Перейти до змісту

Пример того как защищало интересы Украины мародёрское отродье...


хозяин

Recommended Posts

Приобретение ДТЭК Рината Ахметова новых облэнерго будет влиять на способность каждого нового участника конкурировать с компанией, которая имеет по всей вертикали энергетической цепочки мощную активную позицию.

Об этом заявила одна из государственных уполномоченных АМКУ Агия Загребельская в интервью ЭП.

"То есть вам нужно будет конкурировать не просто с поставщиком. Любой участник будет конкурировать с группой ДТЭК", - подчеркнула она.

"В законе либерализация энергорынка предусматривает полное разделение оператора и поставщика, но и оператор, и поставщик - это компании одной группы. Это означает, что они смогут пользоваться определенными возможностями группы. Например, будут иметь больше финансовых возможностей для ценовых маневров с целью обеспечения больших доходов и менее конкурентного давления", - утверждает Загребельская.

Она отметила, что группа уже почти получила административное влияние на всю сферу.

Link to comment
Share on other sites

Продублюю сюди свій пост з іншого топіку для жопомиїв, які дурника полюбляють вмикати

 

Петярастам-"риночнікам" присвячується. Що таке "реформи у енергетиці", "ринок" і "конкуренція" на прикладі Великобританії. Повністю тут http://energetika.in...4/section-4/4-2

 

Цитата

Одним з перших кроків британського уряду з реформування електроенергетичної галузі було розроблення нового Закону про електроенергетику, який набув чинності в 1983 році. Відповідно до цього закону усувалися бар’єри для входження в ринок приватних генеруючих компаній, забезпечувався вільний доступ до національних електричних мереж незалежним виробникам електроенергії (що до ухвалення закону було заборонено).

У лютому 1988 року у Великобританії був опублікований урядовий план приватизації електроенергетичного сектора (так звана «Біла книга з приватизації електроенергетики» – White Paper Privatising Electricity), в якому закріплювалися наступні цілі державної політики в області електроенергетики:

 

• розділення суб’єктів електроенергетики на окремі компанії за видами діяльності;

 

• ліквідація вертикальної інтеграції;

 

• лібералізація генерації;

 

• реформування регіональної структури розподілення електроенергії і роздрібного енергопостачання;

 

• поетапна лібералізація роздрібного енергопостачання.

 

Реформа, про яку було заявлено в «Білій книзі», включала:

 

• приватизацію підприємств галузі;

 

• відокремлення діяльності з вироблення електроенергії від діяльності з передавання і розподілення;

 

• введення конкуренції серед виробників;

 

• формування національної передавальної мережі й регіональних розподільчих мереж;

 

• створення незалежного регулятора ринку.

 

Прийнята в 1989 році нова редакція Закону про електроенергетику (Electricity Act) поклала початок реструктуризації державної монополії в галузі енергетики. Закон набрав чинності в березні 1990 року і закріпив основи і процедури перетворення підприємств електроенергетичного сектора в ході реформування галузі.

 

 

Цитата

Служба регулювання електроенергетики кілька разів втручалася в стосунки купівліпродажу електроенергії в процесі функціонування енергетичного пулу, оскільки на ринку фактично існувала монополія двох компаній – «National Power» і «Powergen». У грудні 1993 року різкий стрибок цін на електроенергію змусив Службу регулювання електроенергетики здійснити заходи щодо зниження монопольної концентрації па оптовому ринку електроенергії. Уряд висунув вимоги до компаній «National Power» і «Powergen» продати 6000 МВт своїх генеруючих потужностей, що складало 15% сукупних генеруючих потужностей обох компаній і 9% загальних генеруючих потужностей Великобританії. У лютому 1994 року Служба регулювання електроенергетики запропонувала ввести верхню межу цін на електроенергію, які формуються на енергетичному пулі.

 

Ці ціни діяли з 1994 по 1996 рік. Подібний крок був продиктований тим, що обидві генеруючі компанії здійснювали надлишковий вплив на електроенергетичний ринок. Наприкінці 1995 року британський уряд був вимушений знову втрутитися в діяльність енергетичного пулу і прийняти відповідні нормативно-правові акти, які перешкоджали процесам вертикальної інтеграції електроенергетичних компаній. Подібна інтеграція полягала в активізації злиття і поглинання генеруючих і розподільчих компаній Англії. Наприклад, компанії «National Power» і «Powcrgen» робили спроби поглинути дві регіональні електроенергетичні компанії.

 

Таким чином, якщо на початку реформування в 1990 році генеруюча потужність компаній «National Power», «Powergcn» і «Nuclear Electric» складала 90% всій генерації у Великобританії, то до 2000 року частка цих компаній була знижена до 49%, а в травні 2001 року кількість генеруючих компаній склала вже понад 50.

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 


Хозя, в нас наче енергоринок з різними провайдерами, але ціни в усіх однакові. 

