Перейти до змісту

Новий супільний договір на форумі


Спартак

Recommended Posts

  • Replies 82
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Давайте ще раз.

 

Завдання зробити форум читабельним і інформативним, не допустити його засирання і заспамлення. Дотримуватись правил великосвітського етикету завдання не стоїть (цим леса займалась в свій час)

 

Тому
10. Образливе спотворення ніку опонента
12. Систематичне переслідування та цькування форумчанина
13. Тролінг

буде регулюватись самими юзерами шяхом ігнору.

 

16. Зловживання атрибутами, маніпулювання рейтингом

якщо хтось хоче дрочити на карму - на здоров'я.

 

Про нецензурну лайку вже писав.

За поливання матами опонентів будуть попередження і бани. Образливі терміни типу "пришарашений, юродивий і т.п." в розпал суперечки модеруватись не будуть - ставте  в ігнор, якщо образились. Якщо людина починає спілкування з цих термінів в темі, замість "добрий день" - прирівнюється до нецензурної лайки.
 

За спам, флуд і т.п. будуть бани однозначно бо це засирає і вбиває форум.

 

Про перехід на особисту інформацію і розголошення приватних даних, вже написано - бан.

 

 

Всі бани починаються з нуля (історія банів до переїзду форуму не враховується)

Відповідно за конкретний тип порушення спочатку попередження, потім 10 балів(доба), потім 20(балів (2 доби) і т.д. Нікого не банять на 30 днів, бо в адміна поганий настрій.

 

Виняток -  Антиукраїнська пропаганда та агітація, паплюження державності України, українофобія та прояви негативного ставлення до українскості як такої.  Невизнання приналежності українських територій до України, зазіхання на територіальну цілістність держави Україна, сепаратизм - за це цілком імовірний вічний бан з першого разу.

 

9. Нецензурна лайка в бік опонента і 11. Хамство, хуліганство, зловживання нецензурними словами враховуються разом, решта окремо.

Тобто людина, яка мала попередження за матюки отримує усне попередження за флуд, але за повторні матюки - бан на 1 день.

 

Всі забанені є в банному листі - https://uapolitics.com/index.php?/topic/5048-bannij-list/

Причому витрачається час, щоб це нормально оформити, а не просто банити без пояснень

Всі терміни бану відповідають заявленими. Наприклад хозяин і Ali(UA) були забанені на добу. Те, що хозяин після бану не вийшов на форум - це його рішення, бан завершився відповідно до заявленого терміну - через добу.

 

Всякий шлак в темах буде зноситись у відповідну тему в Смітнику https://uapolitics.com/index.php?/topic/39441-flud-%D1%96-srach/
При бажанні можете продовжувати сратись там

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

при чому тут Лєса? іі вже більше року на форумі нема

 

навіщо її згадувати всує?

 

щоб чітко окреслити стиль модераторства, якого тут не буде

 

 

А мені Лєса подобалась. Навіть не знаю, чому...

 

ша! помяни чорта и вин зьявыться

 

нічого не маю проти. Я вважаю леса дуже класний юзер, але кнопку їй давати однозначно не можна.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

На форумі вводиться перша і друга поправки :D :

 

1. Всі теми і пости у вигляді цитат з ЗМІ, соціальних мереж і т.д. без коментаря дописувача, будуть зноситись у смітник. Якщо вам немає чого сказати - ідіть в інстаграм. Коментар в стилі хехе, бугага, цуко та інші високоінтелектуальні роздуми прирівнюються до відсутності коментаря. Повторні публікації будуть розцінюватись як п15. Спам https://uapolitics.com/index.php?/topic/3107-pravila-forumu/

 

2. Аналогічно будуть зноситись всі створені теми з назви і першого поста яких не зрозумілий предмет теми. Якщо ви настільки глибока людина, що окрім вас ви нікому незрозумілі - ідіть на форум психоаналітиків, бо на політичному форумі - це флуд в чистому вигляді. Повторні публікації будуть розцінюватись як п 17. Флуд https://uapolitics.com/index.php?/topic/3107-pravila-forumu/

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Уточнення і пояснення

 

Оскільки адміністрація не має можливості слідкувати перманентно за дотриманням правил, буде оцінюватись кожне з порушень.

