Перейти до змісту

Нові обличчя tm


Citizen UA

Recommended Posts

Баганець Олексій Васильович йде від БЮТу по мажоритарці на 148му окрузі.

 

Екс-міністр екології Януковича Микола Злочевський за допомогою довідки, підписаною замгенпрокурора Олексієм Баганцем, встиг розблокувати свої рахунки на $23 мільйони у Великобританії. Про це пише у своєму блозі на «Українській правді» нардеп Сергій Лещенко. 
 
Після втечі Януковича в Англії заблокували 23 мільйони доларів Злочевського за підозрою у відмиванні грошей.

«Британці зажадали від України міжнародної правової допомоги у кримінальному провадженні, після чого ГПУ 5 серпня 2014 року відкрила провадження проти Злочевського на підставі звернення слідчих із Лондона», – нагадав депутат.

Однак уже 22 січня 2015 року компанія Злочевського Burisma повідомила, що справу проти нього в Англії закрили 
 

Як з’ясувалось, це стало можливим після того, як ГПУ надала Злочевському довідку, що проти нього в Україні ніяких кримінальних проваджень не порушено.

При цьому довідку міністру Януковича видали буквально за кілька днів до того, як проти нього таки відкрили провадження.

«Оформлення підозри – це не справа одного дня. Я більше ніж переконаний, що на момент надання відповіді про відсутність обвинувачень Злочевському в інших кабінетах уже писався документ про висунення йому обвинувачень», – написав Лещенко. 

 

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Апокаліпсис сьогодні
Якщо ви думаєте, що зараз буде пост про сьогоднішню погоду в Києві з тайфуном на Подолі та поваленими деревами, то ні. Буде про апокаліпсис, але не про тимчасовий.
Отже, звикайте, хто ще не звик. Крайній зліва на скріні – легалізований попереднім президентом Порошенком володар ринку скрапленого газу в Україні, новітній медіа-магнат та ймовірний спікер Верховної ради Віктор Медведчук, який вже 5 років безперешкодно скуповує тут активи на гроші свого кума Путіна і переписує їх на «підставних». Сьогодні він продовжує продавати себе новому президентові Зеленському в якості переговірника з РФ, і легалізує «шісток» свого кума Путіна на Донбасі. Він, з «особистої ініціативи» веде прямі переговори з бойовиками молодих республік Лугандонії, а навзаєм, в якості кістки, кидає народу 4 життя українських заручників.
Як повідомляють пропагандитські ЗМІ агресора, ватажки бойовиків погодилися віддати Медведчуку чотирьох наших військових, яких вони мучать в своїх тюрмах. Цей «жест доброї волі» не міг відбутися без вказівки Путіна, який прагне, щоб його кум провів якомога більше проросійських депутатів до українського парламенту. А отже, друга мета цієї змови - передвиборча.
D-EVtPKWwAAOKx4.png
Соратник Медведчука по ЗаЖОПі Рабінович вивісив у себе в пабліку прізвища чотирьох наших військових, які стали предметами сьогоднішніх торгів. Слабка та непрофесійна адміністрація нового президента продовжує жувати соплі та втрачати рейтинги, у той час, як ЗаЖОПа продовжує їх набирати. Канали Медведчука розписують спасіння заручників, як його особисту перемогу. Здавалося б, треба подякувати, але, чомусь, хочеться вийняти око. Гарного дня. 

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

У кандидата в народные депутаты от партии "Слуга народа" Александра Куницкого оказалось двойное гражданство - Украины и Израиля.
Об этом говорится в сюжете "5 канала".

Так, по 169-му одномандатному избирательному округу в городе Харьков от партии "Слуга народа" будет баллотироваться блогер с израильским гражданством - Александр Куницкий (Zpsanek). Мужчина не проживает в Харькове.
О наличии у Куницкого гражданства Израиля свидетельствует предоставленная израильским Ведомством по вопросам корпораций выписка о залоге имущества "гражданина Израиля Александра Куницкого".
Управление по вопросам населения и миграции государства Израиль выдало справку о том, что последним адресом, по которому был зарегистрирован Куницкий Александр Олегович: 3229721 г. Хайфа, ул. га-Тихон, 7, 2.
Сам Александр Куницкий наличие гражданства Израиля опровергает.
В сюжете "5 канала" отмечается, что сам блогер еще до начала избирательной кампании "продемонстрировал свое гражданство Израиля, пребывая там длительное время, о чем говорят материалы, опубликованные в его видеоблоге".
Так, на одном из видео Александр спорит с полицейским и называет свое место проживания в Израиле в городе Хайфа.
Кроме того, есть еще один прецедент, указывающий на израильское гражданство Александра Куницкого - он якобы требовал переводчика с украинского языка на свой родной иврит. В 2018 году в Борисполе на Киевской автотрассе видеоблогер, общаясь с полицией, обвинил правоохранителей в незаконном блокировании его авто.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Свежачок, идеально подходит к названию этой ветки:

 

Соціологи дізналися, кого українці хочуть бачити прем’єром

 

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології з 25 червня по 7 липня.

 

677f3ce-premjer-.jpg

Link to comment
Share on other sites

Добре, що цього не бачить один відмий жопомий з Лондона, але рівень промивання мізків за адіннарот тепер просто зашкалив. Його активна фаза стартувала рік тому на 112 та НьюзВані, а наразі на цих двох, плюс Зіку, плюс Нашому сягнула логічного максимуму. І якщо вірити нашим соціологам, результати не забаряться. Але Фому можу заспокоїти - у псячих все буде тіп-топ. Правда в України жопа.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Бойко то є констатація виконання плану мафії - влада передається від обісравшегося Петра взад до іншої колони барижної системи. На це працює системний зомбоящик. А от з огляду на економічні здобутки останніх 5 років, Гнося в трійці лідерів це пиздець.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Колишнього прокурора Тернопільщини Миколу Петришина, якого звільнили за п’янку на робочому місці та невідповідну поведінку, призначили заступником керівника Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону. :fp1: 
Відповідна інформація міститься на сайті військової прокуратури.
За даними Центру протидії корупції, після скандалу Петришина попросили піти, але згодом призначили заступником керівника спецпрокуратури.

Петришин став прокурором Тернопільської області 14 вересня. У перший же день прокурор влаштував бенкет, на якому змушував підлеглих обіцяти "виконувати будь-які накази", а якщо вони не будуть підкорятись, то пообіцяв їх "їб*ти як тупих свиней".

16 вересня У Києві відбулося засідання дисциплінарної комісії генпрокуратури. Петришину рекомендували подати у відставку. Офіційна причина звільнення - це непорозуміння з колегами, а неформальна - п'янка на робочому місці та невідповідна поведінка.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...