Перейти до змісту

Тут рекомендують золото купити


Uki

Recommended Posts

Роки, які закінчуються в «9», мають тенденцію до великих потрясінь
8 серпня 2019 року

Майкл Снайдер

 

Чи продовжить 2019 рік тенденцію? Днями я розмовляв з близьким другом, і він зазначив мені, що всі роки історії, які закінчуються в 9, мали тенденцію до часів великих змін і потрясінь. Мене заінтригувало те, що він поділився зі мною, і тому я вийшов і зробив кілька досліджень, і я виявив, що він був правильним у цілі. Зокрема, за останні 100 років ми спостерігали незвичну кількість ключових історичних подій протягом років, які закінчуються в 9, і це здається досить дивним. Чи можливо, що закінчення одного десятиліття і неминучий початок нового якимось чином викликає щось психологічне всередині нас? Я не знаю, але, здається, є закономірність. У цій статті я підсумую деякі речі, які я виявив, і дозволю вам прийти до власних висновків.

Почнемо з 1929 року. Як я неодноразово нагадую своїм читачам, більшість великих аварій на фондовому ринку, як правило, трапляються під час осені, і 29 жовтня 1929 р. Стався руйнівний крах фондового ринку на відміну від усього, що коли-небудь раніше бачили в США. Ця дата, як правило, вважається початком Великої депресії, яка до сьогодні є найгіршим економічним спадом, який західний світ коли-небудь зазнавав. Велика депресія тривала десять років, і це приводить нас до наступного “9” у нашому списку…

1939 рік, коли почалася Друга світова війна. Це була сама катастрофічна війна, яку побачив світ, і вона не закінчилася до 1945 року. За оцінками, загинуло десь від 70 до 85 мільйонів людей, і війна настільки шокувала планету, що ми не з тих пір бачила війну.

1949 рік був роком великих змін, і це було дійсно, коли бойові лінії холодної війни між сходом і заходом однозначно затверділи. Протягом цього року Комуністична партія Китаю змогла взяти повний контроль над материковим Китаєм, і Китайська Народна Республіка була офіційно створена. Крім того, в 1949 р. Радянський Союз випробував свою першу атомну бомбу, це був рік Берлінської блокади, а НАТО було утворено 4 квітня 1949 року.

1959 рік - це рік, коли до влади прийшов Фідель Кастро. Завдяки успіху кубинської революції Куба стала першою комуністичною силою в західній півкулі, і це врешті призвело до кубинської ракетної кризи 1963 року.

1969 р. Був настільки бурхливим, що про той самий рік було зроблено ряд документальних фільмів, і автор Роб Кіркпатрік написав про нього цілу книгу під назвою «Рік, коли все змінилося» . Це був рік приземлення Місяця, вбивств Вудстока та Менсона. Протягом цього року Річард Ніксон присягнув на посаді президента США, 250 000 американців вирушили у Вашингтон, протестуючи проти війни у ​​В'єтнамі, і була заснована Організація визволення Палестини.

1979 рік був роком Іранської революції. Аятола Рухола Хомейні прийшов до влади в лютому, а криза заручників Ірану почалася в листопаді. Якби не було іранської кризи з заручниками, можливо, Рональд Рейган, можливо, був переможений Джиммі Картером у 1980 році. 1979 рік також був роком, коли Маргарет Тетчер вперше стала прем'єр-міністром Великобританії, і вона прослужила весь шлях до 1990 року.

1989 рік - ще один рік революції. У червні того року продемократичні протести на площі Тяньаньмень у Пекіні були жорстоко розбиті китайським урядом. З іншого боку світу, 1989 рік - це початок оксамитової революції в Чехословаччині, що призвело до мирного поділу цієї нації на Чехію та Словаччину. Джордж Буш присягнув як президент США протягом цього року, і величезні протести з обох сторін Берлінської стіни врешті призвели до краху уряду Східної Німеччини.

1999 рік був роком, коли Білл Клінтон був дуже близьким до відсторонення від посади. 12 лютого Сенат Сполучених Штатів жорстоко виправдав Клінтон за фальсифікацію несправедливості та перешкоджання справедливості. 1999 рік також був роком, коли євро стало офіційною валютою Європейського Союзу, а наприкінці року відлякування Y2K зробило заголовки по всьому світу.

