Перейти до змісту

ПАРЕ


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

@Citizen UA, а чому б ні? У удрючити прокулола.

 

Так, пгокугог уїбав у відпустку завчасно. А НАБУїни Зебілу непідконтрольні. І ще є САП з поросьонком Холодницьким, який взагалі клав хуя на всих    :D

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Хай би заява полежала на столі.

 

І шо толку? Щоб фігуранти лижі змастили завчасно, коли пгокугог через фб з Мальдів їм підозру об'явить, ага. Шо за нетерплячка? Як там петярасти говорили про Підру: мєєдлєенно спустітсі с гори і поімєєт всьо стадо? Чекаємо... :gigi:

Link to comment
Share on other sites

Для хвормальності. Бо так свинарчуки втечуть разом із кнуром!!!

 

Нам потрібні не формальності. а реальні посадки. Куди вони втечуть?  До кацапів, хіба що. Так вони їх видоять в нуль

Link to comment
Share on other sites

Так треба з чогось починати.  Кіко можна бейця чухати?

Сформують уряд, поміняють Ген.плокулола, тоді можна братись за корупцію. Фальшстарти Зе не на користь ;)

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Ти ба, як Клім Чугункін заспівав! Я як же сакраментальне "Мінським домовленостям немає альтернативи", муділа?

 

Достижение договоренности с президентом России Владимиром Путиным относительно решения конфликта в Донбассе невозможно, заявил министр иностранных дел Украины Павел Климкин в среду, 25 июля, на публичном обсуждении деятельности Министерства иностранных дел Украины с ветеранами в Киеве.

"Я считаю, что невозможно заключить соглашение с Путиным по Донбассу. Это невозможно. При этом, я говорю, что нам нужна какая-то ситуативная договоренность о прекращении огня, о прекращении этой горячей фазы войны, безусловно. Но заключить соглашение невозможно, поскольку Путин хочет, чтобы Украина, которой мы с вами хотим, не было ", − отметил Климкин.

Министр убежден, что Россия стремится указать Украине федерализацию, как единственный способ решения донбасского конфликта. Однако на федерализации украинское государство закончится, как независимая держава, уверен он.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

70456292_632111367193193_271791665422165


Lisa Yasko с Alexander Merezhko и ещё 11.
20 сентября в 21:49 ·
Сьогодні мене обрали головою української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи. :fp1: 
Today I was elected as the Head of Ukrainian Delegation to Parliamentary Assembly of Council of Europe.
Я дякую всім за підтримку! Заступниками обрано представників фракції Батьківщина - Сергія Соболева та фракції Голос - Рустема Умерова.  ( Я так понимаю, что опыта у аксакала Сергея Соболева и Рустема Умерова, конечно же, гораздо меньше, чем у девушки 28 лет с прелестным, в принципе резюме, но вот одна заковыка, люди порылись в инете и такое пишут: " У вікістатті розділ "Посилання" містить переважно посилання на особисті сторінки у соцмережах. От і всі напрацювання до такої посади. Сильно!" )
Це величезна нова відповідальність і виклик. Хочу завірити всіх, що буду робити максимально для захисту національних інтересів України закордоном.
Вірю, що саме Україна має нагадати світові про європейські цінності. Бо хто як не ми знаємо цінність та ціну захисту європейських свобод у 21му столітті?
Вірю, що разом з колегами та командним духом нашої делегації в нас вдасться гідно і консолідовано (!) захищати інтереси України на міжнародній арені в Раді Європи.
Вперед!
===========================================
Lisa Yasko

22 ч.21 сентября
По ситуації в ПАРЄ.
Підтверджую: З огляду на ситуацію в ПАРЄ, Верховна Рада України вирішила не акредитовувати нову делегацію та не брати таким чином участь в роботі наступної сесії Ради Європи. :lol2: 
Це наша єдина позиція, схвалена фракціями Слуга Народу, Батьківщина, Голос та Європейська Солідарність.

Link to comment
Share on other sites

То різні люди на фото. Хіба не видно?

