Перейти до змісту

Магадан Дайнемікс


Uki

Recommended Posts

weep%20(1).gif  Почалося.

Субота, 24 серпня 2019, 10:30 • Юлія Шрамко • 10800
Російський "Союз" з роботом "Федором" не зміг зістикуватися з МКС


КИЇВ. 24 серпня. УНН. Російський корабель "Союз МС-14" з роботом "Федором" (FEDOR) на борту не зміг зістикуватися з Міжнародною космічною станцією у визначений час. Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення МКС у Twitter, передає УНН.
"Безпілотний космічний корабель "Союз МС-14" вдало відійшов від космічної станції після того, як його заход був перерваний в 1:36 за східним часом (8:36 за Києвом - ред.)... Російські авіадиспетчери вказали, що наступна найраніша спроба стиковки корабля "Союз МС-14" може статися в понеділок вранці", - йдеться у повідомленні.
Водночас у Роскосмосі вказали, що "у зв'язку з зауваженнями, що виникли при стикуванні корабля "Союз МС-14" з Міжнародною космічною станцією, в Центрі управління польотами почалося засідання (російської - ред.) держкомісії,.. на якому розглядається ситуація і обговорюються заходи щодо усунення збою в системі стикування".
"Корабель "Союз МС-14" перебуває на віддалі від МКС. Стиковка планується на резервну дату. Безпеці станції і екіпажу нічого не загрожує", - додали у Роскосмосі.
Нагадаємо, 22 серпня Росія запустила в космос ракету з роботом "Федором".
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
×
×
  • Створити...