Дві третини з них не були на війні взагалі. Дуже багато на війні були але навіть близько не були в Іловайську.  І багато хто з тих хто в Іловайську був- з Хомчаком  просто не стикалися.  
 
Згоден що відкритий суд розставив би все по своїх місцях.  Я вимагаю суду.  Хомчак - за відкриття справи і суд.  П'яти років не вистачило Порошенку, Луценку, Шокіну і Матіосу?  Ок.  Тоді давайте дочекаємося призначення нового генпрокурора і вперед.  Рекомендую всім хто має претензії особисто до мене (з поранень, по моїм діям, по моїм командам) перестати пі#діти з кущiв, прийти у відкритий суд і сказати мені все це в очі.
 
Ну і останнє. Рекомендую начальнику Генерального штабу, головнокомандувачу збройними силами України Руслану Хомчаку не тільки відповісти на всі питання людей в інтерв'ю, але і сказати правду про те хто конкретно був ініціатором Иловайской операції, на кого посилалися всі високі чини якi дзвонили і віддавали команди в серпнi 2014. Я свою правду сказав.
 
Ініціатор - Петро Олексійович Порошенко
Відповідальний за проведення - Віктор Миколайович Муженко. 
 
Честь маю.
  • Upvote 4
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Кажется Семенченко забил порохоботам в чревовещатель здоровенную кукурузину по теме Хомчака надеюсь это не мешает им ходить..

А шо там з СБУ? Теж кашерний кадр з кварталу?

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...