Якщо  з ясується,  що  то  не  вона,  то  я  перепрошу.  Фотки  по-різному  людей  фіксують.  На  ФУПі  ніхто  не  заперечив.  що  то  не  вона.

Якби  там  не  було,  але  очолювати  державну  делегацію  мав  би  хтось  досвідчений. 

Проте  задача  стоїть  осоромити  Україну  на  всіх  міжнародних  рівнях.

Не  виключено,  що  наша  делегація  не  буде  працювати  в  ПАРЕ  саме через  таке  "представництво".

Link to comment
Share on other sites

Українську делегацію можуть позбавити права бути присутньою в залі Парламентської асамблеї Ради Європи під час осінньої сесії.
Про це стало відомо з листування між співробітниками секретаріатів ПАРЄ та Верховної Ради, яке є в розпорядженні "Європейської правди".
Нова делегація України в ПАРЄ була сформована минулого тижня у Верховній Раді, і відразу було оголошено, що вона не братиме участі в осінній сесії. Тоді у Раді наголошували, що представники старої делегації за звичною для Асамблеї практикою зберігають право брати участь у роботі сесії.
Однак, на адресу нової делегації прийшов лист з роз'ясненнями від секретаріату ПАРЄ, в якому ставляться під сумнів повноваження старої делегації. Член делегації, народний депутат Олексій Гончаренко у коментарі ЄП підтвердив, що такий лист дійсно був.
На своїй сторінці у Facebook Гончаренко також написав, що "якщо Україна цього тижня не відправить в ПАРЄ склад нової делегації, то, через те, що нова делегація створена, що відображено на сайті ВР, стара делегація в 11.30 ранку 30 вересня втратить свої повноваження, а нова не набуде. Тобто в України не буде ніякої делегації в ПАРЄ".
Наразі невідомо, чи буде реалізована позиція секретаріату, адже за правилами організації подати список делегації в ПАРЄ потрібно протягом шести місяців після парламентських виборів. Тобто попередній склад втрачає повноваження 21 січня. Публікації на сайтах держорганів не мають юридичної ваги.
Про затвердження делегації Рада мала повідомити ПАРЄ офіційно. Співрозмовники "Європейської правди" у парламенті та МЗС стверджують, що таке повідомлення Україна не надсилала.
У разі, якщо в секретаріаті ПАРЄ здійснять наміри та позбавлять Україну діючої делегації, то депутати все одно зможуть приїхати в ПАРЄ на запрошення колег з інших делегацій, щоправда, в такому випадку українські депутати не зможуть брати участі в роботі комітетів, бути присутніми в залі на пленарній сесії і задавати питання спікерам.
Нагадаємо, на літній сесії ПАРЄ ухвалила рішення про підтвердження повноважень делегації РФ без жодних обмежень, попри порушення ними принципів Ради Європи.
Після цього представники семи національних делегацій на знак протесту оголосили про демарш. Згодом до них доєдналися окремі представники Британії та Швеції.
Водночас словацький депутат, що спершу підтримав Україну, на зустріч у Ризі не приїхав. Його дії на підтримку України викликали опір окремих колег у парламенті, зокрема йшлося про його виключення з делегації.

