Перейти до змісту

Зебаньки вийшли на фінішну пряму


Citizen UA

Recommended Posts

Половина кредитного бабла назад піде на фінансування радників і купівлю супер пупер американських технологій ,45 відсотків місцеві відіжмуть і може 5 відсотків впаде кріпакам на субсидії
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Що характерно, і кріпаки ті ж самі, і пани непохитні вже 3 десятиліття. Але в кріпаків з засраними панським дебілізатором мізками проблема з панами на... 6 місці за важливістю як для країни, а особисто - на передостанньому перед низькою якістю освіти!  :tu:

https://uapolitics.com/index.php?/topic/14252-svezhie-rejtingi/page-19&do=findComment&comment=1186333

Про українських панів з кріпаками за мотивами перформансу з Татаровим.

Запросіть пана @S.Brant, хто може, для коментів!  B-) 

Please wait.. Loading
1. Суспільний устрій України -- це олігархічний феодалізм (див. посилання у коментарі). Президент України за посадою є найголовніший феодал.
2. Феодальні стосунки є двосторонніми, договірними. Сюзерен панує, але за згодою васала; васал добровільно приймає на себе зобов'язання. За неписаним договором, сюзерен зобов'язаний забезпечити васалу дві речі: безпеку і поле для годування
3. При феодалізмі злочином є не корупція (забезпечення поля для годування), а антикорупція (перешкоджання сюзерену у наданні васалу поля для годування). Антикорупція зазіхає на священне право васала отримати повну безпеку від свого сюзерена, разом зі священним обов’язком сюзерена таку безпеку гарантувати і забезпечити. 
4. Найближче коло короля -- люди, що працюють в його палаці, -- є двір короля. Двір короля є недоторканим за визначенням, бо інакше король не зможе виконувати свої феодальні функції.
5. Видати людину з двору для короля означає повністю втратити свій королевський статус.
6. Все ускладнюється двома факторами. По-перше, король є найстаршим феодалом, але не є ні олігархом (перший серед рівних), ні арбітром, -- а це означає, що він "слабкий король",  якому місце за столом великих хлопців не гарантовано, право на нього треба виборювати й підтримувати.
7. По-друге, слабкий король для посилення свого двору запроваджує в ньому не бюрократичну ("синю"), а лідерську ("червону") культуру, тим більше що в нашому випадку вона ще й відповідає особистим уподобанням (див. ще одне посилання). А для "червоної" культури видати людину з особистого оточення -- це повністю втратити обличчя перед членами клану та іншими феодалами.
Отже, видати людину з двору, з палацу для короля -- це швидко й остаточно попрощатися з королевським статусом.
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

В світлі попереднього посту це вручення є чистим онанізмом. Поки не буде зачищена вся система нашого "суспільного устрою" боротися з корупцією тут не має сенсу. Усі ці органи є імітацією для плебсу і годівничкою для "антикорупціонерів". І вони самі це чудово розуміють.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

При действующем законодательстве, оно никогда не очистится.Не органы надо плодить, а законодательство выписывать в сторону упрощения процедур, усиления ответственности и отмены поглощения сроков. Тогда само все очистится.
Link to comment
Share on other sites

При действующем законодательстве, оно никогда не очистится.Не органы надо плодить, а законодательство выписывать в сторону упрощения процедур, усиления ответственности и отмены поглощения сроков. Тогда само все очистится.

Законодавство в країні олігархічного феодалізму завжди буде обслуговувати виключно наявну систему, скільки б його не змінювали. Всі зміни зараз не можуть бути нічим іншим, окрім імітації бурхливої діяльності "антикорупціонерів". Само всьо очістітца лише після зачистки цієї системи.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Завтра прикуплю попкорну... :nose3: 

 

Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження через можливе незаконне втручання генпрокурорки Ірини Венедіктової у справу про ймовірне хабарництво заступника голови Офісу президента Олега Татарова.
Про це заявив виконувач обов’язків голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Грищук.
За словами Грищука, 3 грудня в ЄРДР внесене провадження "щодо втручання у роботу правоохоронних органів".
Йдеться про рішення Венедіктової змінити групу прокурорів у справі Татарова. Вона зробила це ввечері 1 грудня, саме перед тим, як детективи НАБУ планували повідомити Татарову про підозру. Через це нова група прокурорів була змушена наново вивчати справу і про підозру заступнику глави ОП повідомили лише 18 грудня.
За словами в.о. голови САП, коли прокурор з колишньої групи прокурорів вже був у суді та мав клопотати про обрання запобіжного заходу для Татарова, у САП дізнались, що групу прокурорів було змінено: "Ми спочатку подумали, що це помилка, потім зрозуміли, що це не помилка, а була свідома дія. Ми витребували матеріали, вивчили їх і надали вказівки детективам (що змінити у справі). У них на це пішло десь два тижні".
Через такі дії генпрокурорки НАБУ звинуватило її у перешкоджанні в справі Татарова, зокрема, Бюро вказало, що Венедіктова не мала права змінювати групу прокурорів.
Грищук також не зміг підтвердити, що Венедіктова діяла законно: "Я б сказав так, у 37-ій статті (КПК, на яку посилалась Венедіктова) не описані ті обставини, які давали можливість змінювати (групу прокурорів)".