Тобто порушник буде банитись не один раз, в момент, коли до нього дійдуть руки, а сумарно за всі випадки порушень.

Наприклад. 3 виявлені порушення = не 10 балів штрафу, а одразу 30 балів.

 

Система накопичення банів не має зворотної дії. Раніше модератори банили на розмір штрафу залежно від настрою. Зараз вся система прозора і має накопичувальний характер.

Якщо юзер отримав бан 11.8 Далі ---- 300 балів (30 діб, з яких перші 3 доби - блокування акаунту) то наступний бан 11.9 Далі ---- довічне блокування акаунту.

Якщо він після бану 11.8 протягом трьох років демонстрував ідеальну поведінку, волонтерив, воював, здавав кров дітям-чорнобильцям і вирощував 8 сліпих котят, а потім зірвався один-єдиний раз - 11.9 Далі ---- довічне блокування акаунту.

 

Dixi.

Link to comment
Share on other sites

Все понял, только одного не понял, а когда меня забанят назавжды?

 

коли набереться відповідна кількість прямих порушень правил. Твоя спроба дістати адміністрацію російськими назвами тем, щоб тебе за це забанили і ти міг пафосно заявляти про мовні переслідування.. хороша спроба, але НІТ.

 

 

про ломаку зрозуміло

 

а де про заохочення?

 

полісі без заохочень, а тільки з покараннями мають таку собі ефективність 

 

Заохочення:

 

на форумі гарантується свобода слова в рамках законодавства. Ви можете топити за Порошенка, за Зеленського за Юлю, за будь-кого іншого - це ваше право (зразу ж уточню, що підтримка Шарія, Медведчука і ко прирівнюється до сепаратизму). За підтримку українських політиків тут нікого не буде банитись.

Ситуація, коли адміністрація розправляється з політичними опонентами не повториться.

Аналогічно щодо інших політиків і політик, наприклад політики США.

 

Принципово послаблено ряд правил, яких ніхто не дотримувався (наприклад спекуляція рейтингом), але за які завжди можна було причепитись за бажання. Матюки переслідуються лише при використанні щодо юзерів форуму. Змістовний флуд не переслідується взагалі (за що вже було мені декілька повідомлень в приват)

 

Усі бани оформлюються виключно відповідно до правил і публікуються з цитатами-причинами бану https://uapolitics.com/index.php?/topic/5048-bannij-list/?p=1154873і нижче.

Це забирає значну кількість часу в адміністрації.

 

Жодні повідомлення не труться, все переноситься в смітник https://uapolitics.com/index.php?/topic/39441-flud-%D1%96-srach/де кожен може дослідити причини тих чи інших банів, а також насолодитись форумним хамством.

 

Темні бани відсутні, як явище. Система банів прозора і чітко описана.

 

Технічна підтримка форуму... і т.д. і т.п. - зрозуміло.

 

Якщо є ще якісь побажання щодо пряників - їх можна запропонувати тут - https://uapolitics.com/index.php?/topic/39277-robota-forumu/

Link to comment
Share on other sites

коли набереться відповідна кількість прямих порушень правил. Твоя спроба дістати адміністрацію російськими назвами тем, щоб тебе за це забанили і ти міг пафосно заявляти про мовні переслідування.. хороша спроба, але НІТ.

Бугога!!! Народ вы реально ебанулись от виртуала!!!! Кому я буду пафосно заявлять что меня забанили? А главное нахуя??? В моей жизни слава Богу форумы занимают вообще никакое место, уже давно, так немного времени убить, а название тем и сами темы я пишу на русском по причине того, что я так привык и не подвержен стадным инстинктам, так что вообще мимо кассы.

ЗЫ. А че там про баллы какие то, сколько их надо набирать? Може лучше сразу покинуть вас?

Link to comment
Share on other sites

а название тем и сами темы я пишу на русском по причине того, что я так привык и не подвержен стадным инстинктам

 

- ви чому порушуєте?

- а я завжди тут повертаю!

 

 

А че там про баллы какие то

https://uapolitics.com/index.php?/topic/3107-pravila-forumu/

 

 

моей жизни слава Богу форумы занимают вообще никакое место

 

 баллы какие то, сколько их надо набирать?

:weep:

Link to comment
Share on other sites

А у мене є питання - хто буде карати модератора за булінг та безпідставні наклепи на користувачів? і на скільки часу цей модератор піде у бан?