Link to comment
Share on other sites

За попередньою інформацією, грузинська делегація в повному складі не братиме участі в жовтневій сесії Парламентської асамблеї Ради Європи. Остаточне рішення підтвердить глава делегації.
Про це повідомив представник Грузії в ПАРЄ, депутат грузинського парламенту від партії "Європейська Грузія" Георгій Канделакі.
"Я повністю підтримую рішення нової української делегації не брати участь у всіх заходах цієї сесії. До того ж наступного тижня усі заходи, які відбуватимуться на полях, - святкові. Вони будуть присвячені 70-річчю від дня заснування Ради Європи. І немає причин у нас або в українських колег піднімати келих із шампанським з росіянами", - сказав він.
Канделакі також зазначив, що країни з групи підтримки України готові підтримати будь-яке рішення української делегації, зокрема і щодо подальшого демаршу ПАРЄ.
"Особливо Грузія, Польща і Балтійські країни дивляться на Україну. Україна може проявити ініціативу, і ці країни підуть за нею. Усі ці роки ми боролися, серед іншого, і за Україну", - заявив Канделакі.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Польща приєдналася до часткового бойкоту декількома національними делегаціями деяких офіційних заходів під час осінньої сесії Парламентської асамблеї Ради Європи.
Про це у вівторок у кулуарах ПАРЄ заявив голова польської делегації Александр Поцей, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Страсбурзі.
«Я і моя делегація не братимемо участі в урочистостях з нагоди 70-ї річниці Ради Європи», - сказав польський парламентарій.
Як повідомляв Укрінформ, напередодні делегації Латвії, Литви, Естонії та Грузії на підтримку України відмовилися від участі у деяких офіційних заходах осінньої сесії ПАРЄ.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Як заявив глава Комітету Верховної Ради з міжнародних відносин, нардеп від Слуги народу Богдан Яременко, Україна остаточно ухвалить рішення щодо участі делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи в кінці цього або початку наступного року.Зокрема, він повідомив, що Україна зробила заяву щодо розгляду у Венеціанській комісії питання про те, чи треба визнавати повноваження делегатів, обраних в Криму.

"Ми зробили ряд заяв з хвилюючих нас питань. Наприклад, це розгляд в Венеціанській комісії питання про те, чи треба визнавати повноваження делегатів, обраних в Криму. Рішення повинно бути приблизно в січні, подивимося, яким воно буде", - заявив він.

Також Україна очікує на реакцію Франції щодо доповіді про становище кримських татар в анексованому Криму.

"Ми подивимося, наскільки враховуватимуться зауваження попередньої делегації, з якими ми згодні, щодо доповіді про становище кримських татар на окупованому півострові. Ми подивимося на реакцію французького головування на наше прохання, спільну з іншими країнами, про зустріч для обговорення ситуації в ПАРЄ", - сказав він.

Нагадаємо, минулого тижня відбулася осіння сесія ПАРЄ, в якій українська делегація відмовилася брати участь в знак протесту проти повернення РФ. Разом з Україною бойкотувати ПАРЄ вирішили Литва, Латвія, Естонія, Грузія і Польща.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Разумков – генсеку Ради Європи: Ми готові до діалогу, але не до компромісів із сумлінням

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив на зустрічі з генсеком Ради Європи Марією Пейчинович-Бурич, що Україна готова до діалогу у ПАРЄ, проте не піде на "компроміси із сумлінням, територіальною цілісністю та гідністю людей".

Як пише "Європейська правда", про це за підсумками зустрічі у Страсбурзі в суботу вранці повідомила пресслужба українського парламенту.

Зазначається, що Разумков сказав Пейчинович-Бурич про неприйнятність для України повернення делегації РФ до Парламентської асамблеї Ради Європи.

Також ми не розуміємо ситуації з повноваженнями нашої делегації. Я сподіваюсь, що це не стане прецедентом. Ми готові до діалогу, але не готові до компромісів із сумлінням, територіальною цілісністю та гідністю людей", – сказав він.

Разумков окремо зазначив, що група "Балтік +", яку створили у ПАРЄ у відповідь на безумовне повернення РФ до асамблеї декілька національних делегацій, не прагне до деструктивної позиції в Раді Європи.

"Ми налаштовані відстоювати ті базові принципи і цінності, які було закладено під час створення цієї організації. Тому що принципи демократії і свободи, прав людини – ключові, як для Європи, так і для України", – підкреслив він.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Профильный комитет

рекомендовал Раде

поддержать заявление об

участии постоянной

делегации в работе ПАСЕ в

2020 году

По словам Ясько, члены

постоянной делегации ВР в

ПАСЕ приступят к работе на

зимней сессии ПАСЕ 27 января.

https://interfax.com.ua/news/general/635320.html

Змінено користувачем абу али ибн сина
Link to comment
Share on other sites

І шо там з кацапами і європідарами-підкацапниками можна обговорювати у тій ПАРЕ? Толку нуль від тих посиденьок. Яка мета присутності нашої делегації у тому гадюшнику? 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...