Змінено користувачем Zzzz...
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

подорванный чувак. На хороших препаратах сидит
Саме такі деяким людям подобаються. На укрлайфі він програє за переглядами лише інфекціоністці Жолобак з її твердженнями, що пандемії коронавірусу не існує (мафія просто змінила формулювання її визначення), а маски носити не треба. Через це вона там взагалі поза конкуренцією.
Link to comment
Share on other sites

Замсекретаря СНБО Сергей Кривонос заявил в интервью НВ, что спикер украинской делегации в ТКГ Алексей Арестович завел в 2018 году группу снайперов на минное поле на Донбассе. :consul: Сам Арестович говорит, что это неправда и "легенда, которую склепал Кривонос".

Кривонос упомянул Арестовича, когда говорил о законопроекте о войсках территориальной обороны. По его словам, провести проект мешают люди, "которые не пошли воевать, прикрывшись "липовыми" и не "липовыми" бумажками, потом откуда-то всплыли и презентуют себя как суперпатриоты Украины".
Он сказал, что пока "все адекватные профессионалы и патриоты были на войне", Арестович "остался и начал себя выдавать за военного суперспециалиста".
"Когда Арестович себя представляет как профессионала, военного эксперта, – а каким взводом, какой ротой командовал господин Арестович? Никакой. А почему он только в августе 2018-го ушел на войну? А почему господин Арестович не расскажет, как 8 ноября 2018 года он завел на минное поле группу снайперов из Десны, где двое погибли, а трое были тяжело ранены? Почему он не расскажет, каким образом и зачем он это сделал?" – сказал Кривонос.
Арестович в комментарии LIGA.net ответил на слова Кривоноса, заявив, что маршрут никто не менял, а сам он не был старшим в группе. "Скажите, как лицо младше по званию и по должности может командовать группой, в которой есть более старшие по званию и должности?" – добавил он.
Арестович заявил, что Кривонос "слепил легенду" и теперь распространяет ее. "Как замсекретаря СНБО он что, работает против Офиса президента, я так понимаю, против самого президента?" – сказал он.
Арестович также заявил, что инцидент произошел 10 ноября, а не 8-го, раненых было двое, а не трое, и это было не минное поле. При этом по его словам, взрывалась мина "ведьма", которая "почти не оставляет неповрежденных".
"Что это за заведение (на минное поле, – ред.), когда человек остается там же и подрывается? Это как? Погубить лучших снайперов ВСУ ценой собственной смерти? Это очень большое исключение, что я остался цел", – добавил он.
По словам Арестовича, у него есть вопросы к Кривоносу о его роли в "попытке госпереворота 2017 года", снятии его кандидатуры на выборах президента 2019 года в пользу Порошенко и раскрытии им служебной принадлежности погибших снайперов.

Link to comment
Share on other sites

Зебанько вчергове показав себе нікчемним довбойобом разом із своїми радниками-єрмачками. Він там ще Тупицького відсторонив на два місяці всупереч закону

 

Тим не менш, юристи Зеленського (смішно звучить) не дочитали Главу 14 Кримінального процесуального кодексу під назвою «Відсторонення від посади». Там для суддів передбачено окрема процедура відсторонення.

А саме, рішення про тимчасове відсторонення СУДДІ від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності ухвалюється Вищою радою правосуддя, а не Зеленським.

 

Please wait.. Loading
Link to comment
Share on other sites

Зебанько вчергове показав себе нікчемним довбойобом разом із своїми радниками-єрмачками. Він там ще Тупицького відсторонив на два місяці всупереч закону

 

...Невже Зеленський уже близько до етапу пізнього Ющенка – з пасікою, насмішками і 5% рейтингу?

А от тут Луценко не вгадав, відсторонення борова Тупицького тільки додасть рейтингу ЗЕ

Link to comment
Share on other sites

Найкраще по темі керованого прокурора і Татарова: «прокурор настільки незалежний, що каже що не знайомий із матеріалами провадження, але при цьому вважає, що підозра необгрунтована». (с) Вадим Валько.

Please wait.. Loading
Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Суд арештував Микитася

Шевченківський районний суд обрав запобіжний захід підозрюваному у замовному викраденні людини забудовнику Максиму Микитасю.

Суд обрав для Микитася тримання під вартою без визначення розміру застави до 27 лютого.

Суд визначив арештувати його у залі суду. Микитасю повідомили, що він може з 4 січня протягом 5 днів подати апеляцію.

Сторона обвинувачення клопотала про арешт Микитася на 2 місяці без альтернативи застави, тому що забудовник може впливати на свідків.

Захист Микитася зазначав, що в подібних справах судом не виносилися рішення про арешт.

https://www.pravda.com.ua/news/2020/12/31/7278729/

Link to comment
Share on other sites

Привітання Зебанька хтось дивився вчора? Я увімкнув на хвилину - якесь фальшиве гидотне шоу у стилі 95го кварталу. Виматюкався, вимкнув. Хтось додивився до кінця? :gigi:

Link to comment
Share on other sites

Привітання Зебанька хтось дивився вчора? Я увімкнув на хвилину - якесь фальшиве гидотне шоу у стилі 95го кварталу. Виматюкався, вимкнув. Хтось додивився до кінця? :gigi:

 

Дивитись не дивився, але чув шо вистулєніє тривало десь 20 хвилин   :fp1:

Навіть дарагой Лєонід Ілліч такого собі в новорічну ніч не дозволяв ... Та ще кажуть :весь цей час він виїдав мозок 8- річним дітям  :fp1:

 

"Взрослый дядя, который взялся захищать этих детей от потери их дома, всячески избегает разговоров о своих взрослых президентских обязанностях, прикрывшись детской наивностью. Никогда не думал, что после всей этой боли, потерь и проявлений благородства, которые мы видели во время войны, в Украине появится президент, который по-путински будет прятаться за детьми, избегая честного разговора с народом."

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...