Перейти до змісту

Порошки - отбой, все в будку!


Agh

Recommended Posts

Наконец дошло, что всё выплеснутое на окружающих дерьмо, стекается назад к Пороху :lol2: 

 

У виборчому штабі партії "Європейська солідарність" екс-президента Петра Порошенка вирішили публічно не критикувати чинного главу держави Володимира Зеленського та лідера партії "Голос" святослава Вакарчука, а зосередитися на донесенні до виборців трьох найголовніших меседжів політсили.

Про це йдеться у статті "Української правди": "Як Порошенко готується до виборів у Раду. Ротація команди та іноземні консультанти".
Зазначається, що через острах тактичних помилок, які можуть коштувати втрати кількох важливих відсотків рейтингу, команда екс-президента регулярно проводить фокус-групи.
Зокрема, офіс "Європейської солідарності" тестив сприйняття виборцями Порошенка нових облич, позиціонування партії, меседжі, кольори, брендування і результати досліджень серйозно здивували штаб.
Повідомляється, що виборці "Європейської солідарності" досить байдуже реагують на появу нових людей у списку партії, а у рекламі вони хочуть бачити обличчя Порошенка, а не когось нового.
Друге: прихильники екс-президента не хочуть, щоб він критикував Зеленського. Електорат Порошенка очікує, що він допомагатиме новому президенту та в тяжкі хвилини підставлятиме йому своє плече.
"Ми опинилися заручниками наших прихильників. Ми не можемо критикувати Зеленського gigi.gif , тому що електорат цього не сприймає. Якщо ми почнемо його грубо "макати", це може обернутися втратою довіри частини виборців", – пояснює у розмові з УП один зі штабістів.
Повідомляється, що замість критики нової влади і конкурентів, стратегія партії "Європейська солідарність" наразі зводиться до донесення трьох меседжів.
По-перше, за місяць Порошенку та його партії потрібно нагадати виборцям всі позитивні речі, які сталися під час його президентства. Це – безвіз, закон про мову, томос;
По-друге, вони хочуть донести людям, що йдуть у парламент захищати здобутки Порошенка і "не дати звернути у бік Росії";
Третє – що команда "Європейської солідарності" заходить у парламент, щоб боротися за вступ до ЄС та НАТО.
Тому не дивно, що гасло виборчої кампанії партії Порошенка звучатиме так: "Захистимо європейське майбутнє України".
Зазначається, що до 25%, які Порошенко отримав у другому турі, "ЄС" не дотягує через конкуренцію на електоральному полі.
Наприклад, на Західній Україні в партії Порошенка можуть бути чималі перетоки з партією "Голос", яка відкушує частину голосів прихильників екс-президента.
"Критикувати Вакарчука теж небезпечно gigi.gif , тому що налаштуємо його виборців проти себе замість того, щоб взяти їх під себе, коли він "здуватиметься". Тож, поки що ми не чіпаємо Вакарчука взагалі – нехай сам себе топить, нехай більше ходить на ефіри і говорить більше дурні. Ми постоїмо збоку", – резюмує один з членів штабу "Європейської солідарності".

Link to comment
Share on other sites

В них змінної обувки у шухляді валом! Тим більш, можна мочити якогось Хомчака, а не Зєлю особисто.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Осенью на Мишу перейдут... Зуб даю!

Дай йому Бог здоров'я, наснаги і додай мудрості! Так щоб на позитивний результат усе робилося, а не заради процесу.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

 

 


ДАвно было пора заподозрить что-то неладное.

 

Вопрос чем? Чем заподозрить? Если бы были мозги, то петрушка был бы сейчас опять президентом, всего лишь нужно было мародёрничать меньше и что то делать для народа, а так....

Да хоть на местных педриотов посмотреть, чем они. думать могут, там в башке помои из красной рыбки что на завтрак....

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...