Перейти до змісту

Китайський коронавірус крокує по планеті


Citizen UA

Recommended Posts

Думали шо зможуть проконтролювати розповсюдження.... Схоже що контроль втрачено.... Ну шо ж тепер просто цей вірус гулятиме як звичайний грип. Всі ті карантини та істерики згорнуть ... Люди до нього звикнуть.... Акції повернуться назад.... Або хтось не витрима до кінця істерики та наїбнеться, почне доміно ефект і тоді вже точно почнеться світова криза

 

До речі, ще як тільки почалась паніка, зразу подумалось, що ми присутні на продовженні кастингу на роль головного негідника у трилері "Як списати світові борги без світової війни"

Біткоїн на цю роль поки показав себе посередньо, коронавірус справляється явно краще, але думаю і його режисери не затвердять...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Повоювати таки доведеться... Ще ніколи свідомий злам "устоїв" не проходив без великих наслідків.

За дурість, пихатість, ненажерливість "провідників" людства як завжди заплатят манюпаси кров"ю і життям.

Link to comment
Share on other sites

Все норм, процес іде.

Середа, 26 лютого 2020, 22:03 • Тоня Туманова • 36120
У Німеччині почалася епідемія коронавірусу - заява

 
КИЇВ. 25 лютого. УНН. Німеччина знаходиться на початку епідемії коронавірусу після того, як виникли нові випадки, які вже не можна відстежити до першоджерела вірусу в Китаї. Про це заявив в середу міністр охорони здоров'я Єнс Спан, передає УНН з посиланням на Reuters.
В цілому п'ять нових випадків коронавірусу на заході і півдні Німеччини - в цілому близько 20 - означало, що захворювання, схоже, переходить на новий етап, заявив Спан на прес-конференції.
"Ланцюги інфекції частково не відслідковуються, і це новина", - сказав Спан.
Він застеріг від непотрібної паніки, сказавши, що "не кожен кашель - це випадок коронавірусу". Спан додав, що Німеччина добре оснащена ізоляторами в лікарнях, якщо вони потрібні в більшій кількості.
"Ми діємо швидко і адаптуємо нашу реакцію до поточної ситуації, і, на жаль, я повинен сказати, що ситуація змінилася за останні години", - сказав він.
Відзначимо, що перші випадки коронавірусу зафіксовані в Грузії і Північній Македонії.
Link to comment
Share on other sites

новини про розповсюдження коронавірусу - https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=uk&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com.ua&sl=en&sp=nmt4&tl=uk&u=https://pandemic.news/&usg=ALkJrhinerhLXLKYDTCbJKX9plxQjGqo0Q

 

==============

Доктор Ненсі Мессоньє заявив, що пандемія коронавірусу пошириться в США, питання "коли" не "якщо" ... в той час як Трамп закликає всіх продовжувати купувати (перекупляти) акції

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=uk&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com.ua&sl=en&sp=nmt4&tl=uk&u=https://www.naturalnews.com/2020-02-26-cdc-messonnier-says-the-coronavirus-pandemic-will-spread-in-the-usa.html&usg=ALkJrhhPbGbCseFrG1qDrfhza1Ouqi0AFQ

 

:D :D :D

Link to comment
Share on other sites

В Італії зафіксували перший випадок зараження коронавірусом серед українців. Про це в ніч на 27 лютого повідомило італійське видання CremonaOggi.
26-річна українка прибула до села Абатемарко кілька днів тому. Вона скаржилася на слабкість і в супроводі своїх батьків ввечері 25 лютого звернулася до лікарні.
Тест на Covid-19 дав позитивний результат в лікарні у Неаполі, але його ще мають підтвердити в Римі. Зараз українка перебуває в ізольованій палаті під наглядом лікарів. У карантин відправили її батьків та усіх, хто, ймовірно, з нею контактував.

