Перейти до змісту

Отведение войск


Ali(UA)

Recommended Posts

Є одна фішка  мінського договорняку, про яку чомусь не згадує ні Хуйло, ні двоє із ларца, Яременко з Пристайком

 

2. Отвод всех тяжелых вооружений обеими сторонами на равные расстояния в целях создания зоны безопасности шириной минимум 50км друг от друга для артиллерийских систем калибром 100 мм и более, зоны безопасности шириной 70 км для РСЗО и шириной 140 км для РСЗО «Торнадо-С», «Ураган», «Смерч» и тактических ракетных систем «Точка» («Точка У»):

 

- для украинских войск: от фактической линии соприкосновения;

 

- для вооруженных формирований отдельных районов Донецкой и Луганской областей Украины: от линии соприкосновения согласно Минскому меморандуму от 19 сентября 2014 г.

 

Отвод вышеперечисленных тяжелых вооружений должен начаться не позднее второго дня после прекращения огня и завершиться в течение 14 дней.

Этому процессу будет содействовать ОБСЕ при поддержке Трехсторонней Контактной группы.

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Та тут лише перелік озброєнь має відкривати очі усім зрячим у світі. Які нах в орків відкопані з шахт "РСЗО «Торнадо-С», «Ураган», «Смерч» и ...(«Точка У»)"?

Link to comment
Share on other sites

 

 


Та тут лише перелік озброєнь має відкривати очі усім зрячим у світі. Які нах в орків відкопані з шахт "РСЗО «Торнадо-С», «Ураган», «Смерч» и ...(«Точка У»)"?

Пан Юро, готуйтесь інтегруватись у лугандонську родину!

Link to comment
Share on other sites

Отступление на позиции 2016 года.

 

Хомчаку не в первый раз с руснёй в поддавки играть.

 

«Нові позиції українських військових будуть там, де вони були у 2016 році, коли вперше відбулося розведення сил у згаданому районі. Підрозділи Збройних сил України і надалі повністю контролюватимуть ситуацію», - поінформував генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/war/10711968-nachalnik-genshtabu-rozpoviv-de-budut-novi-poziciji-zsu-pislya-rozvedennya-viysk.html?utm_source=twitter&utm_medium=twitter&utm_campaign=twitter_site
Link to comment
Share on other sites

ветераны прописаны в минских соглашениях?  и по поводу проплаченности я смотрю фашики бросили в бой все силы на подавление интернета

А їм виписали довідки про тимчасову прописку.  :K

Змінено користувачем vkhavr2
Link to comment
Share on other sites

Середа, 9 жовтня 2019, 16:29 • Анна Мурашко • 8415

Через сутичку на блокпосту на шляху до ділянки розведення у Золотому відкрито провадження

 

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. У Луганській області один автомобіль, намагаючись прорватися через блокпост, щоб проїхати до ділянки розведення у Золотому, наїхав на поліцейського, відкрито кримінальне провадження. Про це журналісту УНН повідомила прессекретар поліції Луганської області Тетяна Погукай.

З її слів, на цьому блокпосту - у Кремінній - була утворена черга з транспорту, який їхав у Золоте.

"Там дійсно була зупинена колона з автобусами, з мікроавтобусами, приватними машинами, які хотіли проїхати. Через те, що один автомобіль намагався прорватися через блокпост, працівники поліції були вимушені стріляти у повітря попереджувальними пострілами для того, аби зупинити його. Внаслідок чого автомобіль наїхав на поліцейського та завдав йому тілесні ушкодження", - розповіла Погукай.

За її словами, правоохоронця було госпіталізовано, наразі він в лікарні.

"Після інциденту, цю колону транспортних засобів правоохоронці перевірили, і після цього вони спокійно рушили далі, вони вже, мабуть під’їжджають до Золотого", - сказала Погукай.

Також, з її слів, відкрито кримінальне провадження за ст. 345 ККУ (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку виконання ним службових обов’язків).

Додамо, раніше на фоні заяв про заплановане розведення сил у районі Золотого добровольці та ветерани заявили, що прямують до цих позицій.

Нагадаємо, Головний військовий прокурор України Віктор Чумак обіцяє належну правову реакцію на скоєння будь-яких правопорушень у розташованому в Луганській області містечку Золоте.

Link to comment
Share on other sites

Там на ФУПі Фінікс тему веде про це. Поліцейські блокували колону з журналістами та НД і НК, які рухалися до Золотого на підмогу Азову, щоб не допустити відведення українських військ.

Змінено користувачем tom_cat
Link to comment
Share on other sites

Please wait.. Loading

П’ятий президент України народний депутат 9 скликання Петро Порошенко застерігає, що з відходом Об’єднаних сил на позиції трирічної  давнини, українські війська втрачають три десятка населених пунктів і низку ключових висот.

Джерело: відеозвернення Порошенка, оприлюднене в Facebook.

Пряма мова: "З відходом на міфічні позиції 2016 року ми втрачаємо близько 30 населених пунктів і низку ключових висот. Там за кожний метр заплачено життям українських героїв. Тепер військових готують до того, щоб вийти з облаштованих позицій у чисте поле. Це – наслідки розведення військ за так званою "формулою Штайнмаєра".

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...