Перейти до змісту

ПАРЕ


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

Ну ось. Фрау Ріббентроп з Макроном всьо парєшалі з Хуйлом без нас. А зрадопідри гнали на Зеленського, що нічого не робив...

 

Володимир Зеленський

51 хв. ·

Розчарований рішенням ПАРЄ затвердити без обмежень повноваження делегації Російської Федерації.

Минулого тижня я особисто обговорював це питання з Президентом Франції та з Федеральним канцлером Німеччини.

Намагався переконати пана Макрона та пані Меркель, що повернення російської делегації до ПАРЄ можливе лише після того, як Росія виконає принципові вимоги Асамблеї.

Шкода, що наші європейські партнери нас не почули та вчинили інакше.

Я вдячний українській парламентській делегації та дружнім національним делегаціям, які мужньо боролися до кінця.

Головним аргументом за повернення стали необхідність захисту прав людини та громадянина як найвищих демократичних цінностей.

Маю надію, що у питанні захисту демократичних цінностей ні в кого не було думок про цінності матеріальні.

А ще дуже хочу побачити, як прихильники повернення російської делегації в Асамблею – організацію, яка 70 років захищає верховенство права у Європі, – відстоюватимуть та вимагатимуть іншого повернення – повернення полонених українських моряків.

Нагадую, що саме сьогодні, 25 червня, спливає термін виконання відповідного наказу Міжнародного трибуналу з морського права.

З нетерпінням чекаємо, як задекларовані тези щодо верховенства права будуть втілені у реальне життя.

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Минулого тижня я особисто обговорював це питання з Президентом Франції та з Федеральним канцлером Німеччини. Намагався переконати пана Макрона та пані Меркель, що повернення російської делегації до ПАРЄ можливе лише після того, як Росія виконає принципові вимоги Асамблеї. Шкода, що наші європейські партнери нас не почули та вчинили інакше.

Це свідчить, що про майбутні рішення Зеленський знав з перших вуст заздалегідь. І не вчинив жодного демаршу.

Короче, запустят кацапов, надо уводить оттуда делегацию нахер.

Безумовно, але тепер Вова виглядатиме погано у будь-якому випадку.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

хто був проти кровожерливих свинособак:

Many thanks to PACE members from Georgia, Estonia, Latvia, Lithuania, Poland, UA, UK, Sweden, 2 brave Germans, 2 NL, 2 Finns, 1 Armenian, 1 Czech, 1 Croat, 1 Dane, 1 Lichtenstein, 1 Moldovan, 1 Romanian, 1 SK who stood for values when many chose valuables

Link to comment
Share on other sites

Мирослава Гонгандзе.

 

Рішення ПАРЕ спонукає до важливого висновку. Треба терміново перенавантажувати і посилювати дипломатичний корпус України. Свого часу я активно працювала в ПАРЕ, майже чотири роки, тоді ми з Alla Lazareva пролобіювали призначення спец репортера по справі Гонгадзе, декілька важливих резолюцій, виграли справу є Європейському суді з Прав людини. Я знаю як працює ця структура, там за кожним директором департаменту стоїть заступник або помічник -росіянин. Бо вони давно усвідомили, що робота в ПАРЕ і інших міжнародних структурах це не робота наскоком, це щоденна титанічна праця дипломатичної машини. Тому при всій повазі до нашої делегації , не реально було розраховувати що все обійдеться і вони на своїх плечах втримають статус-кво. 
Дипломати ж , хоч і професійні в більшій кількості, виснажені . Украінській дипломатичній машині не вистачає потуги і системності. Дипломатичні представництва скорочені за ці роки до мінімуму. Люди працють часто на ентузіазмі. Спостерігаю це по своїх колегах дипломатах з якими спілкуюсь.
Сподіваюсь нове керівництво України вивчить цей урок, бо боюсь , це лише перша ластівка.
 
 
----
 
прівєт  ап'єв  клімкін  та  ірка  гєращєнка. Тобто  привіт  барон пєдріто
Link to comment
Share on other sites

Вот імєнно! Чи ти хочеш сказати, що Зебіл за місяць спромігся розвалити залізобетонну антипутлєровську коаліцію європідарів, яку Петро цілодобово будував 5 років поспіль? :gigi:

1. Европейчеги и американчеги не идиоті. Ані все відят і панімают. Соотвєствєнно 73% малоросов показалі что ім насрать на войну с расієй і оні хотят міра.

2. Нащо тоді тім європейчєгам та амєріканчєгам воювать?

Link to comment
Share on other sites

Непогано висловився.

25.06.19 16:05 МИД отзывает посла Украины при Совете Европы (обновлено)

 

Министерство иностранных дел Украины отзывает посла из Страсбурга для консультаций из-за решения о возвращении России в ПАСЕ.

 

Об этом написал глава МИД Павел Климкин в колонке для "Европейской Правды", передает Цензор.НЕТ.

Глава украинской дипломатии назвал "логичным шагом" то, что украинская делегация в ПАСЕ официально объявила о решении остановить работу в Ассамблее в знак протеста.

"Приостановление участия в ПАСЕ — вполне логичный шаг. Но не навсегда, чтобы не отдавать СЕ на растерзание России и ее друзьям. Гораздо сложнее, собственно, с Советом Европы. Это наш юридический и человеческий долг — участвовать в его механизмах защиты прав человека. Хотя арсенал этих механизмов далеко не идеален, но важен. Во всем остальном СЕ потерял наше доверие, и восстановить его будет очень сложно. Поэтому отзываем нашего посла при Совете Европы для консультаций", — отметил он.

 

"Многие подчеркивает значение финансового фактора в возвращении РФ в ПАСЕ. Это существенно, но не является определяющим. Не всё сводится к банальной защите финансовых интересов", - отметил министр.

"У нас традиционно сначала должны решить, кто виноват, а потом - что делать. Благодарен украинской парламентской делегации, они выложились по полной. Я не собираюсь подталкивать наших парламентариев к принятию решений относительно формата их участия в ПАСЕ. И политически, и эмоционально в этой ситуации нам нечего искать", - отметил Климкин.

Министр также отметил тот факт, что возвращение российской делегации в ПАСЕ произошло во время председательства Франции.

"Быть страной-основателем Нормандского формата и разворачивать красную дорожку перед российскими депутатами без выполнения РФ ни одного из условий – это, простите за мой французский, полный mauvais ton. Просто тотальный когнитивный диссонанс, который еще аукнется всей Европе", — подчеркнул он.

"А чисто по-человечески мне Совет Европы, всю Европу и даже каждого отдельно из тех, кто голосовал за выдачу этой индульгенции российской делегации, очень жаль. Компромиссы с совестью никогда ничем хорошим не заканчиваются", - резюмировал Климкин.

Link to comment
Share on other sites

"У нас традиционно сначала должны решить, кто виноват, а потом - что делать. Благодарен украинской парламентской делегации, они выложились по полной. Я не собираюсь подталкивать наших парламентариев к принятию решений относительно формата их участия в ПАСЕ. И политически, и эмоционально в этой ситуации нам нечего искать", - отметил Климкин.

 

Еще из Климкина, касается заголовка этой темы - брехливо-манипулятивного, как, впрочем, всегда у этого юзера:

 

"Рішення про повернення російської делегації до ПАРЄ було прийняте ДО (!) президентських виборів в Україні. Воно назрівало і було б ухвалено за будь-якого розвитку політичної ситуації в Україні".

 

https://www.eurointegration.com.ua/experts/2019/06/25/7097748/

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...