Перейти до змісту

ПАРЕ


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

Я к этому спокойней отношусь. Каждая страна имеет право выбирать, с кем и против кого дружить. А байки про "демценности" начали травить только после второй мировой и только с целью развалить коммунизм. А когда развалили, сдали в утиль за ненадобностью. И х-ло никто всерьез свергать не собирается. Знаешь почему? Да просто еще больше, чем х-ла они боятся возврата к власти в рашке комуняк. Кстати, сказочку про демценности и у нас активно пропагандировали только с целью маскировки массового ограбления. Как только п-ть будет уже нечего, про демократию все забудут и введут такую же фигню, как и в рашке( Наша проблема, что не брали пример с прибалтов еще в 90-х и не побили горшки с рашкой, пока она была ослабленной. "многовекторность" туева(
Link to comment
Share on other sites

Европа в понедельник акуеет. Кацапы платить не собираются. Они уже получили что хотели. Будут знать европидры как с каталами садиться играть.

 

Замглавы российского Минфина Сергей Сторчак дал разъяснения насчет обязательств России по уплате взносов в бюджет Совета Европы (СЕ), передает ТАСС.

 

«Мы никому еще ничего не должны. Мы будем должны, когда будет подписан документ — протокол, меморандум, — вот тогда возникают обязательства», — подчеркнул он.

 

Будапештский.

Змінено користувачем Ita
Link to comment
Share on other sites

І шо там з кацапами і європідарами-підкацапниками можна обговорювати у тій ПАРЕ? Толку нуль від тих посиденьок. Яка мета присутності нашої делегації у тому гадюшнику? 

Вова хуйло з європідарами Вову З. похвалять. Може у наслідку копійчина якась перепаде.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Кацапи знову шантажують єврогеїв :lol2: Цікаво, чи останні поведуться?

 

Російська делегація покине зимову сесію ПАРЄ, якщо її повноваження в асамблеї будуть ущемлені. Про це заявив у понеділок, 27 січня, віце-спікер Держдуми РФ Петро Толстой, повідомляє ТАСС.

У перший день сесії депутати ПАРЄ зупинили автоматичне затвердження повноважень російської делегації. Фінальне рішення про оскарження або підтвердження повноважень РФ має бути прийняте протягом двох днів.

Link to comment
Share on other sites

ДЫк время платить за 2020год. У кацапов прокатило в прошлом году. Не вижу оснований думать, что в этом году будет иначе. Тот же цирк, те же клоуны. Тот же сценарий.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

ДЫк время платить за 2020год. У кацапов прокатило в прошлом году. Не вижу оснований думать, что в этом году будет иначе. Тот же цирк, те же клоуны. Тот же сценарий.

У цьому році, схоже, також прокатить :(

 

Цьогоріч починається дворічний період головування представника Бельгії – Хендріка Дамса. Ліберали подали на розгляд лише одного кандидата.  Тому його обрали автоматично, оскільки ніхто не виступив проти його кандидатури.

Дамс працює у ПАРЄ з 2007 року. При цьому він мав перерву від листопада 2010 до листопада 2014 року. Є непублічним та не надто відомим за межами своєї політичної групи.

Хоча він і був присутнім в асамблеї під час найважливіших голосувань, однак не голосував ні за українські пропозиції, ні проти.

Це стосується оскарження повноважень делегації Росії у 2015 році. А також більшості резолюцій щодо Криму та Донбасу. Депутат схвально проголосував лише за гуманітарну ситуацію в Україні, у січні 2015 року. Щодо усіх інших проукраїнських документів його голосів електронна система не зафіксувала.

Влітку 2019 року взяв голосування у питанні про "прощення" Росії та її повернення до ПАРЄ. Але натиснув кнопку "утримався".

У своїй першій промові після призначення він не згадав питання російсько-українського конфлікту.

Link to comment
Share on other sites

Глава российской делегации вице-спикер Госдумы Пётр Толстой избран вице-спикером Парламентской ассамблеи! :tu:  :fp1: 

За кандидатуру Толстого проголосовали 132 парламентария, против - 117.
 

Link to comment
Share on other sites

Любить ПАРЕ Рашку :(

 

Парламентська асамблея Ради Європи відхилила пропозицію представників України та держав-партнерів про обмеження повноважень російської делегації.
Про це він повідомляє зі Страсбурга кореспондент "Європейської правди".
За підтвердження повноважень Росії у повному обсязі проголосувало 96 депутатів, проти - 44, ще 7 депутатів утрималися.
Як повідомляла "Європейська правда" підготовку проєкту доповіді доручили одному з найбільш проросійських депутатів асамблеї – представнику групи крайніх лівих Тіні Коксу. Проєкт доповіді виявився  гранично лояльною до Росії – документ не згадував про жодні порушення з боку РФ, а натомість стверджував, що Москва показала прогрес, оскільки заплатила гроші в бюджет Ради Європи та звільнила полонених моряків.
Більшість правок до проєкту, поданих українськими депутатами, в тому числі ті, що пропонували обмежити повноваження Росії, були відхилені під час розгляду.
Водночас, асамблея погодилася додати зміну, яка підкреслює, що Крим є незаконно анексованим Росією і до вимоги щодо Росії, пов’язані з окупацією, лишаються чинними попри дозвіл на повернення Росії до ПАРЄ.
Також асамблея внесла зміну до документа, нагадавши про зобов’язання РФ виконати вимоги попередніх резолюції, що ухвалювалися після 2014 року.
Як повідомлялося, раніше у ПАРЄ офіційно дозволили працювати російським депутатам, які голосували за анексію Криму.
Примітно, що напередодні асамблея ухвалила жорстке рішення про покарання Польщі за недемократичні дії уряду. :lol2: 