2009 рік, безумовно, був роком «змін». 20 січня Барак Обама став першим афро-американцем, який став президентом США. Тим часом нація сильно страждала від найгіршого економічного спаду після Великої депресії 1930-х років. За підрахунками, 8,8 мільйона робочих місць були втрачені під час «Великої рецесії», а мільйони американців також втратили свої будинки в результаті краху іпотечного кредиту. Із закінченням 2009 року було запущено блог Економічний крах .

Отже, ось ми вже в одному році, який закінчується в 9. Поки що в 2019 році ми спостерігали масові розстріли, невдачі врожаю, різкі ескалації в нашій торгівельній війні з Китаєм, а на горизонті вимальовується потенційна війна з Іраном. Американці сьогодні гнівніші, розчарованіші та більш розділені, ніж будь-коли раніше, в сучасній історії Америки, а медіа-медіа продовжують щоденно ворушити котел.

Етап, безумовно, створений для того, щоб речі вибухнули під час другої половини цього року, і багато людей, про які я говорив, відчували, що речі справді можуть почати руйнуватися в будь-який момент.

Здебільшого 2019 рік уже був роком величезних потрясінь, але багато хто вважає, що найгірше ще належить. Тож пряміться і тримайтеся, бо я думаю, що справи ось-ось стануть дуже непростими.

https://translate.google.com.ua/translate?hl=uk&tab=wT&sl=en&tl=uk&u=http%3A%2F%2Ftheeconomiccollapseblog.com

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Вечірка закінчилася.

 

 

ЦЕ ВОНО!
5 березня 2020 року
Егон фон Грейєрц

Це воно! Вечірка закінчилася. Зараз світ стикається з найбільш серйозним економічним та соціальним спадом в Новий час (18 століття). Зараз ми вступаємо в період глобальної кризи, яка змінить світ на дуже довгий час. Це не повинно дивувати людей, які вивчали історію, а також читали мої статті за останні кілька років. Багато людей також попереджали про те саме. Але оскільки МСМ ніколи не говорить про надмірність у світі чи ризики, 99,9% людей абсолютно не готові до того, що буде далі.
4 000 ВІДПОВІДІВ ВИГУТИ В ДУХІ МОЖЕ ПОЧАТИ

Падіння на 14% минулого тижня в Dow і подібне на багатьох ринках світу - це лише початок. Я попередив інвесторів про цей крах акцій в останні тижні. У своїй статті про 26 січня я написав "Колапс запасів і невідкладний сплеск золота", і знову 9 лютого я сказав: "Криза призведе до збільшення золотих і мийових запасів". Ми минулого тижня бачили початок обвалу акцій із падінням 4000 пунктів у Dow. Золотий сплеск ще попереду. Ми, швидше за все, побачимо подальше сильне падіння запасів.

Принципово вже досить довго було зрозуміло, що акції та світова економіка знаходяться в кінці світського бичачого ринку. Падіння за останній тиждень підтвердили, що партія закінчилася і що зараз ми починаємо світський ринок ведмедів, який впливатиме на світ протягом років, а може й десятиліть.
Вниз вгору 40X за 40 РОКІВ

Епоха друкованих грошей та необмежених цін на активи, що призводять до запаморочливих висот, зараз закінчилася. Якщо взяти Доу як один із прикладів, за останні 40 років він піднявся на 40 разів. Середньорічна доходність склала 11,53%, включаючи реінвестовані дивіденди. Це означає, що інвестор у Dow вдвічі подвоював свої гроші кожні 6 років у середньому за 40 років! Тож 25 000 доларів, вкладені в 1980 році, сьогодні будуть 2 мільйони доларів.

Майбутня спад не триватиме 40 років. Коли бульбашки лопаються, все розгадується дуже швидко. Це може зайняти, наприклад, 3-7 років, як Dow зійде на 90% або більше. У 1929-32 роках минуло менше 3 років, щоб Dow впав на 90%. І сьогодні ситуація набагато серйозніша, коли мова йде про завищення цін, борги, дефіцит тощо.
ПІДГОТОВКИ СТОКІВ ТА ВЛАСНІСТЬ> 90%

Тож у майбутньому економічному спаді спостерігається зменшення всіх активів міхура, таких як акції, облігації та майно принаймні на 90% у реальному виразі. Але хоча ринки можуть знизитися протягом наступних 5 років, світова економіка може піти на дно дуже довго, що може бути десятиліттями. Як завжди, історики повідомлять світ згодом про масштаби майбутнього спаду.