Link to comment
Share on other sites

За дорученням Президента України Володимира Зеленського у МВС України відбулось засідання координаційної наради під головуванням Секретаря РНБО Олексія Данілова щодо ситуації по контролю за коронавірусом.
У ній взяли участь міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, керівництво Національної поліції, Державної прикордонної служби, Державної служби із надзвичайних ситуацій, Міністерства охорони здоров’я, Державної міграційної служби.
За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, станом на зараз ситуація є повністю під контролем наших служб у цілодобовому режимі. :nose3: 
«Області звітують кожного дня о 8:00 ранку та о 16:00. Ми не очікуємо жодних несподіванок. Завтра на 10:00 усі обласні адміністрації проведуть засідання відповідних комісій з надзвичайних ситуацій та техногенної безпеки. Вони мають забезпечити умови для проведення температурного скринінгу на кордоні, а також перевірити усі медичні заклади, які, у разі необхідності, зможуть прийняти інфікованих», - зазначив Олексій Данілов.
Своєю чергою, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що сьогодні було прийнято рішення силами Державної прикордонної служби та Міністерства охорони здоров’я проводити температурний скринінг усіх громадян, як прибувають на територію України.
«Температурний скринінг є обов’язковим для усіх громадян, які прибувають в Україну з будь-якої країну світу, як через авіасполучення, так і через усі автомобільні та залізничні пункти пропуску на кордоні України. Таких пунктів із країнами ЄС у нас 29, а загалом на кордоні 232. Сьогодні, до прикладу, такими групами було на пункті пропуску «Тиса» оглянуто близько 1000 осіб. Окрім цього, ми плануємо запровадити температурний контроль і на КПВВ на лінії розмежування із тимчасово окупованими АР Крим та окремими районами Донецької та Луганської областей», - зазначив Арсен Аваков.
Він додав, групи із прикордонників та медиків будуть чергувати позмінно, усі вони забезпеченні необхідними засобами захисту. У разі, якщо наші фахівці зафіксують людину із підвищеною температурою та початковими ознаками захворювання – вони будуть їх відправляти на додаткові обстеження.

Link to comment
Share on other sites

Авакян опять облажался? :D 

 

Правоохоронці затримали чоловіка, який кидав каміння в автобус з евакуйованими з китайського  Уханя українцями. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час спільного брифінгу з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком в Нових Санжарах Полтавської області

https://zik.ua/news/crime/kydav_kaminnia_v_avtobus_z_evakuiovanymy_liudmy_iz_ukhania_avakov_zaiavyv_pro_zatrymannia_pidozriuvanoho_959858

 

А на відео по посиланню нижче, тітки каміння кидають і чути звук розбитого скла :K

https://ua.kraina.biz.ua/editor3/124896/

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

В Пекине кластер из 10 новых случаев среди работников одной компании.
Люди, желающие начать работать обязаны провести две недели на "самокарантине"

 

China reports rise in new coronavirus cases, warns of risk of rebound

Link to comment
Share on other sites

Как же ж вы утомили со своим коронавирусом.... Не того боитесь, люби мои  :(

 

Кстате, когда херонавирус в Китае и в мире благополучно войдет в ряд обыденных как САРС, птичий и свиной грипп, в Украине истерия только достигнет своего пика, бо ж чем еще народ от более насущных проблем отвлекать... Эпоха бедности токо расцветает, и даже комик перестал быть смешным, а все более становится тошным и отвратительным как и все его папередники...

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

Как же ж вы утомили со своим коронавирусом....

Эпоха бедности - то фигня, деньги всегда можно заработать. И кто там очередная морда у власти в какой-то стране - тоже вторично.

А вот если страны продолжат закрывать границы, начнётся тотальная изоляция друг от друга, нарушится товарообмен и производство...

Link to comment
Share on other sites

Новости каронавируса в Рашке

 

Первая жертва Коронавируса в России

 

Уволили главврача Боткинской больницы в Питере.
Тот сразу же дал интервью. Там сплошной смех сквозь слезы. Например, построить забор вокруг пансионата, для карантина, минимум 2 недели. Так сложно и долго, что вообще не стали этого делать.
Роспотребнадзор вначале говорит забирать пациентов в капсуле и костюмах, а потом — голыми руками и без масок. Что бы не наводить панику (!).
Так и не объявлен карантин по всей форме. Сбежавшие пациенты формально и не сбежавшие вовсе. За что же из судили и штрафовали?
Анализы неделями делают.

