Перейти до змісту

Карантинний дебілізм чи геноцид?


zero

Recommended Posts

разлет соплей и есть распространение вируса. Просто на свежем воздухе маски не нужны. Нет достаточной вирусной нагрузки.

 

Але необхідною концентрацією натовпу можна досягти цього навантаження  :weep:

Так як в південній Каліфорнії після масових протестів різко пішло угору.... 

Змінено користувачем Uki
Link to comment
Share on other sites

разлет соплей и есть распространение вируса. Просто на свежем воздухе маски не нужны. Нет достаточной вирусной нагрузки.

Уменьшают распространение - да. Защищают - нет. Защита и уменьшение вероятности - это разные вещи. В толпе уменьшение вероятности - это крем для жопы "мазь"

Змінено користувачем Папа_Карлос
Link to comment
Share on other sites

А в НьюЙоре и Минеаполисе нет. Видимо еще какие-то факторы работают. 


Уменьшают распространение - да. Защищают - нет. Защита и уменьшение вероятности - это разные вещи

:) Мы вроде про эпидемиологию...

Link to comment
Share on other sites

"Карантину - ні"

И стоят в масках :) Которые уменьшают разлет соплей, но не защищают от вируса :)

 

 

Люди вышли с лозунгами "нет карантину", но вышли в масках. Диссонанса нет этой тупости?

 

Так навпаки все логічно: люди демонструють готовність до маскового режиму та адекватних заходів карантину, але протестують проти червоної зони і локауту для бізнесу.

 

Он поліція вже закриває книжкові магазини у Франику https://www.blitz.if.ua/news/v-seredmisti-frankivska-politsiya-zakrivae-knizhkovi-magazini

Так і хочеться сказати: "нафіг вам книжки і спортзали, ідіть молитись, у церквах карантину точно немає і вірусу там немає, бігме!"

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Не переношу маски..... З банданою ходжу коли просять чимось рот прикрити..... Якщо заразюсь то натягну на себе Н95

у жены в коледже преподов заставляют маски одевать. один препод по алгебре - кстати с Украины выходец - сначала пытался вести лекцию потом стянул на подбородок сказал невозможно...
Link to comment
Share on other sites

у жены в коледже преподов заставляют маски одевать. один препод по алгебре - кстати с Украины выходец - сначала пытался вести лекцию потом стянул на подбородок сказал невозможно...

Хай бандану натягне..... Набагато легше з нею..... І ковід-наці задоволені

Link to comment
Share on other sites

Хай бандану натягне..... Набагато легше з нею..... І ковід-наці задоволені

ну видно у них инструкции, это тебе в магазин можно хоть с шарфиком хоть вообще с марлей, лишь бы на лице что то было, и мозги ковидовцев успокоились...
Link to comment
Share on other sites

Арешт людей за те, що вони не носять масок - ще один гігантський крок до загальної тиранії

 

Якщо хтось сумнівається, що країни, яку багато хто з нас так любив, майже повністю немає, просто подивіться на те, що відбувається навколо США зараз. Людей насправді арештовують і саджають до в'язниці за те, що вони не носять масок. Якщо влада бажає досягти цієї крайності під час відносно незначної пандемії, що вони будуть робити з нами, коли спалахне справжня національна надзвичайна ситуація? Я, звичайно, не маю нічого проти когось, хто хоче носити маску, і я точно не маю проблем з чиновниками, які хочуть заохотити всіх носити її. Але коли справа доходить до того, що поліція активно полює на «невідповідних» людей і тягне їх у тюрму в наручниках, це повинно сказати всім нам, що ми вже не живемо у вільній країні.

 

Я впевнений, що зараз більшість із вас чули, що сталося з жінкою в Огайо, яка відвідувала футбольний матч середньої школи. Вона мала зухвалість не носити маску, і тому поліцейський застосував на ній тазер, заарештував її і відтягнув у наручниках ...

 

Жінка в штаті Огайо на футбольній грі середньої школи була розібрана та арештована поліцейським за те, що вона не носила маски для обличчя у трибунах.

 

Близько 300 людей відвідали футбольний матч у міських школах міста Марієтта, де в середу у місті Логан зняли наручники Алеції Кіттс із Марієтти.

 

Я би очікував, що щось подібне станеться в Китаї, але не в США.

 

Що в світі відбувається з нашою країною?

 

Як би поганий не був цей інцидент, мене ще більше турбували арешти, які щойно відбулися в Москві, Айдахо ...

 

Щонайменше п'ять християн були заарештовані під час співу гімну на стоянці мерії Москви, штат Айдахо. Руки вгору, не співайте.

 

Однією з цитованих осіб був кандидат у комісії округу Латах Габріель Ренч.