На графіку нижче представлені потенційні цілі для Dow. На мій погляд, рівень 1970-80 років є більш імовірним, ніж рівень 2003-9 років.

CORONAVIRUS НЕ ПРИЧИНА, АЛЕ КАТАЛІСТА

Інвестори, очевидно, пов'язують аварії на фондовому ринку з коронавірусом, але ми повинні пам’ятати, що вірус не є причиною падінь, а лише каталізатором. Акції в усьому світі протягом багатьох років завищені за багатьма критеріями.

Більшість людей сьогодні не турбуються про запаси, а замість коронавірусу. Більшість із нас цього не розуміють, оскільки влада у всьому світі придушує правду, коли йдеться про кількість заражених та смертельних випадків. Китай, здається, ніколи не сказав правди про вірус, і багато країн пішли за цим прикладом.

Пандемія поширюється експоненціально і може пройти 3-4 тижні, перш ніж вона спалахне від зараження. У той час кожна заражена людина може зустріти багато сотень людей. Наприклад, в Італії кілька днів тому не було випадків, і вона підскочила до 150 за пару днів, і зараз, як повідомляється, 2500 людей перехворіли на 80 захворювань.

У Швейцарії повідомляється лише про 12 випадків, але вони швидко розмножуватимуться. Всі публічні заходи у Швейцарії, де понад 1000 людей, заборонені. Женевський міжнародний автосалон, який повинен стартувати в понеділок, був скасований.

Я, звичайно, не експерт, але мені здається, що зупинити поширення коронавірусу неможливо. Закриття всіх фабрик, офісів, шкіл, магазинів, залізниць, кінотеатрів тощо дозволить паралізувати країни та світову економіку. Я не був би здивований, якщо врешті-решт уряди скажуть людям продовжувати нормально, а не робити карантин усім. Якщо рівень смертності в середньому не перевищує 2%, це вірогідний ризик, який візьме на себе влада.

Тотально закрити країни та виробництво, що призведе до дефіциту продуктів харчування та медикаментів, можливо, з часом знищить більше людей, ніж сам вірус.
ДЛЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ НОВИНИ - ДОБРІ НОВИНИ - ДО СЕГА

Тоді як звичайні люди у всьому світі переймаються коронавірусом, інвестори роблять акцент на крахах фондових ринків. Більшість людей блаженно не знають про найбільше падіння Dow за останній тиждень на 4000 пунктів (14%) або подібне падіння на інших світових ринках.

Інвестори люблять погані новини, як низький заробіток або погані економічні показники, оскільки це призводить до збільшення економічного стимулу. Тож до тижня тому ринки любили той факт, що центральні банки у всьому світі взялися за те, що стане найбільшою в історії грошового друку. Інвесторів не турбують причини масових вливань ліквідності, які пов'язані з проблемами у світовій фінансовій системі. Натомість, більше друку грошей означає більше кредитів та більше доступності грошових коштів для інвесторів на фондовому ринку. Тож погані новини для економіки створили все більш високі запаси, що досягають неба.

Зрозуміло, що центральні банки незабаром прискорять друк грошей, і ті, які можуть, як і США, знизять ставки. Зниження ставки ФРС у вівторок на 1/2 відсотка здається панічною дією. Оскільки наслідки коронавірусу в США поки що незначні, проблеми очевидні у фінансовій системі. Зниження ставок, більше репостів, більше QE тощо. У системі явно є основні проблеми.

Зниження ставок у поєднанні з друком грошей може призвести до швидких відмов у запасах, висмоктуючи всіх. Але цього разу друк грошей матиме лише дуже короткий ефект. Тому що будь-яке виправлення буде короткочасним, а подальше велике падіння буде руйнівним. Тож це точно не час купувати провали. Для всіх, хто є на фондовому ринку, набагато краще вийти на відбій.
ЗОЛОТА У ВСІ ВРЕМЯ ВИСОКІВ В МІЛЬНИХ ВАЛЮТАХ

Інвестори дорогоцінного металу нервують, тому що ми спостерігаємо невелику невдачу. Це схоже на 2008 рік, коли дорогоцінні метали та шахтарі спочатку сильно розпродавались перед тим, як продовжувати мітинг. Цілком можливо, що метали виправляться далі, перш ніж відновлять зростання. Але виправлення будуть значно меншими, ніж у 2008 році.

У багатьох валютах, таких як фунти, австралійський та канадський долари, золото завжди є найвищим показником. Незабаром золото в доларах США також досягне нового максимуму.