 

Ви конкретно звинуватили мене у:

 

 

на вас уже кілька скарг прилетіло за флуд і заговорювання тем, просто згідно нових правил флуд такого типу не переслідується на форумі.

 

Оцей допис яскраво ілюструє суть проблеми. Ви тупо постите великі шматки текстів або коментуєте шопопало, не вникаючи в повідомлення інших юзерів. Якби ви перейшли за посиланням https://uaposition.com/latest-news/anti-corruption-agency-probe-ukrainian-tax-service-chief-finances-trump-oath/там є загальний план фото (т.зв. гігапіксель - на якому обведено місцезнаходження Насірова на інавгурації. Це місце - близько середини, за ним - тисячі інших прихильників Трампа).

Виникає логічне припущення, що у вас задача настрочити певний обсяг дописів.

Учора у мене було 3 (!) повідомлення, сьогодні, скоріше всього, буде 2, завдяки Вашим зусиллям. З такою частотою дописів, якби мені за них платили, я б поклала зуби на полицю.  У Вас є конкретні докази, що я пишу за гроші? я відкрила за декілька днів, що тут дописувала, хоч одну тему?

 

Дайте приклад, де я пощу великі шматки текстів.

 

Так от, або Ви будете відповідати за свої слова і вибачитеся за свій наклеп, або я більше тут писати не буду. На форумі зараз не більше десятка активних дописувачів, десь з 5 є власне людьми, здатними створювати власний контент, а не "тупо", як Ви написали, тягати чужі дописи із фейсбуку та статті з інтернету. Ви повинні не дебільні правила з балами уводити, а кожного активного юзера в дупу цілувати, щоб не пішов!

 

І до речі, хоч я і не є фанатка хазяїна, але банити його за фірмове "бугага" може тільки неадекват. Тому що форум - це спілкування, і особливо коли люди спілкуються у реальному часі, вони обмінюються репліками, а не довгими реченнями чи параграфами. Це є варіант чату і письмова версія вербального дискурсу, який багатофункціональний і багатокомпонентний у граматичному, лексичному і навіть пунктуаційному плані.

 

Доступ користувачів до цього форуму - це не привілегія для них (бо нам є куди піти і для більшості дописи на форумах не самоціль). А привілегія для вас, що до вас ходять, читають і ще щось пишуть.

 

Змінено користувачем Spencer H.
Link to comment
Share on other sites

І до речі, хоч я і не є фанатка хазяїна,

 

И совершенно зря старушка, я тебя плохому не научу!

А по форуму, чем больше ограничений тем хуже форум, не уродуйте само значение этого слова, важен смысл а не стиль, а банить нужно спамеров и хамов и не за язык, а за хамство и спам.

Link to comment
Share on other sites

А може, лучшее зачекать, коли юзери порозмножаються, а тильки потим гайки прикручувать? Змінено користувачем абу али ибн сина
Link to comment
Share on other sites

Спартак, я долго доказывать никому и ничего не буду, мне ваши правила похуй я это честно говорю, вы их придумали сами их и соблюдайте....

 

 

З балами то якась дурна придумка, буде не форум, а онлайн іграшка-ферма.

:fp1:

 

а потім ми дивуємся, чому у нас така дебільна влада і питаємо: хто всі ці люди??

 

Правила, бали і все решта - https://uapolitics.com/index.php?/topic/3107-pravila-forumu/?p=61791

12.05.2014 - 18:18

:weep:

 

 

А може, лучшее зачекать, коли юзери порозмножаються

 

на даний момент розмножився лише флуд і срач. тому й введені уточнення, щоб не засирати форум безглуздими постами.

 

 

 тильки потим гайки прикручувать?

 

я їх відкрутив

 

Тролінг ігнорується, маніпуляція кармою - ігнорується, матюки і образи - тільки прямі проти юзерів ну і т.д. Все це винятки з Правил, прийнятих 6 років тому.

Інше питання, що форум український, а тому всі, включно з емігрантами,  звикли, що суворість правил пом'якшується необов'язковістю їх виконання. Але це повна фігня і свавілля модерів. Так не буде. Правила треба пом'якшити і дотримуватись механічно, без рефлексій і соплів.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...