 

П'ять осіб були названі порушниками московського розпорядження про маски / соціальну дистанцію, заявив Daily News начальник поліції Москви Джеймс Фрай .

 

Наскільки хворим ти повинен бути, щоб заарештовувати християн, поки вони співають гімни Богу?

 

Буквально, поки сотні віруючих співали «Слава Богу, від кого витікають всі благословення», офіцери ляпали людей наручниками ...

 

"Ну, це сталося", - написав один спостерігач у Twitter. «Московський відділ поліції (штат Айдахо) заарештував вчителя музики моїх дітей та його дружину, тренера по баскетболу, за те, що вони співали без соціальної дистанції на акції протесту" Співай псалом ". Музика прекрасна ».

 

Двом людям надягли наручники, коли сотні співали «Хвали Бога, від кого течуть усі благословення».

 

Ви можете переглянути відео цього події прямо тут . Я насправді бував у Москві, і душею не може бачити таку тиранію в такій прекрасній громаді.

 

І це відбулося в нібито одній з найбільш «консервативних» держав у всій країні. Айдахо має репутацію "глибоко червоної держави", але чомусь у нього є одні з найгірших політиків.

 

На жаль, два приклади, якими я щойно поділився, не є поодинокими випадками. Також людей заарештували за те, що нещодавно вони не носили масок у Нью-Джерсі , Нью-Йорку , Теннессі , Орегоні , Неваді та Монтані .

 

Одним із штатів, який є найбільш жорстким щодо примусового виконання, є Гаваї. Багато людей там заарештовували за відмову носити маски, і це включає п'ятьох людей, які нещодавно зібрались на "саміт здоров'я" на відкритому повітрі, який збирався обговорювати ефективність масок ...

 

У суботу поліція округу Гаваї заарештувала п'ятьох осіб за порушення протоколів COVID-19 в рамках зборів у пляжному парку Кахалуу на Західних Гаваях.

 

Помічник начальника HPD Роберт Вагнер заявив, що співробітники відреагували на повідомлення про приблизно два десятки людей, які зібралися під великим павільйоном на березі океану в парку. Мішель Мелендес, яка організувала зустріч, описала подію як "мирний Гавайський саміт охорони здоров'я". На флаєрі, що пропагував захід, який був запланований з 16:30 до 18:00 в суботу, було відзначено кілька запланованих доповідачів та теми обговорень, зокрема “Чи є наука за масками?” та "Ризики 5G для здоров'я".

 

Тож як довго правоохоронні органи планують продовжувати арештовувати таких людей?

 

Тому що правда в тому, що цей вірус ніколи не зникає.

 

Спочатку більшість людей припускали, що ця пандемія закінчиться, коли буде досягнуто імунітет стада або розроблена ефективна вакцина. Але дослідження за дослідженням показало, що антитіла дуже швидко зникають, а будь-який імунітет до вірусу дуже короткий .

 

Це означає, що цей вірус буде постійно з нами. Вже було доведено, що люди можуть заразитися вірусом кілька разів, і, не маючи стійкого імунітету, він просто буде повертатися рік за роком, як це робить грип.

 

Так чи інакше, нам доведеться навчитися жити з цим вірусом.

 

Вони справді думають, що відтепер вони можуть змусити нас усіх носити маски? Американський народ не може прийняти це.

 

Так, я вірю в те, щоб сприймати цей вірус серйозно, і якщо люди хочуть носити маски, вони повинні носити маски. І вчені запевняють нас, що це лише питання часу, коли почнеться справжня пандемія вбивць, яка вб’є мільйони мільйонів людей, і коли такий спалах неминуче настане, ви навіть не захочете залишати свій будинок на тривалий час час.

 

Але цей вірус не є такою загрозою. З 1918 по 1920 рік від іспанського грипу загинуло понад 50 мільйонів людей, але дотепер ця пандемія вбила лише близько мільйона.

 

Якщо ми навіть не можемо впоратися з цим вірусом, як у світі ми могли б мати справу з чимось набагато важчим?

 

Страх перед цією пандемією був набагато гіршим, ніж сама пандемія, і представники правоохоронних органів шаленіли по всій земній кулі.

 

Бачити, як людей засипають у наручниках за відмову носити маски, нас усіх мучить, але це лише початок.

 

Наближається набагато більше тиранії, і роки, що попереду, стануть дуже темною епохою для всього людства.

 

https://translate.google.com.ua/translate?hl=uk&tab=wT&sl=en&tl=uk&u=http%3A%2F%2Ftheeconomiccollapseblog.com

Link to comment
Share on other sites

Если бы Титаник тонул сегодня:
- Здесь сухо, это всё fake news!
- 503 человека? От инфаркта в год больше умирает.
- Никто не имеет права приказывать мне носить спасательный жилет!
- Если я буду пить топливо, то не замерзну.
- У моего друга был диабет, так что технически он не утонул, а умер от диабета.
- Умрут только старики и те, кто не умеет плавать.
- Это все придумала индустрия, производящая спасательные шлюпки!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Масочникам-ковідодрочерам присвячується

 

Опубліковано 1 жовт. 2020 р.