Link to comment
Share on other sites

Все как перед Второй Мировой Войной. Европа как старая политическая проститутка: ложилась под Гитлера. Сейчас раздвигается перед Путиным. НИчего за годы не поменялось

Link to comment
Share on other sites

Повернули Рашці всі повноваження :fp1: 

 

рішення, ухвалене пізно ввечері 29 січня, стало програшем української делегації. Повноваження росіян, які виставили ультиматум на адресу ПАРЄ, були підтверджені у повному обсязі, а майже всі правки, запропоновані Україною – відхилені.

За це рішення проголосувало 96 депутатів, проти - 44, ще 7 депутатів утрималися.
Українська делегація голосувала у повному складі – свої голоси віддали 12 членів депутатів. 11 з них натиснули кнопку проти, але одна представниця України підтримала повернення росіян. Це – представниця ОПЗЖ Юлія Льовочкіна  :pleasant: 

Link to comment
Share on other sites

Следите за руками:
Сначала, произошли неприятные для Украины и приятные Кремлю события:
1. ПАСЕ возвращает российскую делегацию в свой состав;
2. накануне ПАСЕ голосует за принятие Толстого на должность одного из вице–президентов. Да, того самого, одиозного депутата, который предлагал лечиться боярышником и корой дуба вместо иностранных лекарств;
....
И только Кремль начал потирать ручки, как вчера Россию признали стороной "Минских договоренностей". Ранее РФ считалась просто посредником, как и Германия с Францией, а выполнять условия обязывались Украина и псевдореспублики "ДНР" и "ЛНР". Представители РФ занегодовали — "Да вы что? Мы же не сторона конфликта!", и обиделись. Мы, конечно же, им верим (нет).

ПАСЕ утвердила резолюцию, основной ее посыл примерно таков: "РФ продвигает антидемократию везде и всюду, ограничивает свободы граждан и использует репрессии, осуществляет ползучую аннексию грузинских регионов Южной Осетии и Абхазии, украла Крым и развязала войну на Востоке Украины".

Требования в адрес РФ:
• в полной мере выполнять Минские договоренности, стороной которых является Российская Федерация
• прекратить военное вторжение и поддержку незаконных вооруженных формирований на востоке Украины;
• отменить незаконную аннексию Крыма;
• прекратить и отменить установление "границы" и ползучую аннексию грузинских регионов Южная Осетия и Абхазия;
• устранить любые юридические препятствия для безусловного выполнения решений ЕСПЧ и безоговорочно выполнять решение суда
 (а ведь Путин хочет приравнять ЕСПЧ к Спортлото, то есть собирается внести изменения в конституцию РФ, которые позволят законно игнорировать ЕСПЧ);
• безоговорочно и полностью сотрудничать с общей следственной группой и голландской прокуратурой для привлечения к ответственности лиц, ответственных за сбивание рейса MH 17.

Не уверен, что эта резолюция серьезно повлияет на действия РФ, но видеть полные удивленного негодования лица кремлевских  ̶у̶п̶ы̶р̶е̶й̶ представителей — бесценно!

 

©Из Интернета

Link to comment
Share on other sites

ПАСЕ утвердила резолюцию, основной ее посыл примерно таков: "РФ продвигает антидемократию везде и всюду, ограничивает свободы граждан и использует репрессии, осуществляет ползучую аннексию грузинских регионов Южной Осетии и Абхазии, украла Крым и развязала войну на Востоке Украины".

 

Европідари, тіпа сохранілі ліцо. Авотхуй! Нє вєрю © Кацапи похерили всі принципи, на яких збудована ота ПАСЄ, а вони їм канхвету, а потім так суворо пальчіком пригрозили. Та ще й підлаштовують свій регламент під них. Тепер можна всьо -  "грабь, убівай, єбі гусей", головне, що був "конструктивний діалог"  :gigi:

 

У Парламентській асамблеї Ради Європи змінили процедуру запровадження санкцій проти країн, які порушують принципи і цінності Ради Європи.

 

Відповідний документ оприлюднений на сайті ПАСЄ.

Зокрема, Асамблея підтримала створення додаткової (взаємодоповнюючої) спільної процедури, відповідно до якої два статутних органи Ради Європи — Комітет міністрів і ПАРЄ — проводять консультації у зв`язку з серйозними порушеннями однією з країн-членів її статутних зобов`язань.