А вообще, нет ли тут давно эпидемии?

Это не шапито, это пиздец.

Link to comment
Share on other sites

Как же ж вы утомили со своим коронавирусом.... Не того боитесь, люби мои  :(

Та да, мы утомили ... :lol2: 

 

US stocks opened lower today, as the selloff over coronavirus fears picked up steam again.

The Dow and the Nasdaq Composite fell into correction territory, defined as 10% below their most recent highs.

Here's where things stand:

The Dow opened 1.9%, or 515 points, lower.

The Nasdaq sold off 2.5%.

The S&P 500 fell 1.9%.

Link to comment
Share on other sites

 

Сотрудники центрального офиса банка в Днепре обеспокоены поездкой коллеги в китай и просят поместить ее на карантин. 

Сотрудники центрального офиса ПриватБанка, который находится в Днепре, обратились к местным властям с просьбой закрыть на карантин офис для недопущения распространения коронавируса.

Соответствующее обращение профсоюза направлено губернатору Днепропетровской области Александру Бондаренко, главе облсовета Святославу Олейнику и мэру города Борису Филатову.

В нем говорится, что руководитель направления "Управление изменениями" Цзен Ни, гражданка Китая, 31 января находилась в отпуске в Китае в зоне, которая граничит с местом вспышки коронавируса. На этой неделе она вернулась на работу в центральный офис, в котором работает больше тысячи человек.

"Поскольку действующее руководство банка не проинформировало работников об опасности, а на запросы профсоюза имеет устойчивую привычку не отвечать, учитывая обеспокоенность коллектива, особенно после смерти от пневмонии нашей коллеги А. Литвиненко - просим принять срочные меры по изоляции Цзен Ни и прохождению карантина", - говорится в обращении.

Также профсоюз просит правоохранительные органы провести проверку и привлечь к ответственности лиц, которые не приняли должных мер для предотвращения эпидемии вируса.

Link to comment
Share on other sites

Сотрудники центрального офиса банка в Днепре обеспокоены поездкой коллеги в китай и просят поместить ее на карантин. 

Видишь, какие гуманные в Днепре люди! А могли и камнями побить! ;)

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Basic reproduction number этого вируса (количество людей, которых может заразить один больной) - 1.4-4. Для сравнения у вируса гриппа он 2-3, а у вируса кори - 12-18. Так что это не тот случай когда один больной в театре может заразить весь зал.

Да-да-да! Китаец, который на кораблике 2 часа находился как раз это доказал :)