Германия: еще один ребёнок стал жертвой ношения масок.

В автобусе после школьных занятий 6-летняя девочка потеряла сознание. Водитель так и не сняв маску, вызвал скорую, врачи которой на месте сняли маску и подключили девочек к подаче кислорода.

К вечеру девочка, не приходя в сознание, скончалась.

Ее детский врач сообщил лечащим врачам в больнице, что девочка не страдала никакими заболеваниями и была абсолютна здорова.

Предварительный диагноз - отравление углекислым газом, что не является естественной причиной смерти.

 

Ещё утром девочка не хотела садиться в автобус, так как начинала себя плохо чувствовать и задыхаться одев маску. Уже в предыдущие дни она жаловалась на мерцание в глазах, но ей не разрешали снимать маску. Родители пытались успокоить девочку, купив ей особенно красивую маску.

 

https://youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=4iRQFYI906o

Link to comment
Share on other sites

 

 

що відбувається навколо США зараз. Людей насправді арештовують і саджають до в'язниці за те, що вони не носять масок

 

 

еще один ребёнок стал жертвой ношения масок. В автобусе после школьных занятий 6-летняя девочка потеряла сознание. Водитель так и не сняв маску, вызвал скорую, врачи которой на месте сняли маску и подключили девочек к подаче кислорода. К вечеру девочка, не приходя в сознание, скончалась.
Ковідіоти вкінець йобнулись.
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

не тільки германців

 

забив в гугл - "маска шкідливо" - https://www.google.com.ua/search?newwindow=1&sxsrf=ALeKk03oCo4VpaEEvFJH5tCnl-9TKBnZ6g%3A1601885736058&source=hp&ei=KNZ6X7B5ibBS-PWM4Aw&q=%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0+%D1%88%D0%BA%D1%96%D0%B4%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%BE&btnK=%D0%9F%D0%BE%D0%B8%D1%81%D0%BA+%D0%B2+Google

 

а ось подивіться на дату -

Медичну маску повинні носити хворі, а не здорові

19 грудня 2016

 

Міністерство охорони здоров'я України в період зростання рівня захворюваності на гострі респіраторні інфекції чи епідемії грипу не радить масово використовувати медичні маски здоровим людям, оскільки вони не захищають від вірусу грипу.

http://kr.consumer.gov.ua/index.php/component/k2/item/185-medichnu-masku-povinni-nositi-khvori-a-ne-zdorovi

 

------------

та й взагалі - це вже дурдом, коли люди вибрали в президенти блазня, який наказав надіти всім намордники

Link to comment
Share on other sites

К вечеру девочка, не приходя в сознание, скончалась.

Чергова "дєвочка в трусіках масці"? :fp1:

 

Поліція Дортмунда попередила через Twitter про відео, в якому водій автобуса просить учнів зняти маску, тому що вона смертельна.

Вже в четвер поліція баварської нижній Франконії попередила про чергові містифікації, згідно з якою шестирічна дівчинка, як кажуть, померла від носіння маски для рота і носа. Проте прес-секретар спростував новину: "це інтернет-казки, які поширюються на різних каналах соціальних мереж в регіоні з вівторка."

Твердження було абсолютно хибним, такого інциденту ніколи не було.

Аналогічний інцидент стався в п'ятницю. Німецькі чиновники тепер попереджають через Twitter про відео, в якому водій автобуса йде ще далі, закликаючи зняти свої маски для рота і носа. "Ми зберегли відео і передали його в нашу кримінальну поліцію", - написала поліція в Дортмунді в Твіттері. Де саме стався інцидент з водієм автобуса, в даний час неясно.

На відео видно, як водій автобуса стверджує, що носіння масок є смертельною небезпекою для дітей. При цьому він наводить приклад 13-річних дітей, що ніби померли.

"ще раз коротко для пояснення каже він: Коли ви носите маску, кисень у крові знижується. Тобто незадовго до того, як ви втратите свідомість, ви цього не помітите. Ви падаєте і мертві- вам не пощастило. Потім він каже учнями разом "подати знак" і зняти маску.

Однак представник професійної асоціації дитячих і підліткових лікарів сказав, що "неможливо", щоб дитина загинула від носіння повсякденному маски, повідомляє ntv

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

звісно не загине, але здоров"я підірве, та це вже будуть вирішувати інші політики та заробляти інші фармацевти

:fp1: Тобто це політики і фармацевти розповсюджують фейки про загиблих дітей?