Зазначається, що головна мета додаткової спільної процедури полягає у тому, щоби за допомогою конструктивного діалогу і співпраці добитися виконання країнами-членами зобов`язань і принципів Ради Європи шляхом уникнення запровадження санкцій.

 

Також визначено, що процедура має стосуватися найбільш серйозних порушень фундаментальних принципів і цінностей, закріплених в статуті Ради Європи.

 

Крім того, процедура може бути ініційована як Комітетом міністрів, Асамблеєю, так і генеральним секретарем Ради Європи, і усі три сторони можуть брати участь у відповідному процесі.

 

При цьому передбачається, що до того часу, як буде ухвалено певне рішення, усі три сторони мають консультувати одна одну. Також вимагається активна участь на усіх стадіях цього процесу країни, яка порушила зобов`язання, щоб за допомогою конструктивного діалогу і співпраці повернутися до ситуації, коли зобов`язання і принципи організації не порушуються.

 

У підтриманій доповіді наголошується, що кожна країна, яка порушує статутні зобов`язання, має «здійснити кроки, аби врегулювати ситуацію».

 

Нагадаємо, у регламентному комітеті ПАРЄ ухвалили два рішення, згідно з якими російська делегація в асамблеї має продовжити роботу без санкцій.

Link to comment
Share on other sites

Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію, у якій визнала Росію "стороною Мінських домовленостей". :consul: 
У четвер ПАРЄ затвердила резолюцію про стан моніторингової процедури з критичними зауваженнями на адресу Росії, в якій, зокрема, висловила стурбованість через антидемократичні процеси в РФ.
Документ стверджує, що Російська Федерація "посилює негативні тенденції щодо демократії, верховенства права та прав людини... в тому числі довільно використовує законодавство щодо протидії екстремізму для замовчування опозиції та критики від громадянського суспільства; погіршення свободи віросповідання в країні, як-то заборона Свідків Єгови; встановлює "кордони" та здійснює повзучу анексію грузинських регіонів Південної Осетії та Абхазії; здійснила незаконну анексію Криму та військову агресію на Сході України".
Також документ містить низку вимог на адресу Росії. Серед них згадані потреби:
– повною мірою виконувати Мінські домовленості, стороною яких є Російська Федерація (виділена фраза була додана за пропозицією України, яку підтримала переважна більшість);
– припинити військове вторгнення та підтримку незаконних збройних формувань на сході України;
– скасувати незаконну анексію Криму;
– припинити та скасувати встановлення "кордону" та повзучої анексії грузинських регіонів Південна Осетія та Абхазія;
– усунути будь юридичні перешкоди для безумовного виконання рішень Європейського суду з прав людини та беззастережно виконувати рішення Суду (примітка: як відомо, Путін запропонував зміни до конституції, які дозволяють не виконувати рішення ЄСПЛ);
– беззастережно та повно співпрацювати зі спільною слідчою групою та голландською прокуратурою для притягнення до відповідальності осіб, відповідальних за збиття рейсу MH 17, тощо.
Ключові суперечки викликав пункт про Мінські домовленості, який обурив Росію. Росіяни наполягали, що згадка про "Мінськ" неприпустима. "Ми робимо все, що можемо, щоби допомогти, але ми не учасник цієї угоди. Ми ж не сторона конфлікту", - переконував депутатів російський депутат Ніколай Рижак.
Попри протести росіян, документ був затверджений переважною більшістю – 49 проти 17 голосів. :tu: 

Link to comment
Share on other sites

Попри протести росіян, документ був затверджений переважною більшістю – 49 проти 17 голосів

Просто випадково підловили коцапів. :)  Реально це не матиме жодних позитивних наслідків.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Поки РФ живе у страху бути оточеною НАТО і ЄС, ніщо не покращиться - голова ОБСЄ

"Поки Росія - і це те, чого історія мала врешті-решт навчити нас - буде жити в страху бути оточеною, не буде можливого кінцевого рішення. І  поки Росія буде жити в страху бути оточеною НАТО і ЄС, ніщо не покращиться".

https://www.pravda.com.ua/news/2020/02/15/7240626/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Тролят кацапов ;)

 

Делегации РФ запретили свободно перемещаться на ПАСЕ
Российской делегации запретили свободно перемещаться на Парламентской ассамблее Совета Европы. Запрет связан с тем, что Европа не признает вакцину «Спутник V», сообщил член делегации, сенатор Владимир Круглый.
«Нашей делегации пришло предписание, что поскольку вы не привиты, и вы из «красной зоны», то вы можете перемещаться только из гостиницы в здание Парламентской Ассамблеи», - сказал Круглый на Международном конгрессе по медицинскому оздоровительному туризму.
Он добавил, что делегации из Турции, страны, которая тоже находится в «красной зоне», ограничений не устанавливали, так как члены делегации привита вакциной Pfizer. То же самое касается Украины. Сенатор отметил, что это «выглядит не очень».

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...