 

А предоплата на 2 месяца вперёд у вас есть? А отключения когда захотят?

Link to comment
Share on other sites

 

 


Хозя а от як ти думаєш твої трактористи думають що ти мародер чи ні?вони в маслі пилюці хуярять а ти по Шрі ланках їздиш. Чисте мародерство.

 

Если честно то мне не очень интересно, что и кто обо мне думает ( ну разве что мнение десятка людей которых я действительно уважаю), вопрос в том, что я делаю и как живу, ну а тут меня мародёром назвать никак не возможно, я плачу налоги, я никогда не работаю с бюджетными организациями и ещё много чего я делаю, но вот какой смысл вам это объяснять? Вы ж всё равно нихуя не понимаете....

Link to comment
Share on other sites

А предоплата на 2 месяца вперёд у вас есть? А отключения когда захотят?

Передплати є для ніщебродів. Вони поповнюють ключ, як тільки бабло закінчилось - так і все.

 

Такого щоб пропадала напруга - не було жодного разу.

Link to comment
Share on other sites

 

 


Передплати є для ніщебродів. Вони поповнюють ключ, як тільки бабло закінчилось - так і все.

 

Я спросил про предоплату на 2 месяца вперёд?

Link to comment
Share on other sites

@хозяин, це наскільки у тебе бабла є. Доречі, я якось аренду житла заплатив на рік наперед, бо інших варіантів не було. Як тобі таке?

 

Фома, ты или не понимаешь.... Независимо от того есть ли у тебя деньги в Украине юр.лица платят предоплату ДЕТЕКу ахметова на 2 месяца вперёд. А вот аренда жилья это твоё личное дело, я полагаю, что там всегда есть какая то альтернатива, в случае с ДЕТК её НЕТ!!!!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

А вот аренда жилья это твоё личное дело, я полагаю, что там всегда есть какая то альтернатива

Жити на вулиці, як варіант.

 

Независимо от того есть ли у тебя деньги в Украине юр.лица платят предоплату ДЕТЕКу ахметова на 2 месяца вперёд.

Я не кажу що це добре, але і не так пагано.
Link to comment
Share on other sites

 

 


Я не кажу що це добре, але і не так пагано.

 

В смысле??????? А что хорошего в том, что мои оборотные средства вымываются? У нас кредиты под 25% это так на всякий случай, таким же образом вымываются средства по ПДВ и.т.д. Что хорошего ты видишь в этом? Нет проблем платить за услугу, но почему я должен платить за то чего нет?

 

 

 

 


Жити на вулиці, як варіант.

 

А жильё попроще не вариант? Другой город, другая страна? 

Link to comment
Share on other sites

В смысле??????? А что хорошего в том, что мои оборотные средства вымываются?

Та ладно, там сума фігня. Я плачу щомісяця фіксовану суму, при цьому влітку в мене на балансі плюс, а взимку - мінус. Я можу зрозуміти предоплату.

 

А жильё попроще не вариант? Другой город, другая страна?

 

Пан Хозя, моя перша квартира,яку я зняв, була дуже проста в будинку 40+ років. І мені її здавати не хотіли бо доказів що в мене є бабло - жодних. Тому довелося взяти і заплатити за рік. А через рік - ще за рік.

 

У нас кредиты под 25% это так на всякий случай

Ти ж в курсі що не під 25%. Але побутові не дешеві.
Link to comment
Share on other sites

Я спросил про предоплату на 2 месяца вперёд?

В рудого рінатки скрізь гроші наперед вимагають. що за електрику, що за телефонний зв'язок "рєкомєндованьій платьож" за неспожите, і невідомо чи буде колись спожите. Решта мародерів активно беруть цей досвід на озброєння. Більше того, при розділенні регіональних постачальників енергії на власне постачальників і розподільників блокують з якоїсь причини переплачені кошти людей на старому рахунку, а по новому рахунку примушують платити їх повторно. А щоб забрати ті копійки, треба вбити в чергах їх контор день на оформлення і місяцями очікувати повернення.

Link to comment
Share on other sites

Хозя, в нас наче енергоринок з різними провайдерами, але ціни в усіх однакові. 

 

ілюзія ринку, щоб сховати ціноутворення, адже ціна на електроенергію на різних генеруючих підприємствах сильно відрізняєтья і ще дуже велика пробема - піки навантаження, хто буде це регудювати при ринкових умовах?

Link to comment
Share on other sites

 


  • Если честно то мне не очень интересно, что и кто обо мне думает ( ну разве что мнение десятка людей которых я действительно уважаю), вопрос в том, что я делаю и как живу, ну а тут меня мародёром назвать никак не возможно, я плачу налоги, я никогда не работаю с бюджетными организациями и ещё много чего я делаю, но вот какой смысл вам это объяснять? Вы ж всё равно нихуя не понимаете....

Брехня

Хіба не продаєш за кордон

Або вирощуєш якусь хрінь (документи на яку роблять твої господарі)))

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...