Не повинно бути сумнівів, що золото та срібло відображають майбутні проблеми у світовій економіці і особливо гарантований депозит валюти, який відбуватиметься через необмежений друк грошей.
ПРОДАЙТЕ ДОЛУ І КУПИТИ ЗОЛОТО

Співвідношення Dow / Gold розповідає історію. З 1999 року Dow знизився на 65% проти золота. Майже жоден інвестор на фондовий ринок не знає про цей факт. Dow знизився на 30% проти золота з жовтня 2018 року і вже впав на 15% у 2020 році.

Я очікую, що співвідношення до рівня кожного рівня 1980 року 1 для 1. Який рівень буде важко передбачити, але скажімо, доу 10 000 та золото 10 000 доларів. Врешті-решт я бачу, що коефіцієнт падає нижче від 1 до 1/2 або нижче, який би відповідав довгостроковій лінії тренду (не показано).

Але навіть якщо співвідношення впаде лише до 1, це призведе до того, що акції втратять 94% проти золота.

Так досить просте рішення. Вийдіть з усіх запасів, а також інших активів міхура та придбайте фізичне золото як найкращу форму збереження багатства та страхування від найгіршого економічного спаду в Новий час (починаючи з 18 століття).



Егон фон Грейєрц
Засновник та керуючий партнер
Управління активами Маттерхорн
Цюріх, Швейцарія
Телефон: +41 44 213 62 45

 

https://translate.google.com.ua/translate?hl=uk&tab=wT&sl=en&tl=uk&u=http%3A%2F%2Ftheeconomiccollapseblog.com

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Зіг та тисяча патронів вже давно

 

 

Друнвало Мельхиседек

Древняя Тайна Цветка Жизни

Том 2

 

Недостаточно подготовленные люди несут с собой все свои страхи и ненависть. Когда они попадают в этот очень странный мир, все их опасения и раздражение поднимают голову. Люди не подозревают о том, что все, о чем они думают, тут же приобретает форму, поэтому их страхи начинают реально проявляться.

Не понимая, что происходит, большинство людей старается воспроизвести знакомые образы старого мира, те вещи, которые им хорошо знакомы. Таким способом они пытаются осмыслить происходящее. Они делают это неосознанно, в них действует инстинкт самосохранения. Они начинают создавать старые образы и структуры. Но новый мир настолько странный, что все их страхи оживают. Они говорят: «Боже мой, что же это такое? Это ведь безумие, сумасшествие». Они видят давно умерших людей, события из своего прошлого, из детства. И ничего не понимают. Ум пытается каким-то путем привести все в порядок.

Растерянные люди решают, что у них галлюцинации, и это только

усугубляет страх. Думая по-земному, они считают, что кто-то все это

специально подстраивает, поэтому они должны защищаться. Их эго

думает, что ему нужно оружие. За мыслью немедленно следует ее реа

лизация, и вот перед ними ружье с оптическим прицелом, как раз то, что

они хотели. Они берут в руки ружье и думают: «Нужны патроны».

Смотрят налево и видят огромные ящики, полные патронов. Заряжают

ружье и начинают оглядываться в поисках врагов, которые хотят их

убить. И кто же мгновенно появляется? Конечно, ожидаемые негодяи,

причем во всеоружии.

В результате сбываются худшие страхи, каковы бы они ни были, и тогда люди начинают стрелять. Куда бы они ни повернулись - везде другие люди пытаются убить их. В конце концов, реализуется самый худший страх, и их убивают наповал.

Link to comment
Share on other sites

bullshit....

та і взагалі там мова про природні почуття, та про страхи та думки яки ідуть від людини, а не про аналіз поточної ситуації та висновки, які люди роблять......

Змінено користувачем Uki
Link to comment
Share on other sites

bullshit....

та і взагалі там мова про природні почуття, та про страхи та думки яки ідуть від людини, а не про аналіз поточної ситуації та висновки, які люди роблять......

люди роблять аналіз та висновки з причини почуття страху

Link to comment
Share on other sites

люди роблять аналіз та висновки з причини почуття страху

 

Ну ви замолотили тут...... Виходить вся наука від страху...... А я дурний завжди думав що від питливості........

Link to comment
Share on other sites

Ну ви замолотили тут...... Виходить вся наука від страху...... А я дурний завжди думав що від питливості........

 

дійсно, наука від цікавості, а інше соціальне життя віл почуття страху

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...