Link to comment
Share on other sites

 

 

подивіться на дату -

Медичну маску повинні носити хворі, а не здорові

19 грудня 2016

Ти абсолютно правий! :tu:

Саме носії інфекції мусять носити маску. Просто під час епідемії хвороби, інкубаційний період якої триває тижнями, більшість носіїв не підозрюють про власну заразність. Саме через це застосовується загальний масковий режим у закритих місцях скупчення людей і соціальне дистанціювання.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 


Саме носії інфекції мусять носити маску.
Стрептококова інфекція

Бета-гемолітичний стрептокок групи A є одним із найбільш поширених збудників бактеріальних інфекцій людини. Він спричиняє недуги з ураженням верхніх дихальних шляхів, шкіри з місцевими гнійними процесами та розвитком ускладнень.

На стрептококову інфекцію, зумовлену бактеріями виду Streptococcus pyogenes, припадає 20–40% випадків дитячого фарингіту у світі.

Стрептококи достатньо стійкі у зовнішньому середовищі: витримують як низьку, так і високу температуру (нагрівання до 60 °С — протягом 30 хвилин), можуть місяцями зберігатися у висушених мокротинні, гної, крові. Під дією дезінфекційних засобів ці бактерії гинуть за 15 хвилин.

Шлях передавання стрептококової інфекції групи A здебільшого повітряно-краплинний. Під час кашлю, чхання, інколи — розмови хворого збудник проникає в організм здорової людини через слизову оболонку верхніх дихальних шляхів, мигдаликів.

Бета-гемолітичний стрептокок групи A спричиняє такі недуги, як гострі тонзиліт/фарингіт (ангіна), бешиха, скарлатина, гостра ревматична гарячка, гострий гломерулонефрит, васкуліти, неврологічні розлади, ентерити, імпетиго, зрідка — синдром токсичного шоку, сепсис тощо.

Джерелом інфекції є люди, хворі на тонзиліт, скарлатину та інші клінічні форми респіраторної або шкіряної стрептококової інфекції, а також бактеріоносії Streptococcus pyogenes. Тривалість заразного періоду хворих на гостру стрептококову інфекцію переважно залежить від способу та ефективності їх лікування.

https://www.phc.org.ua/kontrol-zakhvoryuvan/inshi-infekciyni-zakhvoryuvannya/streptokokova-infekciyaї

 

====

так може людям з народження надягати намордник?

Link to comment
Share on other sites

Стрептококова інфекція

Бета-гемолітичний стрептокок групи A є одним із найбільш поширених збудників бактеріальних інфекцій людини. Він спричиняє недуги з ураженням верхніх дихальних шляхів, шкіри з місцевими гнійними процесами та розвитком ускладнень.

На стрептококову інфекцію, зумовлену бактеріями виду Streptococcus pyogenes, припадає 20–40% випадків дитячого фарингіту у світі.

Стрептококи достатньо стійкі у зовнішньому середовищі: витримують як низьку, так і високу температуру (нагрівання до 60 °С — протягом 30 хвилин), можуть місяцями зберігатися у висушених мокротинні, гної, крові. Під дією дезінфекційних засобів ці бактерії гинуть за 15 хвилин.

Шлях передавання стрептококової інфекції групи A здебільшого повітряно-краплинний. Під час кашлю, чхання, інколи — розмови хворого збудник проникає в організм здорової людини через слизову оболонку верхніх дихальних шляхів, мигдаликів.

Бета-гемолітичний стрептокок групи A спричиняє такі недуги, як гострі тонзиліт/фарингіт (ангіна), бешиха, скарлатина, гостра ревматична гарячка, гострий гломерулонефрит, васкуліти, неврологічні розлади, ентерити, імпетиго, зрідка — синдром токсичного шоку, сепсис тощо.

Джерелом інфекції є люди, хворі на тонзиліт, скарлатину та інші клінічні форми респіраторної або шкіряної стрептококової інфекції, а також бактеріоносії Streptococcus pyogenes. Тривалість заразного періоду хворих на гостру стрептококову інфекцію переважно залежить від способу та ефективності їх лікування.

https://www.phc.org.ua/kontrol-zakhvoryuvan/inshi-infekciyni-zakhvoryuvannya/streptokokova-infekciyaї

 

====

так може людям з народження надягати намордник?

 

 

 

Давайте еще поговорим про туберкулез. 1.5 млн человека умирает в год. Малярия кстати получила небывалый всплеск в этом году в Африке, из - за КОВИДа, потому что разрушилась логистика. До млн человек в год умирает от малярии...

 

кто то говорил о масках при туберкулезе?

 

эта все истерика с ковидом - вирус не ковид, а масс медиа. прокачали ковид по телеку, и все.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...