Link to comment
Share on other sites

18:59 Коронавірус в Італії: губернатора Ломбардії помістили на карантин

18:39 Епідемія коронавірусу: у Норвегії майже 70 осіб помістили на карантин
18:36 Від нового коронавірусу вилікувалися вже понад 33 тис. людей
18:18 Епідемія коронавірусу: глава МОК заявив, що підготовка до Олімпіади в Токіо йде за графіком
17:58 Третій випадок коронавірусу зареєстрований у Лівані
17:57 Епідемія коронавірусу: МОЗ Польщі заперечило наявність коронавірусу, але визнало 47 підозр
17:50 В Італії почали розслідування щодо лікарні, звідки поширився коронавірус
17:44 Іран заборонив в'їзд громадянам КНР через загрозу поширення коронавірусу
17:39 Кувейт зафіксував 43 випадки коронавірусу, обмежує перетин кордону
17:30 У віце-президента Ірану діагностували коронавірус
17:24 Кількість випадків коронавірусу у Японії сягнула 912
17:23 ВООЗ: спалах коронавірусу зберігає потенціал перерости в світову пандемію
17:24 Кількість випадків коронавірусу у Японії сягнула 912
17:23 ВООЗ: спалах коронавірусу зберігає потенціал перерости в світову пандемію
17:16 У "Борисполі" показали, як пасажири проходять температурний скрінінг
17:11 У Британії зросла кількість випадків коронавірусу
16:57 Епідемія коронавірусу: у Румунії закуплять 5 мільйонів масок до наступного тижня
16:55 Організатору та одному з учасників штурму Луганського прикордонного загону повідомлено підозру
16:45 Кількість жертв коронавірусу в Ірані досягла 26
16:44 Останній пасажир і 91 член екіпажу Diamond Princess покинули лайнер
16:37 В Китаї дають по 1,4 тис. доларів громадянам, які повідомлять про симптоми коронавірусу
16:32 Ще двоє українців на лайнері Diamond Princess інфікувалися коронавірусом - МЗС
16:27 Канада повідомила про 13-й випадок коронавірусу
16:22 Результати аналізів на коронавірус двох госпіталізованих у Чернівцях мають бути сьогодні
16:04 Коронавірус в Італії: 14 людей померли, 528 інфіковано
15:33 Епідемія коронавірусу: Ізраїль підтвердив перший випадок інфікування COVID-19
15:30 Нових випадків підозри на коронавірус у Чернівцях немає
15:27 Скалецька поділилася фотографіями обіду в обсервації у Нових Санжарах
15:17 Епідемія коронавірусу: в Італії інфікувався перший професійний футболіст
14:57 Епідемія коронавірусу: у Грузії доручили поповнити запаси медичних масок
14:41 Епідемія коронавірусу: держслужбовець в Південній Кореї помер через перевтому на фоні інфекції
14:33 Тест-систем вистачить для перевірки на коронавірус 3 тисяч пацієнтів - МОЗ
14:32 У Греції два нові випадки коронавірусу, з них один - в Афінах
14:28 Саудівська Аравія заборонить паломництво до святинь Медини та Мекки через коронавірус
14:18 МОЗ: найближчим часом в аеропортах та на залізничних станціях з'являться пам'ятки про коронавірус
14:17 Домашні тварини можуть бути проміжними носіями коронавірусу - МОЗ
14:11 Епідемія коронавірусу: зросла кількість інфікованих у Швейцарії до 4 осіб
14:07 У МОЗ закликали утриматись від поїздок до країн ЄС, у яких поширюється новий коронавірус
13:56 Кабмін провів селекторну нараду з головами ОДА щодо коронавірусу - МОЗ
13:55 Результати аналізів на коронавірус щодо госпіталізованих у Чернівцях осіб ще не готові
13:38 Запобігання коронавірусу: на кордонах України за добу перевірили 75 тис. пасажирів
13:37 На КПВВ на лінії розмежування почались перевірки для запобігання коронавірусу
13:31 Епідемія коронавірусу: перший випадок інфікування зафіксовано у Польщі, місцеве МОЗ - спростовує
13:29 Грузія обмежила рух через кордон із Азербайджаном
12:36 У Японії планують тимчасово закрити всі школи через коронавірус
12:32 Епідемія коронавірусу: перший випадок інфікування зафіксовано у Відні
11:56 Епідемія коронавірусу: кількість інфікованих у Південній Кореї зросла до 1766 осіб
11:12 Коронавірус запідозрили у черговому регіоні Італії
09:40 У Пакистані підтвердили перші два випадки захворювання на коронавірус
09:28 Епідемія коронавірусу: перший випадок зафіксовано в Естонії
08:52 У Фінляндії зафіксували другий випадок коронавірусу
08:05 У Данії був зафіксований перший випадок зараження коронавірусом
06:02 Кількість інфікованих коронавірусом у світі перевалила за 82 тисячі
05:31 Клінічні випробування вакцини від коронавіруса почнуться в США приблизно через два місяці
03:32 У Південній Кореї зафіксовано 334 нових випадки зараження коронавірусом
03:00 Перший випадок зараження коронавірусом зафіксували у Норвегії

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Да-да-да! Китаец, который на кораблике 2 часа находился как раз это доказал :)

Именно это и доказал. был нулевым пациентом в закрытой среде с единой системой вентиляции.  

Link to comment
Share on other sites

Именно это и доказал. был нулевым пациентом в закрытой среде с единой системой вентиляции.  

И чем в этом смысле театр от кораблика отличается?  ;o

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...